9 tips om jouw doelen te bereiken - Master Your Business Moves
9 tips om jouw doelen te bereiken
30 mei 2019 
5 min. leestijd

9 tips om jouw doelen te bereiken

Afgelopen dagen hebben we de 3 daagse online trainingen: Plan Effectief & Krijg meer Resultaat. Ik heb nog een keer 9 tips voor je die jou verder gaan brengen. Ik heb bijna 600 mensen mogen helpen en inspireren tijdens de 3 daagse en het lijkt me tof als jij deze tips ook gaat inzetten voor je bedrijf om effectiever te plannen, om beter met je agenda aan de slag te gaan en om echt meer resultaat te krijgen. Om echt jouw doelen te bereiken.

Als je vragen hebt over mijn blog laat het dan gerust weten in een reactie hieronder. Dan kan ik je helpen. Of mail me naar francina@masteryourbusinessmoves.nl.

We gaan beginnen

Tip 1: Ga apps gebruiken

Met apps bedoel ik natuurlijk apps die jou het leven makkelijker maken, die jou beter helpen om jouw planning te realiseren en om beter jouw agenda in te vullen. Er zijn heel veel apps die bijvoorbeeld ook afspraken kunnen genereren voor jou en daarbij gelijk een automatische bevestiging versturen naar de klant.

Tip 2: Be Happy

Be Happy betekent energie naar buiten uitstralen. Als jij positief in het leven staat, dan ga je natuurlijk al heel anders met je agenda en klanten om. Ik vind het heel belangrijk dat ik je van deze tip echt weer even bewust maak, bij veel mensen schiet dit er vaak even in.

Ben je niet happy en ben je heel down? Dan kan je natuurlijk aan je mindset werken en er anders mee aan de slag gaan. Je kan hier echt in een vingerknip je state of mind mee veranderen. Lees in dit blog hoe jij dit kan aanpakken.

Tip 3: Zoek positieve inspiratie

Dit kan bijvoorbeeld een affirmatie zijn, een mooie papieren agenda, een gave poster of dat je met een vriend of vriendin afspreekt. Zorg ervoor dat je alles ingezet aangaande inspiratie om aan je bedrijf te werken en om je aan jouw agenda te houden. Jouw agenda is letterlijk echt heilig. Zoek positieve inspiratie, zodat dit gaat bijdragen aan jouw doelen bereiken.

Tip 4: Ga naar buiten

Dit is misschien een beetje een gekke tip, maar wel heel belangrijk. Ga naar buiten! Zorg ervoor dat de zon (als die natuurlijk schijnt 😉 ) lekker in je ogen komt en dat je vitamine D opdoet. Daardoor krijg je die bruisende energie. Ik zelf ga er bijna van stuiteren, maar misschien krijg jij er gewoon meer power van.

Ik word zelf heel erg blij als ik een rondje naar buiten ga om lekker te lopen. Na het eten of voor het eten, het maakt niet uit. Doe wat voor jou heel erg goed voelt.

Tip 5: Positief Denken

Zorg ervoor dat je positief denkt. We horen constant van die stemmetjes in ons hoofd en wat ik jou heel graag wil leren is dat je deze stemmetjes ook kan omzetten naar een positief stemmetje: yes ik kan het of yes we gaan ervoor. Zorg ervoor dat jij echt je gevoel gaat volgen. Weet als je een doel hebt welk gevoel je natuurlijk wil bereiken en denk YES IK KAN HET! Op deze manier ga jij jouw doelen bereiken.

Tip 6: Energieke mensen

Zorg ervoor dat je er met mensen omgaat die jou energie geven. Er zijn namelijk van die mensen in je omgeving die bijvoorbeeld zeggen; het kan niet, het lukt niet of ik denk dat jij dat nog nooit hebt gedaan, dus je kan het niet. Er zijn echt van die zeik mensen die je eigenlijk willen ontmoedigen. Deze mensen weten het altijd beter en daarbij is het glas altijd leeg.

Ik wil je daarom echt leren om met positieve mensen, met powervolle en energieke mensen om te gaan. Die mensen gaan ervoor en die weten waarvoor ze het doen. Ik zelf omring mij met inspiratievolle mensen, die ook hun doelen behalen. Die mij ook inspireren om de volgende stap te zetten.

En zo ook in je agenda. Als je jouw doel wil bereiken dan heb je een duidelijke planning nodig en die inspiratievolle en energieke mensen gaan jou echt vooruit helpen.

Mastermind

Ga bijvoorbeeld op zoek naar een Mastermind. Wij hebben zelf een community met een aantal ondernemers daarin. En iedereen stimuleert elkaar om aan zijn of haar bedrijf te werken. Als iemand een keer in de put zit, dat kan iedereen overkomen, dan gaan ze met elkaar aan de slag. In de community kunnen ze met elkaar kletsen en feedback geven. Ze gaan echt met elkaar brainstormen. Zo werk je nooit alleen! Dus zorg ervoor dat je bij een community aansluit met ondernemers. Bij onze community hebben we ook een optie met nog live dagen en een live Q&A maandelijks. Dat betekent dat we elkaar offline zien en ook online. We zijn constant met elkaar in verbinding, waardoor we elkaar ook blijven stimuleren.

Deze mensen zijn echt energiegevers. Ga voor jezelf eens kijken naar een community en mastermind. Ga kijken wat voor jou kan werken. Of sluit bij onze community aan. Kijk hier naar onze community en mastermind, zodat je wat meer informatie hebt.

Tip 7: Wees niet te streng voor jezelf

Als je een doel nog niet hebt behaald of je agenda loopt toch op de een of andere manier vol dan je had gedacht, dan is dat soms zo. Soms wordt je gewoon geleefd door andere of door een situatie waar jij niks aan kan doen. Accepteer dat! Het hoort bij het leven, het leven is namelijk niet in balans. We hebben allemaal onze heuveltjes en onze dalen. Wat we natuurlijk niet willen zijn hele hoge heuvels en hele diepe dalen.

Zorg ervoor dat je jezelf niet van de wijs laat brengen als die agenda toch stiekem een keer een dag vol loopt en dat jij niet effectief hebt gewerkt of jouw doel van die dag niet hebt gehaald.

Tip 8: Wie goed doet, wie goed ontmoet

Dat betekent dat als ik bepaalde energie aan de ander geef, dan kan ik die energie en die power ook weer terug krijgen. Zo werkt het, dat is de Law Of Attraction. Dit betekent dat jij dingen kan aantrekken en dingen kan manifesteren.

We hadden het net al over een niet fantastische positieve mindset. Je begrijpt dat als ik niet actief ben, een beetje chagrijnig ben en een beetje down, dan maak ik ook geen contact met jou. Mijn mindset is dan negatief. Als ik dit blog vanuit een ander perspectief zou schrijven, dan zou het je niet interesseren. Ik maak nu contact met jou, ik wil jou vooruit helpen en ik wil met deze tips ervoor zorgen dat jij in een bepaald energielevel komt. En ik wil je heel graag helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Ik wil jou echt inspireren naar het volgende level, zodat jij echt die winst gaat draaien, zodat jij echt die power en energie krijgt om aan je bedrijf te werken. Zodat jij echt jouw doelen gaat bereiken.

Dat is mijn gift to you, dus ik wil goed doen en dan ontmoet ik ook goed. Daarmee krijg ik natuurlijk ook waanzinnig veel leuke mensen op mijn pad. Ik krijg die energie ook echt terug van andere.

Tip 9: Blijf doen wat jou blij maakt

Als jij je agenda gaat plannen dan wil je graag je doelen bereiken, maar ga ervoor dat jij blij blijft. Dat we een keer niet blij zijn in de week kan natuurlijk, maar het gemiddelde wat we in de week draaien hebben we eigenlijk elke dag energiek uit onze dag te komen. Elke dag probeer ik mezelf een cijfer te geven; ‘Hoe was mijn dag vandaag?’ ‘Wat had er beter gekund?’ ‘Waar ben ik dankbaar voor?’.

Ik ben dus heel bewust bezig als mens, maar ook in mijn bedrijf waar ik de energie uit kan halen. En ik ben 99% blij met de dingen die ik doe. Natuurlijk is er wel eens iets wat niet klopt of niet fijn is. Maar omdat ik zoveel positieve dingen om mij heen heb gecreëerd, trek ik dingen aan en kan ik dingen ook makkelijker relativeren. Als 1 ding niet goed gaat, dan betekent dat niet dat de hele dag is verpest. Zorg ervoor dat je realistisch blijft van wat je van jezelf verwacht.

Dit waren de 9 tips die ik graag met je wilde delen. Als jij deze 9 tips gaat toepassen dan ga jij zeker jouw doelen bereiken. Je kan ze heel makkelijk toepassen!

Wil je nou echt gaat poweren? Dan maak je een keer met mij een afspraak voor een 30 minuten gratis strategiegesprek. Via deze link kan je direct met mij een afspraak maken, dan gaan we het hebben over jouw strategie en hoe jij jouw doelen kan bereiken.

Laat een reactie onder dit blog achter als je nog vragen hebt over 1 van de tips! Heel veel succes met het toepassen van deze 9 tips!

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Laura
Door

Laura

op 31 May 2019

Heel handige tips! Zeker dat naar buiten gaan en positief blijven! Met een positieve ingesteldheid gaat zelfs de moeilijkste klus stukken beter!

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 31 May 2019

Yes Laura, een stukje lopen is zo lekker en fijn voor je mind en voor je lichaam! En natuurlijk is het soms moeilijk om positief te blijven, maar dat gaat je juist wel verder helpen met alles!

Henk
Door

Henk

op 31 May 2019

Kan er in de meeste van je tips meer dan vinden, maar met die apparaten merk ik juist een soort van appmoeheid. Dus niet voor elk ding een aparte app

Henk
Door

Henk

op 31 May 2019

Blijft moeilijk typen, apparaten moet natuurlijk apps zijn 😀

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 31 May 2019

Ik snap wat je bedoelt Henk! Wat ik bedoel met het gebruiken van apps is dat veel mensen/ondernemers alles handmatig doen of alles zelf willen doen, terwijl het veel tijd kan schelen om apps het werk te laten doen!

Felice Veenman
Door

Felice Veenman

op 31 May 2019

veel goede tips, ieder op zich bijna een boek waard!

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 03 Jun 2019

Nou inderdaad Felice! Wat vind jij de belangrijkste tip?

Wanda
Door

Wanda

op 31 May 2019

Dat van het omgang met positieve mensen dat snap ik helemaal. Ik merk namelijk direct dat het invloed op mijn eigen gemoedstoestand heeft als ik contact heb met iemand die vrij negatief tegen dingen aankijkt, dan moet ik echt oppassen om daar niet in mee te gaan.

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 03 Jun 2019

Precies, het is goed dat je het zelf al door hebt. Dan kan je het namelijk voor jezelf gaan voorkomen dat je met deze mensen in contact komt!

Mandy
Door

Mandy

op 01 Jun 2019

Hele goede tips! Ik heb nog een aantal doelen die ik wil halen maar ik merk inderdaad dat ik te streng voor mezelf ben..

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 03 Jun 2019

In welk opzicht ben je te streng voor jezelf Mandy?

Rory
Door

Rory

op 03 Jun 2019

Bij helpt het ook om daadwerkelijk te bewegen. Naar buiten gaan is fijn, maar een goede (hot) yogales helpt mij ook mijn focus weer te krijgen. Niet perse op het werk (maar dat werkt vanzelf door). Maar gewoon echt even een pas op de plaats. In je lijf in plaats van in je hoofd zitten. Werkt fantastisch voor mij.

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 03 Jun 2019

Heerlijk he Rory! Vooral doen qua beweging wat voor jezelf het fijnste is. Ik vind buiten een stuk lopen heel lekker, maar als iets anders jou meer ligt, vooral doen!

Bryan
Door

Bryan

op 04 Jun 2019

Zeer leuk en motiverend bericht! Ga de tips zeker onthouden.

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 04 Jun 2019

Dankjewel! Yes en ga ze ook zeker toepassen ;-)

Reactie plaatsen