Page content

article content

ZES NULLEN in ZES WEKEN

Ken je die Facebook advertenties die je aansporen om je leven drastisch om te gooien om zo binnen no time binnen te lopen als ondernemer? Huhhh….ik denk dan…wat denk jezelf?

Ik begrijp dat niet, dit soort uitspraken…Ik ben ruim 20 jaar ondernemer en zo werkt het gewoon weg niet. Daarnaast is het ook gewoon stom om zo aan de slag te gaan. Die stappen kan je op die manier vaak helemaal niet aan.. en ben je er als ondernemer niet op voorbereid. Als jij nu 20.000 of een 100.000 omzet….en je hebt het druk dan kan je begrijpen wat er gebeurd als je meer dan 1.000.000 omzet! Alles ontploft! Ik denk dat je beter stap voor stap aan de slag kan met je onderneming en niet zomaar oude schoenen moet weg gooien!

Het werd mij tijdens mijn eigen Business Mastermind van deze week weer duidelijk! Welke stappen ik afgelopen 20 jaar heb genomen om te komen waar ik nu ben. Je kan niet in 6 weken mega succesvol worden…met 6 nullen… Als ondernemer maak je stappen naar voren en soms een keer op zij. Dan is het tijd om zaken te evalueren..en dan pas weer een stap voorwaarts te maken. Samen met mijn man ben ik recht op mijn doel afgegaan de afgelopen 20 jaar en hebben we die stappen gevisualiseerd, ons “gevoel” gevolgd en gedaan waar we goed in waren. En nu hebben we de 6 nullen bereikt! Maar zeker niet in 6 weken of 6 maanden.

We hebben een strategie uitgestippeld en keuzes gemaakt die hebben geleid tot nieuwe wegen en nieuwe keuzes. Daarbij hebben we altijd de ondersteuning gezocht van een businesscoach die ons met een objectief oog aangaf wat anders kon of hoe we zaken anders konden aanpakken. Maar we zijn vooral strategisch aan de slag gegaan en nooit HAP SNAP!

Ik ben nog nooit in het diepe gesprongen en ik heb absoluut niet mijn oude schoenen weggegooid voor ik nieuwe had! Wat ik al aangaf hebben we keuzes gemaakt en daarop actie ondernomen! Het hele leven is durven keuzes te maken en je onderneming met LEF leiden en doen wat echt bij je past. 

Ik zie zoveel ondernemers struggelen en dat doet me pijn. Wat ik je echt wil meegeven; aan ervaren, maar ook aan elke startende ondernemer, is mijn eigen ervaring als ondernemer: DURF TE KIEZEN, DURF ACTIE TE NEMEN, MAAR GOOI GEEN OUDE SCHOENEN WEG VOORDAT JE NIEUWE HEBT.

In mijn online trainingen vertel ik je hier nog veel meer over en ook vertel ik je over mijn nieuwe super spannende keuze om alleen nog maar business coaching te geven aan ondernemers. Ik ga mijn missie leven en dat is andere ondernemers, leren geld te verdienen! Zodat zij ook het aller mooiste leven ooit kunnen leiden!

Als jij een keer wilt brainstormen dan kan je bij me langs komen in Amsterdam of we maken een (Zoom of Skype) afspraak en kijken we naar je inzichten en strategische keuzes. We bespreken hoe jij kan werken aan je waanzinnige bedrijf, nemen van leiderschap of jouw businessplan of gewoon je persoonlijke heuvels die je te nemen hebt voordat je bedrijf kan groeien!

Ik wil je uitnodigen voor een GRATIS 30 min BUSINESS COACH GESPREK. Vraag een gesprek aan door op de link te klikken of mail me naar francina@francinavandenberg.nl, als je een afspraak wilt maken.

Dan kunnen we brainstormen of ik als business coach iets voor jou kan betekenen. Investeren in jezelf is één van de belangrijkste keuzes die ik voor mezelf ooit hebt gemaakt en het betaalt zich dubbel en dwars terug!

Ben je nog niet toe aan een face to face gesprek, lees dan mijn gratis e-book of volg één van mijn online trainingen en dan hoop ik je daar te inspireren.

Ik zie je snel en hoop dat jij een WAANZINNIG BEDRIJF leidt!
#livelifelovelife

Geniet! Met liefde,
Francina van den Berg

Facebook
Linkedin
Instagram

Comment Section

0 reacties op “ZES NULLEN in ZES WEKEN

Plaats een reactie


*