Wat is het effect van je mindset op het succes van je bedrijf
Wat is het effect van je mindset op het succes van je bedrijf - in gesprek met Simone Heerooms
05 november 2021 
in Mindset
0 min. leestijd

Wat is het effect van je mindset op het succes van je bedrijf - in gesprek met Simone Heerooms

Een succesvolle business, alles staat of valt met een goede Mindset. Jouw mindset kan flink effect hebben op jouw bedrijf. Daarom ga ik in gesprek met Simone Heerooms. Zij is dé specialist op dit onderdeel. Ze weet als geen ander hoe moeilijk het is als jij jezelf niet op nummer 1 zet. Hoe dat voor jezelf en voor je bedrijf eigenlijk een mindfuck is.

Bekijk hieronder het gesprek:

Liever dit interview beluisteren? Beluister hier de podcast.

Meer weten over hoe je slim een (online) business kunt bouwen? Word gratis lid van de Business Builders Club op Facebook. Hier informeren en inspireren wij jou, maar ook ondernemers onder elkaar, met het opzetten van succesvolle business.
Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen