arrow_drop_up arrow_drop_down

Master Your Business Moves

Master your Business Moves leert ondernemers geld te verdienen door ze te begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf.

Wij helpen jou aan meer vrijheid als ondernemer!

Master your Business Moves begeleidt ondernemers geld te verdienen door ze te begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf

We hebben al meer dan 100-den klanten kunnen helpen om hun business model te finetunen. Sales, Branding en Online Zichtbaarheid systemen te ontwikkelen die bij jou als ondernemer past.

Ben jij een ondernemer, zzp-er, consultant, coach, trainer, freelancer of interimmer.
Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij ondersteunen jou om je business te laten groeien naar het volgende level.

Dat doen we met 1 op 1 begeleiding, online & offline trainingen, e-books, video’s,
een bruisende community, netwerkborrels en mastermind dagen.


Het gezicht achter Master Your Business Moves

Francina van den Berg is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. In 1998 plantte ze het eerste zaadje voor haar bedrijf Fashion Solution. Dat uitgroeide tot en van de grootste werving & selectie bureaus in de fashion. In de tijd dat Francina zelf een coach nodig had, waren die er nog niet. Daarom besloot ze het roer om te gaan gooien. Ze ontwikkelde een eigen stappenplan en sinds 2010 heeft zij verschillende coach opleidingen gevolgd, zoals: Stephan Covey (business coaching), De nieuwe coach opleiding, stress coaching, hormoonfactor coach en potentieel coaching.


Haar persoonlijke doel is om ondernemers te begeleiden naar hun droomdoelen en hun inzicht te geven, hoe zij verder kunnen groeien. En haar ambitie om zich de komende jaren op te focussen is: meer ondernemers in hun kracht te zetten, ze te “empoweren”, ze te inspireren en ze te enthousiasmeren! 
Ondernemers leren hoe zij zelf hun “eigen geld” kunnen verdienen, succesvol en onafhankelijk te zijn en hun mooiste leven te gaan leven!

Ons team

Daisy

Communicatie & Social Media

Marijke

Copywriting

Stefanie

SEO & Social Media Ads

Tess

Fotografie

Ilse

Mindset

Nieuwe Team Member?

Stuur ons een mail!