arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Master Your Business Moves

Master your Business Moves helpt ondernemers met geld te verdienen door ze te begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf. Dat doen we door Business Strategie Coaching en door verkoop & (online) marketing support te geven. Wij zijn business Builders!

Wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen jou aan meer vrijheid als ondernemer!

Master your Business Moves begeleidt ondernemers geld te verdienen door ze te begeleiden naar een succesvol en winstgevend bedrijf

We hebben al meer dan 100-den klanten kunnen helpen om hun business model te finetunen. Sales, Branding en Online Zichtbaarheid systemen te ontwikkelen die bij jou als ondernemer past.

Ben jij een ondernemer, zzp-er, consultant, coach, trainer, freelancer of interimmer.
Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij ondersteunen jou om je business te laten groeien naar het volgende level.

Dat doen we met 1 op 1 begeleiding, online & offline trainingen, e-books, video’s, een bruisende community en mastermind dagen.


Het gezicht achter

Master Your Business Moves

Francina van den Berg is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren.
Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was, waarom..ze hadden het niet breed in die tijd en Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen!


Op 1 april 1998 plantte ze het eerste zaadje voor haar eerste BV Fashion Solution.
Die uitgroeide tot één van de grootste werving & selectie bureaus in de fashion.
Sinds 2010 coacht zij mensen naar een volgend level in hun carrière en business. Ze heeft verschillende coach opleidingen gevolgd, zoals: Stephan Covey (business coaching), Tony Robbins (business Coaching), De nieuwe coach opleiding, stress counselor opleiding, hormoonfactor coach en potentieel coaching.
Ze ontwikkelde uiteindelijk een methode met een eigen stappenplan, omdat het haar duidelijk werd dat veel mensen geen idee hebben hoe ze een business structureel kunnen opzetten of hoe ze geld kunnen verdienen


Haar persoonlijke doel is om ondernemers te begeleiden naar hun droomdoelen en hun inzicht te geven, hoe zij verder kunnen groeien. En haar ambitie om zich de komende jaren op te focussen is: meer dan 1000 ondernemers in hun kracht te zetten, ze te “empoweren”, ze te inspireren en ze te enthousiasmeren! 
Ondernemers leren hoe zij zelf hun “eigen geld” kunnen verdienen, succesvol en onafhankelijk te zijn en hun mooiste leven te gaan leven!
Francina is een specialist op gebied van Strategie en Planning, mede ook  op Verkoop en (online) Marketing. 

Francina heeft verschillende succesvolle bedrijven die haar geen windeieren hebben gelegd. Die kennis deelt zij met haar klanten.


Je kan van Francina business strategie coaching krijgen of maak gebruik van Francina haar marketing en verkoopteam die voor heel veel van haar klanten de (online) marketing en sales uit handen neemt. 


Wij zijn Business Builders! Wat kunnen we voor jou doen? 

Ons sales & (online) marketingteam
Wij zijn jouw eigen business builders!

Daisy

Online Marketing, Communicatie &

Social Media

Stefanie

SEO & Instagram specialist

Social Media Ads

Ninette

Fotograaf