arrow_drop_up arrow_drop_down

Merk je dat je NU vastloopt? Hou jij je hart vast als je naar de toekomst kijkt? Hoe lang gaat deze Corona crisis duren?
Wat is de impact voor de economie en m'n bedrijf?

Wil je niet afwachten maar samen met mij en een

groep ondernemers alles op alles zetten? Ga werken aan een Anti Corona Business

GA VOOR Anti -Corona Business Pakket!

Het leven is op dit moment onzeker, er zijn onrustige tijden en hoe lang gaat dit duren?

Ondernemers zijn net mensen, ze zijn juist nu heel onzeker, bang en durven niet vooruit te kijken… Wat gaat er gebeuren? Ik ben gestrest, het geeft me financiële onrust en ik kan het niet overzien, wat me onzeker maakt.

Pak de koe bij de hoorns, neem het heft in eigen handen en ga stappen maken! Moeilijke of onzekere tijden of niet, waarschijnlijk had jij voor deze crisistijd ook geen duidelijk plan? Geen duidelijke visie, geen duidelijk stappenplan? Had je geen duidelijk en geen concreet doel? Wat je wil je nu echt bereiken met je bedrijf?


Waarschijnlijk zijn er best veel dingen vaag voor je! Vandaar dat deze crisis er inslaat als een bom op dit moment! Het is gewoon ontzettend Shit! Je voelt de pijn en je kan er wel om janken. Nu zie je even helemaal geen uitkomst..


Helaas, ik ga toch nog even tegen je schenen schoppen en ik wil je graag wakker maken! Mijn taak is om jou te prikkelen en aan te zetten tot DOEN! Met je hoofd onder een deken te liggen, gaat je niet in actie zetten en geeft geen omzet! Dus ik stel je iets anders voor.

Laat jij je leiden door een blinde in je business?

Afgelopen jaren was ik druk met verschillende businesses en die hebben me geen windeieren gelegd. Ik werkte met een database met meer dan 75.000 klanten en iedere week waren we bezig om die klanten waardevolle informatie te geven. Op Social Media was ik altijd bescheiden en liet me niet heel erg uit over m’n successen.


Dit is wat ik heb gezien bij andere… (zonder namen te noemen)

De ene na de andere “business guru” zonder ervaring in een business opzetten, ging mij die vertellen hoe ik een succesvolle business kan opzetten. Ik kijk er dan naar, klik even en wilde het zien.. wat hun verhalen waren..


Ik denk dan bij mezelf, je bent net begonnen, wat voor credits hebt jij en wat heb je nu echt bereikt?? Welke businesses heb je opgezet? Wat heb je bereikt? En waar heb je daarvoor gewerkt?Wat heb je dan uiteindelijk opgezet? Wat is je succes?


Ik denk dan..waarom zou ik iets van iemand aannemen als deze het pas net zelf in praktijk brengt of net 6 of 8 maanden bezig is?

Vaak heeft de persoon in kwestie geen vlieguren gemaakt en heeft ergens online een cursus gevolg en probeert die domweg die info nu aan jou te slijten… Jammerrrr en wat een domper..!


Maar als de manke de blinde gaat begeleiden dan kom je nergens! Dat is waarom ik meer naar buiten bent getreden nu het “Corona-time is” om er NU leiderschap wordt gevraagd en ondernemers met ballen en ervaring moeten opstaan om de manke en de blinde door deze tijd te loodsen.


Ik kan met vol zelfvertrouwen en zekerheid laten zien dat ik vlieguren heb, succesvol ben, ook in tijden van een economische crisis.


Ik laat je zien hoe je door deze crisis heen komt en ben niet alleen van theorie en maar kan letterlijk antwoord geven op jou vragen en uitdagingen. Waar andere blijven hangen in theorie…kom ik met waar gebeurde verhalen en voorbeelden van succes, die jij ook kan toepassen in je bedrijf. Juist NU! 


Ik wil je laten zien hoe het in de praktijk werkt:

 • Hoe je remote kan werken en hoe tools werken.
 • Hoe je meer indruk kan maken op jouw branche door niche te gaan
 • Hoe je door op de emoties van je klant in te spelen je leads kan creëren
 • Hoe je de oplossing de klant van A naar B brengt, door storttelling 
 • Hoe je e-mail marketing inzet om klanten vertrouwen te krijgen en verkoop te genereren
 • En zoveel meer, allemaal in hapklare brokken


Dit is naar mijn mening iets wat niet veel Guru’s aanbieden!


Ik ben hier gekomen door 27 jaar ervaring, 3 crisissen overleeft en vanaf 2000 bezig met online marketing. Ik heb nu nog 2 bedrijven (en net 2 verkocht), die ook in deze crisis tijd het goed doen.

Hoe dan zou je zeggen, gewoon geleerd door te vallen en weer op te staan en weer door te zetten. Net zo lang dat het lukt.


Ik ben er klaar voor om als “witte tornado” zoals klanten me noemen, de online business branche Nederland een peper in de .. te geven.

Om juist NU in actie te komen! Juist NU je te inspireren online je business op te zetten. Als Leider op te staan en jou mee te nemen aan de hand en je te ondersteunen in deze recessie en crisis.


Want als we dadelijk NA- Corona tijd hebben, dan is de economie down en dan kunnen we leiders gebruiken, ondernemers die hebben doorgepakt en WEL klaar staan met hun business.


De wereld is aan het veranderen, het is “Adept or Die”

Maar één ding is me duidelijk laat je niet leiden door de manke of de blinde…beide weten de weg niet om je bedrijf succesvol te krijgen.


Ik ken de weg om je business van 0,- naar 100.000,- en dan naar 1 miljoen te brengen. Moet je wel wat voor doen! Alleen dan nodig ik je uit om met mij mee te lopen.

"Yes! Ik was op de move your business dag in april 2019!

Na lang treuzelen en twijfelen heb ik contact opgenomen met Francina. 


Eerst de gratis 30 min gesprek, daarna de Move Your Business Dag. Een mooie lage prijs voor te voelen, ruiken en proeven of dit daadwerkelijk is wat je zoekt! Ik heb gemerkt dat deze dag voor mij een enorme boost is geweest voor mijn onzekerheid. En door met Francina in gesprek te gaan en haar geloof in mij, heeft zij mij de juiste energie gegeven om dezelfde dag aan te melden voor de community. 


Als beginnende ondernemer denk je vast wel, van nou dat lukt je zelf wel en ga jij je eigen weg. Maar je weet dat je alles aan het uitstellen ben, dingen niet gaan zoals je wilt. En dan geeft zo'n dag namelijk meer helderheid. Door kennis delen met anderen, weet je dat je niet de enige bent die er moeite mee heeft. 


Tijdens de Move Your Business Dag werk je met een aantal ondernemers aan een stappenplan. In deze paar uur tijd worden een aantal dingen helder voor je. Waar je bent, waar wil je heen en waarom je dat doet wat je wilt doen. Je gaat je eigen doelen op papier zetten en daarop focussen. En in de community krijg je online lessen om te zorgen dat jij je aan je doelen kan werken.


 Het is fijn om Francina als coach te hebben, ze houd je scherp op zakelijk vlak en op persoonlijk vlak."


"Don't stop and watch, but move on and take some action! Live your happy, wealthy life!"

Madhvi Sahti

Analyseer het volgende:

Hier ligt je uitdaging.

 • Wat wil je echt?
 • Wat is je doel?
 • Wat wil je najagen?
 • Welk gevoel geeft jou dat? Dat is waarom je doet wat je doet!


Veel ondernemers hebben dat gewoon niet op de korrel. Ze hebben geen “eigen groot harige doel “, waardoor ze geprikkeld worden. Want dat is waar jij dagelijks je bed voor wilt uitkomen. Dit drijft je ook op dagen dat jij niet lekker in je vel zit! Dit is je intrinsieke motivatie, je drijfveer, je passie of ook wel je WHY genoemd. En zoveel ondernemers zijn niet wakker, zijn nu negatief en zijn juist nu de gebeten hond.

Maar ik denk:

 • Juist NU liggen er kansen!
 • Juist NU zijn er mogelijkheden!
 • Juist NU heb je te handelen!
 • Juist NU heb je AAN je bedrijf te werken!


Ook al heb je pijn op dit moment, dan weet je waar dat vandaan komt en kan je daar nu aan werken. Crisistijden geven inzicht en het is aan jou om daar juist nu mee aan de slag te gaan. Want oh wat zijn we goed in “onze pijn te vermijden” in plaats van “ons geluk te verkrijgen”. We doen er alles aan om geen pijn te voelen, vermijden angst en problemen, lopen er van weg of willen het niet inzien. Helaas doen we er weinig aan om ons GELUK te verkrijgen! En juist dat is waar het leven om gaat!

Bekijk hier wat Léon van de community vind!

Ik start een online Business Anti-Corona Groep: 

SAMEN STERKER DOOR DEZE CRISIS HEEN!

12 maanden samen de strijd aangaan en elkaar als back up hebben in deze Crisistijd!

12 maanden lang ga ik jouw ONLINE begeleiden en denk ik mee in het opzetten van je ONLINE business.

12 maanden lang gaan we een sterkere business bouwen en je meer zichtbaar krijgen.

12 maanden lang, 1x per maand kan je business vragen aan mij stellen via Zoom in een groep met max 10 andere ondernemers.

12 maanden lang kan jij mij elke dag business vragen stellen in onze Community

12 maanden lang kan jij elke dag gebruik maken van 22 online business trainingen die daar voor je klaar staan

''Je wordt accountable gehouden''

De Master Your Business Moves Community: na 1 online masterclass kreeg ik duidelijkheid, hoe ik een systeem voor inkomsten kan gaan opbouwen. Zelfs nieuwe ideeën.


Hier krijg je grip op! Het wordt tastbaar! Een master Mind ontwikkelen? Het ligt hier voor het op grijpen! Toegespitst op de praktijk en je wordt accountable gehouden!


Francina van den Berg laat je nieuwe mogelijkheden zien, die op jouw business van toepassing zijn!

Marianne Jansen - De Beeltenis

''Alsof we een business borrel online hebben met elkaar''

Toen ik online Francina ontmoette, had ik geen idee dat zij zo'n pakhuis van kennis heeft gecreeërd in haar trainingen. Ondanks het feit dat ik al jaren duizenden dollars en euro's heb uitgegeven aan tientallen trainingen vind ik bij MasterYourBusinessMoves toch steeds weer nieuwe tips. 


Francina is een hele deskundige lerares die je super enthousiast maakt om je business op poten te zetten en je vervolgens streng doch rechtvaardig aan je oortjes bij de les houdt. Ik ben erg blij ook deel te nemen aan haar Mastermind groep, waarbij we niet alleen van haar leren maar ook van elkaar. Alsof we een business borrel online hebben met elkaar. Erg fijn!

Mercedes Choufoer - 

Happywomensclub.nl  

''Ik bruis van de energie''

''Wat ik heel erg merk is dat ik zelf behoorlijk vast zit/zat in bepaalde patronen en daardoor niet goed verder kwam. 


Nu zijn er na een paar weken al zoveel dingen positief aan het veranderen. ik zeg echt doennnn ik ben er elke dag mee bezig en bruis van energie!!''

Lot van Santen - E-power+

We hebben een Anti-Corona voorstel voor je gemaakt!

Want we willen zoveel mogelijk ondernemers juist nu helpen. Meedoen kan al voor maar 47,- euro ex btw per maand (12x 47,- maandelijks betalen). Je kan aan dit voorstel echt geen buil vallen! Je maakt 12 maanden lang gebruik van mijn 27 jaar kennis kennis en mijn expertise als succesvol business owner van verschillende bedrijven.

97,- per maand

47,-

Online Business Anti Corona Groep

 • 12 maanden samen de strijd aangaan en elkaar als back up hebben in deze Crisistijd!
 • 12 maanden lang ga ik jouw ONLINE begeleiden en denk ik mee in het opzetten van je ONLINE business
 • 12 maanden lang gaan we een sterkere business bouwen en je meer zichtbaar krijgen
 • 12 maanden lang gaan we aan je storytelling werken
 • 12 maanden lang, 1x per maand kan je business vragen aan mij stellen via Zoom in een groep met max 10 andere ondernemers
 • 12 maanden lang kan jij mij elke dag business vragen stellen in onze Community
 • 12 maanden lang kan jij elke dag gebruik maken van alle (22) online business trainingen die daar voor je klaar staan (Exclusief Level Up your Social Media online trainingen)
 • 12 maanden voor maar 47,- ex btw per maand (12x 47,-)