A technical error has occured. We are aware of this problem.

Good news: The development team is already working on a solution!

Page content

Law of Attraction

Law of Attraction, ofwel de wet van de aantrekkingskracht.  De wet gaat uit van het principe ‘like attracts, like principe’. Het betekent dat het gelijke het gelijke aantrekt. Deze wet geeft ons de mogelijkheid om in ons leven dingen aan te trekken waar we ons op dat moment op focussen. Het is eigenlijk een wet van aantrekken en afstoten.

The Law of Attraction is een universele wet die uitgaat van de aardse dualiteit. Het komt erop neer dat een mens eigenlijk alles kan krijgen wanneer je daarop ingesteld bent met je gedachten, gevoelens en bedoelingen.

Bij de Law of Attraction gaat het erom dat je jouw gevoelens, gedachten en intenties gaat afstemmen op wat jij wil of wie je wil aantrekken. Positieve gedachten brengt positiviteit in het leven. Zo brengen negatieve gedachten negativiteit in het leven. Deze wet gaat er vanuit dat de gedachten van mensen gemaakt zijn van energie en wanneer jij de juiste energie hebt, trek je die ook aan.

Hoe kan jij de Law of Attraction inzetten?

Er is een speciale oefening om de Law of Attraction in te zetten.

  1. Zoek een rustige plek op en trek je volledig terug. Je mag zelfs 5 tot 10 minuten mediteren om je mind tot rust te brengen.
  2. Maak het voor jezelf heel helder: wie wil jij zijn en wat wil jij bereiken? Het is belangrijk dat jouw gedachten heel helder zijn, want heldere gedachten zorgen voor trillingen naar het universum.
  3. Stel je vraag aan het universum. Zorg ervoor dat jouw vraag/wens zo haalbaar mogelijk is en zorg ervoor dat het realistisch is.
  4. Zet jouw wens vervolgens op een papier. Schrijf op wat jij graag zou willen hebben of bereiken. En zorg ervoor dat jij elke dag aan jouw wens denkt, totdat hij is uitgekomen. Bekijk het papiertje dagelijks of wekelijks zodat jij constant aan jouw wens wordt herinnerd.
  5. Wees dankbaar voor alle dingen die jij ontvangt en mag/kan doen.
  6. Vertrouw op het universum en vertrouw op jezelf!

Comment Section

0 reacties op “Law of Attraction

Plaats een reactie


*


A technical error has occured. We are aware of this problem.

Good news: The development team is already working on a solution!