Decemberactie

Decemberactie 2021

December is een fantastische maand, de kerstboom komt weer uit de kast, de lampjes worden weer opgehangen en de cadeautjes worden weer ingeslagen.

Over cadeautjes gesproken. Wij hebben onze krachten gebundeld met 9 andere ondernemers om jou nog een flinke BOOST te geven zo aan het einde van het jaar. Zodat jij 2021 goed afsluit en vol energie kunt starten in 2022.

Download hieronder super handige tips of vraag toffe sessies aan en leer van deze experts.

heat up your business

Francina van den Berg - Business & Strategie Expert

Francina heeft voor jou een gratis e-book waarin zij 8 stappen deelt hoe jij vet meer winst, vrijheid en meer impact kunt maken met je bedrijf.


Wil jij een consistente stroom aan klanten en omzet genereren? Francina leert je om niet harder te werken maar juist slimmer, zodat je meer vrijheid krijgt en meer impact kan maken met je business. Een compleet e-book met eenvoudige en simpel in te zetten stappen, die jouw bedrijf en jij als ondernemer laten groeien!

Stefanie van Pelt - Webshop Expert

Misschien ben je nog wel helemaal nieuw in het adverteren op Facebook & Instagram en vraag je je af waarom adverteren slim is om te doen.

Het antwoord is heel simpel. Je kunt gemakkelijk en snel jouw potentiële klant bereiken die je organisch met je social media posts nog niet bereikt.

Stefanie vertelt je er alles over in haar gratis masterclass, waarin ze 5 gouden tips met je gaat delen hoe jouw advertenties wél webshop orders gaan opleveren.

Daisy Mulders - Marketing Builder

In deze tijd is het super belangrijk om je bedrijf online zichtbaar te maken. Hierdoor krijg je een groter bereik, meer engagement, je gaat verbinden met je volgers en zult meer verkopen krijgen.

Veel ondernemers vinden lastig wat ze dan precies moeten delen op social media. Daisy heeft daarvoor speciaal een e-book gemaakt met daarin 63 social media content ideeën. Met deze ideeën kun je direct aan de slag. Download nu hieronder 👇🏼

Raquelle Barnhoorn - Businesscoach voor VA's

Je bent je bedrijf gestart omdat je meer vrijheid wilde ervaren en omdat je graag online wilt werken. Je werkt keihard maar het lukt je maar niet om je bedrijf te laten groeien. Je hebt weinig klanten en hebt geen idee welke acties je moet nemen om aan klanten te komen.

Met mijn ervaring als VA en businesscoach realiseer ik me dat het lastig is om te starten, zeker als je er geen ervaring mee hebt. Met deze tips wil ik ook jou helpen je doelen te bereiken. 

Download hier het e-book met 5 gouden tips om klanten te krijgen.

Sacha (BijSacha) -
Hypnosecoach voor ondernemers

De meest voorkomende blokkade waar ondernemers mee komen is: geld. Het stroomt niet, we vinden het moeilijk om geld uit te geven, we zitten tegen het plafond aan of zijn we het wel waard? Herken je dat?


Het is tijd om die blokkades op te lossen en dat plafond in je business te doorbreken zoals jij dat al heel lang wilt. Om te beginnen geeft Sacha hier alvast 6 gratis tips die jou gaan helpen om dit te doorbreken plus bijbehorende affirmaties. 

Download hieronder het gratis e-book van Sacha met daarin 6 tips die jou helpen je geld mindset te verbeteren en overvloed en flow in je bedrijf te ervaren.


Maartje Strijbis - EFT specialist

Speciaal voor deze decemberactie bied Maartje in totaal 10 1-op-1 EFT-sessies aan met maar liefst 50% korting. Deze sessies zijn te verzilveren in januari/februari 2022.

Normaal doet Maartje geen losse sessies, dus dit is een unieke mogelijkheid om te ervaren wat EFT voor je kan doen zonder direct in een traject te stappen.

Voor alle creatieve ondernemers die relaxed 2022 in willen knallen en zichzelf een jaar zonder creatieve en mentale blokkades gunnen!

De prijs van deze speciale december actie is NU €85 ex. btw ipv €170. De sessie duurt in totaal 75 min. Heb jij interesse? Klink dan op de onderstaande roze knop en vul het contactformulier in op haar website.

Saskia Josephy - Persoonlijke Ontwikkeling Coach

Ben je moe? En kun jij wel wat energie gebruiken? Saskia kent precies dat gevoel. Zij heeft een paar goede tips die echt werken voor je opgeschreven. Makkelijk leesbaar, met grappige illustraties en gelijk toe te passen!

Zet daarom vandaag de eerste stap en vraag de beste tips van Sas Coaching aan voor meer energie. Deze tips ontvang je gratis en vrijblijvend in je mailbox!

De eerste stap naar meer energie en vraag die gratis tips aan!

Lizette Schuurman -
SEO & Social Media Expert

Beter Online Vindbaar Worden Met SEO & Content Marketing? Dan is dit het e-book echt iets voor jou!

Lizette deelt haar kennis met je over het verkrijgen van een betere online vindbaarheid met SEO en content marketing. In dit E-book geeft ze je handige tips waarmee je direct aan de slag kunt. Op naar een betere online vindbaarheid zodat je gevonden wordt door jouw ideale klant.

Ben Jij Klaar Voor Meer Waardevolle Website Bezoekers? Download dan het e-book van Lizette via de onderstaande roze knop!

IJlien Havenaar - Podcast specialist

Je hebt een podcast, maar daar krijg je niet het gewenste resultaat mee. Of je wilt heel graag een podcast starten, maar geen idee hoe.. IJlien is de expert op het gebied van podcasten. 


Speciaal voor deze decemberactie bied zij 3 gratis
pick-my-brainsessies aan. Deze sessie duurt 30 min en je kunt al je podcast dromen- en vragen aan haar voorleggen. IJlien denkt echt met je mee!

Je hebt niet echt iets te verliezen en gegarandeerd een leuk en leerzaam gesprek 🙂

Muriel Snijders - Authentieke Branding & Design Expert

Met deze digitale contentkalender in Excel (of Google Sheets) heb je vanaf nu elke dag volop inspiratie voor content. Per maand heb je een duidelijk overzicht dagelijkse posts en content ideeën die je kunt delen op je eigen social mediakanalen.

Het mooie van deze contentkalender is dat je hem elk jaar gewoon weer kunt hergebruiken!

Speciaal voor deze decemberactie geeft Muriel nu 10 euro korting op de excel contentkalender. Gebruik de code: EASYCONTENT2022 bij het bestellen van de contentkalender en de korting wordt automatisch berekend.