Hoe kom ik in mijn verhoogde energie level? - meer creëren!
Hoe kom ik in mijn verhoogde energie level zodat ik meer kan creëren?
25 april 2019 
2 min. leestijd

Hoe kom ik in mijn verhoogde energie level zodat ik meer kan creëren?

Vandaag gaan we het hebben over hoe jij in jouw verhoogde energie level komt. Hoe zet jij die energie om in jouw bedrijf om meer te creëren. Resultaat na het lezen van dit blog is dat jij ook in 3 stappen je energie kan verhogen en daardoor meer kan manifesteren. Hoe tof is dat, hoe simpel is dat!

Ik heb al honderden van mijn klanten dit geleerd en ik wil jou dat ook heel graag meegeven. Hoe cool is het om die verhoogde staat van energie te krijgen.

Aan het eind van dit blog is er een checklist die je kan downloaden en dan kan je het ook allemaal nog eens nalezen. We gaan beginnen met de eerste tip.

Tip 1 Body

Ga naar jouw lichaam luisteren en hoe jij je voelt, hoe ziet en hoe voelt jouw lichaam nu. Heel vaak staan mensen met hun armen naar beneden, met hun hoofd naar beneden, schouders naar beneden en met een zachte stem. Zij zijn dan niet in een energieke houding. Als ik naar mezelf kijk dan sta ik er, ik sta rechtop, schouders achteruit, twee voeten geaard op de grond en kijk ik iets omhoog. Mijn lichaam is in een ”state” van power en energie. Als jij iets met een verhoogde staat van energie wil dan betekent dat, dat je een andere soort energie in je lichaam moet steken in plaats van hangende schouders. Je verteld je lichaam letterlijk door je houding te veranderen dat je in een andere staat van energie komt.

Tip 2 Focus

Focus je op de uitkomst van wat je zou willen hebben. Waar je op focust gaat je energie naar toe. Hoe voelt die uitkomst? Hoe voelt het als je dat doel zou behalen? Als je focust op het einddoel dan krijg je daar een fijn gevoel bij. Als je die samenvoegt met jouw verhoogde lichaamsenergie, dan kom je al in een andere ”state” of mind. Ga eens bij jezelf voelen, voelt dat niet veel creatiever en energieker?

Tip 3 Taal

Hoe spreek jij jezelf aan? Als jij de hele dag tegen jezelf zegt; ik kan het niet of ik weet het niet of ik vind het spannend, dan vertrekt je lichaam en je focust op angst en op pijn. Uiteindelijk spreek je niet de juiste taal tegen jezelf. De juiste taal die je tegen jezelf moeten spreken is: Wauw wat gaaf, ik heb er zin in, dit ga ik doen, hoe gaaf is het als ik dit zou kunnen bereiken! Door op een andere manier jezelf aan te spreken krijg je ook een andere ”state” of mind.

Verhoogde energie

Als je deze 3 tips samenvoegt; lichaam, focus en taal. En je geeft er echt power aan, dan geef je echt energie aan jezelf. Jij kan binnen een vingerknip jezelf in een verhoogde staat van energie veranderen. Dat betekent dus dat je veel creatiever bent en veel meer kan creëren en manifesteren in jouw bedrijf.

Checklist

Wil je alles nog een keer rustig nalezen download dan mijn checklist hier!

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Stefaan De Winter
Door

Stefaan De Winter

op 03 Jun 2019

Met veel aandacht jouw blog gelezen! Ik heb ook echt nood aan meer focus ! Thx

Francina van den Berg
Door

Francina van den Berg

op 04 Jun 2019

Graag gedaan Stefaan! Als je een keer wil brainstormen samen hoe jij meer focus kan krijgen dan kan dat ;-)!

Reactie plaatsen