6 dagen werken AAN je bedrijf en je hoofd leegmaken!


6 dagen FULL FOCUS werken AAN je bedrijf
en je hoofd leegmaken!

Samen met 8 ondernemers 6 dagen full focus AAN je bedrijf werken 

in een prachtige villa in Spanje! Ga je mee?

Van 6 OKTOBER tot en met 11 OKTOBER 2024

Van 6 OKTOBER tot en met 11 OKTOBER  2024, gaan we AAN ons bedrijf werken in de Spaanse Extremadura.
Weg van alle ruis en 'moetjes'. Echt even tijd voor jezelf en voor je bedrijf. Het mooie landhuis heeft uitzicht op zee, daar krijg je creatieve ideeën van!

Voel jij de zon al op je gezicht? Zie jij jezelf al zitten werken in de Spaanse zon? Voel je de energie en de vrijheid van de prachtige omgeving? Dit is waarom jij bent gaan ondernemen om regelmatig ook tijd voor jezelf te hebben en na te denken wat jij de aankomende tijd wilt bereiken.

We verblijven in een authentiek Spaans landhuis op een exclusief privé landgoed met olijf- en kurkbomen. Er is een privé zwembad met buitenbar, binnenplaats met BBQ, diverse (dak)terrassen en loungeplekken om je lekker terug te trekken.


Beluister hieronder wat Karin Roest van de vorige editie vond:


Voel eens...die Spaanse zon op je gezicht ☀️😎

Je herkent het misschien wel...je komt in een ratrace te zitten en je gaat maar mee in de waan van de dag. Je eigen bedrijf, doelen en zaken komen links te liggen. Je komt er niet aan toe, omdat er altijd wel iemand anders is die iets van je wilt of er is altijd wel iets anders wat 'prioriteit' heeft.

Een Werkvakantie is de uitgelezen kans om nu wel eens te gaan focussen op de doelen die je heel graag wilt gaan behalen. Jij en je bedrijf zijn deze werkvakantie PRIORITEIT. Eigenlijk is een werkvakantie gewoon een cadeautje voor jezelf en je bedrijf. Zes dagen full focus aan de slag met iets wat je echt tof vindt zonder enige afleiding van buitenaf. Tussen de olijf- en kurkbomen en een schilderachtige omgeving. Een volledige week voor jezelf en voor je bedrijf, daarom de naam werkvakantie. We ontzorgen en verzorgen je 6 dagen lang en je hoeft zelf nergens aan te denken. Alleen aan jezelf en je bedrijf. Van tevoren maken we een plan wat je wilt gaan doen tijdens de werkvakantie en na 6 dagen in Spanje heb je je plan helemaal op orde en kun je zo gaan vlammen. Je gaat jezelf zes dagen rust, ruimte en geen afleiding gunnen. Geen dagelijkse zaken, geen kinderen om je heen, geen collega's die aan je bureau staan omdat ze iets van je willen, geen afleidingen. We gaan voor FULL FOCUS!

Wat de vorige deelnemers vonden...

Net terug van de Business Retreat in Portugal 2023 met een WOW gevoel!! Het was heel tof om met deze enthousiaste groep onderneemsters samen een week door te brengen in een rustig gelegen villa met verwarmd zwembad.. Elke maaltijd werd mooi verzorgd door Daisy en Renée tot in de puntjes, waarbij er ook rekening werd gehouden met de allergieën. Mooi, gevarieerd ontbijt, en middaglunch en avondeten ter plaatse vers bereid. Je kreeg de mogelijkheid om elke dag te starten met yoga van Agada, (een aanrader trouwens), en na het ontbijt werden we elke voormiddag tijdens een workshop ondergedompeld over oa mindset, SEO, mindmappen, ... om vervolgens samen met Francina telkens verder te werken aan onze strategie en doelen voor 2024. 

Het leuke eraan is dat tijdens zo’n week je mekaar beter leert kennen en je aan mekaar feedback en hulp biedt. Zo werd op het einde van de week voor iedereen duidelijk welke stappen en plannen dienen genomen te worden in 2024 om voor de gewenste groei te gaan. Tussendoor was er ook mogelijkheid om in de namiddag te ontspannen naar jouw wensen. En met een paar groepsactiviteiten zat de energie zeker in de ganse groep.

Wordt zeker vervolgd ✌️

Martine Piron

Affine Vastgoedstyling

Hi Desirée, heb je zin om een week met inspirerende vrouwelijke onderneemsters op retreat naar Portugal te gaan? We gaan een week aan onze bedrijven werken en verblijven in een luxe villa voorzien van alle gemakken. Dit waren de woorden die Francina zei toen ze vroeg of ik zin had om mee te gaan naar Portugal. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.


Nu we terug zijn ben zo blij dat ik mee ben gegaan. Dat ik mezelf deze luxe heb gegund. Want het heeft me zoveel gebracht. Je kon de dag starten met yoga, daarna met elkaar buiten ontbijten. Dat voelde echt als luxe (in Nederland regen regen regen). Na het ontbijt werd er serieus gewerkt aan onze bedrijven. We hadden dagelijks strategie- en marketingsessies. Het grote voordeel van een retreat als dit is dat je met diverse vrouwen samen bent er meer dan genoeg tijd is om met met collega onderneemsters fijne gesprekken te hebben die je vanuit een ander gezichtspunt inzichten geven op je eigen business. Naast het serieuze deel werd er veel gelachen. Hadden we een paar keer een leuk event in de omgeving, werd er gezellige geborreld en werd de dag afgesloten met een heerlijke maaltijd die door Daisy en Renée bereid werd. Elke dag verrasten zij ons met lekkere gerechten. Ik kijk terug op een week die me persoonlijk veel gebracht heeft. Die week heb ik veel inzichten opgedaan, fijne nieuwe contacten gelegd en het was heerlijk om een week in een luxe villa met een waanzinnige tuin te verblijven. Een week lang luxe in elk opzicht.

Desiree van Nieuwenhoven

Full focus AAN je bedrijf werken

Een werkvakantie met maximaal 8 ondernemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben als jij. Jezelf en je bedrijf op 1 zetten. Meer rust, energie opladen en Full Focus AAN je bedrijf willen werken. Waar kun je dat beter doen dan in een creatieve en rustgevende omgeving met uitzicht op zee? Zes dagen word je door ons in de watten gelegd, het ontbijt zal voor je klaar staan in de ochtend. In de middag genieten we van een lekkere gezonde lunch en in de avond gaan we lekker koken en zullen we buiten eten. Tijdens het eten brainstormen met elkaar om vervolgens uitgerust te gaan slapen in je eigen slaapkamer. Na een werkdag bespreken we de dag tijdens een gezellige borrel samen.


Je bent echt even out of office voor de buiten wereld, voor man, vriend, vriendin, kinderen, noem maar op. In Spanje ben je AAN, alleen voor jezelf en voor je bedrijf! 

Een week voor jezelf en je bedrijf...

Tijdens deze werkvakantie zal in de ochtenden naar je STRATEGIE & MARKETING acties worden gekeken en maak je een nieuw plan voor de aankomende 6-12 maanden.

De werkvakantie is echt een werkweek voor jezelf om AAN je bedrijf te werken. Maar ook om te relaxen!
Je gaat werken aan de dingen waar je behoefte aan hebt. Natuurlijk gaan we samen brainstormen, kun je om advies vragen en kun je samen sparren en zijn Daisy en ik ervoor je om je te ondersteunen.
We werken niet met een vaste planning, dus je kunt je eigen tijd bepalen.
Wil je een dag liever buiten de deur lunchen of iets leuks gaan doen? Geen probleem, lekker doen!
Wat we belangrijk vinden is dat je vol inspiratie, relax en met een volledig plan en full focus weer

naar huis gaat.

Het resultaat na deze werkvakantie:

 • Verdieping op jouw bedrijf en meer focus op jouw doelen
 • Concreet en effectief werken aan je actieplan, zodat je jouw doelen gaat behalen 
 • Duidelijkheid creëren voor jezelf en je business
 • Meer in rust en met vrijheid ondernemen
 • Minder stressvol werken 
 • Het maximale uit jezelf en je business halen e
 • Je zet 150K om zodat je goed kan meedenken met de ander
 • Een plan om meer zichtbaarheid te genereren met jouw bedrijf
 • Een plan om meer klanten aan te trekken
 • We gaan samen Masterminden
 • We gaan actief met je strategie en marketing aan de slag en je gaat met een plan naar huis
 • Wil jij een workshop geven deze dagen laat het weten.

Wat de vorige deelnemers vonden...

Het business retreat Portugal 2023 heb ik als een cadeautje ervaren. Een luxe week wat je jezelf echt mag gunnen. De casa en de omgeving was prachtig! De energie was hoog en heel liefdevol in de groep. Deze week was een perfecte combinatie van ontspanning, lekker en gezond eten, business coaching, gezelligheid, diepgang en toffe activiteiten! Ik heb genoten 💜, liefs Melanie

Melanie Dukel

Intuitum

Ik ben super blij en dankbaar dat ik mee ben gegaan met het Luxe Business retreat. Een week lang ben ik volledig ontzorgt en heb ik mega stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. Het was een hele fijn veilige groep te zijn waarbij we elkaar echt verder gingen helpen. In de ochtend aan ons bedrijf werkte en in de middag heerlijk vrij waren en konden ontspannen. Francina, Daisy en Renée hebben ons goed verzorgd. Het was echt een geweldige week en ik zou zo weer meegaan.
Carolien Vennema

Het prachtige exclusieve landhuis!

In het luxueuze en comfortabele Spaanse landhuis in de Extremadura, met een privézwembad, gaan we zes dagen met elkaar doorbrengen en genieten van de rust, vrijheid, me-time en van alle toffe plannen die gesmeden worden.

Hoe gaaf dit huis!

nullnullnullnull

Super  inrichting

nullnullnullnull

Authentiek

nullnullnullnull

en luxe!

nullnullnullnull

Hoe was de sfeer

nullnull

vorige keer!

nullnullnullnull

Wat zit erbij inbegrepen?

 • Een verrassing als welkomstpakket! Bij aankomst!
 • Je Verblijf: 6 dagen en 5 overnachtingen in een fantastisch en gerenoveerd landhuis in Spanje vlak bij Sevilla, tussen de olijf- en kurkbomen met privézwembad.

 • Het programma start op maandag 7 oktober en we checken uit op vrijdag 11 oktober. Mocht je dat willen dan ben je vanaf zondag 6 oktober welkom, wil je eerder weg en wil je donderdagavond weer naar huis vliegen dan is dat geen probleem. Wij checken uit op vrijdag 11 oktober om 10 uur.
 • Het is één fixed price. Jij krijgt de kans en de vrijheid om te bepalen wanneer je komt en waar jij nood aan hebt. Zo kun jij zondag al mee ontspannen voor we aan je bedrijf zullen bouwen of ervoor kiezen om thuis met de kinderen van het weekend te genieten.

 • Eigen luxe slaapkamer met eigen badkamer
 • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
 • Aan het einde van de dag een gezellige borrel waar we de dag doorspreken
 • Inclusief koffie, thee, bier, wijn, fris, sap, snacks (de koelkast is goed gevuld)
 • Alle kamers hebben een eigen badkamer en suite met inloopdouche, toilet en wastafel.
 • De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, verwarming en een plafondventilator
 • De kamers zijn inclusief beddengoed, handdoeken en badlakens
 • De Strategie & Marketing workshops en mastermind sessies

 • Francina en Daisy staan zes dagen voor je klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden
 • Veel ontspanning & ME-TIME! Naast werken ook ontspannen en genieten.
 • Veel brainstormen met like minded ondernemers die verder willen komen dan waar ze nu staan
 • Netwerken! Your Network is your Networth!
 • Je bent een ambitieuze ondernemer en hebt een omzet van rond de 150k. we gaan weg met een groep gelijkgezinde ondernemers en jij kunt meedenken met de ander.

Wat zit er niet bij inbegrepen?

 • Vliegticket (je bepaalt lekker zelf van waar je vliegt), we zijn er al dus je mag ook zondag binnenkomen als je dat wilt, maandag start het programma
 • Airport transfer voor de aankomst- en vertrekdag!!!
 • Wij kunnen je niet ophalen, dus regel je eigen vervoer in Spanje en vergeet je auto niet af te kopen met een schadepolis
 • Reisverzekering/annuleringsverzekering sluit je zelf af
 • Wil je langer blijven dan regel je dat zelf, extra kosten zitten niet in de prijs
 • Wil je extra activiteiten doen, dan kun je dat zelf regelen, dit zit niet in de prijs
 • Ga je een middag of een avond ergens uiteten of iets drinken, of ga je met een groepje ergens eten  / drinken dan zijn die kosten voor eigen rekening! Alleen de drankjes en eten op de Finca zijn inbegrepen in de prijs, ontbijt, lunch en diner.  Alles daarbuiten dus niet.

Wie organiseert dit?

null

Francina van den Berg
Business en Strategie builder voor ondernemers

Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren.
Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen

null

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Daisy is ruim 6 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van marketing, online marketing, social media en het opzetten van funnels. Ze is communicatie coach en is zij jouw "wizard" die het voor je kan oplossen.
Geen probleem is haar te gek. Daisy werkt voor en met heel veel ondernemers. Ze werkt als een tornado zo snel.
Denkt mee met je business en weet dit te vertalen naar campagnes.
Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Ga je mee?

Zie je deze werkvakantie in Spanje helemaal zitten? Gun je jezelf even de ruimte en rust om te knallen met jouw bedrijf? Dan kun je hieronder je plekje reserveren.

* De werkvakantie  + ontbijt / lunch / diner  alleen in het landhuis + overnachtingen in het landhuis 3497,- (max 8 plekken)
Je hebt een eigen slaapkamer en badkamer voor jezelf tot je beschikking en je kunt je terug trekken wanneer jij dat prettig vindt. 

Plan van 6 OKTOBER tot en met 11 OKTOBER 2024, zodat niets er meer tussen komt. 

* De werkvakantie + ontbijt, lunch & diner + overnachtingen in het landhuis in Spanje

1x keer betalen

Nog 5 plekken vrij!

€ 3497,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

In 6 delen betalen

Nog 5 plekken vrij!

€ 610,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

Veel gestelde vragen

Is de werkvakantie alleen voor ondernemers?

JA, de werkvakantie is alleen voor ondernemers. Je zet 150K of meer om zodat we het netwerk ook jou en je bedrijf kunnen inzetten. Jij werkt op de werkvakantie aan je eigen business en krijgt ondersteuning waar nodig door Francina en Daisy en de andere klanten die meegaan.

Kan ik de kosten zakelijk afboeken?

Ja, je kunt de kosten zakelijk afboeken in je administratie en van je winst aftrekken. Dat betekent lekker een week er tussen uit en de belasting betaald mee ;))

Zijn er ook workshop en/of trainingen?

JA, we gaan aan je strategie werken en maken een sales en marketingplanning. Zelf kun je werken aan je sales funnels werken, weggever, marketing, online marketing, content planning, video inzetten. Natuurlijk brainstormen we wel met de hele groep en kan je feedback vragen aan de mede ondernemers.

Zijn er nog extra uitjes/activiteiten in Spanje en wordt het vervoer geregeld?

Nee er zijn GEEN vaste uitjes of activiteiten, als je zelf op pad wilt om Spanje te verkennen dan ben je hier geheel vrij in. Deze kosten zitten NIET in de prijs. Ook zit het vervoer NIET inbegrepen in de prijs en zul je dat dus zelf moeten regelen en organiseren.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Zeker, hier houden we absoluut rekening mee. Van tevoren vragen we je naar je dieetwensen!

Gluten vrij, lactose vrij of vegetarisch geen probleem!