Podcast - Master Your Business Moves

Master Your Business
Moves Podcast

Dit is dé podcast om een succesvolle business op te bouwen door Francina van den Berg. Ontdek de tips en inzichten op het gebied van ondernemerschap, strategie, planning, doelen stellen, ideale klant, irresitible offer, mindset en marketing.

De top 5 meest beluisterde podcasts:
Nieuwste Podcasts

#38 Hoe start je een Succesvolle Online Community? - in gesprek met Community Expert Maartje Blijleven

Maartje Blijleven is dé Community Expert van Nederland. In deze nieuwe podcast hebben we het dan ook samen met haar over hoe je een succesvolle online community kunt starten. Ze deelt wat je daarvoor nodig hebt en wat ervoor nodig is om je community te laten groeien.

#37 Hoe zet je online marketing in voor je bedrijf? - in gesprek met Roel en Sandra van Skillz Online

Roel en Sandra hebben net zoals wij een voorliefde voor Online Marketing. Daarom gaan we het samen hebben over Online Marketing. Roel en Sandra zijn van het bedrijf Skillz Online en weten ontzettend veel van Online Marketing. Super leuk om het te hebben hierover met een andere specialist. We gaan je vertellen wat we zo tof vinden aan Online Marketing en waarom je het ook zou moeten inzetten voor je bedrijf. 

#36 Hoe geuren je mindset en gedrag beïnvloeden - in gesprek met Monique van Roekel

In deze nieuwe aflevering ga ik in gesprek met Monique van Roekel. We gaan het hebben over hoe geuren je mindset en gedrag kunnen beïnvloeden. Zij is de expert als het gaat over geuren en mindset. Ook hebben we het over hoe jij geuren kunt inzetten om je energieker te voelen.

arrow_drop_up arrow_drop_down