Living the dream als Digital Nomad
Living the dream als Digital Nomad - in gesprek met Veerle Rümke
11 november 2021 
0 min. leestijd

Living the dream als Digital Nomad - in gesprek met Veerle Rümke

Leven als een echte Digital Nomad. Veerle Rümke is een Digital Nomad en leeft haar eigen droom. Ze gaat ons uitleggen hoe je uiteindelijk de stap maakt om Digital Nomad te worden en ze geeft nog tips hoe jij het ook kunt aanpakken.

Op dit moment woont Veerle in Las Palmas en Ze woont nu in Las Palmas en zij is altijd al een groot voorstander van het altijd volgen van je dromen! Ze omarmde de nomadische levensstijl volledig en werd de onbevreesde vrouw die ze altijd al wist dat ze was. Nu is het tijd voor Veerle om anderen te helpen. Hen helpen hun energie te volgen om een leven vol vrijheid te leiden.

De website van Veerle is: https://fearlessbusiness.nl/ en je vind haar op Instagram onder de naam Veerlez.

Bekijk hieronder het gesprek met Veerle:

Liever dit interview beluisteren? Beluister hier de podcast.

Meer weten over hoe je slim een (online) business kunt bouwen? Word gratis lid van de Business Builders Club op Facebook. Hier informeren en inspireren wij jou, maar ook ondernemers onder elkaar, met het opzetten van succesvolle business.

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen