Marketing en Communicatie Support

Online Marketing Services

Al je online marketing uit handen geven aan specialisten die snel, professioneel en kundig jouw online-uitingen beheren. Altijd zichtbaar zijn en klanten werven!

Ik wil direct een afspraak maken!

Meer zichtbaarheid, meer verbinding, meer klanten!

Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt voor agencies, influencers en andere bedrijven om hen meer zichtbaarheid te geven en met succes! Online zichtbaarheid verbindt en klanten willen weten wat hun favoriete merk of bedrijf aan het doen is, dit is precies wat wij uit handen nemen voor onze klanten. Onze Online Marketing Service heeft een aantal voordelen voor mensen die regelmatig meer online social media meer willen plaatsen en hierdoor meer zichtbaar zijn voor hun (potentiële)  klanten. En meer verbinding willen met hun klanten. Verbinden leidt tot meer zichtbaarheid, meer flow van leads. Door actief met je online marketing aan de slag te zijn, ben je constant onder de aandacht bij je klanten.

Loop jij hier ook tegenaan?

 • Ben jij een drukbezette ondernemer en heb jij geen tijd voor al die extra marketing en communicatie activiteiten die er tegenwoordig zijn?
 • Heb jij geen idee hoe en wanneer jij het allemaal moet doen en inplannen en heb jij ondersteuning nodig?
 • Heb jij nu al tijdsgebrek en weet jij niet hoe jij dit allemaal kan realiseren en mis jij net die extra paar handen?
 • Ben jij constant bezig met jouw Social Media of jouw website en kom jij er niet meer aan toe om met klanten aan de slag te gaan?
 • Ben jij constant alleen maar hard aan het werk en heb jij het idee dat er niks uit komt voor jouw bedrijf?
 • Wil jij meer rust in jouw hoofd en in jouw agenda?
 • Ben jij de focus voor jouw business helemaal kwijt, omdat je zoveel rand zaken te doen hebt?
 • Ben jij bezig met taken die jij helemaal niet wil doen, omdat jij daar niet de expert in bent en wil jij meer tijd besteden aan dingen waar jij echt goed in bent? 
 • Zou je taken willen afstoten naar een gespecialiseerd online marketing team? 


Dan ben je hier op de juiste plek! Wij kunnen je hierbij helpen!

Je Online Marketing uit handen geven...

 • Zodat jij je kan focussen op waar jouw expertise ligt!
 • Zodat jij meer rust krijgt in jouw hoofd en in jouw agenda en jij je kan focussen op wat voor jou belangrijk is.
 • Zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw online zichtbaarheid
 • Zodat jij weer tijd hebt voor je klanten
 • Zodat jij weer meer rust hebt om AAN jouw business te werken
 • Zodat jij weer meer tijd hebt voor andere zaken en familie
 • Zodat jij weer totale focus hebt om jouw business een boost te geven en jij meer klanten en omzet kan genereren
 • Zodat jij niet hap snap aan jouw business blijft werken 


Ben je enthousiast? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek!

''De samenwerking met Francina en Daisy brengt mijn werk op nieuwe vlakken wat mij in m’n eentje nooit zou lukken. Nieuwe inzichten, kennis en acties om mijn zichtbaarheid te verbeteren. Er wordt met me meegedacht en afgestemd, er is veel kennis uit de praktijk aanwezig en dan het wonder: geen geleuter, maar direct handelen! Er wordt gelijk doorgepakt en in daden omgezet. Veel dank daarvoor.''
Peter van Berckel - Voeding & Fermentatie
''Waar zou ik zijn zonder Daisy? Zij heeft zoveel kennis van marketing en social media. Ze kan je heel snel helpen met juist die dingen waar je als ondernemer vaak niet aan toekomt of waar je te weinig van weet. Ze heeft voor mij een hele salesfunnel opgezet, die het ontzettend goed doet op social media. Daisy reageert altijd heel snel en legt alles helder uit. Mijn bedrijf is meer zichtbaar nu mede dankzij Daisy.''
Sandra van der Meulen - Sandrinos Fotografie

Wij zijn jouw rechterhand

Ons team bestaat uit meerdere toppers met ieder een eigen expertise. We kijken samen naar je behoefte en vanuit daar krijg jij een 'rechterhand' toegewezen. Dit is iemand die jou volledig ontzorgt op het gebied van online marketing. Jij vraagt, wij draaien!

Dit nemen wij voor je uit handen...

Social Media Beheer

We schrijven social media teksten voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Deze teksten plannen we in op je kanalen.


Website

Een nieuwe website maken, de huidige een make-over geven of alleen website teksten schrijven die SEO proof zijn. 


E-mail marketing

Samen bouwen aan een salesfunnel. Wij ontzorgen je volledig, zodat jij meer leads gaat genereren.

Vormgeving

Van e-books, gedrukte communicatie, flyers, posters, social media posts tot volledige online trainingen. Bij ons kun je terecht voor jouw vormgeving. 

Montageservice

Laat ons Plug&Pay, Huddle, Learndash, Mollie, Mailblue, MailerLite en Woocommerce voor je inrichten en koppelen.

Content Marketing

We schrijven voor je website blogs die SEO proof zijn. We kunnen mailings voor je schrijven. En we schrijven een e-book. 


Wat een genot om met Master Your Business Moves marketing team samen te werken! MYBM regelt voor mij iedere week weer alle social media, maken alle posts en plannen ze in zodat alles op tijd dagelijks gepubliceerd wordt. Ik hoef daar helemaal niet naar om te kijken, ze nemen de taken serieus en zijn altijd snel en professional. Toppers!!
Peter de Kok - 

CEO, Fashion Solution

Master Your Business Moves is een zeer professionele organisatie met uitgebreide en up-to-date kennis betreffende de social media en hoe traffic naar je website te krijgen. Ze nemen het gehele pakket uit handen, waardoor je als ondernemer je kunt bezighouden met je klanten.
Enrico van Wanrooij

GustoNL

Jullie vroegen een testimonial?! Kan ik jullie niet gewoon nog voor meer uren in zetten? ;-) 

Master Your Business Moves is een super Marketing VA team. Ze nemen veel werk uit handen en zijn initiatiefrijk. We hebben samen een zeer succesvolle salesfunnel opgezet en ze houden alles in de gaten. Ze denken stappen door, volgen op en houden overzicht. Ze snappen ondernemers die groeien en de mensen er achter die met plezier willen bouwen aan hun bedrijf!

Get them while you still can!

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors

Direct aan de slag?

10 uur support

Een strippenkaart met 10 uur, volledig zelf in te zetten.

€ 750,-
De prijs is exclusief btw.

20 uur support

Een strippenkaart met 20 uur, volledig zelf in te zetten.

€ 1500,-
De prijs is exclusief btw.

Liever eerst even bellen?

Wil je meer informatie of denk je ja ik wil dit! Stuur ons dan een mail naar francina@masteryourbusinessmoves.nl dan nemen we contact met je op en zullen we afspraak maken om alles te bespreken. 
Ik vind het zelf heerlijk om creatief bezig te zijn, maar van sommige dingen heb ik gewoon echt geen verstand! Sinds een paar maanden heb ik daarom een aantal zaken uit handen gegeven aan Master Your Business Moves. Ideaal, want ik creëer van binnen mijn kunnen ligt en dat draag ik over aan MYBM die er dan hun digitale magie overheen strooien. 


Vorig jaar hebben ze mijn website gebouwd. Nadat ik er zelf eerst weken op had zitten ploeteren en vloeken, bouwde zij hem in recordtempo helemaal volgens mijn wensen. Inmiddels kan ik zelf het een en ander aanpassen, want ze delen hun kennis met heel veel geduld en een goeie dosis humor. Inmiddels laat ik de advertenties op mijn social media ook door MYBM doen. Dit scheelt mij enorm veel tijd en die kan ik dan weer besteden aan het helpen van mijn klanten. 


MYBM werkt snel, professioneel en voor een prima prijs! Ik vind het ideaal dat de lijntjes onderling zo kort en helder zijn. En als ik weer eens een creatieve ingeving krijg, dan adviseert MYBM mij altijd wat er mogelijk is. Super fijn om zo samen te kunnen werken. Absolute aanrader!!

Ilse Ruijgrok - Finti-Mindtravel