Een concreet plan voor jouw business maken
arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer omzet in 2019? Meer klanten? 

Effectiever aan je bedrijf werken in 2019?

In deze 2 daagse workshop gaan we aan jouw doelen en strategie werken voor 2019.

Samen met max. 6 ondernemers gaan we AAN jouw onderneming werken en aan jouw plannen voor 2019 werken! Je gaat met een actieplan naar huis!

Yes ik ben erbij

Effectief aan jouw succesvolle strategie 2019 

werken in Noordwijk!

In mijn privé beach appartement gaan we met max. 6 ondernemers aan de slag met jouw doelen en strategie voor 2019. Hoe vet is dat!! We gaan samen kijken waar jij nu staat en maken plannen voor 2019! Je gaat jouw strategie effectief in zetten en een plan maken voor 2019. Jij deelt jouw doelen in de groep en wij geven jou feedback en advies hoe jij jouw strategie en plan het beste kan inzetten.


Deze twee dagen ervaar je:

100% Denktijd!

100% Me time!

100% Focus!

100% Actie

En omdat er maar plek is voor max. 6 ondernemers, krijg jij 100% aandacht!

We gaan AAN jouw bedrijf werken, zodat jij 2019 anders gaat insteken en echt stappen gaat maken! Zodat jij betere resultaten gaat behalen, maar belangrijker dat jij actie gaat nemen. Door jouw doelen in de groep te delen houden we je “accountable” voor jou afspraken die jij gaat maken voor 2019!

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!

Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: the winterlodge (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen - E-power+

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl 

Money Mind Business Academy

2 Daagse Strategie Workshop in Noordwijk

Het resultaat na de Strategie 2 Daagse:

 • Jij gaat weg met een concreet strategie plan voor 2019
 • Je weet welke acties je gaat nemen de aankomende 6 maanden
 • Jij zit vol plannen en ideeën om AAN je bedrijf te gaan werken
 • Jij hebt je plan concreet gevisualiseerd en je weet welke stappen je gaat maken
 • Jij hebt een focus 2 daagse en ME-time zodat je ook kan opladen!
 • Jij gaat met een frisse mindset en 100% energie 2019 starten
 • Jij gaat ontspannen weg door je te focussen op je bedrijf, te slapen in een super gaaf beach appartement in Noordwijk en door de gezonde strandlucht op te snuiven!
Yes ik ben erbij!

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Met maximaal 3 andere ondernemers ga je 2 dagen de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

''Tijdens het strategieweekend krijg je de kans om echt actief met je business aan de slag te gaan. Je kunt er echt de tijd voor nemen en aan een duidelijk plan werken. De sfeer is heel ontspannen en door hoe het weekend is opgebouwd werk je echt gericht aan je plan wat je vanuit daar zelf verder kunt gaan uitwerken.


Francina leidt dit geheel duidelijk en goed en geeft iedereen volop de ruimte om ideeën, problemen, uitdagingen etc. te delen. Het heeft een ongedwongen en fijne sfeer waar je alle focus en aandacht op je eigen strategie kunt leggen.


Daarnaast is het heel prettig om samen met andere ondernemers te brainstormen, dit geeft je ook weer andere inzichten en laat je op een andere manier denken.''

Denise Crombag - Denise Crombag Creative

''Afgelopen weekend deelgenomen aan het strategieweekend onder begeleiding van Francina van de Berg. Met een hoofd vol ideeën richting Noordwijk vertrokken om me daar met een kleine groep ondernemers op te sluiten in een heerlijk beachhouse (appartement ;).


Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Het gevolg van een creatief brein en niet focussen is dat je niet meer weet welke kant je op moet.


In dit weekend bleek dat al deze concepten onder 1 paraplu kunnen vallen en opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Kan niet wachten om Cartigny&Company 2.0 te lanceren met een nieuwe naam en een nieuwe website! Zin in 2019!!!''

Floor Cartigny - Cartigny&Company

Voor wie is de Strategie 2 Daagse?

 1. Je weet wat wil je bereiken? Maar je hebt geen idee waar je zou kunnen beginnen?
 2. Je weet wat je graag wilt omzetten, maar wat heb je daar voor te doen?
 3. Welke producten biedt je aan? Is dit te breed of moet je juist gaan verbreden?
 4. Wat heb je te doen om aan deze omzet te komen?
 5. Je hebt geen idee of je producten piramide goed is opgebouwd?
 6. Je bent ondernemer, maar komt nog niet goed uit de verf en staat open om gecoacht te worden
 7. Je zegt JA tegen 2019 en wil stappen maken
 8. Je wilt meer succes in 2019, meer klanten en meer winst!

Daarnaast gaan we een planning opzetten voor de aankomende 6 maanden, waarbij je concreet je doelen gaan plannen. Zodat je met een concreet plan en actieplan naar huis gaat. Daarnaast ben je met 4 andere ondernemers, die je ook zullen inspireren om bepaalde stappen te zetten. en je bepaalde obstakels kunt bespreken. Hoe hebben zij zaken opgelost.

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

Als trainer en begeleider in het onderwijs was ik een startende ondernemer die nog stuurloos was. Door mijn netwerk en kennis van zaken rolde werk naar mij toe, maar ik had nog geen idee hoe dit op de lange termijn zou uitpakken.


Om hier antwoord op te krijgen heb ik mij ingeschreven voor de strategie-2-daagse van Francine v.d. Berg. We hebben op een heerlijke locatie in Noordwijk aan zee met een kleine groep ondernemers aan onze bedrijfsdoelstellingen gewerkt.

Er was veel persoonlijke aandacht voor zelfonderzoek naar mijn kwaliteiten en toekomstverwachtingen. Tussendoor hebben we veel gelachen en heerlijk gegeten. En aan het eind van de tweede dag ging ik met een prachtig bedrijfsplan voor de volgende 12 maanden naar huis. Vooruitstrevend maar haalbaar!


En hier is het niet bij gebleven. Francine heeft over mijn product- en diensten uitbreiding meegedacht. En mijn website wordt door Daisy gerestyled.

Dit was het echt helemaal waard.

Monique den Boer

Studie Studio

Lieve Francina, het waren voor mij 2 top dagen. Eigenlijk in de auto en thuis kwam alles binnen!


Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard❤!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden. 
Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

Ik heb twee heerlijke dagen gehad bij Francina, heel goed verzorgt en de problemen zijn bij de horens gepakt. 


Ze begint bij het begin en je gaat naar huis met een heel duidelijk plan voor jezelf en je bedrijf. Echt een plan van aanpak hoe je de dingen gaat uitwerken.


En met perfecte nazorg!

Barbara van Schaijk

Uw Goudsmid

Wat gaan we doen in de Strategie 2 Daagse:

Dag 1:

 • 09.00-10.00 Kan je binnen komen lopen
 • 09.30-10.00 Unpack, kom bij en drinken we koffie & thee
 • 10.00-11.00 Start van 1e strategie overleg
 • 11.00-13.00 2e Strategie oefening
 • 13.00-14.30 Inclusief Biologische lunch en een wandeling voor een fris en leeg hoofd, wat je creativiteit en ontspanning geeft
 • 14.30-15.30 Visualisatie van je doelen en plannen
 • 15.30-16.30 Wat zijn je doelen en wat zijn je producten?
 • 16.30-18.30 Strategie opdracht - Hoe is de opbouw van je producten?
 • 18.30-19.30 Borrel en dagafsluiting
 • 19.30-22.00 Diner at The Winter Lodge (is inclusief!)
 • 22.00 Naar je mandje, wij adviseren je zelf in Noordwijk een overnachting te boeken. Zodat je in focus blijft. (exclusief)

Testimonials van deelnemers van de Strategie 2 Daagse

Startegie weekend 2019

Dag 2
 • 8.30-9.30 Ontbijt met z'n allen in the "kitchen of trendy beach appartement"
 • 09.30-11.00 Nidra Yoga met concentratie en sankalpa m.b.t. je strategie door Yogini Agada
 • 11.00-12.30 Vervolg strategie planning
 • 12.30-14.00 Inclusief Biologische lunch en wandeling over het strand
 • 14.00-16.00 Opzetten van een actieplan 
 • 16.00-17.30 Presentatie van je strategie en planning 
 • 17.30-18.00 Evaluatie en borrel
 • 18.00  Tijd om naar huis te gaan en je strategie actie punten in uitvoering te brengen!


Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - Colajezzi Intuitive Interior Design

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''

Jean Haasbroek - Fotograaf

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops - tessakoops.com

Maak jouw keuze:

11

SEP

10:00

Strategie 2 Daagse 

11 & 12 september 2019


iemand afgezegd 1 plek vrij!

8

OKT

10:00

Strategie 2 Daagse 

8 & 9 oktober  2019


3 plekken vrij!

6

NOV

10:00

Strategie 2 Daagse 

6 & 7 november 2019, GEVORDERDEN. Vanaf 250.000 omzet of de intentie te hebben dat volgend jaar te doen.


2 plekken vrij!

Wat vonden andere ondernemers van de strategie 2 daagse!

''Ik vond het strategie weekend een goed idee, ik wilde graag meedoen omdat ik op deze manier eigenlijk gedwongen werd om over mijn strategie van 2019 na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en dit weekend is een mooie gelegenheid om ongestoord aan de strategie te werken

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en dinners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok

Apparel Works

''Wow, wat een bijzonder weekend was het! Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Praktijk voor mesologie

en orthomoleculaire therapie.

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.

Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groeps energie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors

Sfeerimpressie van de Strategie 2 Daagse