Hoe belangrijk het is om te weten wie je ideale klant is
Hoe belangrijk het is om te weten wie je ideale klant is - in gesprek met Britt Sanders
16 november 2021 
0 min. leestijd

Hoe belangrijk het is om te weten wie je ideale klant is - in gesprek met Britt Sanders

Het is ontzettend belangrijk om te weten wie jouw ideale klant is. Als jij niet weet wie jouw ideale klant is, spreek je eigenlijk niemand aan. Dan ben je maar wat aan het doen. 

Over dit onderwerp heb ik een gesprek gevoerd met Britt Sanders van Bitz Media. Britt is een social media en website expert en ik ga het gesprek met haar over hoe belangrijk het is dat jij weet wie jouw ideale klant is. We hebben het ook over haar ondernemersstruggles en haar keuze voor een ideale klant en niche.

Ook deel Britt 6 stappen die jij kunt inzetten om jouw social media en website gericht in te zetten voor jouw ideale klant.

De website van Britt is: https://bitz.media/

Bekijk hier het gesprek met Britt:

Liever dit interview beluisteren? Beluister hier de podcast.

Meer weten over hoe je slim een (online) business kunt bouwen? Word gratis lid van de Business Builders Club op Facebook. Hier informeren en inspireren wij jou, maar ook ondernemers onder elkaar, met het opzetten van succesvolle business.

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen