Ga next level met jouw bedrijf: Heat up your business!
business mentor

BUSINESS COACHING
2-JARIG TRAJECT HEAT UP YOUR BUSINESS

Dit traject is voor ondernemers die strategisch ongelimiteerd willen opschalen. Je kunt kiezen voor persoonlijke 1:1 coaching + een groepsgedeelte + Livedagen. Deelname is voor ondernemers die minimaal 4500,- per maand omzetten of meer.

Schaal je bedrijf op met een businessmodel waarbij jij offline en online werkt. De combinatie maakt dat je een sterke strategie opzet. Waarbij je een high end product of dienst voert als wel een low end commercieel product. Hierdoor kun je actief en passief opschalen. We ontwikkelen verdienmodellen die jou en je bedrijf dienen en niet anders om!

Door jezelf steeds als specialist te positioneren, word je de marktleider in je branche. Door doorlopend klanten te werven en te kiezen voor focus en eenvoud, wordt je bedrijf jouw eigen goudmijn.

Hierdoor kun je consistent 20k+ (of meer) maanden draaien, zonder continu zichtbaar te moeten en zonder overvolle agenda.

Ervaar financiële én persoonlijke vrijheid! Business on your terms and no more playing small en juist daar helpen wij je bij.

Kijk echt eerst de video
voor je verder leest 👉🏼

business mentor

Jij bent klaar voor de volgende stap in je bedrijf

Jouw bedrijf is je passie. Je bent niet voor niets gestart met ondernemen, maar echt gestart vanuit jouw innerlijke VUUR. Jij wilt jouw klanten helpen met hun problemen op te lossen of hun verlangen in te vullen, omdat je weet wat je doet echt helpt en/of werkt!


Op dit moment heb je een prima lopend bedrijf, je hebt een aardige omzet en hebt fijne klanten. Alleen heb jij ook grootste dromen en je voelt aan alles dat er veel MEER inzit. Je hebt alleen even iemand nodig die dat eruit trekt en je helpt om je bedrijf in te richten om zoveel mogelijk impact te maken. Je wilt niet harder gaan werken om jouw doelen te gaan behalen,

WIj gaan samen naar je business kijken en we gaan slimmer met je werken en uiteindelijk meer dan 20k of meer omzet per maand gaan draaien. Natuurlijk weet jij ook dat je er werk en tijd in moet stoppen, maar je weet ook dat met een slimme strategie je bedrijf makkelijk kunt opschalen.
Alleen zie je zelf niet meer alle mogelijkheden om slimmer te werken en loop je daarin praktisch gezien nog regelmatig vast. Je hebt hulp nodig!

Happy clients!

Een half jaar lang heeft Francina mij als coach begeleid, vooral gericht op de strategie van mijn bedrijf. Haar positieve vibe en goede ideeën hebben mij enorm gemotiveerd. Francina heeft veel kennis in verschillende branches en is een geweldige strateeg. Ze weet je ook de spreekwoordelijke 'schop onder je kont' te geven als dat nodig is. Tijdens de een-op-een momenten schakelt ze razendsnel en weet ze precies hoe ze mijn product slim in de markt kan zetten. Echt ongelooflijk! Francina is super inspirerend! Dankzij dit traject ben ik niet alleen zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak gegroeid. Ik ben dankbaar voor alle waardevolle inzichten die deze powervrouw met mij heeft gedeeld!

Marjanne Bulk

Vital Water

Als zichtbaarheidsexpert en Beurscoach vind ik het belangrijk om te investeren in tijd en geld in zelf gecoacht te worden. Daarom ben ik bij Francina ingestapt. Inspirerende groep, super live dagen, plaats voor fun maar ook hard werken. Flinterdun is het verschil tussen een lach en een traan, maar beiden belangrijk als ondernemer.


Openstaan voor niet enkel de tips, maar ook voor de tips die je leert van de andere deelnemers is zo super waardevol. Een aanrader als jij wilt groeien met jouw bedrijf.

Angélique Monballieu

Verenigde Producties vzw

Lieve Francina, waar moet ik beginnen met je te bedanken voor de reis die we samen maken!!🤩🔥🙌


Je hebt mij geholpen met een andere mindset en de juiste strategie, waardoor de druk eraf ging en ik in no time al mijn retreats uitverkocht💃

Na tijden van ploeteren had ik na 4 maanden samenwerken met jou mijn jaar target gehaald en hebben we deze verdubbeld voor het einde van het jaar.💵💰

En ik hou van je no bullshit approach!! Deze heeft mij keer op keer terug gebracht naar de essentie van wat ik doe en een spiegel voorgehouden wanneer ik mijzelf aan het saboteren was. 


Je gunt mij de wereld en komt met eindeloos veel ideeën. Het is dat ik maar een paar dingen tegelijk kan, anders had ik nog vele hogere resultaten gehaald…

Bedankt Francina, zonder jou had ik niet gekomen waar ik nu ben.💖


Liefs Chanti❤️

Chanti Chantal

Je bent gaan ondernemen om vrijheid te ervaren, maar je loopt tegen je max aan en het kost je tijd en energie....HOE kan dat anders?

😅 Je investeert gigantisch veel tijd, energie, creativiteit (en geld) in je bedrijf. Alleen je blijft hangen rond die 3000 euro of net wat meer omzet per maand hangen. Je hebt geen idee hoe je er meer uit gaat krijgen en je loopt vast, want harder werken kan echt niet, je tijd is op...

😅 Je staat altijd aan en hebt nooit even een momentje rust en dat wil je niet meer.  Dat breekt je op en er is gewoon geen gezonde balans meer tussen privé en zakelijk.

😅 Al een tijdje draai je dezelfde omzet, er veranderd niet veel. Je wilt wel groeien maar hoe dan?
Je werkt je kapot. Je weet dat het anders kan maar je hebt geen idee welke stap eerst en wat dan anders kan, je ziet door de bomen het bos niet meer en je hebt niet helder HOE dan? En wat nu eerst, je zou wel iemand willen hebben die objectief even over je schouders mee kijkt en je tools geeft en die helderheid. 

😅 Want je voelt je vaak eenzaam als ondernemer, niet begrepen en je wilt zo graag vooruit, maar familie en vrienden zijn geen ondernemers en kunnen niet op je level meepraten, daarnaast begrijpen ze niet dat je zo mega ambitieus bent en dat je meer wilt uit het leven.

😅 Er komt van alles op je af, maar je schiet met losse flodders, zonder een goed doordacht plan.
Omdat niets lijkt te werken, dus dan probeer je alweer het volgende...alleen dat mislukt dan ook...
Frustratie! Want jij wilt groeien met je business dan is een lange termijn plan en visie een must

😅 Je bent al een tijdje bezig en je weet het gewoon even niet meer...Hoe dan? en wat is de volgende stap?

Happy Clients

Lieve Francina,


Wat een reis is het geweest sinds ik deelnam aan het Sterknetwerk event vorig jaar oktober! Ik wil graag met je delen wat een ongelooflijke impact je coaching traject op mijn leven en mijn bedrijf heeft gehad.


Vanaf het moment dat ik instapte, voelde ik meteen dat ik op de juiste plek was. Je hebt me geholpen om mijn netwerken te activeren en volledig te benutten op een manier die voor mij natuurlijk en laagdrempelig aanvoelde. Toen ik bij je instapte was ik nog geen half jaar aan het ondernemen en ging ik als online business manager met één grote opdracht naar maar liefst 15 opdrachten, allemaal via verschillende netwerken! Inmiddels kan en wil ik dit nu niet meer alleen en ben ik mijn eigen team aan het bouwen. Het voelt als pure magie om te zien hoe mijn bedrijf zo snel groeit.


Het was niet alleen persoonlijke groei en de groei in klanten, maar ook in omzet. Ik verdrievoudigde mijn omzet dankzij jouw waardevolle begeleiding en strategische inzichten. Je hebt me geleerd om mijn eigen weg te vinden en mijn communicatie af te stemmen op mijn doelgroep op een manier die bij mij past. Het was een verademing om uitgedaagd te worden echt mijn eigen draai te geven aan mijn bedrijf. Iets waar ik heilig van overtuigd ben dat dit dé weg is naar een succesvolle business en een fijne flow in je leven. 


Wat me het meest heeft geraakt, is de persoonlijke benadering en het masterminden met jou en de andere ondernemers in het traject. Zelfs toen ik een persoonlijk heftig periode doorging, stonden jullie allemaal voor me klaar. Het delen van onze doelen, uitdagingen en overwinningen heeft me enorm geholpen om in de juiste flow en winning mood te komen. Samen zijn we gegroeid, hebben we ons kwetsbaar durven opstellen en zijn we out of the box gaan denken. Het heeft me zoveel kracht gegeven om te weten dat ik omringd ben door mooie, lieve mensen die me stimuleren om naar het next level te gaan.


Ik kan niet wachten om je weer te zien op het aankomende event. Echt een nobrainer om er weer te zijn. Ik weet zeker dat dit event weer vol zit met waardevolle inzichten en dat ik weer geïnspireerd raak om mijn business en die van mijn klanten verder te boosten. 


Dank je wel voor alles wat je hebt gedaan en nog gaat doen. Je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven en ik ben mega dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van dit gave traject en onze bijzondere samenwerkingen die eruit zijn voortgekomen. Ik kan echt iedereen aanraden om de reis met jou aan te gaan.


Liefs, Cheryll 💖

Cheryll Jager - Buro Flowmotion

Francina kwam anderhalf jaar geleden op mijn pad. Ik stond echt aan het begin van mijn onderneming en was helemaal niet op zoek naar een coach. Maar dat wilde bos haar, die luipaarden printjes en haar pittige, duidelijke taal spraken mij meteen aan! Bovendien keek ik voor het eerst naar een webinar met super veel waarde ipv enkel een aanbod.. Ik ben toen begonnen aan het traject Firestart en dit heeft enorm bijgedragen aan mijn vliegende start 🔥


Sindsdien is Francina echt mijn inspirator, motivator & mijn mentor. Ik kan altijd bij haar terecht. Ze is super oprecht, mega duidelijk en ze heeft een schat aan ervaring en kennis in huis als het om ondernemen gaat. 


Ze heeft het talent om al haar coachees op een hele persoonlijke manier te geven wat zij individueel nodig hebben. Ze krijgt in een split second je pijnpunten of belemmeringen naar boven en geeft je tools om die te doorbreken. Ze barst van de ideeën en is ontzettend creatief! 


Inmiddels zit ik al in mijn 4e traject, Heat Up. Fotografeer ik al ruim een jaar voor Francina én doen we zoveel toffe dingen samen! Ik ben mega dankbaar dat ze op mijn pad kwam aan de start van mijn business en ik gun iedereen Francina op hun eigen ondernemersreis! 💜

Renée van de Heide

Fotograaf

mini training business

Heat Up Your Business is
een 2 jarig traject, alleen als je er voor wilt gaan

💥 Je op zoek bent naar een betrokken en ervaren coach die jou niet alleen maar zegt wat je moet doen en alles aanhoort, maar ook echt met je meedenkt.
💥 Als je op zoek bent naar langdurig en constructief succes, in plaats van snel effe geld maken als veel "Insta's" 

💥 Je klaar bent met zelf aankutten en het lezen van DIY management boeken die je niet helpen met de implementatie van je strategie in je bedrijf!
💥 Je wilt nu echt begeleid worden, zodat je stappen maakt en wil onder een groep ondernemers zijn die dezelfde taal spreken en jij je begrepen voelt.

💥 Je wilt groeien, maar daarbij ook je vrijheid behouden. Niet harder, want daar heb je geen energie voor, maar slimmer werken en meer gestructureerd wat je rust en ruimte gaat geven

💥 Je hebt al een aanbod offline en/of online programma, misschien alleen uurtje factuurtje of doe je wel alleen 1:1 begeleidingstrajecten of heb je een goedlopende webshop. Je wilt opschalen naar meer! Maar je hebt niet helder hoe?

💥 Je op dit moment een omzet van ongeveer €50.000 - 100.000 per jaar,
je wilt dat je consistent een hogere omzet gaat draaien en een rustigere agenda hebt.
💥 Ik hou van simpel en eenvoudig, maar toch vet veel geld verdienen.
Dit traject is speciaal voor creatieve- en kennisondenemers die al een ‘prima’ omzet draaien, maar willen groeien naar een geweldige omzet.

Wat mijn klanten zeggen

"Francina, wat ik tof vind aan jou is dat je lekker direct bent en zegt waar het op staat.


Dit doe je met liefde en met reden. Het voelt voor mij dat ik niet kan duiken, en dat is misschien soms eng, confronterend en ook precies wat ik nu nodig heb.


Zoals Francina altijd zegt: Stop met kutten en ga doen!"

Simone Heerooms

''Firestart Your Business heeft mij een enorme boost gegeven dit jaar. Francina is een vakvrouw met mega veel energie en een niet te stoppen DRIVE. Dit vuur weet ze over te brengen in dit programma samen met Daisy. Haar stijl is lekker duidelijk & direct, de verschillende modules zitten goed in elkaar, zo bouw je stap voor stap aan je bedrijf.


De combinatie van online lessen en de live sessies met de groep is voor mij een echte pré in dit programma. De deelnemers leren van elkaar en kunnen elkaar ook goed helpen. Dat is iets waar ik energie van krijg en waardoor mijn netwerk snel groter wordt.


Coachen is een vak apart, maar dat is het ondernemerschap ook. Meedoen aan deze training helpt je absoluut om sneller tot resultaat te komen! En als je er even doorheen zit om je op te peppen en jezelf weer te motiveren voor de next step & level!''

Saskia Josephy

Sas Coaching

"Ik wil naast mijn offline business ook een online-business opzetten. Francina en Daisy geven me heel veel expertise, vertrouwen en support. Wat fijn is dat je bij de essentie begint en het geeft je een rimpel effect. Fundament onder mijn bedrijf wordt sterker. Als ik een vraag heb “Hoe dan” dan staat Daisy voor je klaar en dat is een cadeautje. Dat voelt fijn en Francina is altijd bereikbaar en beschikbaar als ik een vraag heb of haar nodig heb. Het voelt dan ook als een fijne periode en een goede investering. Mijn online-business is aan het groeien en daar ben ik nu mee aan het werk. Ik ben heerlijk aan mijn business aan het bouwen!”
Francina aan het werk
Marlies Kornmann

Miesko Pilates

business mentoring

Ik ben "the Queen" in opschalen van je business

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 30 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren.


Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt.


In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. Ik ben zelf een echte DOORZETTER en houdt van bouwen van businesses en ben een kei in het neerzetten van verdienmodellen. Ik zorg dat je meer WINST gaat maken en die WINST voor je te laten werken. Zodat geld voor je werkt en jij niet alleen voor geld!

Dit krijg je allemaal in Heat Up Your Business

ELK JAAR EEN
STRATEGIE & DOELEN
2 DAAGSE

Ontdek de kracht van samenwerking en groei naar ongekende hoogtes met onze unieke aanpak! Samen gaan we jouw doelen, strategie en planning onder de loep nemen. We bundelen alle krachten samen, waardoor er een zee aan ideeën en inzichten onstaat die je in je eentje nooit zou kunnen bereiken.

In slechts twee dagen gaan we volledig inzetten op de ontwikkeling van jouw bedrijf, zodat je een totaal nieuwe benadering krijgt en échte vooruitgang kunt boeken. We nemen de tijd om te evalueren waar je nu staat en stellen ambitieuze plannen op voor de toekomst. Met onze begeleiding zul je jouw strategie effectief vormgeven en een duidelijk en overzichtelijk plan creëren.


ELK JAAR EEN
MONEY & MINDSET
2 DAAGSE

Stap in een transformerende reis naar een krachtige mindset tijdens onze unieke Mindset dagen! Samen gaan we werken aan jouw mindset. En geloof ons, het wordt absoluut geweldig! Want wanneer je samen op pad gaat, ontstaat er een magische dynamiek waarin je meer leert dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

In deze 2 dagen gaan we volledig focussen op het ontwikkelen van jouw mindset, zodat je een totaal nieuwe kijk krijgt op jezelf en je mogelijkheden. We duiken diep in waar je nu staat en creëren samen plannen voor een toekomst vol positieve verandering. Met dit inzicht zul je  moeiteloos jouw gewenste resultaten behalen.


ELK JAAR EEN 

MARKETING & CONTENT
2 DAAGSE

We gaan samen aan de slag om jouw bedrijf naar een next level te brengen. We richten ons volledig op het aantrekken van meer klanten. 

In deze 2 daagses gaan we dieper in op waar je nu staat met je marketing en stellen we een krachtig actieplan op voor de toekomst. Je gaat leren hoe je jouw marketingstrategie effectief opzet en een gerichte aanpak ontwikkelt om jouw ideale klanten aan te spreken. We gaan kijken naar hoe je meer omzet kunt realiseren met nieuwe klanten, maar ook met bestaande klanten. We gaan kijken hoe we een continue stroom aan klanten voor jou kunnen realiseren. Je zult gerichte marketingacties overhouden aan deze 2 daagses.


ELK JAAR EEN
PASSIEF INKOMEN 

2 DAAGSE

Tijdens deze 2-daagse workshop gaan we verschillende verdienmodellen verkennen waarmee je passief inkomen kunt genereren. Je leert strategieën om inkomen te creëren zonder voortdurende actieve inspanning, en hoe je deze inkomstenbronnen kunt herinvesteren om je financiële groei te versnellen. De workshop biedt praktische inzichten, concrete voorbeelden en hands-on oefeningen om je op weg te helpen naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid


WEKELIJKSE GROEPS-COACHING 

Elke week is er een exclusieve Heat Up Call. In deze calls coachen wij je persoonlijk. We zijn direct in onze communicatie en we zorgen ervoor dat je niet aan het kutten bent.... Soms kan dit leiden tot een pijnlijke confrontatie, maar soms heb je dat even nodig om je ogen te openen.

1x in de maand een Marketing Implementatie call.
1x in de maand een Money & Mindset Blueprint Call
2x in de maand een Strategie Hotseat Call.


ELK MAAND EEN
CONTENT UURTJE

We zijn allemaal druk en vergeten vaak onze eigen content te maken en te plaatsen.

Door daar 1 moment per maand voor in te plannen maken we samen met de groep onze content. Altijd de eerste dinsdag van de maand van 09-10.30

Je kunt maandelijks aansluiten en ook feedback krijgen op je content.

Maar natuurlijk kun je ook vragen stellen over je marketing en content.

Een heel praktisch uurtje waarbij jij full focus aan je eigen content kunt werken.


ONLINE BIBLIOTHEEK + VERASSINGEN!

Om al je vragen te ondersteunen hebben we een online bibliotheek met wel meer dan 45 modules die heel veel vragen ondersteunen of waar je zelf al mee aan de slag kunt.
Er zijn modules over Social Media, denk aan LinkedIn, Instagram, YouTube, TikTok, ect.

Maar ook zijn er modules over HOE geef je een goed converterend webinar, Hoe zet je een ONLINE PROGRAMMA OP tot hoe maak je een Salesfunnel en nog veel en veel meer


Daarnaast zijn we van de verrassingen en krijg je jaarlijks heel heel veel extra's!!

 

DE HEAT UP
COMMUNITY 


Naast dat je in deze 2 jaar echt gaat groeien, zit er ook een hele community achter. Een groep ondernemers die precies door dezelfde struggles heen gaan als jij. 


Dit is jouw persoonlijke netwerk. Hier ontstaan de mooiste samenwerkingen en vinden klanten elkaar. Iedereen heeft hetzelfde doel. Ook kun jij je netwerk inzetten voor je eigen gebruik.

Extra in het VIP Pakket

VIP: PERSOONLIJKE
1-OP-1 CALLS

Heat Up Your Business is een intensief traject van 2 jaar. We willen in die 2 jaar dat je echt gaat vliegen. Daarom vinden we het belangrijk om samen je focus te gaan bepalen.

Dat is waarom we 8 uur een 1 op 1 hebben in dit VIP traject hebben, zodat je elk kwartaal een 1 op 1 coachingscall kunt inboeken.

NEEM JE DE GEWONE VERSIE DAN ZIJN ER GEEN 1 op 1 ZOOMCALLS!

VIP: TECHNISCHE MARKETING ONDERSTEUNING

We zien vaak dat ondernemers handjes te kort komen met technische zaken in hun marketing. Daarom krijg je in het VIP traject 6 uur Technische Support van Daisy.

Samen met Daisy ga je kijken waar je handjes te kort hebt en waar je hulp bij nodig hebt.

Spontane activiteiten en verrassingen exclusief voor Heat Uppers

Regelmatig organiseren we spontane masterminds, zoom meetings, masterclasses en andere leuke verrassingen voor Heat Uppers.
Wat voor ons belangrijk is dat we dingen doen die voor jou belangrijk zijn. Daar spelen we op in.

Fantastische business coaching! Hart, ziel en zakendoen. Francina heeft veel ervaring, is erg bedreven, helemaal zichzelf en kan zich verdiepen in iedere uitdaging van persoon tot bedrijfsproces ..en klanten.
En het is boven al super fun!

bright nature klant 1 op 1

1 op 1 Klant:Bright Nature Interiors, Jochem

Ik werk nu zeven maanden met Francina en heb al zoveel waardevolle inzichten gekregen. Verder ken ik haar als een vrouw vol energie, humor en drive om te helpen!


Leuk mens en een goede coach.
Wendy Petiet Heat Up

Heat UP Klant: Wendy Petiet

Het team van Master Your Business Moves (MYBM) heeft een persoonlijke stijl van begeleiden. Op deze manier ontwikkelen ze met mij niet alleen de business, maar ook ikzelf als ondernemer met als gevolg: meer rust, plezier en groei in de onderneming. Ik heb binnen de community van MYBM meerdere sparringspartner met ieder hun eigen kwaliteit en kennis waar ik terecht kan met vraagstukken en verbinding: als ondernemer sta je toch vaak net wat anders in het leven dan de mensen in je persoonlijke leven. De community snapt mij op het gebied van business uitdagingen beter en denkt mee. Master Your Business Moves biedt dus een empathische community aan haar leden met alle netwerkgevolgen van dien. Doe jezelf een plezier en plan een intake, voor zowel je persoonlijke leven als onderneming.

Heat Up klant
Heat Up Klant: Zain Al Rawi

Video expert

Klaar om op te schalen met je bedrijf naar 20K+ maanden? Meld je dan nu aan!

Heat Up Your Business

€ 6500,-
 • Onboarding & Kick-off middag
 • Elk jaar een Strategie & Doelen 2 Daagse
 • Elk jaar een Marketing & Content 2 Daagse
 • Elk jaar een Money & Mindset 2 Daagse
 • Elk jaar een Passief Inkomen 2 Daagse
 • 1x per maand een Marketing Implementatie Call
 • 1x per maand een Money & Mindset Blueprint Call
 • 2x per maand een Strategie & Hotseat Call
 • 1x per maand een Content Uurtje
 • Heat Up Community & Whatsapp groep
 • Online Bibliotheek met alle trainingen die we hebben gemaakt & nog gaan maken

Prijs is exclusief BTW. Op de checkout pagina kun je kiezen om in 1x, per kwartaal of per maand te betalen

Heat Up Your Business VIP

€ 10.000,-
 • Onboarding & Kick-off middag
 • Elk jaar een Strategie & Doelen 2 Daagse
 • Elk jaar een Marketing & Content 2 Daagse
 • Elk jaar een Money & Mindset 2 Daagse
 • Elk jaar een Passief Inkomen 2 Daagse
 • 1x per maand een Marketing Implementatie Call
 • 1x per maand een Money & Mindset Blueprint Call
 • 2x per maand een Strategie & Hotseat Call
 • 1x per maand een Content Uurtje
 • Heat Up Community & Whatsapp groep
 • Online Bibliotheek met alle trainingen die we hebben gemaakt & nog gaan maken

PLUS:

 • 8 uur 1-op-1 coaching met Francina
 • 6 uur Technische Marketing Support van Daisy

Prijs is exclusief BTW. Op de checkout pagina kun je kiezen om in 1x, per kwartaal of per maand te betalen

Reacties van klanten

''Natuurlijk ‘weten’ wij na al die jaren zelf wel hoe we onze zaken moeten runnen. Maar het werd eens tijd voor nieuwe inzichten en een frisse blik op het geheel. Zeker gezien het feit dat we al twee jaar geteisterd worden door de coronacrisis.  Francina werpt een licht op bestaande patronen en stelt zeer kritische vragen die tot nadenken aanzetten. Met ons team volgden wij twee strategiedagen waarbij Francina allereerst een sterk groepsgevoel creëerde waardoor iedereen uit de comfortzone ontwaakte en zeer actief deelnam aan de sessies. Francina is een zeer betrokken en gedreven coach, toont lef en gaat geen enkele vraag of probleem uit de weg. Zij is anders dan anderen en zorgt voor een wervelende dynamiek. Onze plannen en doelstellingen voor 2022 zijn aangescherpt, gezouten en gepeperd!''
Marianne Kuiper

Efficient Hotel Partner
Music Meeting Lounge

''Francina is de push dat je nodig hebt om gewoon te gaan doen. Misschien heb je mega goed ideeën maar je twijfelt of jij het echt kan. Francina maak je niet meer twijfelen en zet duidelijk stappen voor je zodat jij hem zet--niet morgen, maar NU. En ook nog wanneer zij er niet voor je is, hoor je haar stem drilling confidence into you. Daisy is heel efficiënt, snel en weet heel veel tips and tricks voor je social media.


Samen zijn ze de perfecte "get-started now" kit, je zelf-vertrouwen boost en ze zorgen dat je consistent van je dromen realiteit maakt.''

Zoe Hofstetter

Francina en Daisy zijn mijn super hero's! Ik werk al jaren samen met hen samen en wat hebben zij een engelengeduld! 


Ik ben door een (persoonlijk) zeer moeilijke periode heen gegaan de afgelopen jaren, waardoor ik lang heb lopen 'kutten', maar zij zijn mij ook tijdens dat hele proces altijd blijven steunen.


Zij hebben mij altijd het vertrouwen gegeven dat ik het wél kan. Zonder me te veel te betuttelen of met zijden handschoentjes aan te pakken. Ze zeiden wél altijd waar het op stond.


Zij zijn veel meer dan 'just another business coach' en ik ben hen zeer dankbaar voor hun persoonlijke aanpak, die ze feilloos weten te combineren met hun professionele skills op elk vlak.


Eerlijk, oprecht, to the point, inspirerend, met zeer veel kennis en ervaring, maar ook met erg veel humor en op een zeer menselijke en liefdevolle manier. 

Maud Göttgens - Siempre Agosto 

null

null

null