Groeien met jouw bedrijf? Plan je Strategie en Winst voor 2019!

Groeien met jouw bedrijf? Plan je Strategie en Winst!

Met deze 7 fases behaal jij jouw doelen, planning en winst!

Ja dat wil ik ook!

 

Wil jij jou inkomen verdubbelen? Of verdrievoudigen?

Succes gebeurt niet "overnight"!
Alleen als je een plan volgt en jij je doelen helder hebt. Weet je waar je AAN kan werken komend jaar en verzand je niet in de dagelijkse beslommeringen. Veel ondernemers werken zonder plan en heel hapsnap

Omdat jij niet weet wat je einddoel is, kan je ook geen stappen nemen om dit doel te behalen.
Als er geen helder doel is, wanneer weet je dan of je succes hebt? Of je de juiste weg bewandeld? En of je stappen vooruit maakt met je business. En het belangrijkste...hoe weet je of je winst gaat maken in het nieuwe jaar, als niets duidelijk is.


We hebben allemaal begeleiding nodig. we hebben allemaal een stok achter de deur nodig die ons activeert om het beste uit ons zelf te halen! Om groot te denken en massaal actie te nemen. Als je een duidelijk strategie plan maakt en je werkt naar je doelen toe, zijn de resultaten ronduit verbluffend. En dan kan ook jij, met een duidelijk plan je inkomen in één jaar verdubbelen of verdrievoudigen.

Plan je Strategie & Winst

Ja ik wil het!

 

Hoe ik mijn strategie veranderde!

In 1998 ben ik met mijn eerste bedrijf begonnen. Ik had geen plan en daarom ging het nergens naar toe. Jarenlang deed ik maar wat.  In 2005 heb ik hulp ingeroepen van een business coach, die me aangaf dat ik een plan nodig had voor mijn bedrijf, wilde ik die laten groeien. Vanaf 2005 ben ik jaarlijks strategieplannen gaan schrijven voor mijn business(es). Dat inzicht heeft mij geen windeieren gelegd!


Ik besloot dat 2006 mijn beste jaar ooit zou worden. Ik werkte aan mijn missie, mijn strategie, planning en acties. Ik had duidelijke budgetten waar ik me aan had te houden. Maar ook had ik een duidelijk plan voor budgetten, sales en marketing- en communicatie. 


 • 2006 in termen van business, was mijn eerste beste jaar tot nu toe, met meer dan 1 miljoen euro aan omzet.
 • 2007 was nog veel beter!
 • 2008 overtroffen we 2007 met meer dan 250.000,- euro!
 • 2017 hebben we een totaal nieuw business concept in de markt gezet, die totaal anders was dan al onze concurrenten. Wederom ging onze omzet als een raket de lucht in.
 • 2018 In april heb ik mijn bedrijf Fashion Solution verkocht! Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. 


Op dit moment werk ik met heel veel passie en plezier aan een nieuwe missie voor mijn bedrijf: Master Your Business Moves! Een ondernemers platform, die ondernemers begeleidt in het neerzetten van een succesvol en winstgevend bedrijf.

Wat ik kan, kun jij ook! 

Start met het maken van een strategie plan. Waar jij je doelen en winst duidelijk formuleert. Door dit te doen kan je gericht aan je doelen werken en gaan manifesteren. Elk jaar gebruik ik mijn zelfde plan en oefeningen. Zet ik mijn doelen, die ik aankomende 12 maanden wil bereiken in een vast omlijnd en bewezen plan. Wat je doel ook is met je bedrijf, je hebt inzicht en tools nodig om je nieuwe doelen voor het nieuwe jaar zichtbaar te krijgen. Zodat je er naar kan handelen. Deze tools, inzichten, maar ook oefeningen zijn makkelijk om te doen.

Je vertaald je inzicht naar een bewezen plan. Een plan met duidelijke stappen en acties, die je succes en winst opleveren. 

Dit is waar het om gaat bij “Plan je Strategie en Winst”.

 • Je krijgt tools om je business van de afgelopen jaren te reflecteren
 • Je doelen zijn kristal duidelijk! 
 • Jij hebt aan het na het volgen van de 7 fasen een concreet strategie plan
 • Je hebt helder waar jij aan gaat werken aankomende maanden en weet welke acties je gaat nemen 
 • Je krijgt een tools hoe jij je producten piramide kan opzetten en kan uitbouwen
 • We zetten meetpunten zodat je weet wanneer je succes hebt
 • Je weet waar jij je op gaat focussen en daardoor ga je effectiever aan de slag in je business 
 • Jij zit vol plannen en ideeën om AAN je bedrijf te gaan werken, zodat je het nieuwe jaar met winst kunt afsluiten!


Wat zeggen anderen?

Francina spreekt duidelijke taal en weet feilloos de vraag te stellen die je op het juiste denkspoor zet. 
Merryl Tielman

Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven.

Jennifer Colajezzi

Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren.

Floor Cartigny

Tijdens de online training werken we aan:

 • 7 fasen van winstgevende business
 • Reflecterend op geleerde lessen
 • Verduidelijk je boodschap, zodat jij ideale klanten kunt aantrekken
 • Wees duidelijk waarvoor jij bekend wilt staan
 • Een visie en strategie vormen de leidraad voor een succesvol en winstgevend bedrijf
 • Beslis waar jij op gaat focussen!
 • Zet parameters om je succes om je succes te meten!
 • Vier je successen!

Al deze bovenstaande onderdelen vind je aan het einde van de Plan je Strategie & Winst training.

197,-

97,-

Online Training:

''Plan je Strategie & Winst''

Met deze 7 fases behaal jij jouw doelen, planning en winst!