Gastbloggen op Master Your Business Moves

Gastbloggen op Master Your Business Moves?

Deel jouw schrijfkunsten met andere!

Ben je op zoek naar een platform waar jij jouw schrijfkunsten kunt laten zien, zodat je andere kunt helpen met jou tips? Hebben de onderwerpen waar je overschrijft iets te maken met; business, mindset, ondernemen, online marketing en social media? Wordt dan gastblogger op onze website.  

Onze missie

Master your Business Moves begeleidt ondernemers naar een succesvol en winstgevend bedrijf met de juiste business strategie. We hebben al meer dan 100-den klanten kunnen helpen om hun business model en business strategie te finetunen. We doen dit door de beste tips met ondernemers te delen die ze verder brengen en helpen bij het ontwikkelen van hun business strategie. 

What's in it for me?

Wat heb je er precies aan om op onze website te gaan bloggen? We zullen het je vertellen. Door ook te bloggen op andere websites ben je meer zichtbaar en deze blogs zullen ook weer gedeeld worden. Je krijgt een eigen profiel op onze website, zodat iedereen kan zien dat jij het blog hebt geschreven. Onder het blog staat er een verhaaltje over jezelf en daarin ook links naar je eigen website en social media.

Eigen profiel

Je krijgt een eigen profiel op onze website, zodat iedereen kan zien dat jij het blog hebt geschreven.

Link naar eigen website

Op je eigen profiel staat een verhaal van jou met daarbij een link naar je eigen website en social media.

Zet jezelf in de kijker

Met een eigen verhaal over je bedrijf en diensten zet je jezelf in de kijker bij de lezers van je blog

Eisen aan een goed blog!

Voordat we je blog publiceren zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden, dit om de kwaliteit van onze website te waarborgen.


  • We houden van teksten die lekker speels zijn geschreven, dus leef je gerust uit. Maar zorg er wel voor dat het in correct Nederlands is geschreven.
  • De focus ligt op waarde geven en leveren, dus het is niet de bedoeling dat je een verkooppraatje in het blog gaat houden. 
  • We streven naar unieke content, dus stuur geen blogs die al ergens anders online staan.