Master Your Business Moves

The Exclusive Secret 2 Days 11 & 12 september

The Exclusive Secret 2 Days 11 & 12 september

Stel je voor: 

Een plek waar jouw merk tot leven komt, waar ideeën sprankelen en realiteit worden, en waar jij, lieve power vrouw, de ruimte krijgt om jezelf en je brand te laten stralen als nooit tevoren...

Dit is jouw uitnodiging voor deze Exclusive Secret 2 Days. We blijven dit keer in Nederland, maar je krijgt een exclusieve ervaring. Je slaapt in een bizar luxe hotel. We hebben weer de aller tofste locaties voor jou geregeld.  Het is all-in, met ontbijt, lunch en diner! En natuurlijk met alle drankjes.

Dompel je onder in een 2-daagse ervaring waarin we samen jouw brand gaan neerzetten. We gaan op 11 & 12 september naar.....the secret place!


Onder leiding van onze getalenteerde fotograaf, Renée van der Heide, zal je merk gevangen worden in 10 tijdloze beelden, terwijl een professionele visagist ervoor zorgt dat jij je zo stralend voelt als je merk verdient.
Francina en Daisy gaan met jou een marketing actie neerzetten die je direct kunt inzetten voor je bedrijf en kan ondersteunen met de foto's.

null

null

null

Op deze twee bijzondere dagen ontwikkelen we samen een unieke marketingactie, speciaal voor jou of jouw merk, dat niet enkel op papier blijft staan.
Nee, we brengen het tot leven, zodat je niet alleen naar huis gaat met een schat aan foto’s en bizar gave ervaringen, maar ook met een concreet plan om je investering terug te verdienen en klanten naar jouw bloeiende merk te leiden.

Dit is een intiem event, exclusief gereserveerd voor 8 ongelofelijke vrouwen die klaar zijn om hun merk naar nieuwe, ongekende hoogten te tillen. Ben jij één van hen? Bevestig dan vandaag nog jouw plekje.

Wij kijken ernaar uit om je daar te zien, in een wereld waar jouw merk tot leven komt als nooit tevoren... Waar jouw verhaal begint. 🚀💖
Jij komt zelf naar de locatie met eigen vervoer.

null

null

null

null

null

null