arrow_drop_up arrow_drop_down
social media training

LEVEL UP JE MARKETING & SOCIAL MEDIA!

6 Online Trainingen met de laatste informatie die wij uit 

San Diego hebben meegenomen van de 

Social Media Marketing World Summit 2020.

Word een echte Marketing & Social Media Expert met deze nieuwe tips!Master Your Business Moves (Francina & Daisy) en Mrs Ecommerce (Stefanie) hebben de handen ineen geslagen. Samen zijn we naar de Social Media Marketing World Summit 2020 in San Diego geweest om daar alle nieuwe marketing & social media trends voor 2020 te horen.


Zelf zijn wij al heel erg actief op social media en actief bezig met onze marketing. Maar toch is het altijd goed om te blijven leren en ontwikkelen. In het begin vonden wij het ook spannend om zoveel van ons zelf te laten zien op social media.


Ook wij vonden het een drempel om op van alles op social media te gaan posten en zichtbaar te zijn, maar we we deden het toch! En daar hebben we allebei de vruchten van geplukt! Dat heeft ons geen windeieren gelegd!


Je bent misschien zelf al een tijdje bezig op social media, maar toch loop je tegen problemen aan. Je krijgt niet genoeg volgers, er is weinig tot geen interactie, weinig sales, je weet geen content te bedenken en je vind het moeilijk om zelf voor de camera te staan. Maar ook doe je heel veel ad hoc.... Wij gaan in 6 online marketing en social media trainingen jou alles leren om dit soort zaken aan te pakken!


Het kan zoveel makkelijker en simpeler! Belangrijkste doe het consequent! Want dat werkt!

Wat wij kunnen, kun jij zeker ook!

Social media en (online) marketing zijn niet meer weg te denken in je communicatie. Bijna elk bedrijf doet er dan ook wel ‘iets’ mee. Maar hoe vergroot jij je naamsbekendheid, je branding, hoe ben je meer zichtbaar en hoe zorg je voor meer bereik? Hoe krijg je interactie met je doelgroep en hoe zorg je ervoor dat je boodschap overkomt bij de juiste doelgroep? Samen gaan we AAN jouw bedrijf werken! Werken aan meer zichtbaarheid! Waardoor er meer interactie komt met je klanten wat leidt tot meer verkoop.


VOEL JIJ JE OOK ZO?

 • Je besteedt heel veel tijd aan social media maar er komt (bijna) niks uit!
 • Je weet niet welke content je kunt gebruiken in je social media en communicatie en wat gebruik je in welke fase?
 • Marketing en Social Media kan je (nog) beter inzetten, maar hoe dan? Waar zou je kunnen starten en wat speelt er in 2020?
 • Video inzetten is best spannend en lastig voor veel ondernemers, maar je weet wel dat het nodig is, waar te starten en hoe?
 • Je hebt geen idee welk script je kunt aanhouden voor een goede video? Wat is een goede video die converteert tot verkoop?
 • Je weet niet goed hoe je klanten kunt vasthouden op je website? 
 • Je hebt minder dan 2% conversie op je site en dat zou je graag willen verhogen!
 • Je weet weinig tot niets van Facebook en Instagram adverteren? Maar je zou dat wel graag willen inzetten in je bedrijf. 
 • Je gebruikt Youtube en Pinterest niet voor je business, maar wil dat wel gaan inzetten!
 • Je zou graag je content willen hergebruiken maar hoe pak je dat aan? Je hebt echt geen idee, waar te starten?
 • Je hebt geen content planning en zou dat graag willen neerzetten!

Stefanie heeft ons ontzettend goed geholpen. Onze webwinkel had een restyling nodig en ook wilden wij wat meer achtergrondinformatie zodat wij onze shop wat makkelijker konden aanpassen aan de seizoenen en trends. Dat is gelukt! Stefanie luistert goed naar de wens van de klant, ze werkt snel, komt haar afspraken na en communiceert helder en duidelijk. Ze is flexibel en heel prettig in de omgang. Een absolute aanrader! Dank voor de fijne samenwerking Stefanie!

Paula Wolting

Izza – Izza

Stefanie gevraagd of ze onze homepagina wat kon opfrissen. Binnen 5 dagen hadden wij een nieuwe homepagina! Ik had wat kleine op en aanmerkingen waar snel op werd geregeerd en gehandeld. Wij zijn hartstikke tevreden! Bedankt Stefanie! Wij zullen je hulp indien nodig zeker nogmaals inschakelen.

Wendy Fashion Kids NL

Superfijn om met Stefanie samen te werken. Binnen No time stond mijn webshop online. ? Voor elke vraag heeft ze een oplossing en alles gaat in goed overleg. Ze is zeer behulpzaam en je krijgt er zelfs een handleiding bij’ zodat je eigen webshop beheren een makkie wordt! Super tevreden’ snel en prachtig resultaat!

Claudia Warntjes

Hip & Handsome

Social media verbeteren

Het resultaat na de 6 online trainingen!

 • Jij hebt een video strategie en weet je moet doen in 2020.
 • Jij hebt een persoonlijke video script zodat je goede video's kunt op nemen.
 • Jij krijgt een format welke "shots" je kunt maken voor converterende video's.
 • Jij weet wat welke video's, je kunt maken en wanneer je ze kunt inzetten op welk moment in je funnel. 
 • Jij weet welke acties je gaat nemen de aankomende 6 maanden en hoe jij dat kan inzetten op al je social media kanalen en in je online marketing.
 • 2020 wordt jouw jaar van zichtbaarheid, hoe meer zichtbaar jij bent hoe meer potentiële klanten je zien en jij je dienst of product kan aanbieden
 • Door goede content kom je meer in gesprek met je potentiële klant en heb je meer kansen om ze te converteren tot klant.
 • Jij weet na deze online trainingen, hoe je Ad's kunt maken en zo kan jij je content nog meer onder de aandacht brengen bij de juiste "target audience"
 • Jij kan morgen nog starten met het  inzetten van video.

Alle onderdelen van de 6 online trainingen
LEVEL UP JE MARKETING & SOCIAL MEDIA:

tips voor social media

Video Strategie

We gaan de  basis van een video strategie funnel met je doornemen. Je weet wat voor soort video's passen in welke fase van je funnel. En je weet op welk moment je gebruik moet maken van een bepaalde video en op welk platform. 

hoe zet je video in

Video's maken

We gaan je laten zien hoe je een goede video kunt maken en wat je daarvoor allemaal nodig hebt. Je krijgt een script die je kunt gebruiken en tools om je video te bewerken. Je weet welke video je op welk kanaal moet plaatsen.

tiktok voor business

Contentplanning maken

Om vooruit te werken heb je een contentplanning nodig. Wij laten je zien hoe je er een maakt. Je kunt je content hergebruiken en gebruik maken van inhaakdagen. Dit gaan we allemaal met je doornemen in deze online training. 
instagram voor business

Instagram voor business

In deze online training ga je een instagram strategie opzetten en je weet welke hashtags je moet gebruiken. Naast een foto posten op je feed, weet je ook hoe je het beste stories en igtv kunt inzetten. Als laatste weet je hoe je instagram shopping kunt installeren voor je pagina. 
level up je social media met pinterest

Meer halen uit Pinterest

Pinterest is een zoekmachine en dat vergeten mensen vaak. Je kunt dit kanaal dit heel goed inzetten voor je zoekresultaten. We laten je de mogelijkheden zien van Pinterest met de verschillende soorten pins en de opmaak van je pins.
social media

Adverteren op social media

Iedereen wilt adverteren via social media, maar veel ondernemers weten niet hoe... Wij gaan een stappenplan met je delen hoe je kunt adverteren op social media. Aan het einde van deze online training heb jij je eerste advertentie gemaakt op Facebook en/of Instagram!
social media training
€ 597,-
€ 197,-

LEVEL UP JE MARKETING & SOCIAL MEDIA!

6 ONLINE TRAININGEN:

 • Content planning online training
 • Video strategie online training
 • Video maken online training
 • Instagram, IGTV en Instagram shopping training
 • Hoe zet je Pinterest voor je business in online training
 • Adverteren op Facebook en Instagram online trainingJe kan ook in 4 delen van 55,- betalen, druk op de knop: Ik ga starten!

''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten!


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.''

Lot van Santen - Epower+

''Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok.


Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis - Money Mind Academy

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten.


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap.


Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - Colajezzi Interieurdesign

Klaar voor de start?