Move Your Business Dag - MYMB
arrow_drop_up arrow_drop_down

Move Your Business Dag 

12 juni 2019

Een dag vol inspiratie, inzichten, tips en een stappenplan!

Wat gaan we doen?

Soms voel jij je overweldigd in wat jij allemaal moet doen om jouw business draaiend te krijgen. Er zijn zoveel zaken waar jij als zelfstandig ondernemer aan moet denken. Zoals: Social Media, Marketing, Sales, Zichtbaarheid, E-mailmarketing, Planning, Strategie en nog zoveel meer. Ondertussen heb je ook gewoon opdrachten te vervullen en met klanten te werken, zodat er ook omzet binnen komt.


Je werkt keihard en je hebt geen idee waar jij de tijd vandaan zou moeten halen om jouw business verder te laten groeien. Maar je ziet in dat je echt wel meer omzet nodig hebt om jouw mooiste leven te gaan leiden. Je leeft in de ratrace en toch zou je graag de volgende stap met jouw onderneming willen maken. Dan is deze MOVE YOUR BUSINESS dag de oplossing voor jou!


 • Meer rust
 • Meer energie
 • Meer focus
 • Meer resultaat
 • Meer omzet 

Tijdens de 'MOVE YOUR BUSINESS' dag delen wij een succesvol stappenplan met jou!

Al ruim 20 jaar ben ik zelf ondernemer. Op het moment dat ik besloot om wat anders te gaan doen, viel dat allemaal niet mee. Ik dacht dat het allemaal makkelijk zou gaan, want ik had tenslotte al ruim 20 jaar ervaring. Maar niets bleek minder waar. Het moest anders en daarom ontwikkelde ik een stappenplan, waar ik mezelf aan heb gehouden. Dat heeft geresulteerd in meerdere succesvolle bedrijven. Daarom wil ik dat stappenplan ook met jou gaan delen!


We gaan samen kijken hoe jij in jouw business staat. Het wordt een dag vol aha momenten en inzichten. Ook ga jij je focussen, ga je naar huis met een concreet plan en weet je welke acties jij te doen hebt.


Er is maar plek voor 10 ondernemers, zodat jij ook 100% aandacht krijgt!

Wat zeggen andere over deze dag?

Wat een ontzettend leuke en inspirerende dag was het gister! Mijn dank is groot! Moet nog wel even de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en veel dingen waren ook zeer confronterend, maar fijn.


Marlies Lentjes

Francina spreekt duidelijke taal en weet feilloos de vraag te stellen die je op het juiste denkspoor zet. 

Quote van de dag: ‘Laat los die shit!’Merryl Tielman

''Wil je er achter komen wat je nog niet weet?'' Door deze een daagse introductie kom je daarachter. Francina barst van de energie; samen met andere ondernemers heb je een relaxte leerzame dag.


Jarah Stoop

Peterson & Stoop

MOVE YOUR BUSINESS DAG

 • Een 10 stappenplan; hoe jij succesvol jouw bedrijf kan neerzetten
 • Je hebt een frisse mindset en energie om aan de slag te gaan met jouw business
 • Veel meer focus, zodat jij weet waarvoor je het doet
 • Een concreet plan met duidelijke acties die jij moet gaan doen
 • Dit alles zal gaan leiden tot (meer) klanten, (meer) resultaat, (meer) omzet en het realiseren van al jouw dromen.

Wanneer is deze dag een must voor jou?

 • Als jij klaar bent voor de volgende stap om van jouw onderneming een succesvol bedrijf te maken
 • Als jij bereid bent om in jezelf en je bedrijf te investeren
 • Als jij toe bent aan een heldere structuur en stappenplan, waardoor jij precies weet waar je moet beginnen
 • Als jij serieus bent en ook serieus aan jouw bedrijf wil werken
 • Als jij klaar bent voor meer focus, energie en resultaat.

Waar wacht je op?

Reserveer vandaag nog je plek.

Mijn ‘Move your business’ dag was een start… Een start om te professionaliseren. De losse eindjes en onduidelijkheden helder voor mij zelf en mijn klant te maken. En er iets aan te doen. Dit is voor mij een proces, dit kan niet in een middag. Maar Francina houdt je wel die spiegel voor om kritisch naar je bedrijf te kijken. En actie te ondernemen. Er is in een vrij korte tijd heel veel voorbij gekomen, in duidelijke stappen. Waardoor ik persoonlijk helder heb waar ik aan moet werken.

Mijn actie ligt heel duidelijk in systemen ontwikkelen. Iets waarbij ik hulp kan gebruiken. Daarnaast dacht ik dat ik verkoop lastig vind, maar blijkt dat ik eigenlijk beter moet nadenken over wie mijn klant is… Wederom neem je die spiegel eigenlijk mee naar huis.

De groep dynamiek is heel fijn. Je kunt iets toevoegen aan elkaars verhaal, maar herkent natuurlijk ook veel in elkaar.

Move Your Business dag deelnemer

Ik neem maandelijks deel aan workshops om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. Wat was ik blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s workshop Move Your Business realiseerde dat deze workshop wellicht boven verwachting zou uitpakken. 


Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven. 


Ik heb veel geleerd tijdens deze workshop over hoe nieuwe opdrachten te werven en mijn prijs te bepalen. Ik ben na afloop meteen, en met succes, aan de slag gegaan!

Jennifer Colajezzi

Move your business, letterlijk: zet beweging in je bedrijf.


Waar liggen jouw knelpunten, wat ontbreekt er of wat kun jij bijschaven, hoe laat jij jezelf zien? De workshop van Francina maakt heel overzichtelijk en duidelijk visueel, waar jij nu staat. Door jarenlange ervaring kan zij de pijnpunten bij ieder feilloos aanwijzen.


Confronterend en heel leerzaam. Ik kreeg  inzicht in waar het in mijn bedrijf door mijn eigen instelling aan hapert. De inbreng van de andere deelnemers maakt de middag extra rijk!!

Marianne Jansen  

De Beeltenis

Ben jij klaar voor meer focus, structuur, meer inzichten, kennis en een goed inkomen? 

Zorg dan dat je erbij bent op 12 juni

27,50

Move Your Business Dag

Praktische details:
 • Waar: Kantoor in Amsterdam aan de  Cruquiuskade 247
 • Wanneer: 12 juni  2019 van 13.00 - 16.00
 • Met wie: Enthousiaste ondernemers die verder willen komen!
 • Begeleider & Coach: Francina van den Berg
 • Investering: slechts 27,50 ex BTW 


Er zijn nog 10 plekken beschikbaar