Van een baan in loondienst naar ondernemer: Sandra
Van een baan in loondienst naar ondernemer - in gesprek met Sandra van Sandrinos Fotografie
02 november 2021 
0 min. leestijd

Van een baan in loondienst naar ondernemer - in gesprek met Sandra van Sandrinos Fotografie

Een bedrijf starten als zzp-er is de afgelopen jaren enorm toegenomen. De concurrentie is groot. Toch is de ene ondernemer succesvoller dan de ander. Starters, maar ook ervaren ondernemers hebben altijd uitdagingen die ze moeten doorkomen in hun bedrijf.

Om je te laten zien dat we allemaal een droom hebben als ondernemer, gaan wij het gesprek aan met verschillende ondernemers. Hoe staan zij in hun business staan en wat is hun passie om hun bedrijf te runnen!

Het eerste gesprek is met Sandra van Sandrinos Fotografie. Bekijk het gesprek hieronder.

Liever dit interview beluisteren? Beluister hier de podcast.

Meer weten over hoe je slim een (online) business kunt bouwen? Word gratis lid van de Business Builders Club op Facebook. Hier informeren en inspireren wij jou, maar ook ondernemers onder elkaar, met het opzetten van succesvolle business.

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen