Firestart Your Business - Master Your Business Moves

🔥Firestart Your Business🔥 

Firestart Your Business is hét enige programma
wat je nodig hebt om snel, eenvoudig en gemakkelijk een
succesvolle (online) business neer te zetten. 
Zo kun je enthousiaste kopers aantrekken voor je business.


Je krijgt tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Kijk echt eerst de video
voor je verder leest 👉🏼

Ga je een bedrijf starten? Of ben je al even bezig met je business en krijg je het maar niet voor elkaar om een paar duizend euro om te zetten?
Vind je het te langzaam gaan en wil je wel vol gas aan je bedrijf werken?  Of wil je snel en eenvoudig aan je (online) Business werken en wil je succesvoller zijn dan je nu bent?

Dan begrijp ik je heel goed. Ik herken je en voel je, want ik ben in precies dezelfde positie geweest als jij.
Ik wilde heel graag groeien met mijn bedrijf maar ik wist niet hoe? En waar te beginnen en wat als eerste?
Of je wilt een nieuw product in de markt zetten maar je weet niet waar te beginnen en welk verdienmodel je daar aan vast zou kunnen knopen. 

30 jaar lang, ben ik in verschillende valkuilen gevallen, grove fouten gemaakt en ben er steeds weer sterker uitgekomen.
Na al die fouten weet ik precies wat je kunt doen om een steady inkomen te krijgen en een succesvolle business neer te zetten.
In 2018 ben ik gestopt met mijn oude bedrijf en heb ik deze voor een mooi bedrag verkocht! Daarna ben ik gestart als business mentor voor creatieve ondernemers omdat ik zag dat veel klanten, zomaar wat doen en hun dag laten leiden door To - do's en klanten. 

Binnen 1 jaar had ik weer een goedlopend bedrijf! We konden het werk niet aan. Ik deed het eerste jaar in business coaching meer dan 75
1 op 1 trajecten en zo zag ik bij heel veel ondernemers waar de echte problemen lagen. Maar ook omdat ik gericht met elke ondernemer mee denk en kijk naar de mogelijkheden.


We zagen steeds hetzelfde patroon van valkuilen en uitdagingen! We zagen frustraties op verschillende gebieden.

Herken jij dit ook?

 • Geen stabiele stroom van inkomsten en klanten
 • Constant, zoeken naar klanten en de maand eindigen met te weinig omzet
 • Uurtje factuurtje model blijven hanteren, omdat je bang bent om een hogere prijs te vragen
 • Geen idee hebt hoe je nog meer verdienmodellen kunt inzetten
 • Te weinig klanten 
 • Constant financiële stress
 • Heel veel uren werken en er hard aan blijven trekken, terwijl er gewoon weg te weinig omzet uitkomt

Ik zie om me heen dat ondernemers Ad Hoc werken, niet gestructureerd en geen idee dat het ook anders kan.
Ze durven geen keuzes te maken en blijven maar rond draaien als een drol in een pot. 

Ze werken keihard en ik hoor ze dan ook wel zeggen dat hoort erbij….

Ik kan je vertellen uit ervaring dat het anders kan! Jij hoeft niet in dezelfde valkuilen te stappen als ik.
Jij kunt direct daarover heen springen en met een Firestart aan je bedrijf gaan werken!  Juist nu kun je in korte tijd succesvol je business opzetten. Er zijn juist nu zoveel mogelijkheden die er vroeger niet waren. Kopieer mijn succesvolle Business Strategie en ga werken volgens mijn succes formule. Stop met het werken met “uurtje - factuurtje” en ga met plezier je klanten helpen en hun problemen oplossen.

Want als jij je klant de vraag stelt: Wat zou je mij willen betalen als ik je help om je probleem op te lossen? Als je nooit meer last hebt van pijn… We samen gaan werken aan je resultaat en niet stoppen tot het probleem is opgelost. Je klant zou zeggen: Dit is onbetaalbaar! Hij vraagt niet naar je uurtarief. Zijn probleem en/of pijn is opgelost. Dat is hem veel meer waard dan jouw uurtje factuurtje. Er zijn veel verdienmodellen waar jij nog geen weet van hebt en die kunnen er voor zorgen dat jij ANDERS je business kunt runnen.
Daarnaast werk ik altijd met 2-4 verdienmodellen naast elkaar zodat je niet van 1 model afhankelijk bent.

Dit zeggen de Firestarters over het programma

nullNancy Haasnoot - Metime Nancy


nullAnita Otten - BodynMind

nullSaskia Brokx Fotografie


nullEsther de Vries - My Happy Family


nullAndrea Vasterman

Wat ga je bereiken wanneer je
Firestart Your Business volgt:

Dit programma zet je aan tot DOEN, we gaan met een FIRESTART werken AAN je bedrijf. En dat niet meer blijven hangen en tutten. JA we gaan het direct doen. We kunnen in ons bedrijf steeds aan de knoppen blijven draaien om steeds succesvoller te worden.

We leiden je op tot FIRESTARTER en krijg je alle informatie en kennis die nodig zijn om je talenten als ondernemer in rap tempo te ontwikkelen. Je krijgt alles wat je nodig hebt om een steady inkomen te gaan genereren en jij gaat door mijn succesvolle business strategie te implanteren ook werken aan een business die binnen 1 jaar 100.000 euro omzet.

30 jaar lang heb ik fouten gemaakt en heb ik training na training gevold. En verschillende coaching, sales en marketing opleidingen gevolgd. Die kennis ga ik jou leren. Maar niet dezelfde fouten als dat ik dat heb gedaan. Sla die over en wordt direct succesvol! Jij hoeft niet jarenlang zaken zelf uit te vinden, vallen opstaan en weer alles bijeenrapen en doorgaan. Gefrustreerd, maar blijven doorzetten. Je kunt direct een FIRESTART maken met je business en met mijn bewezen business strategie succes hebben.

null null

null

null

null null

null

Resultaat na het volgen van 

Firestart Your Business

🔥 Jij weet hoe mijn business strategie werkt en implementeert deze in jouw bedrijf

🔥 Jij werkt met een nieuw verdienmodel en weet hoe jij je business kunt laten groeien

🔥 Jij weet door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen je business in rap tempo op te schalen

🔥 Jij gaat werken met een weggever die je potentiële klanten gaat opleveren 

🔥 Jij gaat gestructureerd met je productlancering aan de slag

🔥 Jij maakt een onweerstaanbaar aanbod voor je klanten

🔥 Jij maakt jezelf zichtbaar op alle online kanalen 

🔥 Jij weet hoe je met de juiste tekst met je klant kunt verbinden en je weet de klant zijn vertrouwen te winnen

🔥 Jij weet dat je toegevoegde waarde levert aan je klant en zo je Gift to the World geeft en daar worden je klanten beter van

🔥 Jij wilt heel graag meer impact maken en je weet nu hoe je dat kunt doen

🔥Jij wilt graag het probleem van je klant oplossen en jij weet ze te raken en ze aan je te binden.

null

null


 null


null

null

Jij wilt toch ook het verschil
maken bij je klanten!

 Jij wilt toch ook dat jij je kennis en kunde kunt inzetten om jouw klant te helpen! Want als je echt resultaat gaat leveren dan hoef je ook niet meer te verkopen, dan gaat het vanzelf. Dan hoef je geen verkoop praatjes te houden en te pushen.
De klant wil dan GRAAG bij je komen en je dienst kopen, omdat jij hem ECHT HELPT zijn probleem op te lossen.

Afgelopen 30 jaar heb ik deze verkooptechniek autodidact ontwikkeld. Ik deed dingen die andere niet deden. Wat voor mij zo normaal was, bleek helemaal niet normaal te zijn. Deze business succesformule deel ik nu met mijn klanten.
Wat voor mij werkt en voor 100-den van mijn klanten, zal ook jou verder helpen.

Mijn strategie gaat je ECHT HELPEN om succesvol te zijn met je business. FIRESTART YOUR BUSINESS! Want ook jij mag een mooi leven leiden en succesvol zijn. Een goede omzet verdienen, klanten helpen, resultaat zien en gestructureerd met je business aan de slag. Ik gun jou ook meer tijd met je familie, je kids, met je vrienden. Meer financiële stabiliteit, meer rust in je hoofd en meer structuur en overzicht. Met plezier naar je bedrijf en je persoonlijk ontwikkelen.
Groeien als bedrijf maar ook als mens!

In dit programma leer ik je de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten een vertel ik je welke stappen ik heb gemaakt om succesvol te zijn. Ik leer je niet alleen HOE, maar ook WAT en WAAROM. De lessen zijn online, mega makkelijk te volgen en ik leg je in simpele taal uit wat je te doen hebt. De training is praktisch en jij hoeft alleen mij, maar te kopiëren en in je eigen bedrijf toe te passen.

Dit zeggen de Firestarters over het programma

"Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat.


Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb.


Zoals Francina altijd zegt: Stop met kutten en ga doen! "

Simone Heerooms

" Firestart your business is voor mij fijn omdat ik weer ga finetunen, hoe zet je nu stap voor stap je business op! Hoe zet je het fundament goed neer. Zo start je vanaf het begin direct goed. Wat heeft het me opgeleverd is meer helderheid en niet blijven hangen in mijn perfectionisme.


Francina geeft me dan een schop onder mn kont in een veilige omgeving. Je hebt een fijne community waar je met mensen kunt sparren. Het zet je in actie en je blijft in beweging.


Het is veilig, maar je wordt toch uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. Het is letterlijk: Firestart Your Business!

Melissa Heijsterkamp

Firestart Your Business heeft mij een enorme boost gegeven dit jaar. Waar ik begon met geen klanten, heb ik nu zoveel klanten dat ik helemaal vol zit.


Francina is een vakvrouw met mega veel energie en een niet te stoppen DRIVE. Dit vuur weet ze over te brengen in dit programma samen met Daisy. Haar stijl is lekker duidelijk & direct, de verschillende modules zitten goed in elkaar, zo bouw je stap voor stap aan je bedrijf.


De combinatie van online lessen en de live sessies met de groep is voor mij een echte pré in dit programma. De deelnemers leren van elkaar en kunnen elkaar ook goed helpen. Dat is iets waar ik energie van krijg en waardoor mijn netwerk snel groter wordt.


Coachen is een vak apart, maar dat is het ondernemerschap ook. Meedoen aan deze training helpt je absoluut om sneller tot resultaat te komen! En als je er even doorheen zit om je op te peppen en jezelf weer te motiveren voor de next step & level! 

Saskia Josephy 

Sas Coaching

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken. Ik zeg: Stop met K*tten en GA DOEN!
Jij bent nuchter en wil echt stappen maken, maar je weet niet hoe.
Jij wilt winst creëren in je bedrijf en je bent intrinsiek gemotiveerd een succes van je bedrijf te maken.
Jij luistert naar je gevoel een je bent bereid om het anders te doen.
Jij staat open om buiten de box te denken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien.

Deze online training is voor ondernemers die maar niet verder komen en niet weten hoe ze een online business kunnen opzetten.
Je vindt het moeilijk om online zichtbaar te zijn en weet niet goed hoe jij klanten kunt werven door je verkoop te automatiseren en te optimaliseren.


Deze training is helemaal voor jou als:

 • Jij wilt stoppen met je uurtje factuurtje model en meer diensten of producten wilt aanbieden.
 • Jij graag meer wilt leren over upsells en downsells van je producten
 • Jij bereidt bent om te investeren in je bedrijf (tijd, geld en energie)
 • Jij graag meer vrijheid wilt ervaren
 • Jij meer online zichtbaar wilt zijn 
 • Jij online producten en diensten wilt neerzetten
 • Jij online marketing & sales wilt inzetten
 • Jij wilt stoppen met "kutten" en bereid bent om echt te gaan DOEN
 • Jij bereidt bent om succesvol te willen zijn
 • Jij er klaar voor bent om een FIRESTART te maken met je bedrijf


Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Hier voor wil ik echt gaan dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!
Geef jezelf direct op!

Dit zeggen de Firestarters over Francina

''Ik zag de advertentie op FB voor een Webinar” Hoe krijg je klanten. Als beginnende ondernemer is

dat natuurlijk heel interessant.

Na het Webinar zat ik vol ideeën om mijn bedrijf een boost te kunnen geven en laat de klanten dan maar komen. Na het gesprekje met Francina wist ik zeker dat ik mee wilde doen met de firestart en de level up je socialmedia. Inmiddels al heel veel geleerd. Wat mij overhaalde was dat Francina zegt waar het op staat. Heel helder en duidelijk, zonder het mooier te maken dan het is. Ook heel inspirerend om een live dag mee te maken. Andere dames en heren uit heel het land ontmoet in Noordwijk en iedereen komt daar met een ander bedrijf en verhaal. De online meetings zijn zeer waardevol om vragen en ideeën uit te wisselen. Ik leer er elke keer iets van. Soms iets kleins, de andere keer iets groters. Maar altijd waardevol.''

Heidi Hendriks

''Little by Little neem ik stappen om meer naar buiten te treden.


Het lijkt misschien alsof ik niet zo bezig ben met je adviezen en lessen, maar dat is niet zo.

Ik neem het tot me, laat het bezinken en dan ineens als het goed voelt ga ik als een razende.


Na de vorige meeting had ik je willen mailen, maar er kwam weer van alles tussen. Ik had je willen zeggen dat ik het reuze knap vind hoe je je met je ziel en zaligheid kunt verplaatsen in iedere cursist.


Goede adviezen geeft vanuit je eigen ervaring. Je bent een voorbeeld van dicht bij jezelf blijven. Jouw bruisende energie stroomt door de laptops heen naar je cursisten.''

Marjon Duyvestijn

Atelier Recouture

''Ik ben al jarenlang bezig met muurschilderingen. Ik ben afgelopen 2 jaar zoekende geweest naar een coach die me kunnen helpen bij ondernemen. Elke keer haakte ik af omdat ze me niet persoonlijk aanspreken.


Francina sprak me echt aan op dat creatieve gedeelte en ik kon mezelf zijn!  Ik heb me aangemeld voor Firestart Your Business en mijn ervaring klopt tot nu toe helemaal. Ik ben van de 10 modules bij nummer 3 en ik heb al heel wat stappen gezet.


Ik word door Francina aangezet om na te denken over zaken die me op professioneel vlak gaan helpen. Ik ben er erg blij mee en ik kijk uit wat ik nog meer ga leren!”
Klant Firestart Your Business
Rachel van Balen

In één klap 30 jaar ondernemerservaring

Niet zomaar iets doen en met losse flodders schieten om je business te laten groeien. Stop met het verkopen van je tijd en kies voor vrij ondernemerschap en sla je direct door dat glazen plafond heen met gewoon een vette omzet! Kan jij ook!

Jij hoeft niet alles zelf uit te vinden als wij jou begeleiden krijg je daarmee in één klap 30 jaar ondernemerservaring aangereikt. Wat je direct mee kunt nemen in het opzetten of uitbouwen van je bedrijf. Niet keihard blijven werken en steeds de verkeerde keuze maken! Maar hoe vet zou het zijn als je een bewezen business strategie kunt overnemen. Een strategie die voor mij al jaren succesvol is en die je zo mag overnemen en kunt inzetten in je eigen bedrijf.

Zelf heb ik jarenlang grote marketingfouten gemaakt en heb ik heel wat jaar, uurtje factuurtje gewerkt. Alleen het schoot niet op en m'n business was van mij afhankelijk.

Afgelopen jaren heb ik mijn bedrijven megasnel laten groeien. Die kennis en ervaring plus mijn business strategie, deel ik in het Firestart Your Business programma.

Ook jij kunt van 0 euro omzet naar 100.000 euro groeien binnen 1 jaar.
Ben je al even bezig met je bedrijf en heb je al wat omzet, maar wil je steady inkomsten elke maand? Dan vertellen wij je hoe jij je business kunt opschalen.
Speciaal voor introverte en bescheiden ondernemers  en gemaakt voor creatieve ondernemers, trainers, coaches, dienstverleners en consultants.

Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Ik had het gevoel dat ik altijd maar moest investeren, dat anderen daar van profiteerden, maar dat het mij te weinig opleverde. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


En toen kreeg ik een mailtje van Daisy. Zij had mijn website gezien via de site van één van hun klanten, en ze had wel een visie over hoe mijn website beter ingericht zou kunnen worden. Ook al twijfelde ik of ik dit wel moest doen (‘wéér investeren in iets..’), heb ik toch een afspraak gemaakt.


Er volgde een korte online kennismaking met Daisy en Francina. En dat was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken op dat moment. Ik merkte tijdens dit korte moment al onmiddellijk dat ik zelf, om verschillende redenen, uiteindelijk te veel in onmogelijkheden was gaan denken, in plaats van in kansen. Er was direct een omslag. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Ik heb de modules heel gretig doorlopen, waarbij het heel prettig was om elke week ook een direct online contactmoment te hebben. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf, mijn mogelijkheden en mindset. Daarbij vind ik het ook heel fijn dat je binnen de besloten community contact hebt met de andere ondernemers en zo van elkaar kan leren en feedback ontvangen.


Daisy heeft met trouwens heel goed geholpen bij het aanpassen van mijn website. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert altijd direct! En Francina zit boordevol ervaring. Ze is uniek in haar communicatie; direct, eerlijk en betrokken én heeft bijzonder veel mensenkennis.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen. Nu heb ik al een wachtlijst voor mijn tekengroepen, ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb ik nu zelfs zoveel klanten dat ik helemaal vol zit. En nu nog eens ontdekken wat er op gebied van social media nog meer te leren is!

Kirsten Krijthe - Schilder/tekenaar-docent-illustrator

Dit is wat je krijgt als Firestarter 🔥

Begeleiding met Live Sessies

In Firestart Your Business zit een stukje begeleiding in de vorm van verschillende live sessies. 2x keer per maand op dinsdag om 9 uur houden we een Q&A waar jij je vragen kunt stellen. Deze sessies worden gegeven door Francina & Daisy.

We bespreken je voortgang en hebben het over de stappen die jij kunt zetten met je business om verder te gaan groeien. 

Alles wordt opgenomen en kun je terug zien. Mocht je er een keer niet bij zijn, dan kun je gewoon je vraag stellen en dan kun je antwoord krijgen in de live sessies.


Strategie Call

We organiseren 1x per maand op dinsdag om 9 uur Strategie Call, waar we gaan kijken naar je structuren, strategie en planning. Samen kijken we naar welke stappen je kunt nemen om te versnellen en je doelen kunt gaan behalen. Dit is altijd in de groep en niet 1 op 1.

Deze Q&A wordt gegeven door onze eigen Strategie Expert Cheryll de Jager.

Alles wordt opgenomen en kun je terug zien. Mocht je er een keer niet bij zijn, dan kun je gewoon je vraag stellen en dan kun je antwoord krijgen in de live sessies.


Elke maand een Content Uurtje

We zijn allemaal druk en vergeten vaak onze eigen content te maken en te plaatsen.

Door daar 1 moment per maand voor in te plannen maken we samen met de groep onze content. Altijd de eerste dinsdag van de maand van 09-10.30

Je kunt maandelijks aansluiten en ook feedback krijgen op je content. Maar natuurlijk kun je ook vragen stellen over je marketing en content. Een heel praktisch uurtje waarbij jij full focus aan je eigen content kunt werken.


De Firestart Academy

Krijg toegang tot al onze trainingen. Leer aan de hand van praktische video's de fijne kneepjes van het ondernemen. We nemen alle aspecten mee om een succesvolle business te bouwen.


Je krijgt toegang tot maar liefst 15 modules in Firestart Your Business. Hierin gaan we stapsgewijs aan de slag om een succesvolle online business te bouwen. Ook krijg je toegang tot 10 Social Media trainingen om je zichtbaarheid te vergroten. Totaal 25 trainingen die je in je eigen tijd kunt volgen en vragen kunt stellen in de live sessies.


We houden het actueel en volgen altijd de trends. 


De Firestart Community

In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie opdoen. Je krijgt directe feedback van ons, maar ook van alle andere Firestarters.  

De community is er niet alleen voor om vragen te stellen, maar ook om contacten te leggen met like minded ondernemers en aan elkaar optrekken. Zo ontstaan er de mooiste samenwerkingen.


EXTRA: Livedagen met de groep

Ontdek de kracht van samenwerking en groei. Bij de EXTRA LIVE VERSIE krijg jij 5 livedagen waar je mag aansluiten. Deze geven wij aan ons netwerk.

Op deze netwerkdagen komen alle klanten van Master Your Business Moves. Die dag maak je kennis met het netwerk van Master Your Business Moves en werk jij ook aan een onderdeel van je bedrijf wat aandacht nodig heeft.

Je hebt die dag 1 op 1 coaching met Francina en je kunt 1 op 1 coaching van Daisy krijgen.

Daarnaast maak je verbinding met alle leden in ons netwerk en doe je daar je voordeel mee.


15 modules Firestart Your Business Online Trainingen

 • Hoe jij kunt ondernemen vanuit je passie & je WHY
 • Ontdek hoe jij af kunt komen van belemmerende overtuigingen
 • Storytelling; hoe zet je jouw unieke brand neer?
 • Hoe jij meer klanten kunt krijgen door ze aan te spreken in de taal van de klant
 • Hoe jij een aanbod kunt maken waar ze geen NEE tegen kunnen zeggen
 • Zo maak je een product en prijs piramide voor jouw bedrijf
 • Hoe jij effectief kunt plannen en meer resultaat kunt gaan behalen
 • Ontdek hoe je gemakkelijk een weggever kunt maken, zonder daar maanden mee bezig te zijn
 • Hoe je een salespagina kunt maken, die vanzelf verkoopt
 • Hoe je meer sales kunt genereren vanuit een salesfunnel
 • Hoe jij jouw product/dient kunt lanceren aan je klant
 • Op welke manier jij meer sales kunt genereren
 • Hoe jij meer in de Spotlight kunt gaan staan
 • Align Yourself, de juiste mindset is super belangrijk

11 Modules Social Media Online Trainingen

 • Hoe maak jij video's die direct klanten aantrekken, praktisch en we leggen uit hoe je daarvoor Youtube en Vimeo inzet
 • Hoe je een video strategie kunt opzetten voor de verschillende fases in je bedrijf en zo klanten aantrekt 
 • Ontdek hoe je elke dag consequent zichtbaar kunt zijn, zonder dat je elke dag weer nieuwe content hoeft te maken
 • Hoe jij sterke content kunt maken die klanten aantrekt en omzet genereert en die zorgt voor conversie 
 • Ontdek wat Pinterest kan betekenen voor je business
 • LinkedIn inzetten om meer klanten te krijgen, we vertellen je hier meer over
 • Hoe jij een speciale video strategie kunt opzetten voor Instagram
 • Podcasten is HOT. We vertellen je precies hoe je kunt starten met je eigen podcast
 • Hoe jij meer sales op Instagram genereert ZONDER te adverteren
 • Ontdek het nieuwe adverteren op Facebook & Instagram
 • Hoe jij TikTok kunt inzetten zonder gekke dansjes te doen

Wat onze firestarters zeggen over het programma

''Als startende en onervaren ondernemer liep ik al snel tegen dingen aan. Ik heb het lang zelf geprobeerd, maar kwam niet verder. Ik had geen idee waar ik mee bezig was. Voelde me een verloren schaap.


Ik heb best een tijdje naar een passende business coach gezocht. Tot ik een webinar van Francina volgde. Haar vrolijkheid, directheid en ervaring spraken mij direct aan. Ik volg het traject FIRESTART YOUR BUSINESS, een combinatie van online video trainingen met werkboeken en groepscoaching. Een compleet programma vanaf je missie tot aan salesfunnels. In duidelijke stappen leer je hoe je een succesvol bedrijf kunt opzetten.


Natuurlijk moet je daar wel wat voor doen. En dat is nu juist waar Francina zo goed in is. Ze haalt jouw belemmeringen weg en vertelt je wat je wél moet doen. ACTIE! En dan is er nog Daisy, waar je terecht kunt met al je vragen over websites en social media. Samen maken ze van Master Your Business Moves een succes. Ik had geen betere investering kunnen doen!''
Lizette Schuurman

CreaVa

''Tijdens het scrollen op Facebook, viel mijn oog op een advertentie van een webinar van Master Your Business Moves. Nooit van gehoord .... maar iets triggerde me om hier toch aan deel te nemen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad!


Francina haar enthousiasme spatte van het scherm en willen of niet: ik werd helemaal meegezogen in de positieve vibes die om haar heen hingen. Ze deelde daarbij ook heel wat kennis die motiverend was om zelf mee aan de slag te gaan.


Wat ik op dat moment heel bijzonder vond, was dat Francina tijdens dat webinar op haar kenmerkende, directe manier al meteen tegen mij durfde zeggen dat ze het niet eens was met iets wat ik toen in de chat schreef.

Ze had daarbij overigens helemaal gelijk, 't waren mijn belemmerende gedachten die aan het woord waren en laat dat nu juist iets zijn waar Francina helemaal komaf mee wil maken!


Het maakte iets in me los en na een telefoontje met haar ging ik overstag: ik stapte in de programma's Firestart Your Business en Level Up Your Social Media. Ik kwam terecht in een community met duidelijk opgezette modules, die echte steunpilaren zijn in de groei van je onderneming. De opdrachten die je op basis van die modules uitvoert kan je via Q & A's bespreken met Francina, Daisy en de andere deelnemers van het programma. Heel fijn ook trouwens dat je de opdrachten die je klaar hebt via mail naar Francina kan toesturen en dat ze de tijd neemt om daar op te antwoorden met feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt! Bovendien kan je alles wat je maar wenst ook delen in de community zelf, zodat anderen kunnen meedenken en hun mening geven.


Je wordt tijdens het programma constant uitgedaagd om echt te gaan doen. Stilzitten is er niet bij Francina! Als je blijft hangen, wordt je liefdevol aangemaand om tot actie over te gaan en dat is wat de meeste starters nodig hebben om uit hun comfortzone te komen.


Daisy is dan weer de duizendpoot die je graag bijstaat met technische vragen en die actief meedenkt als je op dit vlak ergens problemen mee ondervindt.


Als kers op de taart leer je Francina, Daisy en andere deelnemers in 't echt kennen tijdens de livedag. Tijdens die dag bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Francina en Daisy én je kan gezellig netwerken met anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dat schept een warme band en er ontstaan blijvende contacten. Dat is zo waardevol !


Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om aan te sluiten bij Master Your Business Moves en dankbaar voor alles en iedereen die me de voorbije maanden op deze reis vergezeld heeft!''

Hilde Bongers

Wandelcoach

null

Francina van den Berg

Business en Strategie builder voor ondernemers

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren. Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Ik ben zelf een echte FIRESTARTER en houdt van bouwen van businesses.

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Ik ben Daisy Mulders vanaf de start onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
Speciaal voor onze klanten hebben we een nieuwe afdeling opgezet; Master Your Marketing Moves. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met heel veel ondernemers. Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Klaar om een online business te bouwen? Meld je nu aan!

Firestart Your Business
Do It Yourself

997,-

De prijs is exclusief btw. 

Op de checkout pagina kun je kiezen om in 1x 997,-, in 6x van 172,- of in 12x van 88,- te betalen

 • 15 trainingen om een business te bouwen
 • 11 Social Media trainingen
 • Opnames van al onze webinars en challenges
 • Firestart community om je vragen te stellen
 • 1 jaar toegang tot alles: de community

Firestart Your Business
Online

1997,-

De prijs is exclusief btw. 

Op de checkout pagina kun je kiezen om in 1x 1997,-, in 6x van 335,- of in 12x van 170,- te betalen

 • 15 trainingen om een business te bouwen
 • 11 Social Media trainingen
 • Opnames van al onze webinars en challenges
 • Firestart community om je vragen te stellen
 • 1x per maand een Content Uur (di 9 uur)
 • 2x per maand een Q&A (dinsdag 9 uur)
 • 1x per maand Social Media & Marketing (di 9 uur)
 • 1 jaar toegang tot alles: de community, trainingen, live sessies en de Q&A's.
Beste keuze

Firestart Your Business
Online + Live

2997,-

De prijs is exclusief btw. 

Op de checkout pagina kun je kiezen om in 1x 2997,-, in 6x van 502,- of in 12x van 250,- te betalen

 • 15 trainingen om een business te bouwen
 • 11 Social Media trainingen
 • Opnames van al onze webinars en challenges
 • Firestart community om je vragen te stellen
 • 1x per maand een Content Uur (di 9 uur)
 • 2x per maand een Q&A (dinsdag 9 uur)
 • 1x per maand Social Media & Marketing (di 9 uur)
 • 1 jaar toegang: de community, trainingen, live sessies en de Q&A's.
 • 5 livedagen met de groep Firestarters inclusief Koffie/Thee en Lunch

Toeval bestaat niet het valt je toe. Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen


✅ Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen : Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Bij mij is de kogel is door de kerk op eerste Live dag gegaan, waar ze mijn volledig vertrouwen hebben gewonnen. Francina is strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.

Lea Nachodska - Vitaliteit Lifestyle Coach

Begin 2020 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Maar dat beginnen zonder enige ondernemers-ervaring is toch best lastig! Ik heb een opleiding gevolgd voor Virtual Assistant waar ik veel geleerd heb over het opzetten van je bedrijf en het heeft mij zeker in de goede richting gebracht.


Na jarenlange loondienst voelde ik me echter nog onzeker om echt voor mijzelf te gaan starten en had meer coaching nodig. Maar bij wie? Een hoop business coaches komen met hetzelfde verhaal en waren vaak ook wat zweverig. Ik ben zelf van de no-nonsense aanpak en via Facebook kwam Francina’s Firestart Your Business voorbij en het trok gelijk mijn aandacht.


Francina is namelijk heel no-nonsense en duidelijk in haar communicatie over hoe ze jou kan helpen en doet dit ook echt. Ze helpt je om in de actie-stand te gaan. Iets wat ik echt nodig heb omdat ik soms in kleinigheden kan verzanden waardoor ik niet ga doen.


De live dagen die bij Firestart Your Business horen zijn echt een aanrader! Francina en Daisy beantwoorden al je vragen en je ontmoet je collega ondernemers. Soms zit je in je eigen bubbel en denk je dat je de enige bent met bepaalde uitdagingen. Dan is het fijn om met andere ondernemers hierover te praten en je te realiseren dat iedereen uitdagingen heeft.


Dus, heb jij de spreekwoordelijke schop onder je kont nodig om verder te werken aan je bedrijf? Zoek dan niet verder maar meldt je aan voor Fire Start Your Business!

Catelijne de Gooijer - ZoLijn
Het besef is echt gekomen!

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”

Francina aan het werk
Marlies van Miesko.nl

Echt BEDANKT!!!!

''Francina vandaag nog eens tijd gevonden om aan de modules te werken van Firestart Your Business. Nogmaals 7000000000x bedankt om mij het vertrouwen te geven iets met deze niche  te gaan doen en eindelijk achter mijn dromen aan te gaan!


Echt BEDANKT !!!!''

Tamara Carsauw
Deze cursus is de moeite waard!

"Zoals ik al eerder zei vallen alle puzzelstukjes in elkaar en krijg ik een steeds beter beeld van wat ik moet doen."


Deze cursus is tot nog toe heel erg de moeite waard!''

Marjon van den Broek

Gezonde Leefstijl in Beweging

Veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen Firestart Your Business

Ik ben enthousiast, wanneer kan ik beginnnen?

Druk op de knop om je aan te melden voor deze training en binnen enkele minuten heb je de toegang tot de training in je inbox.

Heb ik meteen toegang tot het programma?

Ja, je kunt direct beginnen met de eerste module.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit programma?

Dat is natuurlijk deels aan jezelf. Je kunt direct aan de slag nadat je het programma hebt aangekocht. Je kunt dan alle modules heel snel bekijken. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je vragen te stellen in onze eigen besloten community en deel te nemen aan de Firestart live sessies; de Q&A’s. De Q&A’s zullen naar verwachting anderhalf uur duren.

Hoelang heb ik toegang tot het volledige programma?

Je hebt een jaar toegang tot het programma, daarna heb je de mogelijkheid om dit te verlengen.

Moet ik bij iedere Q&A live aanwezig zijn?

Nee, er zijn opnames beschikbaar. Natuurlijk hopen we dat je LIVE aanwezig bent en direct meedoet, maar als je niet kunt, dan kun je de opnames bijbestellen en deze in je eigen tijd terugkijken. De opnames blijven 1 jaar beschikbaar.

Hoe werken de Q&A's?

De Q&A’s vinden elke dinsdag plaats via Zoom van 09.00 tot 10.30 uur. Kan je er niet live bij zijn? Dat is geen probleem, je kunt alle Q&A’s terug kijken op jouw tempo.

Moet ik al iets hebben?

Nee, Wij leren je alles wat je nodig hebt, vanaf stap 1, voor een succesvolle (online) business. Je leert zelfs hoe je een interessante markt kiest als je dat nu nog niet hebt.

Moet ik technische kennis hebben om aan dit programma deel te nemen?

Nee, je hoeft geen verstand te hebben van marketing te hebben. Wij zullen een aantal software programma’s gebruiken die je eerst gratis kunt inzetten. Wij laten je zien dat je zonder technische kennis die ook kunt gebruiken en we laten je ook andere tools zien waarmee je (product)design, videoproducties, advertenties etc. zelf kunt maken. Ook leren we je hoe je een goede sales pagina, teksten, e-mails maakt zonder dat je een basis in marketing hoeft te hebben. We geven je scripts die je zo kunt overnemen.

Wat als ik al wél een website en/of funnel heb?

Ook dan kun je meedoen! Haal je op dit moment namelijk de hoeveelheid bezoekers, leads, klanten en omzet zoals je zou willen? Daar gaan we dan bij jou naar kijken

Kan ik meedoen als ik nog geen verdienmodel heb?

Zeker. Als je in ieder geval de richting weet wat voor soort business je wilt gaan opzetten, en wat voor product of dienst je wilt gaan gebruiken. Daarnaast nemen we je mee in het opzetten van de volledige business, zodat je meteen je eerste resultaten gaat behalen! Dan zal je langer doen over de eerste 5 modules en minder snel gaan.

Ik heb het op dit moment te druk om hiermee bezig te gaan...

De vraag is natuurlijk niet of je geen tijd hebt…maar of je echt je bedrijf wilt laten groeien.. als je te druk bent om eraan te bouwen? Als je wacht tot je tijd over hebt, dan komt die verandering er nooit en die klanten ook niet!

We hebben de training niet voor niks over verdeeld in modules, zodat je het naast het runnen van je bedrijf het kunt gaan doen. Daarnaast heb je begeleiding met de Live sessies en Q&A’s en heb je een jaar toegang tot het programma. Je hebt dus alle tijd om de opdrachten uit te voeren.

Ik wil wel graag mee doen, maar pas later starten. Kan dat?

Zeker, je kunt nu aankopen en pas later starten. Je hebt een jaar lang toegang tot de modules & alle opgenomen Q&A's.

Het lijkt mij heel tof om met dit programma te starten, maar stel ik kom er toch achter dat het niets voor mij is. Wat dan?

Als je twijfelt dan moet je het niet doen, dan ben je niet voldoende overtuigd dat jij stappen wilt maken. Het programma WERKT en nu zul jij er ook voor moeten gaan werken en dat ligt in je intrinsieke motivatie.

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken, maar niet weten hoe. Ik zeg: Stop met K*tten en GA DOEN! Jij wilt winst creëren in je bedrijf en je bent intrinsiek gemotiveerd een succes van je bedrijf te maken. Jij luistert naar je gevoel en je bent bereid om het anders te doen. Je staat open om buiten de box te denken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien. Deze online training is voor ondernemers die maar niet verder komen en niet weten hoe ze een online business kunnen opzetten. Die het moeilijk vinden om online zichtbaar te zijn en niet goed weten hoe ze klanten kunnen werven.

Voor wie is dit programma niet?

Voor ondernemers die niet alles. uit hun business willen halen, niet willen groeien en niet ambitieus zijn.