Je kunt je nu aanmelden voor de NIEUWE groep
Firestart Your Business 

In 10 weken krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Firestart Your Business is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk een succesvolle (online) business neer te zetten. Zo kun je binnen 10 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je business.

Kijk echt eerst de video
voor je verder leest 👉🏼

FIRESTART YOUR BUSINESS

In één klap 30 jaar ondernemerservaring

Niet zomaar iets doen en met losse flodders schieten om je business te laten groeien.  Stop met het verkopen van je tijd en kies voor vrij ondernemerschap en sla je direct door dat glazen plafond heen met gewoon een vette omzet! Kan jij ook!

Jij hoeft niet alles zelf uit te vinden als wij jou begeleiden krijg je daarmee in één klap 30 jaar ondernemerservaring aangereikt. Wat je direct mee kunt nemen in het opzetten of uitbouwen van je bedrijf. Niet keihard blijven werken en steeds de verkeerde keuze maken! Maar hoe vet zou het zijn als je een bewezen business strategie kunt overnemen. Een strategie die voor mij al jaren succesvol is en die je zo mag overnemen en kunt inzetten in je eigen bedrijf.

Zelf heb ik jarenlang grote marketingfouten gemaakt en heb ik heel wat jaar, uurtje factuurtje gewerkt. Alleen het schoot niet op en m'n business was van mij afhankelijk.

Afgelopen jaren heb ik mijn bedrijven megasnel laten groeien. Die kennis en ervaring plus mijn business strategie, deel ik in het Firestart Your Business programma.

Ook jij kunt van 0 euro omzet naar 100.000 euro groeien binnen 1 jaar.
Ben je al even bezig met je bedrijf en heb je al wat omzet, maar wil je steady inkomsten elke maand? Dan vertellen wij je hoe jij je business kunt opschalen.
Speciaal voor   introverte en bescheiden ondernemers  en gemaakt voor voor creatieve ondernemers,  trainers, coaches, dienstverleners en consultants.

Dit zeggen de Firestarters over het programma

Ga je een bedrijf starten? Of ben je al even bezig met je business en krijg je het maar niet voor elkaar om een paar duizend euro om te zetten?
Vind je het te langzaam gaan en wil je wel vol gas aan je bedrijf werken?  Of wil je snel en eenvoudig aan je (online) Business werken en wil je succesvoller zijn dan je nu bent?

Dan begrijp ik je heel goed. Ik herken je en voel je, want ik ben in precies dezelfde positie geweest als jij.
Ik wilde heel graag groeien met mijn bedrijf maar ik wist niet hoe? En waar te beginnen en wat als eerste?

30 jaar lang, ben ik in verschillende valkuilen gevallen, grove fouten gemaakt en ben er steeds weer sterker uitgekomen.
Na al die fouten weet ik precies wat je kunt doen om een steady inkomen te krijgen en een succesvolle business neer te zetten.
In 2018 ben ik gestopt met mijn oude bedrijf en heb ik deze voor een mooi bedrag verkocht! Daarna ben ik gestart als business mentor voor creatieve ondernemers omdat ik zag dat veel klanten, zomaar wat doen en hun dag laten leiden door To - do's en klanten. 

Binnen 1 jaar had ik weer een goedlopend bedrijf! We konden het werk niet aan. Ik deed het eerste jaar in business coaching meer dan 75
1 op 1 trajecten en zo zag ik bij heel veel ondernemers waar de echte problemen lagen.


We zagen steeds hetzelfde patroon van valkuilen en uitdagingen! We zagen frustraties op verschillende gebieden.

Herken jij dit ook?

 • Geen stabiele stroom van inkomsten en klanten
 • Constant, zoeken naar klanten en de maand eindigen met te weinig omzet
 • Uurtje factuurtje model blijven hanteren, omdat je bang bent om een hogere prijs te vragen
 • Geen idee hebt hoe je nog meer verdienmodellen kunt inzetten
 • Te weinig klanten 
 • Constant financiële stress
 • Heel veel uren werken en er hard aan blijven trekken, terwijl er gewoon weg te weinig omzet uitkomt

Ik zie om me heen dat ondernemers Ad Hoc werken, niet gestructureerd en geen idee dat het ook anders kan. Ze werken keihard en ik hoor ze dan ook wel zeggen dat hoort erbij…. Ik sta aan de start van mijn business.

Ik kan je vertellen uit ervaring dat het anders kan! Jij hoeft niet in dezelfde valkuilen te stappen als ik.
Jij kunt direct daarover heen springen en met een Firestart aan je bedrijf gaan werken!  Juist nu kun je in korte tijd succesvol je business opzetten. Er zijn juist nu zoveel mogelijkheden die er vroeger niet waren. Kopieer mijn succesvolle Business Strategie en ga werken volgens mijn succes formule. Stop met het werken met “uurtje - factuurtje” en ga met plezier je klanten helpen en hun problemen oplossen.

Want als jij je klant de vraag stelt: Wat zou je mij willen betalen als ik je help om je probleem op te lossen? Als je nooit meer last hebt van pijn… We samen gaan werken aan je resultaat en niet stoppen tot het probleem is opgelost. Je klant zou zeggen: Dit is onbetaalbaar! Hij vraagt niet naar je uurtarief. Zijn probleem en/of pijn is opgelost. Dat is hem veel meer waard dan jouw uurtje factuurtje.

Dit zeggen de Firestarters over Francina

"Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat.


Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb.


Zoals Francina altijd zegt: Stop met kutten en ga doen! "

Simone Heerooms

" Firestart your business is voor mij fijn omdat ik weer ga finetunen, hoe zet je nu stap voor stap je business op! Hoe zet je het fundament goed neer. Zo start je vanaf het begin direct goed. Wat heeft het me opgeleverd is meer helderheid en niet blijven hangen in mijn perfectionisme.


Francina geeft me dan een schop onder mn kont in een veilige omgeving. Je hebt een fijne community waar je met mensen kunt sparren. Het zet je in actie en je blijft in beweging.


Het is veilig, maar je wordt toch uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. Het is letterlijk: Firestart Your Business!

Melissa Heijsterkamp

Firestart Your Business heeft mij een enorme boost gegeven dit jaar. Waar ik begon met geen klanten, heb ik nu zoveel klanten dat ik helemaal vol zit.


Francina is een vakvrouw met mega veel energie en een niet te stoppen DRIVE. Dit vuur weet ze over te brengen in dit programma samen met Daisy. Haar stijl is lekker duidelijk & direct, de verschillende modules zitten goed in elkaar, zo bouw je stap voor stap aan je bedrijf.


De combinatie van online lessen en de live sessies met de groep is voor mij een echte pré in dit programma. De deelnemers leren van elkaar en kunnen elkaar ook goed helpen. Dat is iets waar ik energie van krijg en waardoor mijn netwerk snel groter wordt.


Coachen is een vak apart, maar dat is het ondernemerschap ook. Meedoen aan deze training helpt je absoluut om sneller tot resultaat te komen! En als je er even doorheen zit om je op te peppen en jezelf weer te motiveren voor de next step & level! 

Saskia Josephy 

Sas Coaching

training voor bedrijven

Jij wilt toch ook het verschil
maken bij je klanten!

 Jij wilt toch ook dat jij je kennis en kunde kunt inzetten om jouw klant te helpen! Want als je echt resultaat gaat leveren dan hoef je ook niet meer te verkopen, dan gaat het vanzelf. Dan hoef je geen verkoop praatjes te houden en te pushen.
De klant wil dan GRAAG bij je komen en je dienst kopen, omdat jij hem ECHT HELPT zijn probleem op te lossen.

Afgelopen 30 jaar heb ik deze verkooptechniek autodidact ontwikkeld. Ik deed dingen die andere niet deden. Wat voor mij zo normaal was, bleek helemaal niet normaal te zijn. Deze business succesformule deel ik nu met mijn klanten.
Wat voor mij werkt en voor 100-den van mijn klanten, zal ook jou verder helpen.

Mijn strategie gaat je ECHT HELPEN om succesvol te zijn met je business. FIRESTART YOUR BUSINESS! Want ook jij mag een mooi leven leiden en succesvol zijn. Een goede omzet verdienen, klanten helpen, resultaat zien en gestructureerd met je business aan de slag. Ik gun jou ook meer tijd met je familie, je kids, met je vrienden. Meer financiële stabiliteit, meer rust in je hoofd en meer structuur en overzicht. Met plezier naar je bedrijf en je persoonlijk ontwikkelen.
Groeien als bedrijf maar ook als mens!

In dit programma leer ik je de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten een vertel ik je welke stappen ik heb gemaakt om succesvol te zijn. Ik leer je niet alleen HOE, maar ook WAT en WAAROM. De lessen zijn online, mega makkelijk te volgen en ik leg je in simpele taal uit wat je te doen hebt. De training is praktisch en jij hoeft alleen mij, maar te kopiëren en in je eigen bedrijf toe te passen.

Dit zeggen de Firestarters over Francina

Begin 2020 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Maar dat beginnen zonder enige ondernemers-ervaring is toch best lastig! Ik heb een opleiding gevolgd voor Virtual Assistant waar ik veel geleerd heb over het opzetten van je bedrijf en het heeft mij zeker in de goede richting gebracht.


Na jarenlange loondienst voelde ik me echter nog onzeker om echt voor mijzelf te gaan starten en had meer coaching nodig. Maar bij wie? Een hoop business coaches komen met

hetzelfde verhaal en waren vaak ook wat zweverig. Ik ben zelf van de no-nonsense aanpak en via Facebook kwam Francina’s Firestart Your Business voorbij en het trok gelijk mijn aandacht.


Francina is namelijk heel no-nonsense en duidelijk in haar communicatie over hoe ze jou kan helpen en doet dit ook echt. Ze helpt je om in de actie-stand te gaan. Iets wat ik echt nodig heb omdat ik soms in kleinigheden kan verzanden waardoor ik niet ga doen.


De live dagen die bij Firestart Your Business horen zijn echt een aanrader! Francina en Daisy beantwoorden al je vragen en je ontmoet je collega ondernemers. Soms zit je in je eigen bubbel en denk je dat je de enige bent met bepaalde uitdagingen. Dan is het fijn om met andere ondernemers hierover te praten en je te realiseren dat iedereen uitdagingen heeft.


Dus, heb jij de spreekwoordelijke schop onder je kont nodig om verder te werken aan je bedrijf? Zoek dan niet verder maar meldt je aan voor Fire Start Your Business!

Catelijne de Gooijer

Zo Lijn

Little by Little neem ik stappen om meer naar buiten te treden.


Het lijkt misschien alsof ik niet zo bezig ben met je adviezen en lessen, maar dat is niet zo.

Ik neem het tot me, laat het bezinken en dan ineens als het goed voelt ga ik als een razende.


Na de vorige meeting had ik je willen mailen, maar er kwam weer van alles tussen. Ik had je willen zeggen dat ik het reuze knap vind hoe je je met je ziel en zaligheid kunt verplaatsen in iedere cursist.


Goede adviezen geeft vanuit je eigen ervaring. Je bent een voorbeeld van dicht bij jezelf blijven. Jouw bruisende energie stroomt door de laptops heen naar je cursisten.

Marjon Duyvestijn

Atelier Recouture

Samenwerken als team kom je verder met je bedrijf

Wat is Firestart Your Business 

en wat kun je verwachten?

FIRESTART YOUR BUSINESS is een online business coach programma.
Elke week gedurende 10 weken lang, ontvang je een nieuwe module in onze online trainingsomgeving. Wat krijg je allemaal als je meedoet:

 • 10 modules met videolessen, werkboeken en opdrachten, maar ook praktische templates. Je leert elke week weer een onderdeel hoe jij een succesvolle (online) business gaat neerzetten. Jij gaat DOEN en je zal naast alle informatie die je krijgt, het dezelfde week ook gaan implementeren. Zo zet jij je bedrijf neer in 10 weken!
 • 6 maanden begeleiding en 10x een Q&A samen met een groep in een coachingsessie via Zoom (totaal dus 10 sessies) op donderdag van 9-11 uur, data krijg je later door. In deze sessies beantwoorden we al jouw vragen die je mij toestuurt.
 • Alle sessies worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken. Kun je er een keer niet bij zijn, geen nood. We behandelen de vragen die je ons toestuurt.
 • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken
 • Ook kun jij al je vragen stellen in onze FIRESTART YOUR BUSINESS Community
 • Contacten leggen met like minded ondernemers en aan elkaar optrekken
 • In deze uitdagende tijd, positief werken AAN je business onder begeleiding van Business Mentor Francina van den Berg 
 • Live Samenwerkingsdag met de groep Firestarters
 • 5 juli start de NIEUWE groep FIRESTARTERS

Dit zeggen onze Firestarters

Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Ik had het gevoel dat ik altijd maar moest investeren, dat anderen daar van profiteerden, maar dat het mij te weinig opleverde. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


En toen kreeg ik een mailtje van Daisy. Zij had mijn website gezien via de site van één van hun klanten, en ze had wel een visie over hoe mijn website beter ingericht zou kunnen worden. Ook al twijfelde ik of ik dit wel moest doen (‘wéér investeren in iets..’), heb ik toch een afspraak gemaakt.


Er volgde een korte online kennismaking met Daisy en Francina. En dat was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken op dat moment. Ik merkte tijdens dit korte moment al onmiddellijk dat ik zelf, om verschillende redenen, uiteindelijk te veel in onmogelijkheden was gaan denken, in plaats van in kansen. Er was direct een omslag. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Ik heb de modules heel gretig doorlopen, waarbij het heel prettig was om elke week ook een direct online contactmoment te hebben. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf, mijn mogelijkheden en mindset. Daarbij vind ik het ook heel fijn dat je binnen de besloten community contact hebt met de andere ondernemers en zo van elkaar kan leren en feedback ontvangen.


Daisy heeft met trouwens heel goed geholpen bij het aanpassen van mijn website. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert altijd direct! En Francina zit boordevol ervaring. Ze is uniek in haar communicatie; direct, eerlijk en betrokken én heeft bijzonder veel mensenkennis.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen. Nu heb ik al een wachtlijst voor mijn tekengroepen, ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb ik nu zelfs zoveel klanten dat ik helemaal vol zit. En nu nog eens ontdekken wat er op gebied van social media nog meer te leren is!

Kirsten Krijthe – schilder/tekenaar-docent-illustrator

Toeval bestaat niet het valt je toe. 

Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. 

Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen


✅ Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen : 

Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Bij mij is de kogel is door de kerk op eerste Live dag gegaan, waar ze mijn volledig vertrouwen hebben gewonnen.

Francina is strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.

Lea Nachodska - Vitaliteit Lifestyle Coach

Wat gaan we doen bij Firestart Your Business?

In 10 modules leer je alles over hoe je een succesvolle (online) business bouwt.
Firestart Your Business is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk
een succesvolle (online) business neer te zetten.
Zo kun je binnen 10 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je business.

We leren je, hoe je klanten kunt aantrekken, een aantrekkelijk aanbod kunt maken waar de klant geen nee tegen zegt!
Ook vertellen we je hoe jij je Product en Prijs piramide kunt opbouwen, hoe je een weggever maakt, salesfunnels opzet en hoe jij je diensten en producten via een Facebook advertentie onder de aandacht kunt brengen bij je potentiële klanten.

Dit zijn alle modules van Firestart Your Business:

MODULE 1:

ONDERNEEM VANUIT JE
PASSIE!

MODULE 2:

STORYTELLING:
HOE ZET JIJ JOUW UNIEKE BRAND NEER
FIRESTART YOUR BUSINESS

MODULE 3:

SPREEK DE TAAL VAN JE KLANT
WAT RAAKT HEM ECHT?

MODULE 4:

MAAK EEN AANBOD WAAR ZE GEEN NEE TEGEN KUNNEN ZEGGEN!

MODULE 5:

PRODUCTEN & PRIJZEN
PIRAMIDE


Master your business moves

MODULE 6:

MAAK EEN WEGGEVER OM
E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

MODULE 7:

SALESPAGINA MAKEN VOOR JE PRODUCTEN & DIENSTEN


MODULE 8:

SALESFUNNEL OPZETTEN

MODULE 9:

LANCEREN VAN JE PRODUCTEN & DIENSTEN

MODULE 10:

ADVERTEREN MET JE PRODUCTEN OP FACEBOOK & INSTAGRAM

Ohja én je krijgt deze 4 bonussen
t.w.v. 324 euro er gratis bij!

BONUS 1:

Extra Bonus les: Kiezen van je Uber Niche (t.w.v. 99 euro)

BONUS 2:

Winst Calculator voor je bedrijf (t.w.v. 27 euro)

BONUS 3:

Website Check-Up en advies door Daisy (t.w.v. 99 euro)

BONUS 4:

Live Samenwerkingsdag met de groep  in Noordwijk
(t.w.v. 99 euro)

Dit zeggen de Firestarters over de Live Samenwerkingsdag:

Voor wie is deze online training:

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken. Ik zeg: Stop met K*tten en GA DOEN!
Jij bent nuchter en wil echt stappen maken maar je weet niet hoe.
Jij wilt winst creëren in je bedrijf en je bent intrinsiek gemotiveerd een succes van je bedrijf te maken.
Jij luistert naar je gevoel een jee bent bereid om het anders te doen.
Jij staat open om buiten de box te denken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien.
De online training is geschikt voor startende ondernemers.
Maar ook voor ondernemers die maar niet verder komen dan die paar 1000,- euro per maand.
Je vindt het moeilijk om online zichtbaar te zijn en weet niet goed hoe jij klanten kunt werven door je verkoop te automatiseren en te optimaliseren


Deze training is helemaal voor jou als:

 • Jij wilt stoppen met je uurtje factuurtje model en meer diensten of producten wilt aanbieden.
 • Jij graag meer wilt leren over upsells en downsells van je producten
 • Jij bereid bent om te investeren in je bedrijf (tijd, geld en energie)
 • Jij graag meer vrijheid wilt ervaren
 • Jij meer online zichtbaar wilt zijn 
 • Jij online producten en diensten wilt neerzetten
 • Jij online marketing & sales wilt inzetten
 • Jij niet meer wilt kutten en bereid bent om echt te gaan DOEN
 • Jij bereidt bent om succesvol te willen zijn
 • Jij er klaar voor bent om een FIRESTART te maken met je bedrijf

Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Hier voor wil ik echt gaan dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!
Geef jezelf direct op!

Het besef is echt gekomen!

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”

Francina aan het werk
Marlies van Miesko.nl

Echt BEDANKT!!!!

''Francina vandaag nog eens tijd gevonden om aan de modules te werken van Firestart Your Business. Nogmaals 7000000000x bedankt om mij het vertrouwen te geven iets met deze niche  te gaan doen en eindelijk achter mijn dromen aan te gaan!


Echt BEDANKT !!!!''

Tamara Carsauw
Deze cursus is de moeite waard!

"Zoals ik al eerder zei vallen alle puzzelstukjes in elkaar en krijg ik een steeds beter beeld van wat ik moet doen."


Deze cursus is tot nog toe heel erg de moeite waard!''

Marjon van den Broek

Gezonde Leefstijl in Beweging

Wat ga je bereiken wanneer
FIRESTART YOUR BUSINESS volgt:

Dit programma zet je aan tot DOEN, we gaan met een FIRESTART werken AAN je bedrijf. En dat niet meer blijven hangen en tutten. JA we gaan het direct doen. We kunnen in ons bedrijf steeds aan de knoppen blijven draaien om steeds succesvoller te worden.

We leiden je op tot FIRESTARTER en krijg je alle informatie en kennis die nodig zijn om je talenten als ondernemer in rap tempo te ontwikkelen. Je krijgt alles wat je nodig hebt om een steady inkomen te gaan genereren en jij gaat door mijn succesvolle business strategie te implanteren ook werken aan een business die binnen 1 jaar 100.000 euro omzet.

30 jaar lang heb ik fouten gemaakt en heb ik training na training gevold. En verschillende coaching, sales en marketing opleidingen gevolgd. Die kennis ga ik jou leren. Maar niet dezelfde fouten als dat ik dat heb gedaan. Sla die over en wordt direct succesvol! Jij hoeft niet jarenlang zaken zelf uit te vinden, vallen opstaan en weer alles bijeenrapen en doorgaan. Gefrustreerd, maar blijven doorzetten. Je kunt direct een FIRESTART maken met je business en met mijn bewezen business strategie succes hebben.

Resultaat na het volgen van FIRESTART YOUR BUSINESS

 • Jij weet hoe mijn business strategie werkt en implementeert deze in            jouw bedrijf
 • Jij werkt met een nieuw verdienmodel en weet hoe jij je business                  kunt laten groeien
 • Jij weet door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen je                     business in rap tempo op te schalen
 • Jij gaat werken met een weggever die je potentiële klanten gaat                   opleveren 
 • Jij gaat gestructureerd met je productlancering aan de slag
 • Jij maakt een irresistible aanbod voor je klanten
 • Jij maakt jezelf zichtbaar op alle online kanalen 
 • Jij weet hoe je met de juiste tekst met je klant kunt verbinden en je              weet de klant zijn vertrouwen te winnen
 • Jij weet dat je toegevoegde waarde levert aan je klant en zo je Gift               to the World geeft en daar worden je klanten beter van
 • Jij wilt heel graag meer impact maken en je weet nu hoe je dat kunt           doen
 • Jij wilt graag het probleem van je klant oplossen en jij weet ze te                 raken en ze aan je te binden.

null

Francina van den Berg

Business en Strategie builder voor ondernemers

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren. Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Ik ben zelf een echte FIRESTARTER en houdt van bouwen van businesses.

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Ik ben Daisy Mulders vanaf de start onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
Speciaal voor onze klanten hebben we een nieuwe afdeling opgezet; Master Your Marketing Moves. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met heel veel ondernemers. Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Maak hier jouw keuze:

In 1x betalen

€ 1497,-
€ 1297,-
Prijs is exclusief BTW

In 3x betalen

€ 505,-
€ 435,-
Prijs is exclusief BTW

In 6x betalen

€ 250,-
€ 217,-
Prijs is exclusief BTW
arrow_drop_up arrow_drop_down