State of Being, neem jij je eigen verantwoordelijkheid?
''State of Being'', neem jij je eigen verantwoordelijkheid?
31 maart 2018 
2 min. leestijd

''State of Being'', neem jij je eigen verantwoordelijkheid?

Je partner of je kinderen zijn verantwoordelijk voor hun eigen welzijn. Werk je met klanten, dan zijn jouw klanten verantwoordelijk voor zijn/haar eigen ”State of Being” en welzijn. Op school wordt ons dat niet geleerd. We leren daar dat we ons vooral moeten aanpassen aan de ander en we leren rekening te houden met elkaar.

Je leert dat je vooral zou moeten geven en je leert dat je tegen je zin in voor dingen moet doen.

We offeren ons zelf (te) vaak op en we doen net of dat normaal is! Je staat voor iedereen klaar…behalve voor jezelf. Uitgeput en uitgekakt lig je dan weer in bed….Morgen zal ik….wat rust nemen….of ….morgen zal ik…Uitstel gedrag!

We leren vooral dat we ons steeds aan die ander moeten aanpassen om steeds goedkeuring te krijgen van de ander. Je wil er natuurlijk graag bij horen en je wil geaccepteerd worden. Maar word je er altijd blij van? NEE! Of dat is stom of de ander heeft er een andere mening over….

Krijg je altijd het antwoord wat je wilt horen….. NEE. 90% van de tijd is het helemaal niet wat je wilt horen! Dan ben je weer ongelukkig of niet blij….of in ieder geval niet in een hoog vibratie level waar je beter op zou kunnen creëren en succesvol kan zijn.

”State of Being” van iemand anders

Vele van ons willen dan vaak de ander gelukkig maken voor dat zij zelf gelukkig kunnen zijn? Vreemd toch? Als jij zelf niet goed in je vel zit dan voelt de omgeving dat ook en dan hebben je kinderen, partner, familie, vrienden of collega’s daar ook last van!

Wat weerhoud je om de verantwoording te nemen voor je eigen geluk en “State of Being”!? Dat jij blij bent wat je doet! En dat jij goed in je vel zit omdat jij doet wat jij fijn vindt…en dat je daar energie en power van krijgt. Wat ga jij aanpakken in dit jaar om zelf geluk en succes te vinden? Wat zijn je acties? Wanneer start je met zelf je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en je eigen invulling van het leven? 

Start vandaag en neem een stapje….heel veel kleine stapjes zorgen voor een hele grote stap aan het eind van het jaar! En mocht je hulp nodig hebben van een mentor of coach zoek die dan op en laat die je begeleiden op je weg naar geluk en succes.

Start before you are ready! Start now!

Wil je naar het volgende level in je business of als professional dan kan je me contacten en dan maken we vrijblijvend een afspraak van 30 min. Waar we kijken of jij past bij mij als mentor&coach. Ik begeleid alleen mensen die in de zesde versnelling willen en die echt er voor willen gaan.

Wil je direct een afspraak maken voor een 30 min gratis coaching gesprek, dat kan hier! We maken dan een afspraak in 3D of via Zoom! You are welcome!

Maak er iets moois van!
Het leven is maar kort!

Geniet! Met liefde,
Francina van den Berg

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen