Hoe goed doe ik het als ondernemer? Doe een Quick Scan!
Hoe goed doe ik het als ondernemer? Doe een Quick Scan!
01 april 2018 
2 min. leestijd

Hoe goed doe ik het als ondernemer? Doe een Quick Scan!

Wil je kijken of je het goed doet als ondernemer? Doe dan mee aan mijn Quick Scan! Hierbij ga ik je een aantal vragen en stellingen voorleggen. Je kan deze alleen maar beantwoorden met Ja of Nee. We gaan erachter komen hoe jij in je bedrijf staat, in het ondernemerschap in je leiderschapsrol? Maak jij het verschil?

Quick Scan voor jou, ondernemer

 1. Ben ik overtuigd van de waarde die ik kan geven aan mijn klanten?
 2. Ik weet die waarde te vermarkten naar mijn eigen dienst of product
 3. Weet ik hoe ik de markt kan aanspreken en ben ik mij bewust van mijn eigen presentatie?
 4. Durf ik een goede prijs voor mijn dienst of product te vragen en krijg ik een goed gevoel als ik dat aanbied?
 5. Weet ik precies hoe ik aan nieuwe klanten kan komen?
 6. Gebruik ik Social Media als een marketing tool en kent iedereen mij?
 7. Weet ik precies op welke knoppen ik kan drukken om meer exposure te krijgen?
 8. Heb ik mijn groei voor de komende jaren gepland?
 9. Weet ik precies wat mijn ‘blinde vlekken’ zijn als ondernemer?
 10. Weet ik hoe ik mijn “blinde vlekken” kan oplossen en weet ik welke stappen ik moet nemen?
 11. Durf ik mijn dienst of product vol energie te verkopen omdat ik zie wat de waarde is voor andere en hoe het mensen kan helpen?
 12. Heb ik een voorspelbare financiële stroom geregeld en ik leef in overvloed?
 13. Weet ik hoe ik naast mijn business ook passief inkomen kan verkrijgen?
 14. Maak ik met mijn onderneming een merkbaar verschil in de wereld?
 15. Leef ik een ontspannen leven omdat ik zaken plan en delegeer?

Als jij niet over al “JA” op hebt gezegd? Dan kan je de test gebruiken als een TO DO lijst. Je weet nu wat je te doen staat, waar je kan groeien en waar jij nog stappen kan maken in je eigen bedrijf. Of je nu een groot bedrijf hebt of een klein bedrijf. Je bent zzp-er of mkb-er. Je kan jezelf altijd blijven ontwikkelen.

MOVE YOUR BUSINESS dagen

Als je wilt groeien met je bedrijf dan start je eerst bij jezelf en kijk je waar jij nog kan groeien. Waar jij nog stappen kan maken. Wat wil jij als ondernemer? Wat is het waar jouw hart sneller van gaat kloppen en waardoor jij in vuur en vlam staat. Welke waarden heb je en wat is jouw passie? Wat is je visie en je missie en wat straal je uit? Welke heuvels heb jij nog te nemen? Wat mag je nog leren? Waar en op welk vlak kan jij je nog ontwikkelen?

Wat veel ondernemers raar vinden is hulp vragen en zich kwetsbaar opstellen. Ondernemers zijn gewend om alles alleen te doen! Maar waarom geen tips vragen aan anderen en je laten coachen door een business coach of mentor die je laat zien wat jouw blinden vlekken zijn? Die je laat groeien zodat jij ook jouw business een boost kan geven!

In mijn MOVE YOUR BUSINESS dagen kan jij samen met andere ondernemers groeien. Dit doe jij door je obstakels met een groep andere ondernemers te delen, je kwetsbaar op te stellen en te willen leren van andere die dit obstakel al hebben genomen. Wil je meer weten dan kan je me mailen of wil je meedoen aan de MOVE YOUR BUSINESS dag van 12 december 2018? Geef je dan hier op.

Wil je liever liever niet in een groep maar 1 op 1 begeleiding dan kan dat ook. Vraag gratis een 30 minuten brainstormsessie aan. Dan gaan we ruiken, proeven en voelen of wij bij elkaar passen. En dan vertel ik je de mogelijkheden.

Ik hoor je snel en leef je mooiste leven, you have only one!
#livelifelovelife!

Geniet! Met liefde,
Francina van den Berg

Facebook
Linkedin
Instagram

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen