Podcast - Master Your Business Moves

Master Your Business
Moves Podcast

Dit is dé podcast om een succesvolle business op te bouwen door Francina van den Berg. Ontdek de tips en inzichten op het gebied van ondernemerschap, strategie, planning, doelen stellen, ideale klant, irresitible offer, mindset en marketing.

De top 5 meest beluisterde podcasts:

Nieuwste Podcasts

#55 Wat podcasten kan betekenen voor jouw bedrijf - in gesprek met Podcast Expert Ijlien Havenaar

In deze nieuwe podcast ga ik in gesprek met podcast expert Ijlien Havenaar. Samen met haar bespreek ik waarom podcasten nu toch zo interessant is voor je bedrijf en hoe jij het kunt inzetten voor je bedrijf. Ook verteld Ijlien hoe zij in 2 maanden tijd maar liefst 50 podcasts heeft opgenomen!

#54 Zichtbaarheid en

Zichtbaar zijn, hoe dan?

In deze nieuwe aflevering ga ik het hebben over Zichtbaarheid en Zichtbaar zijn. Het is namelijk belangrijk om zichtbaar te zijn als ondernemer. Ben je niet zichtbaar, dan weet jouw klant ook niet dat jij bestaat en hem/haar kunt helpen. Hoe je zichtbaar kunt zijn? Dat vertel ik je in deze podcast.

#53 De 7 eigenschappen van Effectief Leiderschap

In deze nieuwe aflevering ga ik je uitleggen hoe jij de 7 eigenschappen van effectief leiderschap kunt toepassen. Die stappen komen uit het boek van Stephen Covey. Ik pas deze stappen bij al mijn begeleidingen toe, bij al mijn coachees. Beluister de podcast, zodat jij ook deze 7 eigenschappen kan toepassen voor jouw eigen business.


Gewoon doen en gewoon blijven doorzetten.