In 8 stappen meer winst, vrijheid en impact voor je bedrijf

In 8 stappen vet meer winst, vrijheid en meer impact maken met je bedrijf?

Laat mij je helpen om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren, zodat je meer winst gaat creëren. Ik leer je om niet harder te werken maar juist slimmer, zodat je meer vrijheid krijgt en meer impact kan maken met je business. Een compleet e-book met eenvoudige en simpel in te zetten stappen, die jouw bedrijf en jij als ondernemer laten groeien!

50%
Je bent er bijna!
Naar welk e-mailadres mogen wij het e-book toesturen?
JA, IK WIL HET E-BOOK ONTVANGEN
coaching voor zzp

Wat leer ik in dit e-book?

  • 8 simpele stappen voor meer winst, vrijheid en impact
  • Je hoeft niet harder te werken, maar wel slimmer
  • Hoe kun jij stoppen met aanrommelen en het gewoon gaat DOEN!
  • Hoe jij jouw niche kunt bepalen
  • Je komt erachter welke taal jouw klant spreekt
  • Hoe je een logisch product en prijs opbouw kunt maken
  • Een salesfunnel maken, zodat je klanten krijgt
  • Op welke manier jij consistent zichtbaar kunt zijn
  • Hoe belangrijk een positieve mindset is voor jezelf en je business. 
  • Na het volgen van deze 8 stappen heb jij je business een flinke boost gegeven
50%
Je bent er bijna!
Naar welk e-mailadres mogen wij het e-book toesturen?
JA, IK WIL HET E-BOOK ONTVANGEN

Wist jij dat 60% van de zelfstandig ondernemers stopt
binnen 5 jaar met hun bedrijf?
Omdat ze niet volgens een succesformule werken.

Wie is de auteur van dit e-book?

Francina van den Berg - Eigenaar van Master Your Business Moves

Ik ben Francina van den Berg ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was ik bezig om te bedenken hoe ik geld kon verdienen en hoe ik een business kon opzetten. Zelf kom ik niet uit een ondernemersgezin. Ondernemen is mijn passie en zit in mijn bloed! Ik houd van het spel en van creëren en vooral van winnen! Dat heeft mij geen windeieren gelegd! Op dit moment heb ik 4 succesvolle bedrijven die er voor zorgen dat ik mijn allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom ik ondernemers, zoals jij, inspireer dat ook te doen met mijn bedrijf. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken met het verder in de markt zetten van je bedrijf, mail me vrijblijvend.

Ben jij klaar voor meer winst,
vrijheid en impact?

Download hieronder mijn gratis E-book met daarin 8 stappen die zorgen voor meer winst, vrijheid en impact met je business.
coaching voor zzp
50%
Je bent er bijna!
Naar welk e-mailadres mogen wij het e-book toesturen?
JA, IK WIL HET E-BOOK ONTVANGEN