Podcast - Master Your Business Moves

Master Your Business
Moves Podcast

Dit is dé podcast om een succesvolle business op te bouwen door Francina van den Berg. Ontdek de tips en inzichten op het gebied van ondernemerschap, strategie, planning, doelen stellen, ideale klant, irresitible offer, mindset en marketing.

De top 5 meest beluisterde podcasts:Nieuwste Podcasts

#130 Ik kan maar geen besluit maken…

Veel klanten kunnen geen besluit maken! In deze podcast vertel ik je over HOE jij wel makkelijker een besluit kunt maken en wat je kunt doen om dat te versnellen. Zodat je niet maanden lang blijft kniezen

#129 Hoe zet je Social Media in als serieus Verkoopkanaal?

Social Media is een serieus Verkoopkanaal waar nog veel groeikansen in zitten. Niet alle bedrijven pakken deze mogelijkheid en de kans is aanwezig dat 'zij de boot missen'. Dat ben jij natuurlijk niet, dus daarom luister jij deze Podcast waarin ik praat met Annelies Boonstra van Retail Impuls. We spreken over de acties die jij kan ondernemen als bedrijf om op Social Media zichtbaar te worden en te veranderen in een Verkoopkanaal.

#128 Hoe kan dankbaarheid je meer succes geven in je leven en business

In deze podcast geef ik je inzicht hoe ik probeer positief te blijven en hoe ik dankbaarheid inzet om positief te blijven in de transitie die ik nu maak. Hoe ik me afstem op de oneindige intelligentie. Waar we allemaal gebruik van kunnen maken 💖.

Beoordelingen van luisteraars

null

null

null