arrow_drop_up arrow_drop_down
25 april 2019 

Hoe kom ik in mijn verhoogde energie level zodat ik meer kan creëren?

Vandaag gaan we het hebben over hoe jij in jouw verhoogde energie level komt. Hoe zet jij die energie om in jouw bedrijf om meer te creëren. Resultaat na het lezen van dit blog is dat jij ook in 3 stappen je energie kan verhogen en daardoor meer kan manifesteren. Hoe tof is dat, hoe simpel is dat!

Ik heb al honderden van mijn klanten dit geleerd en ik wil jou dat ook heel graag meegeven. Hoe cool is het om die verhoogde staat van energie te krijgen.

Aan het eind van dit blog is er een checklist die je kan downloaden en dan kan je het ook allemaal nog eens nalezen. We gaan beginnen met de eerste tip.

Tip 1 Body

Ga naar jouw lichaam luisteren en hoe jij je voelt, hoe ziet en hoe voelt jouw lichaam nu. Heel vaak staan mensen met hun armen naar beneden, met hun hoofd naar beneden, schouders naar beneden en met een zachte stem. Zij zijn dan niet in een energieke houding. Als ik naar mezelf kijk dan sta ik er, ik sta rechtop, schouders achteruit, twee voeten geaard op de grond en kijk ik iets omhoog. Mijn lichaam is in een ”state” van power en energie. Als jij iets met een verhoogde staat van energie wil dan betekent dat, dat je een andere soort energie in je lichaam moet steken in plaats van hangende schouders. Je verteld je lichaam letterlijk door je houding te veranderen dat je in een andere staat van energie komt.

Tip 2 Focus

Focus je op de uitkomst van wat je zou willen hebben. Waar je op focust gaat je energie naar toe. Hoe voelt die uitkomst? Hoe voelt het als je dat doel zou behalen? Als je focust op het einddoel dan krijg je daar een fijn gevoel bij. Als je die samenvoegt met jouw verhoogde lichaamsenergie, dan kom je al in een andere ”state” of mind. Ga eens bij jezelf voelen, voelt dat niet veel creatiever en energieker?

Tip 3 Taal

Hoe spreek jij jezelf aan? Als jij de hele dag tegen jezelf zegt; ik kan het niet of ik weet het niet of ik vind het spannend, dan vertrekt je lichaam en je focust op angst en op pijn. Uiteindelijk spreek je niet de juiste taal tegen jezelf. De juiste taal die je tegen jezelf moeten spreken is: Wauw wat gaaf, ik heb er zin in, dit ga ik doen, hoe gaaf is het als ik dit zou kunnen bereiken! Door op een andere manier jezelf aan te spreken krijg je ook een andere ”state” of mind.

Verhoogde energie

Als je deze 3 tips samenvoegt; lichaam, focus en taal. En je geeft er echt power aan, dan geef je echt energie aan jezelf. Jij kan binnen een vingerknip jezelf in een verhoogde staat van energie veranderen. Dat betekent dus dat je veel creatiever bent en veel meer kan creëren en manifesteren in jouw bedrijf.

Checklist

Wil je alles nog een keer rustig nalezen download dan mijn checklist hier!

Over de schrijver
Ik ben Francina en eigenaar van Master Your Business Moves. Zelf ben ik langer dan 30 jaar ondernemer. Mijn eerste bedrijf was een schoonmaakbedrijfje waar ik voor de hele straat schoonmaak klussen uit handen nam. Later had ik een naaischool en werkte ik als kleermaakster voor heel veel klanten. Mijn eerste bedrijf wat ingeschreven was bij KvK was Fashion Solution, een bedrijf waar we mediator waren tussen opdrachtgever en kandidaat en wij W&S van mensen. Ik heb dat met veel passie gedaan tot 1 april 2018, daarna heb ik mijn bedrijf verpacht. Per 1 juni 2018 ben ik actief met mijn nieuwe bedrijf aan de slag gegaan Master Your Business Moves. Mijn missie is om ondernemers te leren hoe zij geld kunnen verdienen! Dat betekent Mindset en aan je knoppen van je bedrijf gaan draaien. Ondernemen is niet moeilijk, het is een kwestie van doen, vallen opstaan en weer door gaan. Leren wat ging goed en wat doe ik volgende keer anders. Alleen dan betaald! En hoe vet is dat!
Stefaan De Winter
Door

Stefaan De Winter

op 3 June 2019

Met veel aandacht jouw blog gelezen! Ik heb ook echt nood aan meer focus ! Thx

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 4 June 2019

Graag gedaan Stefaan! Als je een keer wil brainstormen samen hoe jij meer focus kan krijgen dan kan dat ;-)!

Reactie plaatsen