1 miljoen euro omzetten in 6 weken, denk jij dat het mogelijk is?
1 miljoen euro omzetten in 6 weken, denk jij dat het mogelijk is?
30 maart 2018 
2 min. leestijd

1 miljoen euro omzetten in 6 weken, denk jij dat het mogelijk is?

1 miljoen euro omzetten in 6 weken“, ik zie regelmatig dit soort Facebook advertenties voorbij komen. Coaches die je aansporen om je leven drastisch om te gooien om zo binnen “no time” binnen te lopen als ondernemer? Huhhh….ik denk dan, wat denk je zelf?

Ik begrijp dat niet, dit soort uitspraken. Ik ben ruim 30 jaar ondernemer en zo werkt het gewoon weg niet!
Daarnaast is het ook gewoon stom om zo aan de slag te gaan. Denk even aan de stappen die je zou moeten nemen, vaak kan je die helemaal niet aan! Je bent er als kleine ondernemer niet op voorbereid. Als jij nu 20.000 of een 100.000 omzet en je hebt het druk, dan kan je begrijpen wat er gebeurd als je meer dan 1 miljoen euro gaat omzetten!
Alles ontploft! 
Ik denk dat je beter stap voor stap aan de slag kan met je onderneming en niet zomaar oude schoenen moet weggooien! 

1 miljoen euro omzetten in 6 weken is niet mogelijk, als starter!

Het werd mij tijdens mijn eigen “Business Mastermind” van deze week weer duidelijk! Welke stappen ik de afgelopen 30 jaar heb genomen om te komen waar ik nu ben.
Je kan niet in 6 weken mega succesvol worden met 6 nullen. Als ondernemer maak je stappen naar voren en soms een keer op zij.
Dan is het tijd om zaken te evalueren en dan pas weer een stap voorwaarts te maken.
Samen met mijn man ben ik recht op mijn doel afgegaan de afgelopen jaren. We hebben die stappen gevisualiseerd, ons “gevoel” gevolgd en gedaan waar we goed in waren.
En we hebben die 6 nullen bereikt! Maar zeker niet in 6 weken of 6 maanden!

Strategie uitstippelen

We hebben een strategie uitgestippeld en keuzes gemaakt die hebben geleid tot nieuwe wegen, nieuwe keuzes en 1 miljoen euro omzetten. Daarbij hebben we altijd de ondersteuning gezocht van een business coach. Die ons met een objectief oog aangaf wat anders kon of hoe we zaken anders konden aanpakken. Maar we zijn vooral strategisch aan de slag gegaan en nooit HAP SNAP!

Ik ben nog nooit in het diepe gesprongen en ik heb nooit stappen gemaakt waar ik niet achter stond!
Wat ik al aangaf hebben we keuzes gemaakt en daarop actie ondernomen!
Het hele leven is keuzes durven maken en je onderneming met lef te leiden, maar ook doen wat echt bij je past. 

Brainstormen

In mijn online trainingen vertel ik je hier nog veel meer over. Ook vertel ik je over mijn nieuwe super spannende keuze om alleen nog maar business coaching te geven aan ondernemers. Ik ga mijn missie leven en dat is andere ondernemers leren geld te verdienen! Zodat zij ook het aller mooiste leven ooit kunnen leiden!

Als jij een keer wilt brainstormen dan kunnen we een Zoom of Skype afspraak maken. Wij kunnen dan kijken naar je inzichten en strategische keuzes. We bespreken hoe jij kan werken aan je waanzinnige bedrijf. En we nemen jouw businessplan of gewoon persoonlijke uitdagingen door. Zo dat je die heuvels kunt nemen en je bedrijf kan groeien! Ik wil je uitnodigen voor een GRATIS 30 min BUSINESS COACH GESPREK. Vraag een gesprek aan door op de link te klikken of mail me naar francina@francinavandenberg.nl, als je een afspraak wilt maken.

Investeer in jezelf

Ik zie zoveel ondernemers struggelen en dat doet me pijn. Wat ik je echt wil meegeven, aan zowel ervaren als startende ondernemers. Durf te kiezen en neem actie, maar gooi nooit oude schoenen weg. Dan kunnen we brainstormen of ik als business coach iets voor jou kan betekenenInvesteren in jezelf is één van de belangrijkste keuzes die ik voor mezelf ooit hebt gemaakt en het betaalt zich dubbel en dwars terug!

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen