Referenties - Master Your Business Moves

Wat zeggen andere over mij en werken met mij....

null

null

null

null


null

null


null

null

null


null

Afgelopen weekend de strategie 2 daagse van Master Your Moves gedaan. Zo ontzettend fijn om, samen in een groep mede-ondernemers, echt goed naar je strategie te kijken.


Francina is een mega goede spiegel en heeft mij echt aan het denken gezet: precies wat ik niet alleen doe als ik zelf met mijn plannen voor het jaar bezig ben.


Ik heb concrete tools en feedback gehad die ik de afgelopen dagen meteen concreet heb gemaakt. Dit ga ik volgend jaar zeker weer doen, bedankt Francina!
Sacha Bol - BijSacha
Om een boost te geven aan mijn bedrijf Affine heb ik vorig weekend deelgenomen aan de 2daagse Master Your Business. Op een toffe locatie en omringd met andere enthousiaste ondernemers werd ik 2 dagen ondergedompeld door de ideeën en inzichten van de hele groep. En met de coaching van Francina heb ik mijn acties voor 2022 volledig kunnen uitschrijven en zijn mijn nodige acties nu veel duidelijker om mijn bedrijf daadwerkelijk te kunnen laten groeien. Wordt zeker vervolgd 😊
Martine Piron
Francina is een temperamentvolle  coach die je bedrijf echt naar een next level brengt. Ze heeft veel humor en is erg direct. En daar hou ik van!


Na haar coaching weet je precies wat je moet doen om je doelen te behalen.


Ze kijkt samen met jou naar jouw bedrijf en geeft waardevolle handvatten aan.


Ze inspireert, laat je in de actie komen en ze wilt je oprecht helpen om te groeien zodat je je droom kunt verwezenlijken.
Leni Wenno - Maluku Food
Dank Francina, voor weer een weekend vol handvaten, inspiratie én gezelligheid.
Marcia Stekelenburg
Super enthousiaste dames en een toffe webinar met een praktische methode die direct toepasbaar zijn.
business strategie ontwikkelen
Jessica Raphaela
Wat een ervaring om met Francina een weekend bezig te zijn! Ik was wat sceptisch maar inmiddels overtuigd dat het je weer to the point brengt! En wat zo gaaf is aan Francina is dat ze zegt wat ze denkt zonder enige terughoudendheid! What you see is what you get! Wat mij betreft volgend jaar weer!!
Bas Oosterbaan - De Friese Palingroker
Francina is de push dat je nodig hebt om gewoon te gaan doen. Misschien heb je mega goed ideeën maar je twijfelt of jij het echt kan. Francina maak je niet meer twijfelen en zet duidelijk stappen voor je zodat jij hem zet--niet morgen, maar NU. En ook nog wanneer zij er niet voor je is, hoor je haar stem drilling confidence into you. Daisy is heel efficiënt, snel en weet heel veel tips and tricks voor je social media.
Samen zijn ze de perfecte "get-started now" kit, je zelf-vertrouwen boost en ze zorgen dat je consistent van je dromen realiteit maakt.
Zoe Hofstetter
Ik heb 15 en 16 januari 2022 de strategie 2-daagse gevolgd.
In deze 2 dagen ben ik samen met 4 andere ondernemers intensief bezig geweest met werken aan mijn bedrijf.
Er werd dieper ingegaan op mijn why, maar ook met welke doelen ik dit jaar wil behalen met mijn bedrijf. Met elkaar hebben we toegewerkt naar een plan om deze doelen te realiseren.
Ik ben aan het eind van de 2 dagen naar huis gegaan met een duidelijk plan. Wat moet ik doen om mijn netwerk te vergroten, hoe krijg ik meer klanten, hoe zit mijn productpiramide eruit en welke prijzen hang ik aan mijn producten.

Francina en Daisy weten heel goed hoe ze het beste in jou naar boven kunnen halen. Zij stellen vragen, geven goede handvatten en zijn écht samen met jou aan de slag. Zij leren je in korte tijd goed kennen en weten dat met jou om te zetten naar iets concreets.
En ook na de 2 dagen kon ik nog met mijn vragen bij hen terecht.

Ik ben naar huis gegaan met een goed gevoel. Ik heb goede stappen gemaakt en heb een concreet, haalbaar plan waar ik meteen mee aan de slag kan.

Francina is direct, maar op een hele fijne manier. Ik kijk er naar uit om vaker met Master Your Business Moves aan de slag te gaan.
Martine Bouterse

De coaches van Master Your BusinessMoves hebben mij heel goed geholpen om stappen te gaan zetten met mijn bedrijf.  Inspirerende, deskundige en motiverende coaches waarmee je echt stappen gaat maken! Zeker een aanrader als je net voor jezelf begint, of juist een stap verder wil komen. En als je nog meer focus wilt voor je bedrijf is de strategie 2-daagse echt een aanrader


Kirsten Krijthe

Francina en Daisy zijn 2 fantastische dames die er alles aan doen om jou te helpen. Deze hebben een heerlijke, positieve energie waar je direct in meegetrokken wordt.

Wij hebben meegedaan aan de strategie 2 daagse en ons plan voor 2022 uitgewerkt. We weten precies wat we nu gaan doen om onze doelen te bereiken. We hebben een concreet actieplan!
Marloes van Heijningen - Fixxt B.V.

Ik vind het voor mijzelf heel erg fijn om eind/begin van het jaar strategiedagen in te plannen, om terug te kijken wat heb ik gedaan en wat zou ik evt. aan moeten passen en/of nog moeten doen om mijn nieuwe doelen te bereiken.


Met een workation week-op Terschelling- onder begeleiding van Daisy en Francina kan je op een relaxde manier gefocused aan je bedrijf werken.


Het geeft mij houvast en met Daisy en Francina is dat altijd heel erg helder om je te nemen stappen in een concrete plan te zetten.

Arzu Celik - PURA Business Fashion

Francina en Daisy zijn mijn super hero's! Ik werk al jaren samen met hen samen en wat hebben zij een engelengeduld! 


Ik ben door een (persoonlijk) zeer moeilijke periode heen gegaan de afgelopen jaren, waardoor ik lang heb lopen 'kutten', maar zij zijn mij ook tijdens dat hele proces altijd blijven steunen.


Zij hebben mij altijd het vertrouwen gegeven dat ik het wél kan. Zonder me te veel te betuttelen of met zijden handschoentjes aan te pakken. Ze zeiden wél altijd waar het op stond.


Zij zijn veel meer dan 'just another business coach' en ik ben hen zeer dankbaar voor hun persoonlijke aanpak, die ze feilloos weten te combineren met hun professionele skills op elk vlak.


Eerlijk, oprecht, to the point, inspirerend, met zeer veel kennis en ervaring, maar ook met erg veel humor en op een zeer menselijke en liefdevolle manier. 

Maud Göttgens - Siempre Agosto 

''Ik zag de advertentie op FB voor een Webinar” Hoe krijg je klanten. Als beginnende ondernemer is

dat natuurlijk heel interessant.

Na het Webinar zat ik vol ideeën om mijn bedrijf een boost te kunnen geven en laat de klanten dan

maar komen. Na het gesprekje met Francina wist ik zeker dat ik mee wilde doen met de firestart en

de level up je socialmedia. Inmiddels al heel veel geleerd. Wat mij overhaalde was dat Francina zegt

waar het op staat. Heel helder en duidelijk, zonder het mooier te maken dan het is.

Ook heel inspirerend om een live dag mee te maken. Andere dames en heren uit heel het land

ontmoet in Noordwijk en iedereen komt daar met een ander bedrijf en verhaal. De online meetings

zijn zeer waardevol om vragen en ideeën uit te wisselen. Ik leer er elke keer iets van. Soms iets kleins,

de andere keer iets groters. Maar altijd waardevol.''

Heidi Hendriks

''Little by Little neem ik stappen om meer naar buiten te treden.


Het lijkt misschien alsof ik niet zo bezig ben met je adviezen en lessen, maar dat is niet zo.

Ik neem het tot me, laat het bezinken en dan ineens als het goed voelt ga ik als een razende.


Na de vorige meeting had ik je willen mailen, maar er kwam weer van alles tussen. Ik had je willen zeggen dat ik het reuze knap vind hoe je je met je ziel en zaligheid kunt verplaatsen in iedere cursist.


Goede adviezen geeft vanuit je eigen ervaring. Je bent een voorbeeld van dicht bij jezelf blijven. Jouw bruisende energie stroomt door de laptops heen naar je cursisten.''

Marjon Duyvestijn

Atelier Recouture

''Ik ben al jarenlang bezig met muurschilderingen. Ik ben afgelopen 2 jaar zoekende geweest naar een coach die me kunnen helpen bij ondernemen. Elke keer haakte ik af omdat ze me niet persoonlijk aanspreken.


Francina sprak me echt aan op dat creatieve gedeelte en ik kon mezelf zijn!  Ik heb me aangemeld voor Firestart Your Business en mijn ervaring klopt tot nu toe helemaal. Ik ben van de 10 modules bij nummer 3 en ik heb al heel wat stappen gezet.


Ik word door Francina aangezet om na te denken over zaken die me op professioneel vlak gaan helpen. Ik ben er erg blij mee en ik kijk uit wat ik nog meer ga leren!”
Klant Firestart Your Business
Rachel van Balen

Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Ik had het gevoel dat ik altijd maar moest investeren, dat anderen daar van profiteerden, maar dat het mij te weinig opleverde. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


En toen kreeg ik een mailtje van Daisy. Zij had mijn website gezien via de site van één van hun klanten, en ze had wel een visie over hoe mijn website beter ingericht zou kunnen worden. Ook al twijfelde ik of ik dit wel moest doen (‘wéér investeren in iets..’), heb ik toch een afspraak gemaakt.


Er volgde een korte online kennismaking met Daisy en Francina. En dat was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken op dat moment. Ik merkte tijdens dit korte moment al onmiddellijk dat ik zelf, om verschillende redenen, uiteindelijk te veel in onmogelijkheden was gaan denken, in plaats van in kansen. Er was direct een omslag. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Ik heb de modules heel gretig doorlopen, waarbij het heel prettig was om elke week ook een direct online contactmoment te hebben. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf, mijn mogelijkheden en mindset. Daarbij vind ik het ook heel fijn dat je binnen de besloten community contact hebt met de andere ondernemers en zo van elkaar kan leren en feedback ontvangen.


Daisy heeft met trouwens heel goed geholpen bij het aanpassen van mijn website. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert altijd direct! En Francina zit boordevol ervaring. Ze is uniek in haar communicatie; direct, eerlijk en betrokken én heeft bijzonder veel mensenkennis.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen. Nu heb ik al een wachtlijst voor mijn tekengroepen, ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb ik nu zelfs zoveel klanten dat ik helemaal vol zit. En nu nog eens ontdekken wat er op gebied van social media nog meer te leren is!

Kirsten Krijthe – schilder/tekenaar-docent-illustrator

Toeval bestaat niet het valt je toe. 

Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. 

Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen


✅ Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen : 

Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Bij mij is de kogel is door de kerk op eerste Live dag gegaan, waar ze mijn volledig vertrouwen hebben gewonnen.

Francina is strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.

Lea Nachodska - Vitaliteit Lifestyle Coach

Begin 2020 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Maar dat beginnen zonder enige ondernemers-ervaring is toch best lastig! Ik heb een opleiding gevolgd voor Virtual Assistant waar ik veel geleerd heb over het opzetten van je bedrijf en het heeft mij zeker in de goede richting gebracht.


Na jarenlange loondienst voelde ik me echter nog onzeker om echt voor mijzelf te gaan starten en had meer coaching nodig. Maar bij wie? Een hoop business coaches komen met hetzelfde verhaal en waren vaak ook wat zweverig. Ik ben zelf van de no-nonsense aanpak en via Facebook kwam Francina’s Firestart Your Business voorbij en het trok gelijk mijn aandacht.


Francina is namelijk heel no-nonsense en duidelijk in haar communicatie over hoe ze jou kan helpen en doet dit ook echt. Ze helpt je om in de actie-stand te gaan. Iets wat ik echt nodig heb omdat ik soms in kleinigheden kan verzanden waardoor ik niet ga doen.


De live dagen die bij Firestart Your Business horen zijn echt een aanrader! Francina en Daisy beantwoorden al je vragen en je ontmoet je collega ondernemers. Soms zit je in je eigen bubbel en denk je dat je de enige bent met bepaalde uitdagingen. Dan is het fijn om met andere ondernemers hierover te praten en je te realiseren dat iedereen uitdagingen heeft.


Dus, heb jij de spreekwoordelijke schop onder je kont nodig om verder te werken aan je bedrijf? Zoek dan niet verder maar meldt je aan voor Fire Start Your Business!

Catelijne de Gooijer

ZoLijn

"Zoals ik al eerder zei vallen alle puzzelstukjes in elkaar en krijg ik een steeds beter beeld van wat ik moet doen."


Deze cursus is tot nog toe heel erg de moeite waard!''

Marjon van den Broek

Gezonde Leefstijl in Beweging

''Francina vandaag nog eens tijd gevonden om aan de modules te werken van Firestart Your Business. Nogmaals 7000000000x bedankt om mij het vertrouwen te geven iets met deze niche  te gaan doen en eindelijk achter mijn dromen aan te gaan!


Echt BEDANKT !!!!''

Tamara Carsauw

''Francina ik wil je enorm bedanken voor de masterclasses van de afgelopen dagen. Zo knap hoeveel je kunt delen wat op iedereen van toepassing is. Het is een dikke vette uitnodiging om de diepere laag in jezelf als ondernemer te gaan vinden…''

Linda Vlot

null

null

null

null

null

null

''Als startende en onervaren ondernemer liep ik al snel tegen dingen aan. Ik heb het lang zelf geprobeerd, maar kwam niet verder. Ik had geen idee waar ik mee bezig was. Voelde me een verloren schaap.


Ik heb best een tijdje naar een passende business coach gezocht. Tot ik een webinar van Francina volgde. Haar vrolijkheid, directheid en ervaring spraken mij direct aan. Ik volg het traject FIRESTART YOUR BUSINESS, een combinatie van online video trainingen met werkboeken en groepscoaching. Een compleet programma vanaf je missie tot aan salesfunnels. In duidelijke stappen leer je hoe je een succesvol bedrijf kunt opzetten.


Natuurlijk moet je daar wel wat voor doen. En dat is nu juist waar Francina zo goed in is. Ze haalt jouw belemmeringen weg en vertelt je wat je wél moet doen. ACTIE! En dan is er nog Daisy, waar je terecht kunt met al je vragen over websites en social media. Samen maken ze van Master Your Business Moves een succes. Ik had geen betere investering kunnen doen!''
Lizette Schuurman

CreaVa

''Tijdens het scrollen op Facebook, viel mijn oog op een advertentie van een webinar van Master Your Business Moves. Nooit van gehoord .... maar iets triggerde me om hier toch aan deel te nemen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad!


Francina haar enthousiasme spatte van het scherm en willen of niet: ik werd helemaal meegezogen in de positieve vibes die om haar heen hingen. Ze deelde daarbij ook heel wat kennis die motiverend was om zelf mee aan de slag te gaan.


Wat ik op dat moment heel bijzonder vond, was dat Francina tijdens dat webinar op haar kenmerkende, directe manier al meteen tegen mij durfde zeggen dat ze het niet eens was met iets wat ik toen in de chat schreef.

Ze had daarbij overigens helemaal gelijk, 't waren mijn belemmerende gedachten die aan het woord waren en laat dat nu juist iets zijn waar Francina helemaal komaf mee wil maken!


Het maakte iets in me los en na een telefoontje met haar ging ik overstag: ik stapte in de programma's Firestart Your Business en Level Up Your Social Media. Ik kwam terecht in een community met duidelijk opgezette modules, die echte steunpilaren zijn in de groei van je onderneming. De opdrachten die je op basis van die modules uitvoert kan je via Q & A's bespreken met Francina, Daisy en de andere deelnemers van het programma. Heel fijn ook trouwens dat je de opdrachten die je klaar hebt via mail naar Francina kan toesturen en dat ze de tijd neemt om daar op te antwoorden met feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt! Bovendien kan je alles wat je maar wenst ook delen in de community zelf, zodat anderen kunnen meedenken en hun mening geven.


Je wordt tijdens het programma constant uitgedaagd om echt te gaan doen. Stilzitten is er niet bij Francina! Als je blijft hangen, wordt je liefdevol aangemaand om tot actie over te gaan en dat is wat de meeste starters nodig hebben om uit hun comfortzone te komen.


Daisy is dan weer de duizendpoot die je graag bijstaat met technische vragen en die actief meedenkt als je op dit vlak ergens problemen mee ondervindt.


Als kers op de taart leer je Francina, Daisy en andere deelnemers in 't echt kennen tijdens de livedag. Tijdens die dag bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Francina en Daisy én je kan gezellig netwerken met anderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dat schept een warme band en er ontstaan blijvende contacten. Dat is zo waardevol !


Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om aan te sluiten bij Master Your Business Moves en dankbaar voor alles en iedereen die me de voorbije maanden op deze reis vergezeld heeft!''

Hilde Bongers

Wandelcoach

"Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat.


Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb.


Zoals Francina altijd zegt: Stop met kutten en ga doen!"

Simone Heerooms - Status You
"Firestart your business is voor mij fijn omdat ik weer ga finetunen, hoe zet je nu stap voor stap je business op! Hoe zet je het fundament goed neer. Zo start je vanaf het begin direct goed. Wat heeft het me opgeleverd is meer helderheid en niet blijven hangen in mijn perfectionisme. 

Francina geeft me dan een schop onder mn kont in een veilige omgeving. Je hebt een fijne community waar je met mensen kunt sparren. Het zet je in actie en je blijft in beweging. Het is veilig, maar je wordt toch uitgedaagd om uit je comfortzone te gaan. Het is letterlijk: Firestart your business!''

Melissa Heisterkamp - Peak Performance

Firestart Your Business heeft mij een enorme boost gegeven dit jaar. Francina is een vakvrouw met mega veel energie en een niet te stoppen DRIVE. Dit vuur weet ze over te brengen in dit programma samen met Daisy. Haar stijl is lekker duidelijk & direct, de verschillende modules zitten goed in elkaar, zo bouw je stap voor stap aan je bedrijf.


De combinatie van online lessen en de live sessies met de groep is voor mij een echte pré in dit programma. De deelnemers leren van elkaar en kunnen elkaar ook goed helpen. Dat is iets waar ik energie van krijg en waardoor mijn netwerk snel groter wordt.


Coachen is een vak apart, maar dat is het ondernemerschap ook. Meedoen aan deze training helpt je absoluut om sneller tot resultaat te komen! En als je er even doorheen zit om je op te peppen en jezelf weer te motiveren voor de next step & level!  

Saskia Josephy

Sas Coaching

''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. En daar houd ik van. Ik wil immers groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''

Sandra van der Meulen -

Sandrinos Fotografie

''Natuurlijk ‘weten’ wij na al die jaren zelf wel hoe we onze zaken moeten runnen. Maar het werd eens tijd voor nieuwe inzichten en een frisse blik op het geheel. Zeker gezien het feit dat we al twee jaar geteisterd worden door de coronacrisis.  Francina werpt een licht op bestaande patronen en stelt zeer kritische vragen die tot nadenken aanzetten. Met ons team volgden wij twee strategiedagen waarbij Francina allereerst een sterk groepsgevoel creëerde waardoor iedereen uit de comfortzone ontwaakte en zeer actief deelnam aan de sessies. Francina is een zeer betrokken en gedreven coach, toont lef en gaat geen enkele vraag of probleem uit de weg. Zij is anders dan anderen en zorgt voor een wervelende dynamiek. Onze plannen en doelstellingen voor 2022 zijn aangescherpt, gezouten en gepeperd!''

Marianne Kuiper

Efficient Hotel Partner
Music Meeting Lounge

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”

Francina aan het werk
Marlies Kornmann - Miesko Pilates

null

null

null

''Wat een fantastische midweek hebben we met elkaar gehad. Door Corona maar met 4 man en hebben we Daisy helaas moeten missen.

's Ochtends vroeg meteen wakker door heerlijk te wandelen in de duinen en op het strand van Terschelling. De ideale omgeving voor mooie fotoshoots. De zeker aan te raden, goed verzorgde workation in een prachtige villa vlak bij zee, zorgden samen met de kookkunsten van Francina  en René voor een fijne sfeer, goede gesprekken en lol en voor verbinding met de andere deelnemers.

Na een heerlijk ontbijt was het tijd voor het work-deel. Francina haar tips voor strategie en inspiratie om te gaan Next-levelen is fantastisch. Met zachte hand maar to the point, stuurt ze je de juiste kant op. En kun je direct stappen maken met je business.

Kortom, voor mij voor herhaling vatbaar en hopelijk dan zonder Corona.

Met wederom fantastische fotoshoots door Ninette, een geweldige fotografe, die zorgt dat je spontaan op beeld komt. Ik ben heel benieuwd naar de foto's.
Een win win, dat is deze week zeker.

Dank je wel Francina''

Percy van de Werve - Studio Inside Out

''Toen ik de mail van Francina ontving over Terschelling was ik meteen verliefd op het huis! Hoe fijn zou het zijn om met andere ondernemers een week door te brengen op zo'n geweldige plek. Geweldig!!!..een droom voor volgend jaar. 

Ik ben een start-up en de bal begint net te rollen dus ik dacht...nu nog niet. Toch sprak ik Francina over Terschelling. En op z'n Francina's: juist nu wel als start-up!


Tijd voor mezelf om aan mijn bedrijf te werken, 4 hele dagen zonder kleine kinderen. Ik heb er ontzettend naar uitgekeken. Had een lijst van dingen gemaakt waar ik het over wilde hebben. En eigenlijk achteraf bestond die lijst uit kleine dingetjes en heb ik tijdens het retreat onverwacht grote beslissingen genomen. Mijn focus en doelen zijn nu duidelijk. Tijdens onze gesprekken hebben we mijn doelen, to do lijst en focus opgeschreven op een groot papier en dit papier hangt nu tegenover mijn bureau. De input tijdens deze gesprekken van de andere ondernemers was naast Francina ook erg waardevol. Het is mij nu duidelijk waar ik naartoe wil en hoe ik dit ga doen. Doelen waar ik in geloof en die haalbaar zijn.


Naast  deze gesprekken hebben Francina en Daisy (via zoom) me ook tussendoor met praktische zaken geholpen waar ikzelf thuis alleen op vast liep. Het was een fantastisch week!! We hebben naast dat we hard hebben gewerkt veel gelachen, heerlijk gegeten, gewandeld. Wat een waanzinnig mooi huis en wat is Terschelling mooi, naast onze wandelingen heb ik heerlijk hardgelopen over het strand en over de zandpaadjes. 


Ik raad het elke ondernemer aan om mee te gaan!

Dankjewel Francina & Daisy!''

Ninette Moorman - Fotograaf

''Een weekje op de hei met een business coach en andere ondernemers is altijd een goed idee!

Niet alleen om even weg te zijn van het dagelijkse drukke leven, maar ook om samen met andere ondernemers te sparren over waar iedereen nou tegen aan loopt.

Voor mij was het verhelderend dat Francina de boel (de business) kaderde middels een strategische sessie. Dit deed ze niet alleen voor mij, maar ook voor de andere. Erg leerzaam en goed om te zien dat een opbouw van een dergelijke strategie voor iedereen hetzelfde werkt. Geen trucje, maar oprechte kennis en ervaring! Daarnaast zijn de praatsessies tijdens een wandeling ook erg ontspannend. Ook hier neemt Francina de tijd om met je mee te denken en geeft je waardevolle tips. Niet alleen over je bedrijf, maar ook hoe je naar je bedrijf kijkt. Wie ben jij binnen je bedrijf en wat heeft jouw bedrijf nodig. Dat staat me nog het meeste bij. Verder is het gewoon heel gezellig, ontmoet je leuke nieuwe mensen, en Francina kan heeeerlijk koken! Al met een dus een vakantie die goed verzorgd was en ook nog eens leerzaam! TOP''

Maartje de Wilt - Living Stories

''Als trainer en begeleider in het onderwijs was ik een startende ondernemer die nog stuurloos was. Door mijn netwerk en kennis van zaken rolde werk naar mij toe, maar ik had nog geen idee hoe dit op de lange termijn zou uitpakken.


Om hier antwoord op te krijgen heb ik mij ingeschreven voor de strategie-2-daagse van Francina v.d. Berg. We hebben op een heerlijke locatie in Noordwijk aan zee met een kleine groep ondernemers aan onze bedrijfsdoelstellingen gewerkt.

Er was veel persoonlijke aandacht voor zelfonderzoek naar mijn kwaliteiten en toekomstverwachtingen. Tussendoor hebben we veel gelachen en heerlijk gegeten. En aan het eind van de tweede dag ging ik met een prachtig bedrijfsplan voor de volgende 12 maanden naar huis. Vooruitstrevend maar haalbaar!


En hier is het niet bij gebleven. Francina heeft over mijn product- en diensten uitbreiding meegedacht. En mijn website wordt door Daisy gerestyled.

Dit was het echt helemaal waard.''

Monique den Boer

Studie Studio

Een strategie 2 daagse met Francina… Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is business babe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen

Drop Some Oil

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos

Marijkes Wereld

null

null

null

Ik heb twee heerlijke dagen gehad bij Francina, heel goed verzorgt en de problemen zijn bij de horens gepakt. Ze begint bij het begin en je gaat naar huis met een heel duidelijk plan voor jezelf en je bedrijf. Echt een plan van aanpak hoe je de dingen gaat uitwerken.
En met perfecte nazorg! Ik heb gekozen om daarna 1 op 1 door Francina gecoacht te blijven worden en dat heeft me heel veel gebracht!

Barbara van Schaijk

Uw Goudsmid

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.


De tips die Francina en andere ondernemers mij hebben gegeven hebt kon ik gelijk toepassen. De doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen.


Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops

Designer

"Ik ken Francina al erg lang en ze weet goed de vinger op zere plekken te leggen. Ik heb het strategie weekend meegedaan en zo , werd ik gedwongen om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.


Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en deze 2 daagse was een mooie gelegenheid om ongestoord aan mijn strategie te werken. We hebben een plan gemaakt waarbij ik 50% in omzet zou groeien.


Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok

Fashion Solution

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''


Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl 

Money Mind Business Academy

''Op 27 en 28 november was ik op de strategie 2 daagse in Noordwijk. Ik werd met 2 andere ondernemers hartelijk ontvangen door Francina en Daisy in het gezellige Beach House. Na de koffie gingen we van start. Het voorstelrondje werd gelijk al verrassend. Het was de bedoeling dat de ander vroeg wie ik was en wat ik deed en dat leerde mij goed naar mezelf te kijken om duidelijke antwoorden te geven. Ook leerde ik gericht te vragen naar de 2 andere ondernemers. Het gaf gelijk een band om op deze manier naar elkaar te kijken. Ook zochten we naar oplossingen voor problemen en valkuilen door ons te richten op het einddoel, dromen waar te maken en belemmeringen loslaten, wat voor ons allemaal uitdagingen en actie opleverde. Een inzichtgevende 1e dag met een lekkere strandwandeling tussendoor en s'avonds een heerlijk diner ! De volgende dag gingen we concreet met de strategie aan de slag en schreven we alles op grote vellen papier die op de ramen waren geplakt. Er werd zowel een actieplan opgesteld voor de business als voor privé. Zo leerde ik acties te ondernemen voor meer sociale contacten en hobbies in mijn privéleven.


Ik kreeg veel inzichten door de voortdurende interactie van Francina en de 2 andere ondernemers en Daisy die op de achtergrond onmisbaar was. Aan de einde van de dag was de complete strategie voor 2020 klaar en had ik een duidelijk overzicht van wat mij te doen staat en dit per week uit te voeren. Ik ben van deze strategie 2 daagse enthousiast en actiegericht geworden en was het fijn het enthousiasme te zien bij de 2 andere ondernemers en natuurlijk Francina en Daisy ook ! Wat hebben we gebrainstormd en elkaar geïnspireerd. Deze strategie 2 daagse is naast hard werken ook even lekker weg van huis en verwend te worden met lekker eten, strandwandelingen, yoga en een goed gesprek!''
Corine Fuchs

Just the Touch, Shiatsumassage

''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik heb mogen beleven!

Samen met 4 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlak bij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: the winterlodge (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen 

Epower+

nullnull

nullnull

nullnull


''Ik raad elke ondernemer coaching bij Francina van den Berg aan! Naast de uitgebreide Master Your Business Moves Community, die vol staat met waardevolle online cursussen, ontmoet je veel andere senior, mid-senior en startende ondernemers tijdens de Mastermind-, netwerkdagen en online. Ze heeft een goed netwerk met vooral veel creatieve professionals.

Tijdens de coaching wordt een totaalcombinatie gemaakt tussen persoonlijke ontwikkeling, structuur en strategie, business building en levensstijl.''
Roos Spijker - Luckyshh Fashion & Lifestyle
''2018 was zakelijk gezien een pittig jaar voor mijn bedrijf. Ik zat vast in bepaalde (denk)patronen en wist niet goed wat ik moest veranderen binnen mijn bedrijf om weer door te groeien. Ik besloot mij vorige maand aan te melden bij de Golden Live mastermindgroep en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu in deze paar weken al meer actie heb ondernomen, dan in heel 2018 bij elkaar. Dankzij de community en de trainingen word je enorm geprikkeld en aan het denken gezet. Ik zie nu in welke stappen ik moet gaan maken en dat ik dit niet alleen hoef te doen. Het is zo fijn om af en toe bij elkaar te komen met andere like-minded ondernemers. Ook de eerste 1 op 1 met Francina heeft mij al heel veel goeds gebracht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Ik kijk erg uit naar wat voor moois de mastermindgroep mij en mijn bedrijf in 2019 gaat brengen.''
Lot van Santen

EPower+

''Ik ben per toeval bij Francina in aanraking gekomen en heb mezelf toen op gegeven voor de strategie 2-daagse. Omdat ik eigenlijk zo blij was met Francina haar hulp, heb ik besloten mezelf aan te melden voor haar GOLD Mastermind.


Naast alle fijne online trainingen die je kunt volgen en het contact met andere ondernemers, hecht ik vooral heel veel waarde aan de Q&A’s en de mastermind live dagen. Het geeft mij altijd net even een momentje om mijn vragen neer te leggen bij iemand anders om zo op nieuwe ideeën te komen.


Daarnaast plan ik om de paar maanden een 1-op-1 met Francina in voor een schop onder mijn kont. Ik denk oprecht dat ik kan zeggen dat ik dit jaar zo hard ben gegroeid met mijn bedrijf mede door Francina haar hulp.''
Stefanie van Pelt

Mrs Ecommerce

''Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar  ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken!


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Gold member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1 0p 1 coaching van een coach die bij mij past. O, en als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! ''

Jennifer Leijendekkers - De Dansformule

“ Ik was donderdag 14 november aanwezig in Utrecht  bij de 1 daagse workshop focus op meer omzet en meer klanten met Francina en haar team. 


Ik ben nu bijna een jaar ondernemer  en voelde dat ik een betere versie van mezelf kon worden in 2020! Dit is namelijk het jaar dat ik wil gaan stralen als ondernemer. 


Ik heb tijdens deze workshop geleerd hoe belangrijk het is om aan marketing te doen, zichtbaar te zijn en de juiste klant te vinden. Hoewel ik al veel kennis heb over SEO teksten, instagram en google ads heb ik deze dag ook geleerd dat het cruciaal is om  een perfecte website te hebben en het juiste platform te kiezen dat bij me past als juriste voor ondernemers. Francina leerde ons dat video een belangrijke tool is om interactie te hebben met je klanten en niet enkel aandacht te schenken aan instagram maar ook andere kanalen zoals youtube, Pinterest en LinkedIn. 


Ik heb tijdens deze workshop vrienden gemaakt maar ook klanten gevonden. Francina is lekker rechtuit, wat ik absoluut nodig heb als groeiende ondernemer. Ik wil niet horen wat ik wil maar wat ik nodig heb om een top ondernemer te worden. Dit is de business coach die ik wil om het te maken in 2020! En ik zal het maken, let maar op ;-) “

Zaïna de Beer -

Point Blanc

"Yes! Ik was op de move your business dag in april 2019!

Na lang treuzelen en twijfelen heb ik contact opgenomen met Francina. 


Eerst de gratis 30 min gesprek, daarna de Move Your Business Dag. Een mooie lage prijs voor te voelen, ruiken en proeven of dit daadwerkelijk is wat je zoekt! Ik heb gemerkt dat deze dag voor mij een enorme boost is geweest voor mijn onzekerheid. En door met Francina in gesprek te gaan en haar geloof in mij, heeft zij mij de juiste energie gegeven om dezelfde dag aan te melden voor de community. 


Als beginnende ondernemer denk je vast wel, van nou dat lukt je zelf wel en ga jij je eigen weg. Maar je weet dat je alles aan het uitstellen ben, dingen niet gaan zoals je wilt. En dan geeft zo'n dag namelijk meer helderheid. Door kennis delen met anderen, weet je dat je niet de enige bent die er moeite mee heeft. 


Tijdens de Move Your Business Dag werk je met een aantal ondernemers aan een stappenplan. In deze paar uur tijd worden een aantal dingen helder voor je. Waar je bent, waar wil je heen en waarom je dat doet wat je wilt doen. Je gaat je eigen doelen op papier zetten en daarop focussen. En in de community krijg je online lessen om te zorgen dat jij je aan je doelen kan werken.


 Het is fijn om Francina als coach te hebben, ze houd je scherp op zakelijk vlak en op persoonlijk vlak."


"Don't stop and watch, but move on and take some action! Live your happy, wealthy life!"

Madhvi Sahti

Toen ik online Francina ontmoette, had ik geen idee dat zij zo'n pakhuis van kennis heeft gecreeërd in haar trainingen. Ondanks het feit dat ik al jaren duizenden dollars en euro's heb uitgegeven aan tientallen trainingen vind ik bij MasterYourBusinessMoves toch steeds weer nieuwe tips. 


Francina is een hele deskundige lerares die je super enthousiast maakt om je business op poten te zetten en je vervolgens streng doch rechtvaardig aan je oortjes bij de les houdt. Ik ben erg blij ook deel te nemen aan haar Mastermind groep, waarbij we niet alleen van haar leren maar ook van elkaar. Alsof we een business borrel online hebben met elkaar. Erg fijn!

Mercedes Choufoer - 

Happywomensclub.nl 

De Master Your Business Moves Community: na 1 online masterclass kreeg ik duidelijkheid, hoe ik een systeem voor inkomsten kan gaan opbouwen. Zelfs nieuwe ideeën.


Hier krijg je grip op! Het wordt tastbaar! Een master Mind ontwikkelen? Het ligt hier voor het op grijpen! Toegespitst op de praktijk en je wordt accountable gehouden!


Francina van den Berg laat je nieuwe mogelijkheden zien, die op jouw business van toepassing zijn!

Marianne Jansen

De Beeltenis

''Het seminar dat Master Your Business Moves gaf op 14 november was erg inspirerend. Om eerlijk te zijn, toen ik de agenda zag dacht ik dat het een hele lange dag ging worden, zoveel topics stonden erop. Maar niks was minder waar, de dag vloog voorbij. Met veel energie presenteerde Francina en een aantal gespecialiseerde sprekers hun inzichten op online communicatie voor ondernemers. Ik heb er veel van opgestoken, zeer de moeite waard.''
Guus Vorstenbosch 

This is Gust

''Een tot in de puntjes verzorgd seminar. Dat heeft Francina met haar team voor elkaar gekregen. De energie was van het begin tot eind voelbaar. Praktische handige tips. Ik heb me geen enkel moment verveeld. Ik ben een startende ondernemer, maar dus ook voor mij hele goede tips en inspiratie. Bedankt!''
Leonie Knoester

Cooking Vibes

''Bedankt voor de  inspirerende dag door jullie georganiseerd in Utrecht. Samen met twee collega's van Dekker Zoetermeer heb ik andere inzichten gekregen, geleerd en gelachen. De opbouw van de dag was prima, leuke gastsprekers, geen kans gehad om in slaap te vallen! Heb er zin in om verder in  deze leuke social wereld te duiken en er alles uit te halen wat wat er inzit. Dank!''
Eric Bosma

Dekker Warmond

''Bedankt Francina en Daisy voor de boeiende dag vol tips en goede adviezen betreffende online marketing.


Goede sfeer, fijne energie en een heerlijke lunch. Fijne locatie ook. Ik ben in ieder geval weer wat wijzer geworden, moet echt aan de gang met online marketing!''

Sharon Overweg

Stapelgek.nl

''Ik heb een super leerzame dag gehad in Utrecht bij het evenement van Master Your Business Moves van Francina van den Berg.


Ik heb geleerd wat voor verschillende klanten er zijn en hoe je deze klanten kunt benaderen. Ik ga door deze workshop kritischer kijken naar onze website, de social media berichten die we plaatsen en het zet me aan het denken hoe we dichter bij de klant kunnen komen te staan. Zeker in onze branche is het van belang dat we onze klanten kennen en dat we ze aanvoelen. We hebben hier zoveel tips gekregen dat we dit komende periode zeker gaan toepassen. Francina en Daisy bedankt voor de inspirerende dag!''

Carola Nickolson voor Horticulture Services bv

''Voor het eerste een masterclass gevolg bij Francina van den Berg, van "Master your Business", wat een aangename verrassing!

Francina's verhaal staat als een huis, je begrijpt gewoon dat zij succesvol is zonder dat zij hier zich hier expliciet over uitlaat. De masterclass zat vol met praktijkvoorbeelden en leuke originele gastsprekers die net zo inspirerend zijn als Francina zelf. Francina zorgt ervoor dat je uit je comfort zone komt en anders gaat kijken naar je business waardoor je geïnspireerd raakt om weer eens kritisch en met een open blik naar je bedrijf te kijken.

Nu weet ik onder ander dat ik nog meer met social media moet gaan doen


Inspirerende dag gegeven door een inspirerend team!''

Corné Baldwin -

Dutch'n Decent

''Na het event van MYBM op 14 november ben ik weer goed gemotiveerd en heb ik een duidelijk plan waar ik weer verder mee moet gaan.


Tijdens het event noemde ik het al ik waardeer de praktijkgerichte begeleiding, dat je altijd zegt waar het op staat, niet te soft mij en andere aanpakken maar wel met respect. Dat sprak mij zodanig aan dat ik me een paar weken geleden al heb aangesloten bij de GOLD mastermind. En daar heb ik absoluut geen spijt van.


De 14e heb je echt laten zien hoe je werkt en het was een goed geregelde top dag!''

Anika Klie -

Lalalupa Language Travel

De dag is voorbij gevlogen en ik heb me geen moment verveeld. Er ging een wereld voor me open met betrekking tot alle online mogelijkheden die er bestaan om meer omzet voor een bedrijf te genereren.


Heel boeiend, duidelijk, en met bruikbare tips en adviezen. Mijn enthousiasme is aangewakkerd en ga zeker aan de slag om e.e.a. in praktijk te brengen!


Een top dag en interessant seminar, een echte aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe, op een leuke manier, zijn omzet te doen groeien en meer naamsbekendheid te krijgen.
Jeannette van Wyk -

Dekker Zoetermeer

Wat een super gaaf event, aan het woordje sales hing bij mij altijd zo’n negatieve lading.


Ik dacht altijd aan die opdringerige verkopers aan de telefoon, maar door het event heb ik mee gekregen dat sales helemaal niet zo hoeft te zijn.


Ik weet nu hoe ik rekening kan houden met mijn klant en hoe ik ze het beste kan bereiken zonder te opdringer is te zijn. Al met al een super waardevolle dag!
Stefanie van Pelt - 

Mrs E-Commerce

Totaal leeg en tegelijkertijd vol nieuwe energie ging ik naar huis na de

1daagse van Francina. Wat is het

een toffee dag geweest. Zoveel geleerd, zoveel nieuws en bevestiging

waar ik het even nodig had.


Francina heeft alles duidelijk uitgelegd. Grappig en open, zonder dat het ook maar een moment saai was. Ze hield ons wakker en haar gastsprekers waren 3 powervrouwen. En

natuurlijk powervrouw Daisy die alles goed in de gaten hield zodat het soepel verliep, en af en toe ineens haar stem liet horen.


Francina heeft mij met een strenge blik, maar toch met liefde uit mijn

comfortzone gehaald. Dat was echt even nodig. Blij dat ik erbij kon zijn!

Jessica Bakhuijs - 

Kerdwin

''Tijdens het strategieweekend krijg je de kans om echt actief met je business aan de slag te gaan. Je kunt er echt de tijd voor nemen en aan een duidelijk plan werken. De sfeer is heel ontspannen en door hoe het weekend is opgebouwd werk je echt gericht aan je plan wat je vanuit daar zelf verder kunt gaan uitwerken.


Francina leidt dit geheel duidelijk en goed en geeft iedereen volop de ruimte om ideeën, problemen, uitdagingen etc. te delen. Het heeft een ongedwongen en fijne sfeer waar je alle focus en aandacht op je eigen strategie kunt leggen.


Daarnaast is het heel prettig om samen met andere ondernemers te brainstormen, dit geeft je ook weer andere inzichten en laat je op een andere manier denken.''

Denise Crombag - 

Denise Crombag Creative

''Afgelopen weekend deelgenomen aan het strategieweekend onder begeleiding van Francina van de Berg. Met een hoofd vol ideeën richting Noordwijk vertrokken om me daar met een kleine groep ondernemers op te sluiten in een heerlijk beachhouse (appartement ;).


Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Het gevolg van een creatief brein en niet focussen is dat je niet meer weet welke kant je op moet.


In dit weekend bleek dat al deze concepten onder 1 paraplu kunnen vallen en opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Kan niet wachten om Cartigny&Company 2.0 te lanceren met een nieuwe naam en een nieuwe website! Zin in 2019!!!''

Floor Cartigny - 

Cartigny&Company

Lieve Francina, het waren voor mij 2 top dagen. Eigenlijk in de auto en thuis kwam alles binnen!


Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard❤!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden. 
Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi -

Colajezzi Intuitive Interior Design

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''

Jean Haasbroek - Fotograaf

''Ik vond het geweldig. De sfeer en locatie top, Fijne kleine groep dus ruimschoots aandacht voor ons drieën. Samen met Daisy heb je ons prachtige inzichten gegeven.


Aanvankelijk dacht toen je vertelde

dat je de product-piramide ging behandelen. Ja maar, ik weet toch wel wat mijn diensten zijn. Maar de openbaring kwam na het invullen van omzetdoel en waarop te focussen om dit te behalen. Topdown werken en je laaggeprijsde diensten voor promotie gebruiken. Daar werd ik echt heel blij van. Niet alleen verdubbelen maar 300 tot 350% als omzet draaien. Wauw. 


Vanochtend eerste sessie voor mijn boek gehad en schrijf-oefening gedaan om vanuit flow te kunnen schrijven.


Samen met dit boek "In 10 stappen zorgeloos verbouwen" en jullie marketing expertise gaat dit een geweldig 2020 worden. En start een mooi nieuw decennium voor mij.


Hartelijk dank voor jullie openheid, gedeelde kennis, fun, inzichten, liefdelijke schop onder de kont en het heerlijke en gezellige etentje.''

Percy van de Werve - 

Studio Inside Out

''Het werkt super motiverend om met Francina en Daisy en mijn nieuwe BBF's

(Best Business Friends ) zo te kijken in wie je bent en wat je kunt maar vooral wat je zou willen met je bedrijf.


Wanneer je vast loopt of een frisse wind nodig hebt kun je MYBM je laten inspireren en met nieuwe doelen stappen zetten.


2020 Here I come.''

Mette Pilaar

''Wow, wat een bijzonder weekend was het! Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Mesoloog

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.

Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groepsenergie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors