arrow_drop_up arrow_drop_down
Passief inkomen ontwikkelen

Firestart Your Business

29 mei start de NIEUWE groep Firestarters!
Opgeven kan vanaf  nu!
In 10 weken krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Firestart Your Business is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk een succesvolle (online) business neer te zetten. Zo kun je binnen 10 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je business.

Kijk echt eerst de video
voor je verder leest 👉🏼

succesvolle online business

In één klap 30 jaar ondernemerservaring

Niet zomaar iets doen en met losse flodders schieten om je business te laten groeien.  Stop met het verkopen van je tijd en kies voor vrij ondernemerschap en sla je direct door dat glazen plafond heen met gewoon een vette omzet! Kan jij ook!

Jij hoeft niet alles zelf uit te vinden als wij jou begeleiden krijg je daarmee in één klap 30 jaar ondernemerservaring aangereikt. Wat je direct mee kunt nemen in het opzetten of uitbouwen van je bedrijf. Niet keihard blijven werken en steeds de verkeerde keuze maken! Maar hoe vet zou het zijn als je een bewezen business strategie kunt overnemen. Een strategie die voor mij al jaren succesvol is en die je zo mag overnemen en kunt inzetten in je eigen bedrijf.

Zelf heb ik jarenlang grote marketingfouten gemaakt en heb ik heel wat jaar, uurtje factuurtje gewerkt. Alleen het schoot niet op en m'n business was van mij afhankelijk.

Afgelopen jaren heb ik mijn bedrijven megasnel laten groeien. Die kennis en ervaring plus mijn business strategie, deel ik in het Firestart Your Business programma.

Ook jij kunt van 0 euro omzet naar 100.000 euro groeien binnen 1 jaar.
Ben je al even bezig met je bedrijf en heb je al wat omzet, maar wil je steady inkomsten elke maand? Dan vertellen wij je hoe jij je business kunt opschalen.
Speciaal voor   introverte en bescheiden ondernemers  en gemaakt voor voor creatieve ondernemers,  trainers, coaches, dienstverleners en consultants.

  Ga je een bedrijf starten? Of ben je al even bezig met je business en krijg je het maar niet voor elkaar om een paar duizend euro om te zetten?
  Vind je het te langzaam gaan en wil je wel vol gas aan je bedrijf werken?  Of wil je snel en eenvoudig aan je (online) Business werken en wil je succesvoller zijn dan je nu bent?

  Dan begrijp ik je heel goed. Ik herken je en voel je, want ik ben in precies dezelfde positie geweest als jij.
  Ik wilde heel graag groeien met mijn bedrijf maar ik wist niet hoe? En waar te beginnen en wat als eerste?

  30 jaar lang, ben ik in verschillende valkuilen gevallen, grove fouten gemaakt en ben er steeds weer sterker uitgekomen.
  Na al die fouten weet ik precies wat je kunt doen om een steady inkomen te krijgen en een succesvolle business neer te zetten.
  In 2018 ben ik gestopt met mijn oude bedrijf en heb ik deze voor een mooi bedrag verkocht! Daarna ben ik gestart als business mentor voor creatieve ondernemers omdat ik zag dat veel klanten, zomaar wat doen en hun dag laten leiden door To - do's en klanten. 

  Binnen 1 jaar had ik weer een goedlopend bedrijf! We konden het werk niet aan. Ik deed het eerste jaar in business coaching meer dan 75
  1 op 1 trajecten en zo zag ik bij heel veel ondernemers waar de echte problemen lagen.


  We zagen steeds hetzelfde patroon van valkuilen en uitdagingen! We zagen frustraties op verschillende gebieden.

  Herken jij dit ook?

  • Geen stabiele stroom van inkomsten en klanten
  • Constant, zoeken naar klanten en de maand eindigen met te weinig omzet
  • Uurtje factuurtje model blijven hanteren, omdat je bang bent om een hogere prijs te vragen
  • Geen idee hebt hoe je nog meer verdienmodellen kunt inzetten
  • Te weinig klanten 
  • Constant financiële stress
  • Heel veel uren werken en er hard aan blijven trekken, terwijl er gewoon weg te weinig omzet uitkomt

  Ik zie om me heen dat ondernemers Ad Hoc werken, niet gestructureerd en geen idee dat het ook anders kan. Ze werken keihard en ik hoor ze dan ook wel zeggen dat hoort erbij…. Ik sta aan de start van mijn business.

  Ik kan je vertellen uit ervaring dat het anders kan! Jij hoeft niet in dezelfde valkuilen te stappen als ik.
  Jij kunt direct daarover heen springen en met een Firestart aan je bedrijf gaan werken!  Juist nu kun je in korte tijd succesvol je business opzetten. Er zijn juist nu zoveel mogelijkheden die er vroeger niet waren. Kopieer mijn succesvolle Business Strategie en ga werken volgens mijn succes formule. Stop met het werken met “uurtje - factuurtje” en ga met plezier je klanten helpen en hun problemen oplossen.

  Want als jij je klant de vraag stelt: Wat zou je mij willen betalen als ik je help om je probleem op te lossen? Als je nooit meer last hebt van pijn… We samen gaan werken aan je resultaat en niet stoppen tot het probleem is opgelost. Je klant zou zeggen: Dit is onbetaalbaar! Hij vraagt niet naar je uurtarief. Zijn probleem en/of pijn is opgelost. Dat is hem veel meer waard dan jouw uurtje factuurtje.

  Dit zeggen de Firestarters over Francina

  Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat. Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb. Stop met kutten en ga doen!
  Simone Heerooms

  Francina van den Berg – Ze doet wat ze wil, leeft het leven zoals zij dat wil en kan volop genieten van haar andere bedrijven; Master Your Business Moves en Master Your Marketing Moves, zonder dat ze afhankelijk is van dat inkomen.

  Melissa Heijsterkamp

  Zoals ik al eerder zei vallen alle puzzelstukjes in elkaar en krijg ik een steeds beter beeld van wat ik moet doen.


  Deze cursus is tot nog toe heel erg de moeite waard!

  Marjon van den Broek
  succesvolle online business

  Jij wilt toch ook het verschil
  maken bij je klanten!

   Jij wilt toch ook dat jij je kennis en kunde kunt inzetten om jouw klant te helpen! Want als je echt resultaat gaat leveren dan hoef je ook niet meer te verkopen, dan gaat het vanzelf. Dan hoef je geen verkoop praatjes te houden en te pushen.
  De klant wil dan GRAAG bij je komen en je dienst kopen, omdat jij hem ECHT HELPT zijn probleem op te lossen.

  Afgelopen 30 jaar heb ik deze verkooptechniek autodidact ontwikkeld. Ik deed dingen die andere niet deden. Wat voor mij zo normaal was, bleek helemaal niet normaal te zijn. Deze business succesformule deel ik nu met mijn klanten.
  Wat voor mij werkt en voor 100-den van mijn klanten, zal ook jou verder helpen.

  Mijn strategie gaat je ECHT HELPEN om succesvol te zijn met je business. FIRESTART YOUR BUSINESS! Want ook jij mag een mooi leven leiden en succesvol zijn. Een goede omzet verdienen, klanten helpen, resultaat zien en gestructureerd met je business aan de slag. Ik gun jou ook meer tijd met je familie, je kids, met je vrienden. Meer financiële stabiliteit, meer rust in je hoofd en meer structuur en overzicht. Met plezier naar je bedrijf en je persoonlijk ontwikkelen.
  Groeien als bedrijf maar ook als mens!

  In dit programma leer ik je de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten een vertel ik je welke stappen ik heb gemaakt om succesvol te zijn. Ik leer je niet alleen HOE, maar ook WAT en WAAROM. De lessen zijn online, mega makkelijk te volgen en ik leg je in simpele taal uit wat je te doen hebt. De training is praktisch en jij hoeft alleen mij, maar te kopiëren en in je eigen bedrijf toe te passen.

  Wat is Firestart Your Business 

  en wat kun je verwachten?

  FIRESTART YOUR BUSINESS is een online business coach programma.
  Elke week gedurende 10 weken lang, ontvang je een nieuwe module in onze online trainingsomgeving. Wat krijg je allemaal als je meedoet:

  • 10 modules met videolessen, werkboeken en opdrachten, maar ook praktische templates. Je leert elke week weer een onderdeel hoe jij een succesvolle (online) business gaat neerzetten. Jij gaat DOEN en je zal naast alle informatie die je krijgt, het dezelfde week ook gaan implementeren. Zo zet jij je bedrijf neer in 10 weken!
  • 6 maanden begeleiding en 10x een Q&A samen met een groep in een coachingsessie via Zoom (totaal dus 10 sessies) op donderdag van 9-11 uur, data krijg je later door. In deze sessies beantwoorden we al jouw vragen die je mij toestuurt.
  • Alle sessies worden opgenomen en kunnen worden teruggekeken. Kun je er een keer niet bij zijn, geen nood. We behandelen de vragen die je ons toestuurt.
  • Je krijgt 1 jaar toegang tot alle online lessen en werkboeken
  • Ook kun jij al je vragen stellen in onze FIRESTART YOUR BUSINESS Community
  • Contacten leggen met like minded ondernemers en aan elkaar optrekken
  • In deze uitdagende tijd, positief werken AAN je business onder begeleiding van Business Mentor Francina van den Berg 
  • 29 mei start de NIEUWE groep FIRESTARTERS
  Alleen was het me écht niet gelukt!

  ''Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

  Adine Versluis - 

  Money Mind Academy

  Ik heb nu echt plan
  van aanpak!

  ''Ik heb een super leerzaam.

  De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.''

  Tessa Koops - Designer
  300 tot 350% plus als omzet draaien!

  ''Aanvankelijk dacht ik toen je vertelde dat je de product-piramide ging behandelen. Ja maar, ik weet toch wel wat mijn diensten zijn. Maar de openbaring kwam na het invullen van omzetdoel en waarop te focussen om dit te behalen. Topdown werken en je laaggeprijsde diensten voor promotie gebruiken. Daar werd ik echt heel blij van. Niet alleen verdubbelen maar 300 tot 350% plus als omzet draaien. Wauw!

  Percy van de Werve - 

  Studio Inside Out

  Wat gaan we doen bij Firestart Your Business?

  In 10 modules leer je alles over hoe je een succesvolle (online) business bouwt.
  Firestart Your Business is hét enige programma wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk
  een succesvolle (online) business neer te zetten.
  Zo kun je binnen 10 weken, enthousiaste kopers aantrekken voor je business.

  We leren je, hoe je klanten kunt aantrekken, een aantrekkelijk aanbod kunt maken waar de klant geen nee tegen zegt!
  Ook vertellen we je hoe jij je Product en Prijs piramide kunt opbouwen, hoe je een weggever maakt, salesfunnels opzet en hoe jij je diensten en producten via een Facebook advertentie onder de aandacht kunt brengen bij je potentiële klanten.

  Dit zijn alle modules van Firestart Your Business:

  MODULE 1:

  ONDERNEEM VANUIT JE
  PASSIE!

  MODULE 2:

  STORYTELLING:
  HOE ZET JIJ JOUW UNIEKE BRAND NEER

  MODULE 3:

  SPREEK DE TAAL VAN JE KLANT
  WAT RAAKT HEM ECHT?

  MODULE 4:

  MAAK EEN AANBOD WAAR ZE GEEN NEE TEGEN KUNNEN ZEGGEN!

  MODULE 5:

  PRODUCTEN & PRIJZEN
  PIRAMIDE


  Hoe behaal ik mijn doelen?

  MODULE 6:

  MAAK EEN WEGGEVER OM
  E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

  MODULE 7:

  SALESPAGINA MAKEN VOOR JE PRODUCTEN & DIENSTEN


  MODULE 8:

  SALESFUNNEL OPZETTEN

  MODULE 9:

  LANCEREN VAN JE PRODUCTEN & DIENSTEN

  MODULE 10:

  ADVERTEREN MET JE PRODUCTEN OP FACEBOOK & INSTAGRAM

  Ohja én je krijgt deze 3 bonussen t.w.v. 221 euro er gratis bij!

  BONUS 1:

  Extra Bonus les: Kiezen van je Uber Niche (t.w.v. 97 euro)

  BONUS 2:
  Winst Calculator voor je bedrijf (t.w.v. 27 euro)
  BONUS 3:
  MASTERCLASS van een gastdocent (t.w.v. 97 euro)

  Voor wie is deze online training:

  Dit programma is voor ondernemers die echt stappen willen maken. Ik zeg: Stop met K*tten en GA DOEN!
  Jij bent nuchter en wil echt stappen maken maar je weet niet hoe.
  Jij wilt winst creëren in je bedrijf en je bent intrinsiek gemotiveerd een succes van je bedrijf te maken.
  Jij luistert naar je gevoel een jee bent bereid om het anders te doen.
  Jij staat open om buiten de box te denken en wilt graag leren hoe jij je business kunt laten groeien.
  De online training is geschikt voor startende ondernemers.
  Maar ook voor ondernemers die maar niet verder komen dan die paar 1000,- euro per maand.
  Je vindt het moeilijk om online zichtbaar te zijn en weet niet goed hoe jij klanten kunt werven door je verkoop te automatiseren en te optimaliseren


  Deze training is helemaal voor jou als:

  • Jij wilt stoppen met je uurtje factuurtje model en meer diensten of producten wilt aanbieden.
  • Jij graag meer wilt leren over upsells en downsells van je producten
  • Jij bereid bent om te investeren in je bedrijf (tijd, geld en energie)
  • Jij graag meer vrijheid wilt ervaren
  • Jij meer online zichtbaar wilt zijn 
  • Jij online producten en diensten wilt neerzetten
  • Jij online marketing & sales wilt inzetten
  • Jij niet meer wilt kutten en bereid bent om echt te gaan DOEN
  • Jij bereidt bent om succesvol te willen zijn
  • Jij er klaar voor bent om een FIRESTART te maken met je bedrijf

  Voel je aan alles JA dit is wat ik wil! Hier voor wil ik echt gaan dan ben JIJ de persoon die ECHT mee moet doen aan dit programma!
  Geef jezelf direct op!

  Het besef is echt gekomen!
  ''Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard!!


  Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


  Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden.''
  Myrthe van der Velden

  Pure Skin by Myrthe

  Er ontpopte zich een realistisch plan!

  "Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


  Mijn doelen werden helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.''

  Marijke Vos - 

  Marijkes Wereld

  Ik heb er geen seconde spijt van!

  ''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. En daar houd ik van. Ik wil immers groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''

  Sandra van der Meulen

  Sandrinos Fotografie

  Wat ga je bereiken wanneer
  FIRESTART YOUR BUSINESS volgt:

  Dit programma zet je aan tot DOEN, we gaan met een FIRESTART werken AAN je bedrijf. En dat niet meer blijven hangen en tutten. JA we gaan het direct doen. We kunnen in ons bedrijf steeds aan de knoppen blijven draaien om steeds succesvoller te worden.

  We leiden je op tot FIRESTARTER en krijg je alle informatie en kennis die nodig zijn om je talenten als ondernemer in rap tempo te ontwikkelen. Je krijgt alles wat je nodig hebt om een steady inkomen te gaan genereren en jij gaat door mijn succesvolle business strategie te implanteren ook werken aan een business die binnen 1 jaar 100.000 euro omzet.

  30 jaar lang heb ik fouten gemaakt en heb ik training na training gevold. En verschillende coaching, sales en marketing opleidingen gevolgd. Die kennis ga ik jou leren. Maar niet dezelfde fouten als dat ik dat heb gedaan. Sla die over en wordt direct succesvol! Jij hoeft niet jarenlang zaken zelf uit te vinden, vallen opstaan en weer alles bijeenrapen en doorgaan. Gefrustreerd, maar blijven doorzetten. Je kunt direct een FIRESTART maken met je business en met mijn bewezen business strategie succes hebben.

  Resultaat na het volgen van FIRESTART YOUR BUSINESS

  • Jij weet hoe mijn business strategie werkt en implementeert deze in            jouw bedrijf
  • Jij werkt met een nieuw verdienmodel en weet hoe jij je business                  kunt laten groeien
  • Jij weet door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen je                     business in rap tempo op te schalen
  • Jij gaat werken met een weggever die je potentiële klanten gaat                   opleveren 
  • Jij gaat gestructureerd met je productlancering aan de slag
  • Jij maakt een irresistible aanbod voor je klanten
  • Jij maakt jezelf zichtbaar op alle online kanalen 
  • Jij weet hoe je met de juiste tekst met je klant kunt verbinden en je              weet de klant zijn vertrouwen te winnen
  • Jij weet dat je toegevoegde waarde levert aan je klant en zo je Gift               to the World geeft en daar worden je klanten beter van
  • Jij wilt heel graag meer impact maken en je weet nu hoe je dat kunt           doen
  • Jij wilt graag het probleem van je klant oplossen en jij weet ze te                 raken en ze aan je te binden.

  null

  Francina van den Berg

  Business en Strategie builder voor ondernemers

  Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren. Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Ik ben zelf een echte FIRESTARTER en houdt van bouwen van businesses.

  werken op terschelling

  Daisy Mulders
  Marketing & Communicatie builder

  Ik ben Daisy Mulders en al 3 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
  Speciaal voor onze klanten hebben we een nieuwe afdeling opgezet; Master Your Marketing Moves. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met heel veel ondernemers. Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

  Firestart Your Business
  Leer in 10 weken alles wat je moet weten voor het bouwen van een succesvolle online business. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen online.

  Betaling in 1x

  Prijzen zijn exclusief BTW

  € 1297,-
  € 997,-
  In 10 weken een succesvolle (online) business te bouwen.

  Betaling in 12x

  Prijzen zijn exclusief BTW

  € 109,-
  € 89,-
  In 10 weken een succesvolle (online) business te bouwen.