arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben je ondernemer en merk je dat je vaak vastloopt omdat je alleen werkt? 

Werk je liever samen met andere om je heen? Sluit je aan bij onze ''inner circle''. Waarbij je een heel netwerk hebt van ondernemers waarmee je samen kan werken, sparren, brainstormen en feedback kan krijgen. 

Ga voor SILVER!

Online Community

Bruisende online Mastermind community

25 Trainingen

Alle business trainingen om je business te boosten!

Coaching

2 maandelijkse thema's voor optimale focus

Business Borrels

Business borrels om te netwerken

"Yes! Ik was op de move your business dag in april 2019!

Na lang treuzelen en twijfelen heb ik contact opgenomen met Francina. 


Eerst de gratis 30 min gesprek, daarna de Move Your Business Dag. Een mooie lage prijs voor te voelen, ruiken en proeven of dit daadwerkelijk is wat je zoekt! Ik heb gemerkt dat deze dag voor mij een enorme boost is geweest voor mijn onzekerheid. En door met Francina in gesprek te gaan en haar geloof in mij, heeft zij mij de juiste energie gegeven om dezelfde dag aan te melden voor de community. 


Als beginnende ondernemer denk je vast wel, van nou dat lukt je zelf wel en ga jij je eigen weg. Maar je weet dat je alles aan het uitstellen ben, dingen niet gaan zoals je wilt. En dan geeft zo'n dag namelijk meer helderheid. Door kennis delen met anderen, weet je dat je niet de enige bent die er moeite mee heeft. 


Tijdens de Move Your Business Dag werk je met een aantal ondernemers aan een stappenplan. In deze paar uur tijd worden een aantal dingen helder voor je. Waar je bent, waar wil je heen en waarom je dat doet wat je wilt doen. Je gaat je eigen doelen op papier zetten en daarop focussen. En in de community krijg je online lessen om te zorgen dat jij je aan je doelen kan werken.


 Het is fijn om Francina als coach te hebben, ze houd je scherp op zakelijk vlak en op persoonlijk vlak."


"Don't stop and watch, but move on and take some action! Live your happy, wealthy life!"

Madhvi Sahti

Van veel van mijn klanten hoor ik dat ze het moeilijk vinden om alleen te ondernemen. Hoe fijn is het om je in een kring te bevinden met allemaal ondernemers die vaak tegen hetzelfde aanlopen als jij. Die ook een business buddy willen om mee te kunnen brainstormen.

Precies om deze reden zijn wij de Master Your Business Moves community & e-learning omgeving gestart. Een eigen ''inner circle'' waar je als ondernemers begeleidt wordt met het behalen van jouw doelen. Zodat je stappen gaat nemen met je bedrijf, maar ook persoonlijk.

Op dit moment ben ik een succesvol zakenvrouw met 4 goedlopende bedrijven. Dit succes is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Als ik terugkijk naar het begin van mijn ondernemerschap, ben ik door veel vallen en opstaan slimmer en effectiever gaan ondernemen.

In het begin vond ik ondernemen zwaar, ingewikkeld en kwam er veel verantwoordelijkheid op mijn schouders te liggen. In korte tijd had ik een succesvolle business met veel personeel en een mega omzet, wat mij veel energie koste. Ik had geen idee hoe ik kon delegeren, kon automatiseren en effectief kon werken. Ik werd geleefd door mijn team, door klanten en mijn succes!

Bekijk hier wat Léon van de community vind!

Wat krijg je als lid?

Bruisende online Master Your Business Moves Community

Ontmoet mensen die precies weten hoe leuk - en soms ook hoe moeilijk - ondernemen is. Ontmoet collega ondernemers waarmee je jouw ervaringen kan delen en om adviezen kan vragen. Maar vier ook de successen met deze collega ondernemers. Werk samen, inspireer elkaar, motiveer elkaar, leer van elkaar en help elkaar groeien! Iedereen heeft hetzelfde doel: groeien met hun business!

Alle online business trainingen (t.w.v 3.047,-)

Je krijgt toegang tot onze online business e-learning omgeving met al onze online trainingen. Hierin vind je alles wat je moet weten over onderwerpen als Sales, Strategie, Winst, Social Media, Ideale Klant, Your Why, Effectief werken, Plannen, etc.

Als lid heb jij altijd en overal toegang tot onze e-learning. Wij zorgen ervoor dat onze omgeving altijd actueel is met de nieuwste trends.

Online Business Coaching: 2 maandelijkse thema's

Om je te ondersteunen bij jouw ideale business strategie voor 2019 werken wij met 2 maandelijkse thema's met daarin een aantal online trainingen. Dit geeft veel focus, omdat je met een thema bezig bent.

Elke maand heeft 2 thema's en wij geven aan waar jij je op moet focussen. Iedere maand geven we een online video training waarin we een concept met jou delen. Je kan dit concept 1-op-1 overnemen. Dat scheelt heel veel onderzoek en je weet zeker dat je effectief aan de slag gaat. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid dat je vragen kan stellen aan ons. 

Opnames van alle gegeven masterclasses (t.w.v 350,-)

Naast de online trainingen heb je ook toegang tot alle online masterclasses die wij ooit hebben gegeven. De masterclasses staan voor jou klaar om te bekijken. Naast deze masterclasses hebben we ook nog speciale content masterclasses voor jou! Hierin delen wij onze favo programma's en systemen en laten we zien wat je er allemaal mee kan doen!

Maandelijkse Q&A in de community

Maandelijks houden wij Q&A's in de community waar jij jou vragen kan stellen aan Francina, maar ook kan brainstormen met de groep. Tijdens deze Q&A's mag jij over van alles vragen stellen en dan krijg je daar antwoord op. 

Master Your Business Moves - Business Borrels

Wij organiseren een paar keer in het jaar Business Borrels. Als Master Your Business moves lid ben jij daarvoor uitgenodigd. Deze borrels zijn informeel en zijn ervoor om andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken met elkaar.

''Je wordt accountable gehouden''

De Master Your Business Moves Community: na 1 online masterclass kreeg ik duidelijkheid, hoe ik een systeem voor inkomsten kan gaan opbouwen. Zelfs nieuwe ideeën.


Hier krijg je grip op! Het wordt tastbaar! Een master Mind ontwikkelen? Het ligt hier voor het op grijpen! Toegespitst op de praktijk en je wordt accountable gehouden!


Francina van den Berg laat je nieuwe mogelijkheden zien, die op jouw business van toepassing zijn!

Marianne Jansen - De Beeltenis

''Alsof we een business borrel online hebben met elkaar''

Toen ik online Francina ontmoette, had ik geen idee dat zij zo'n pakhuis van kennis heeft gecreeërd in haar trainingen. Ondanks het feit dat ik al jaren duizenden dollars en euro's heb uitgegeven aan tientallen trainingen vind ik bij MasterYourBusinessMoves toch steeds weer nieuwe tips. 


Francina is een hele deskundige lerares die je super enthousiast maakt om je business op poten te zetten en je vervolgens streng doch rechtvaardig aan je oortjes bij de les houdt. Ik ben erg blij ook deel te nemen aan haar Mastermind groep, waarbij we niet alleen van haar leren maar ook van elkaar. Alsof we een business borrel online hebben met elkaar. Erg fijn!

Mercedes Choufoer - 

Happywomensclub.nl  

''Ik bruis van de energie''

''Wat ik heel erg merk is dat ik zelf behoorlijk vast zit/zat in bepaalde patronen en daardoor niet goed verder kwam. 


Nu zijn er na een paar weken al zoveel dingen positief aan het veranderen. ik zeg echt doennnn ik ben er elke dag mee bezig en bruis van energie!!''

Lot van Santen - E-power+

97,- per maand

75,-

Lid van de Inner Circle

  • Bomvol online business trainingen
  • Toegang tot onze bruisende online mastermind community
  • 2 maandelijkse thema's met optimale focus
  • Q&A webinars voor snel antwoord op je vragen
  • Kom naar onze business borrels om te netwerken!
  • Opnames van alle eerdere webinars