Ga next level met jouw bedrijf: Heat up your business!
business mentor

BUSINESS COACHING 2- jarig traject
HEAT UP YOUR BUSINESS

Dit traject is voor ondernemers die strategisch ongelimiteerd willen opschalen. Dat doe ik dan met persoonlijke 1:1 coaching + een groepsgedeelte + Livedagen.. Deelname is voor ondernemers die minimaal 3000,- per maand omzetten of meer.

Schaal je bedrijf op met een hybride model. Waarbij jij offline en online werkt. De combinatie maakt dat je een sterke strategie opzet. Waarbij je een high end product of dienst voert als wel een commercieel product. Hierdoor kun je actief en passief opschalen. We ontwikkelen verdienmodellen die jou en jouw bedrijf dienen en niet anders om.

Door jezelf steeds als specialist te positioneren, word je de marktleider in je branche. Door doorlopend klanten te werven en het steeds simpel te houden zorgen we steeds voor focus en eenvoud.

Hierdoor kun je consistent 10k+ (of meer) maanden draaien, zonder continu zichtbaar te moeten zijn op Instagram en zonder overvolle agenda.

Zodat jij financiële én persoonlijke vrijheid ervaart.
Business on your terms and no more playing small!
En daar help ik je in dit traject persoonlijk bij.

business mentor

Jij bent klaar voor de
volgende stap in je bedrijf, Heat it Up!

Jouw bedrijf is je passie. Je bent niet voor niets gestart met ondernemen, maar echt gestart vanuit jouw innerlijke FIRE. Je wilt jouw klanten helpen met hun problemen en verlangen, omdat je weet wat je doet echt helpt en/of werkt.


Op dit moment heb je een prima bedrijf,  je hebt een aardige omzet en hebt fijne klanten. Alleen heb jij ook grootste dromen en je voelt aan alles dat er veel MEER inzit. Je hebt alleen even iemand nodig die dat eruit trekt en je helpt om je bedrijf in te richten om zoveel mogelijk impact te maken.


Je wilt niet harder gaan werken om jouw doelen te gaan behalen,

WIj gaan samen naar je business kijken en we gaan slimmer met je werken en uiteindelijk meer dan 10k of meer omzet per maand gaan draaien. Natuurlijk weet jij ook dat je er werk en tijd in moet stoppen, maar je weet ook dat met een slimme strategie je bedrijf makkelijk kunt opschalen.

Alleen zie je zelf niet meer alle mogelijkheden om slimmer te werken en loop je daarin praktisch gezien nog regelmatig vast. Je hebt hulp nodig!

Reacties van klanten

''Natuurlijk ‘weten’ wij na al die jaren zelf wel hoe we onze zaken moeten runnen. Maar het werd eens tijd voor nieuwe inzichten en een frisse blik op het geheel. Zeker gezien het feit dat we al twee jaar geteisterd worden door de coronacrisis.  Francina werpt een licht op bestaande patronen en stelt zeer kritische vragen die tot nadenken aanzetten. Met ons team volgden wij twee strategiedagen waarbij Francina allereerst een sterk groepsgevoel creëerde waardoor iedereen uit de comfortzone ontwaakte en zeer actief deelnam aan de sessies. Francina is een zeer betrokken en gedreven coach, toont lef en gaat geen enkele vraag of probleem uit de weg. Zij is anders dan anderen en zorgt voor een wervelende dynamiek. Onze plannen en doelstellingen voor 2022 zijn aangescherpt, gezouten en gepeperd!''
Marianne Kuiper

Efficient Hotel Partner
Music Meeting Lounge

''Francina is de push dat je nodig hebt om gewoon te gaan doen. Misschien heb je mega goed ideeën maar je twijfelt of jij het echt kan. Francina maak je niet meer twijfelen en zet duidelijk stappen voor je zodat jij hem zet--niet morgen, maar NU. En ook nog wanneer zij er niet voor je is, hoor je haar stem drilling confidence into you. Daisy is heel efficiënt, snel en weet heel veel tips and tricks voor je social media.


Samen zijn ze de perfecte "get-started now" kit, je zelf-vertrouwen boost en ze zorgen dat je consistent van je dromen realiteit maakt.''

Zoe Hofstetter

Francina en Daisy zijn mijn super hero's! Ik werk al jaren samen met hen samen en wat hebben zij een engelengeduld! 


Ik ben door een (persoonlijk) zeer moeilijke periode heen gegaan de afgelopen jaren, waardoor ik lang heb lopen 'kutten', maar zij zijn mij ook tijdens dat hele proces altijd blijven steunen.


Zij hebben mij altijd het vertrouwen gegeven dat ik het wél kan. Zonder me te veel te betuttelen of met zijden handschoentjes aan te pakken. Ze zeiden wél altijd waar het op stond.


Zij zijn veel meer dan 'just another business coach' en ik ben hen zeer dankbaar voor hun persoonlijke aanpak, die ze feilloos weten te combineren met hun professionele skills op elk vlak.


Eerlijk, oprecht, to the point, inspirerend, met zeer veel kennis en ervaring, maar ook met erg veel humor en op een zeer menselijke en liefdevolle manier. 

Maud Göttgens - Siempre Agosto 

Je bent gaan ondernemen om klanten happy te maken en zelf vrijheid te ervaren, maar je loopt tegen je max aan en het kost je tijd en energie. Je weet dat kan anders, slimmer, beter! 

😅 Je investeert gigantisch veel tijd, energie, creativiteit (en geld) in je bedrijf. Alleen je blijft hangen rond die 3000 euro of net wat meer omzet per maand hangen. Je hebt geen idee hoe je er meer uit gaat krijgen en je loopt vast, want harder werken kan echt niet, je tijd is op...

😅 Je staat altijd aan en hebt nooit even een momentje rust en dat wil je niet meer.  Dat breekt je op en er is gewoon geen gezonde balans meer tussen privé en zakelijk.

😅 Al een tijdje draai je dezelfde omzet, er veranderd niet veel. Je wilt wel groeien maar hoe dan?
Je werkt je kapot. Je weet dat het anders kan maar je hebt geen idee welke stap eerst en wat dan anders kan, je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt niet helder HOE dan? En wat nu eerst, je zou wel iemand willen hebben die objectief even over je schouders mee kijkt en je tools geeft en die helderheid. 

😅 Want je voelt je vaak eenzaam als ondernemer, niet begrepen en je wilt zo graag vooruit, maar familie en vrienden zijn geen ondernemers en kunnen niet op je level meepraten, daarnaast begrijpen ze niet dat je zo mega ambitieus bent en dat je meer wilt uit het leven.

😅 Er komt van alles op je af, maar je schiet met losse flodders, zonder een goed doordacht plan.
Omdat niets lijkt te werken, dus dan probeer je alweer het volgende...alleen dat mislukt dan ook...
Frustratie! Want jij wilt groeien met je business dan is een lange termijn plan en visie een must

😅 Je bent al een tijdje bezig en je weet het gewoon even niet meer...Hoe dan? en wat is de volgende stap?

mini training business

Heat Up Your Business is
een 2 jarig traject en alleen voor jou als...

💥 Je op zoek bent naar een betrokken en ervaren coach die jou niet alleen maar zegt wat je moet doen en alles aanhoort, maar ook echt met je meedenkt.
💥 Als je op zoek bent naar langdurig en constructief succes, in plaats van snel effe geld maken als veel "Insta's" 

💥 Je klaar bent met DIY coaching en management boeken die je niet helpen met de implementatie van je strategie in je bedrijf!
💥 Je wilt nu echt begeleid worden, zodat je stappen maakt en wil onder een groep ondernemers zijn die dezelfde taal spreken en jij je begrepen voelt.

💥 Je wilt groeien, maar daarbij ook je vrijheid behouden. Niet harder, want daar heb je geen energie voor maar slimmer werken en meer gestructureerd wat je rust en ruimte gaat geven

💥 Je hebt al een aanbod offline en/of online programma, misschien alleen uurtje factuurtje of doe je wel alleen 1:1 begeleidingstrajecten of heb je een goedlopende webshop. Je wilt opschalen naar meer! Maar je hebt niet helder hoe?

💥 Je op dit moment een omzet van ongeveer €28.000 per jaar, en je wilt consistent een hogere omzet wilt draaien.

Dit traject is speciaal voor creatieve- en kennisondenemers die al een ‘prima’ omzet draaien, maar willen groeien naar een geweldige omzet.
Daar help ik je persoonlijk bij.

Wat mijn klanten zeggen

"Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat.


Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb.


Zoals Francina altijd zegt: Stop met kutten en ga doen!"

Simone Heerooms

''Firestart Your Business heeft mij een enorme boost gegeven dit jaar. Francina is een vakvrouw met mega veel energie en een niet te stoppen DRIVE. Dit vuur weet ze over te brengen in dit programma samen met Daisy. Haar stijl is lekker duidelijk & direct, de verschillende modules zitten goed in elkaar, zo bouw je stap voor stap aan je bedrijf.


De combinatie van online lessen en de live sessies met de groep is voor mij een echte pré in dit programma. De deelnemers leren van elkaar en kunnen elkaar ook goed helpen. Dat is iets waar ik energie van krijg en waardoor mijn netwerk snel groter wordt.


Coachen is een vak apart, maar dat is het ondernemerschap ook. Meedoen aan deze training helpt je absoluut om sneller tot resultaat te komen! En als je er even doorheen zit om je op te peppen en jezelf weer te motiveren voor de next step & level!''

Saskia Josephy

Sas Coaching

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”
Francina aan het werk
Marlies Kornmann

Miesko Pilates

business mentoring

Ik ben "the Queen" in opschalen van je business

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren.


Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt.


In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Ik ben zelf een echte DOORZETTER en houdt van bouwen van businesses en ben een kei in het neerzetten van verdienmodellen. Ik zorg dat je meer WINST gaat maken en die WINST voor je te laten werken. Zodat geld voor je werkt en jij niet alleen voor geld!

Hoe ziet het Heat Up Your Business 2 jarig traject eruit?

Het doel van het Heat Up Your Business traject is letterlijk jouw bedrijf in vuur en vlam zetten en kolen op je vuur gooien. Het is geen standaard traject waarin je alleen dingen gaat leren. Kennis is leuk, maar als je het niet implementeert, heb je er niets aan. Ik en Daisy gaan er persoonlijk voor zorgen dat jij echt stappen gaat maken. We gaan je accountable houden en je achter je broek aan zitten.
Ik neem geen genoegen met nee of ik heb geen tijd...of dat heb ik niet gedaan...

Je krijgt het volgende in het traject:
Kick-off gesprek van 1,5 uur 1 op 1 waar we de focus bepalen
2x per jaar een 1 op 1 gesprek van 1,5 uur waar we je uitdagingen en belemmeringen bespreken.
2x per maand is er een online groepscoaching door Francina (Business coach) en Daisy (Marketing Coach)
✅ Jaarlijks deelname aan een 2-daagse Strategie dagen - LIVE, inclusief lunch  

✅ Jaarlijks deelname aan een 2-daagse Mastermind Deep Dive, waar we bekijken HOE je meer klanten krijgt - LIVE, inclusief lunch 

✅ Jaarlijks deelname aan een 2 losse LIVEDAGEN, waar Francina en Daisy live aanwezig zijn om vragen te stellen en jij aan je bedrijf werkt en netwerkt met andere ondernemers 

✅ Elke maand een content uurtje met ondernemers (via Zoom)
Toegang tot de besloten community, waar jij ook je vragen kunt stellen over Strategie en Marketing en waar wij onze geheimen en tools delen. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over je website of funnel, maar ik kan ook met je meedenken over een bepaalde situatie met een klant.

Toegang tot onze alle Programma's die wij hebben gemaakt. De Firestart Academy bestaat uit de trainigen: Verdienmodellen, Een BV opzetten, Firestart Your Business, Hoe maak je een Online Programma en Level Up Je Social Media. Je kunt in je eigen tijd aan de slag gaan met de modules. Vragen stellen kan altijd.
Toegang tot onze alle ONLINE Programma's, die we aankomende 2 jaar ontwikkelen.
Voorbeeld wat er aan komt: Hoe krijg je klanten door je marketing beter in te zetten, Waar ligt je goud, Ben jij de CEO van je bedrijf?

Speciale Verrassingen voor jou als Heat-upper!
✅ Spontane video's, zoom meetings en masterminds waar jij aan mag deelnemen!
✅ Ook mag je meedoen aan de MASTERCLASSES die wij geven en die door gast-coaches worden gegeven


De investering voor het Heat Up Your Business is €4999 exclusief BTW per jaar,
dit traject duurt 2 jaar en is tussendoor niet opzegbaar. Natuurlijk mag je in 24 termijnen van €450,- exclusief BTW worden voldaan.

null

null

null

Maak hier jouw keuze

Per jaar betalen (in totaal 2 jaar)

€ 5999,-
€4999,-
Prijs is exclusief BTW

In termijnen (in totaal 24 maanden)

€ 510,-
€ 450,-
Prijs is exclusief BTW

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos

Marijkes Wereld

''Ik liep wat vast in mijn bedrijf en was op zoek naar een business coach en coaching voor bedrijven. Maar hoe vind je een goede coach waar het ook nog eens mee klikt? Via een vriendin ben ik bij Francina terechtgekomen en daar heb ik vanaf dag één geen seconde spijt van gehad. Francina inspireert en motiveert mij, maar houdt me ook heel scherp. En dat is zo fijn als je zzp’er bent. Ze heeft ontzettend veel ervaring en zegt waar het op staat. En daar houd ik van. Ik wil immers groeien en of je het wil geloven of niet, sinds ik het coachingstraject bij Francina volg, groeit mijn bedrijf.''
Sandra van der Meulen

Sandrinos Fotografie

Toeval bestaat niet het valt je toe. 

Zo is Francina bij mij via FB binnen gevallen. 

Ik ben in een levensfase gekomen, waar je moet gaan kiezen


✅ Je gaat volledig voor jezelf beginnen en/of je gaat terug in een dienstverband werken en parttime voor jezelf.


Ik ga je vertellen: 

Als je in de nabijheid van Francina en Daisy bent, krijg je een "AHA" effect, dat je zeker gaat voor jezelf beginnen ook als je zou dat niet willen. 


Bij mij is de kogel is door de kerk op eerste Live dag gegaan, waar ze mijn volledig vertrouwen hebben gewonnen.

Francina is strateeg met enorme power en kennis van allerlei branches, haar inlevingsvermogen, professionaliteit, eerlijkheid en directheid maak haar uniek in haar vak. 

Ik waardeer, dat ze tezamen met Daisy doen hun afspraken nakomen (en meer), dat zij met hart en nieren gaan VOOR JOUW bedrijf!


Ze zijn gewoon onbetaalbaar.

Lea Nachodska

Vitaliteit Lifestyle Coach