Event Agenda - MYBM

Business Coaching Agenda

Alle trainingen en workshops speciaal voor jou!

30+

Jaar ervaring

200+

Trainingen gegeven

7.000+

Deelnemers

30

JAN

10:30

Move Your Business Dag in Amsterdam


Door Francina van den Berg

28

FEB

11:00

⭐️Business & Mindset⭐️ Event


Door Francina van den Berg & Ilse Ruijgrok

20

FEB

10:00

Strategie 2 Daagse

20 & 21 februari 2019

Door Francina van den Berg

2

APR

10:00

Strategie 2 Daagse

2 & 3 april 2019

Door Francina van den Berg

18

MEI

10:00

Strategie 2 Daagse

18 & 19 mei 2019

Door Francina van den Berg

Achtegrond informatie

Master Your Business Moves organiseert trainingsdagen en workshops voor jou als ondernemer die hulp nodig heeft bij het opzetten en ontwikkelen van jouw bedrijf. Onze workshops en trainingen zijn altijd gevuld met eigen ervaringen. Geen theoretische kennis uit boeken, nee praktijkervaringen en praktische adviezen waar jij direct mee aan de slag kan. 

Reacties van deelnemers

Wat een ontzettend leuke en inspirerende dag was het gister! Mijn dank is groot! Moet nog wel even de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en veel dingen waren ook zeer confronterend, maar fijn!

Marlies Lentjes

Ik neem maandelijks deel aan workshops om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. De ene is beter dan de ander, gemiddeld zijn ze ‘voldoende’. Je krijgt waarvoor je betaalt. Wat was ik fantastisch blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s workshop acquisitie realiseerde dat deze workshop wellicht boven verwachting zou uitpakken. Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven. Ik heb veel geleerd tijdens deze workshop over hoe nieuwe opdrachten te werven en mijn prijs te bepalen. Ik ben na afloop meteen, en met succes, aan de slag gegaan!

Jennifer Colajezzi