arrow_drop_up arrow_drop_down

Mijn naam is Ilse Ruijgrok, mindset coach in hart en nieren!

Ik help je om jouw belemmerende gedachtestroom te masteren en om te buigen naar een positieve mindset. In plaats van je druk te maken hoe je jouw business kunt laten groeien, leer ik je hoe je juist kunt genieten van het groeiproces waar je in zit.

Ondernemen is
FUN, een groot avontuur. Jij bent de creator van je eigen business. Vergeet nooit waarom je gestart bent. Ik kom vaak ondernemers tegen die hun passie uit het oog verloren zijn doordat ze zich onderdompelen in zware gedachten.

Ik trek je uit je excuus modus, help je je
blokkades te doorbreken, leer je groot te dromen, te visualiseren dat je je doelen al bereikt hebt. We gaan aan de slag met een aantal simpele oefeningen die jou het inzicht geven dat jouw doelen binnen handbereik liggen.

Kijk maar eens om je heen, alles wat je ziet was ooit een gedachte in iemands hoofd. Grote producten, kleine producten, diensten in allerlei branches. Eén idee is al miljoenen keren uitgewerkt. En toch is het telkens weer een uniek product of unieke dienst.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft zijn eigen publiek. Dus wees niet bang om groot te dromen, wees niet bezorgd of er überhaupt iemand is die van jouw product of dienst gebruik wil maken. Ook jij hebt een stem, ook jij bent uniek, ook jij mag jezelf laten zien. Ook jij hebt het recht om maximaal te groeien met je product en bedrijf.