arrow_drop_up arrow_drop_down

Ondernemer in hart & nieren

In 1998 plante ik het zaadje voor Fashion Solution, wat is gegroeid naar een mooie grote boom.
 Fashion Solution is een succesvol recruitment bureau in de fashion en lifestyle en ik ben er trots op, wat ik samen met mijn team heb neergezet. We werkte met nationale- en internationale klanten als: Zalando, Just Brands, Score, ect, ect

Al ruim 20 jaar ben ik zelf ondernemer. Op het moment dat ik besloot om wat anders te gaan doen, viel dat allemaal niet mee. Ik dacht dat het allemaal makkelijk zou gaan, want ik had tenslotte al ruim 20 jaar ervaring. Maar niets bleek minder waar. Het moest anders en daarom ontwikkelde ik een stappenplan, waar ik mezelf aan heb gehouden. Dat heeft geresulteerd in meerdere succesvolle bedrijven.

Sinds 2010 ben ik in nieuw vaarwater gekomen en heb ik verschillende coachopleidingen gedaan zo als: Stephan Covey (businesscoaching), De nieuwe coachopleiding, stresscoaching, hormoonfactorcoach en potentieelcoaching. Mijn persoonlijke doel is om ondernemers te begeleiden naar hun droomdoelen en hun inzicht te geven, hoe zij verder kunnen groeien.

Mijn ambitie is om me de aankomende jaren te focussen: om meer ondernemers in hun kracht te zetten, ze te “empoweren”, ze te inspireren en ze te enthousiasmeren! 
Ondernemers leren hoe zij zelf hun “eigen geld” kunnen verdienen, succesvol en onafhankelijk te zijn en hun mooiste leven te gaan leven!

Vandaag de dag ben ik een succesvol zakenvrouw, die met veel plezier en enthousiasme professionals en ondernemers coacht naar een “next level” in hun carrière of bedrijf.
Ik ben “mega passie vol”, ben een doorzetter en heb energie voor een “kudde rennende paarden” die niet te stoppen zijn!

Ik voel me hier fijn bij en ben voor vele mensen een “inspirerende, enthousiaste, doorzetter” die door gaat tot dat ik mijn doel bereikt hebt.

Niet altijd was mijn leven “rozengeur en maneschijn”. Ook ik ken vele dalen en vele dieptes!
 Ik leer daarvan en pas dat toe in mijn dagelijkse leven, om zo positief naar een volgende stap te gaan.

Mijn drive, focus en doelen is dan ook mega! Ik weet wat ik wil, waar mijn passie ligt en waardoor ik gedreven wordt.
Ook ik heb dat met coaches moeten uitvinden, vandaar dat ik vandaag de dag ondernemers naar hun droomdoelen begeleid en zij samen met mij gaan voor het 
“ALLER LEUKSTE LEVEN”.
 Jij bent verantwoordelijk voor je eigen mindset, je eigen besluiten en daden. Ik coach daarbij jouw naar de volgende stap in je leven.

Maar mijn eigen droom blijft: Ik wil onafhankelijk zijn, succesvol en happy.
 Ik ben zeer zeer dankbaar voor ik allemaal heb mogen zien en meemaken. Dankbaar voor negatieve ervaringen die ik heb omgezet in positieve daden!
 En ook ik word steeds maar op de proef gesteld als het gaat om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en positiviteit.