Business & Strategie Cursussen

Alle online Business & Strategie Cursussen

Strategie & Winst

In deze online training gaan we aan de slag met je strategie. Je krijgt een stappenplan om tot een concreet actieplan te komen voor je business

Verdienmodellen

In deze online training gaan we op zoek naar het juiste verdienmodel. Je gaat het verdienmodel kiezen voor je business om er meer uit te halen.

Plan Effectief

In deze online training gaan we aan de slag met je doelen. Je gaat doelen stellen en deze ook behalen met dit concrete plan.

Level Up je Social Media

De laatste informatie die wij uit San Diego hebben meegenomen van de Social Media Marketing World Summit 2020. Word een echte Marketing & Social Media Expert met deze nieuwe tips!

Meer klanten via Google!

Is het voor jou ook tijd om meer klanten te krijgen via Google en ben je op zoek naar een makkelijke SEO cursus. Dan is deze online training ‘Meer klanten via Google’ wat voor jou!

Google Analytics

Wil jij ook alle ins-en-outs weten over Google Analytics? Weten waar je alle belangrijke informatie kunt vinden? Hoe je deze informatie kunt lezen? En wat je er mee kunt doen? Doe mee aan de training.

Meer Sales, meer omzet!

In deze online training hebben we het over sales. Voor veel mensen een vies woord. Maar het is HET onderdeel van je bedrijf, waar je bedrijf op loopt.

Vind je Ideale Klant

In deze online training aan we op zoek naar de Ideale Klant. Als je weet wie je ideale klant is dan vallen alle kwartjes op een plek en ga je gerichter te werk.

Bereken je uurtarief

In deze training gaan we het hebben over uurprijs en Acquisitie, we gaan werken aan praktische zaken zodat jij meer geld gaat verdienen dit jaar!

Money, Money, Money

Geld verdienen is super leuk! Absoluut. Maar voor veel mensen een taboe. In deze online training ga ik je het spel van ondernemen uitleggen. Namelijk GELD!

Unleash the Power

In deze online training gaan we aan de slag met jouw mindset! Ik ga de tips en tricks met je delen die ik in Londen bij Tony Robbins heb opgedaan.

Alles? Word lid!

Wil je toegang krijgen tot alle online trainingen? Word dan lid van onze community. Als SILVER lid krijg je toegang tot 22 online business trainingen