1-op-1 Business Coaching
arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer structuur, meer klanten, meer omzet? 

Effectiever werken aan jouw business?

Als jij wilt gaan vliegen met jouw bedrijf en het een mega boost wilt geven, dan is dit jouw kans en mogelijkheid om die stap te gaan zetten. 

Effectief werken aan jouw business!

Jij gaat grote stappen maken op zowel ondernemerschap- als op persoonlijk vlak. Jij laat mij jou begeleiden en er word je een spiegel voorgehouden. En dit is wat ik jou ook gun. GA GROEIEN MET JE BEDRIJF! Ga vliegen, gas op die lolly en maak het jouw succes! We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Ik ga je “accountable” houden voor jou afspraken die jij gaat maken voor jouw business!


Hoe ziet een traject eruit:

 • Jij bespreekt jouw problemen of uitdagingen
 • Jij bepaalt jouw doelen en je wordt verantwoordelijk gehouden door mij
 • Jij laat zien wat je voortgang is in jouw doelen
 • Jij deelt jouw successen en uitdagingen, wat heb je hier van geleerd en wat ga je anders doen
 • Jij gaat stappen maken in jouw ondernemerschap

Loop jij hier al een tijdje tegenaan?

 1. Je zit vast en haalt op dit moment niet alles uit je leven en/of je business

 2. Je hebt geen focus en geen duidelijke missie

 3. Je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos

 4. Je bent bang om de verkeerde keuzes te maken

 5. Je hebt te weinig vrijheid en onafhankelijkheid

 6. Je wilt grote stappen gaan maken, maar hebt geen idee hoe

 7. Je werkt kneiterhard, maar het levert je nog niets of niet genoeg op

 8. Je hebt het gevoel dat er veel meer inzit, maar dat krijg je nog niet voor elkaar

Mijn missie

Ik leef vanuit oplossingen, flexibiliteit en ben positief ingesteld. Er is altijd een oplossing. Mijn ervaring leert dat als je een zaadje plant en je het water geeft, dat er iets gaat groeien. Alles wat je aandacht geeft groeit (positief als negatief)! Jij bent verantwoordelijk voor je eigen mindset, je eigen besluiten en daden. Ik coach daarbij jou naar de volgende stap in je leven en level in je onderneming!


”Mijn ambitie is om me de aankomende jaren te focussen: om meer mensen in hun kracht te zetten, ze te “empoweren”, ze te inspireren en ze te enthousiasmeren! Creatieve ondernemers leren hoe zij zelf hun “eigen geld” kunnen verdienen, succesvol en onafhankelijk te zijn en hun mooiste leven te gaan leven!”


Mijn eigen droom blijft: Ik wil onafhankelijk zijn, succesvol en happy. Dat wil jij toch ook?

Ik ben erg blij met deze investering die ik in mezelf en uiteindelijk ook in m'n bedrijf doe.

Onze gesprekken en jouw vragen helpen me om verder en op andere manieren te kijken, waardoor ik op ideeën kom waar ik anders niet opgekomen was. Ook qua opdrachten zet je me aan het denken. Het vragen om feedback over mezelf aan anderen leek me bijvoorbeeld écht niet fijn, maar als de positieve reacties dan binnenstromen, merk ik wel dat het ervoor zorgt dat ik mezelf nog wat zekerder voel in wat ik doe en daar ook weer nieuwe stappen in zet.


Wat ik aan dit specifieke traject ook fijn vind, is dat je heel flexibel bent in de afspraken; in Amsterdam, via Zoom, etc. Dat maakt het schakelen ook een stuk prettiger!

Adine Versluis

Resultaten die je kan behalen met mij!

 • Je hebt je eigen bedrijf ingericht vanuit jouw eigen wensen
 • Je hebt ontdekt wat jouw kracht en ''GIFT OF THE WORLD'' is
 • Je hebt jouw ideeën vertaald naar een mooi product of dienst 
 • Je weet wie jouw ideale klanten zijn en je weet jouw klanten ook te vinden
 • Je hebt meer inzicht in wie je bent, waar je voor staat en waarom je doet wat je doet
 • Je hebt een eigen strategie ontwikkeld die past bij de manier waarop jou wil ondernemen
 • Je weet hoe jij jouw prijzen kan bepalen en welk business- en verdienmodel bij jou past
 • Je bent online zichtbaar en krijgt ''raving fans''
 • Je ervaart rust, structuur en overzicht in je bedrijfsactiviteiten
 • Je weet waar je je op kan focussen om te groeien met je bedrijf
 • Je bent ready om van jouw bedrijf een succesvol bedrijf te maken!

Business Case: Petra Glasbergen – Stylsource, fashion denim design network

Begin dit jaar ben ik bij Francina van den Berg van Master your Business Moves, begonnen aan mijn 1 op 1 business coaching traject.

Ik stond aan het begin van mijn idee & concept. Als ik naar achter kijk, wist ik nog niet goed wie mijn klant was, hoe ik mijn business model verder up and running kreeg en was ik vooral in de “doe” fase. Nu zijn we 8 maanden verder en hier begin alles lekker te draaien!


Ik heb duidelijk mijn focus veranderd! We hebben gekeken naar het businessmodel en we hebben een strategie besproken. Ook zijn we naar mijn ideale klant gaan kijken. Ik kreeg door de vragen die Francina mij gaf, tijdens de eerste bijeenkomst, een ander beeld van mijn klant. Ik heb toen keuzes gemaakt en er voor gekozen om mijn doelgroep verder te verkleinen.

Ik had verschillende ideeën om met mijn product om te gaan. Maar Francina heeft laten zien dat je door je te focussen, je echt gaat doen waar het om draait. Mijn eigen energie gaat daar ook meer naar toe, waardoor er een shift is gekomen in het geheel! Ik voel dat door keuzes te maken, ik tot meer kom en dat ik klanten ook echt begrijp. Daardoor heb ik net ook weer een nieuwe klant binnengehaald en zijn er heel veel hele hete leads, daar komt voor eind van het jaar nog veel meer uit!!


Natuurlijk hebben we naar aanleiding van de besprekingen, ook naar mijn communicatie gekeken en die hebben daarop aangepast.

Social media loopt lekker, netwerk groeit & ik ben veel zichtbaarder geworden en daardoor is er meer interesse in mijn product. Het lijkt of alles meer gaat stromen;). En dat is fijn, want Francina bleef maar hameren op mijn social media beleid en zichtbaarheid.


Omdat ik zo mega aan mijn business heb gebouwd afgelopen jaar zijn we nu grote stappen verder. Ik werk nu met 2 meiden, die parttime voor me werken en ben in gesprek met stagiaires. Voorlopig ga ik op deze manier verder tot het eind van het jaar, ik merk dat langzaam het ‘product’ in een bepaalde richting gaat & zich uit kristalliseert tot iets wat werkt. 


Zoals Francina altijd zegt…eerst de basis goed neerzetten en dan pas met de volgende stap verder gaan. Focussen, keuzes maken, maar ook processen automatiseren en delegeren. Dat is wat ik afgelopen 8 maanden gedaan heb en daar kunnen we nu de vruchten van plukken.


Ik ben super blij dat ik er al vanaf het begin voor heb gekozen om een business coach in te zetten. Dat heeft mijn proces in het opzetten van mijn eigen business meer richting gegeven. Francina heeft elke keer weer een vinger aan de pols gehouden en me begeleid in dit proces. Ze hield me ‘accountable” voor mijn afspraken en heeft als het nodig was advies gegeven. Ik gun iedere ondernemer een business coach! Dat scheelt je fouten te maken en dat helpt je sneller stappen te zetten en te kunnen groeien met je business!

Onderwerpen tijdens het traject kunnen zijn: 

 • Jouw persoonlijke heuvels die je hebt te nemen 
 • Jouw belemmeringen
 • Jouw no go area’s
 • Social Media
 • Verkoop
 • Marketing
 • Storytelling
 • Inkoop
 • Presentatie
 • Strategie
 • Missie & visie
 • Waarden & kern kwaliteiten
 • Map of your business
 • Keuzes maken 
 • Stappen die je te maken hebt
 • Focus en plannen

Komen er andere zaken op tafel dan gaan we daarmee aan de slag! Het is jouw traject en jij bepaalt.

Gedreven, enthousiast, ondernemend en zeer betrokken. Dat is hoe ik Francina kan samenvatten in mijn traject die ik bij haar volg. Coaching is haar tweede natuur, zij voelt haarfijn aan waar de behoefte en richting van de coaching nodig is.

Door haar coaching geeft zij inzicht in waar je nu staat en waar ik je je in de toekomst op kunt gaan focussen. Geeft bruikbare en op de praktijk gerichte tools die jezelf flink tot nadenken zet!

Dafna Suskind

Samen aan de slag!

Tijdens een kosteloos intake gesprek gaan we samen kijken naar wat jij nodig hebt en of we een klik hebben. Ik vind het heel belangrijk dat we de juiste match zijn. Als ik aanvoel dat een ander jou beter kan helpen, dan zal ik je dat ook vertellen. Zijn we een match, dan gaan we samen aan de slag!

Elke sessie vertel je me waar je staat. Dat houd jezelf scherp. En elke sessie krijg je van mij feedback. Komen er andere zaken op tafel, dan gaan we daarmee aan de slag! Het is jouw traject en jij bepaalt. 

De periode dat ik je coach sta ik volledig tot je beschikking. Juist doordat jij mij tussendoor de sessies gewoon kan mailen, weet ik uit ervaring dat jij de beste resultaten boekt.

LET OP: DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN!

Ik wil hier heel duidelijk over zijn. Ik wil alleen werken met ondernemers die er echt voor willen gaan en die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen, maar niet weten hoe ze het moeten doen. Ondernemers met een creatieve mindset en die open staan voor nieuwe technieken en inzichten. Ondernemers met LEF. Ondernemers die geconfronteerd willen worden en die niet weglopen van hun verantwoordelijkheden. Ondernemers die willen leren en zich willen verbeteren. Ondernemers die in zichzelf durven te investeren waardoor ze stappen gaan maken en SUCCESVOL worden!


Ik wil niet werken met ondernemers die knorrig zijn, geen actie willen ondernemer en heel lang over iets na moeten denken. Ondernemers die maar blijven twijfelen en NIET willen. Ondernemers die geen geld willen verdienen, maar ook niet willen investeren. Ondernemers die hun bedrijf als hobby zien.