arrow_drop_up arrow_drop_down
12 maart 2019 

Positieve mindset ontwikkelen

Positieve Mindset ontwikkelen voor jou en jouw business? Vandaag wil ik je heel graag inspireren over dit onderwerp. Dit is namelijk echt een ding bij heel veel ondernemers. Daar ligt een hele grote crux; word je succesvol of word je het niet?

Succesvolle ondernemer

Ik denk om succesvol ondernemer te worden dat 80% mindset is. Dat is nogal wat. Dat betekent maar 20% vaardigheden. 80% is dus mindset en heel veel ondernemers hebben iets met mindset en die mindset is niet altijd goed. Vaak zijn er belemmeringen, er zijn angsten, schaamtes en heel vaak denken we ik kan het niet of ik moet het zus of zo. Veelal zijn wij met onszelf bezig en dus niet met onze business.

positieve mindset ontwikkelen

Van een negatieve mindset naar een positieve mindset

Als jij een succesvolle business zou willen hebben, dan is het tijd om al jouw belemmeringen, al jouw angsten en jouw negatieve mindset los te laten. Jouw bedrijf wil namelijk groeien. De enige die dat nu tegenhoudt ben jij zelf. Jij wil namelijk niet groeien. Jij hebt namelijk een negatieve mindset. Ik heb een mooi boek gelezen en daar stond in: je eigen ervaringen creëer je door wat je denkt en niet door wat je doet. En dat is nogal een uitspraak. Dus ben jij je ervan bewust dat jouw gedachtes die plaatsvinden in jouw monkey mindset, in deze neocortex, die er constant voor zorgen dat jij geen stap verder komt.

Ben jij bewust dat als je echte beslissingen maakt dat je dat met je limbische systeem doet, met je gevoel. Het is daarom belangrijk dat je met jouw mindset en gevoel aan de slag gaat. Als die in orde zijn, dan komen deze zaken naar je toe vloeien. Dan zit je in de juiste vibe, mensen noemen het ook wel in de flow. Er wordt ook heel vaak gezegd, doe dingen met de juiste intentie en dat is precies waar dit over gaat. Als jij dingen gaat doen met de juiste intentie, met de juiste energy flow, dan komen er klanten naar jou toe en dan zullen de opdrachten vanzelf komen. Dan komt er geld naar jou toe. Je kan alles manifesteren wat jij graag wil.

Jij belemmert jezelf

Ben jij je bewust dat jij op dit moment jouw bedrijf tegenhoudt? Ben je ervan bewust dat jij degene bent die ervoor zorgt dat jouw bedrijf niet groeit? Echt alles, maar dan ook echt alles is mogelijk in het leven. Wat jij wil kan jij krijgen. Zolang jij het maar duidelijk hebt. Zijn er onduidelijkheden? Vraag het dan, zorg ervoor dat je acties onderneemt en het juiste gevoel eraan hangt. Zodat het universum weet wat het moet doen, maar dat jij zelf weet wat jij moet doen. En dat je niet in jouw belemmeringen en negatieve mindset blijft hangen.

positieve mindset

Een positieve mindset ontwikkelen

Mijn tip van de dag. Begin vanaf vandaag met positief denken, creëer een positieve mindset voor jezelf. Alles wat jij negatief doet, trek jij negatief aan. Ben jij negatief tegen een persoon die jij tegenkomt op straat, dan zal diegene negatief terug doen. Ben je positief tegen een persoon die je nu tegenkomt, dan zal die ook positief naar jou doen. En zo is dat dus met alles. Dus als er negatief wordt gedaan, dan is er ook alleen maar ruimte om negatieve dingen aan te trekken. Als jij positief doet, dan kan het niet anders dat jij positief aantrekt. En zo is het dus ook met geld, dromen, klanten, mogelijkheden, echt alles.

Om jou alvast te helpen bij een grote belemmering van veel ondernemers, de money mindset, houd ik 27-31 maart een Money Mindset Challenge. We gaan hierin kijken naar jouw geld blokkades en waar jouw huidige money mindset vandaan komt. Wil je meedoen? Geef je dan hier op.
Tip: als jij de inschrijf link deelt op jouw eigen kanalen, dan maak je kans op te gekke prijzen!

 

Over de schrijver
Ik ben Francina en eigenaar van Master Your Business Moves. Zelf ben ik langer dan 30 jaar ondernemer. Mijn eerste bedrijf was een schoonmaakbedrijfje waar ik voor de hele straat schoonmaak klussen uit handen nam. Later had ik een naaischool en werkte ik als kleermaakster voor heel veel klanten. Mijn eerste bedrijf wat ingeschreven was bij KvK was Fashion Solution, een bedrijf waar we mediator waren tussen opdrachtgever en kandidaat en wij W&S van mensen. Ik heb dat met veel passie gedaan tot 1 april 2018, daarna heb ik mijn bedrijf verpacht. Per 1 juni 2018 ben ik actief met mijn nieuwe bedrijf aan de slag gegaan Master Your Business Moves. Mijn missie is om ondernemers te leren hoe zij geld kunnen verdienen! Dat betekent Mindset en aan je knoppen van je bedrijf gaan draaien. Ondernemen is niet moeilijk, het is een kwestie van doen, vallen opstaan en weer door gaan. Leren wat ging goed en wat doe ik volgende keer anders. Alleen dan betaald! En hoe vet is dat!
Reactie plaatsen