Law of Attraction de juiste mindset - Master Your Business Moves
Law of Attraction
19 maart 2019 
2 min. leestijd

Law of Attraction

Ik wil het heel graag met je hebben over mindset. Wat mij heel erg is opgevallen is dat heel veel mensen in een negatieve mindset zitten of negatief denken over hunzelf of over hun bedrijf. Als jij in die negatieve mindset zit, dan krijg je wat je denkt. Zo werkt de Law of Attraction.

Law Of Attraction

Wat ik heel veel voorbij zie komen is de Law of Attraction. Dus als jij negatief denkt of negatief naar dingen kijkt, dan trek je dat ook aan. Wees je daarvan bewust. Wees je bewust dat jij zelf het heft in handen kan nemen of je succesvol, blij of gelukkig bent. Het ligt er dus echt aan hoe jij naar het leven kijkt. Ook als je iets heel ernstigs hebt meegemaakt. Het heeft niet alleen te maken met; oh dat doen we even zomaar. Het gaat er echt om dat het een mindset is hoe jij met tegenslagen omgaat en hoe jij in het leven staat.

Ik wil niet zeggen dat het makkelijk is om zo’n mindset als die negatief is te veranderen, maar hoe meer je in een positieve mindset zit, hoe meer je in de flow komt, hoe beter je ook negatieve dingen aan kan. Je kijkt er dan altijd anders naar en je doet je voordeel daarmee. Er zijn heel veel zaken hoe jij er anders mee om kan gaan. Daarom is de Law of Attraction zo belangrijk.

Uitstraling is belangrijk

Als jij in een negatieve mindset zit en het niet ziet zitten of je hebt geen succes, geen omzet en geen klanten, dat komt omdat jij het zelf op dit moment ook uitstraalt. Je trekt het daardoor ook niet aan, de positieve dingen. Als jij geluk, succes, geld en andere mooie dingen wil aantrekken dan betekent het dat jij dat ook moet gaan uitstralen. Dan komt het pas naar je toe.

Doe je dat niet actief, dan is het echt tijd om met jezelf een ander verhaal te gaan vertellen. En begin er dan mee om jezelf anders in het leven neer te zetten. Dat is absoluut niet makkelijk en dat is ook niet altijd zo maar gedaan, omdat je misschien wel heel erg in de put zit. Daarom wil ik je deze tip meegeven. Ga actief een ander verhaal vertellen. Als jij iets wil bereiken in het leven wat op dit moment niet werkt of gaat, dat betekent dat jij niet op de juiste golflengte zit met jezelf. Zo kan je het niet aantrekken, omdat je in alles het negatieve ziet.

Law of Attraction

Positiviteit brengt je meer

Zelf ben ik enorm positief. Ik zie overal kansen en ik kijk ook overal positief naar. Dat is waarom ik anders in het leven sta dan de gemiddelde Nederlander. Dat komt omdat ik overal dingen zie waarmee ik actief mijn business mee kan doen of actief mensen ga benaderen, omdat ik zie dat ze in de put zitten. Ik wil ze dan de helpende hand geven om uit die put te komen. Ze mogen natuurlijk nee zeggen tegen mijn hulp, maar als ze ja zeggen dan krijgen ze een bak vol positieve mindset over zich heen.

Zorg ervoor dat je vandaag echt gaat aantrekken wat je echt wil. Dat betekent dat je een ander verhaal moet gaan vertellen. Een ander verhaal begint in je hoofd en het denken op een andere manier gaan inzetten. Zodat jij het juiste gaat aantrekken.

Pak het gelijk goed aan!

Om jou alvast te helpen bij een grote belemmering van veel ondernemers, de money mindset, houd ik 27-31 maart een Money Mindset Challenge. We gaan hierin kijken naar jouw geld blokkades en waar jouw huidige money mindset vandaan komt. Wil je meedoen? Geef je dan hier op.
Tip: als jij de inschrijf link deelt op jouw eigen kanalen, dan maak je kans op te gekke prijzen!

Challenge Money Mindset - Doe je mee?

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen