Hoe kom ik tot de juiste Strategie?

14 eenvoudige en bewezen tips voor een succesvolle strategie & planning voor jouw business

Laat mij je helpen om een succesvolle strategie op te zetten voor je business, zodat je meer klanten en omzet gaat genereren. Met een planning, zodat je precies weet wat je moet gaan doen. Ik leer je om niet harder te werken maar juist slimmer, zodat je meer vrijheid krijgt en meer impact kan maken met je business. Een compleet e-book met eenvoudige en simpel in te zetten stappen, die jou helpt om een succesvolle strategie op te zetten voor je bedrijf om te groeien als ondernemer!
50%
Gratis E-book Strategie & Planning
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt het e-book binnen enkele minuten
JA, IK WIL HET E-BOOK ONTVANGEN

Wat leer ik in dit e-book?

🟡 14 eenvoudige en bewezen tips om met je strategie & planning aan de slag te gaan

🟡 Je kijkt achteruit wat je de afgelopen jaren hebt gedaan

🟡 Je hebt jouw doelen duidelijk op papier!

🟡 Je weet wat jouw Mission Statement is voor aankomend jaar

🟡 Jij zit vol plannen en ideeën om AAN je bedrijf te gaan werken!

🟡 Je gaat realistisch kijken naar je doelen en omzet die je graag wil behalen

🟡 Je weet welke producten jij wil gaan inzetten voor je bedrijf

🟡 Je weet waar jij je op gaat focussen en daardoor ga je effectiever aan de slag in je business

🟡 Je weet welke acties je hebt te doen en die plan je voor jezelf in een planning

50%
Gratis E-book Strategie & Planning
Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox
JA, IK WIL HET E-BOOK ONTVANGEN

Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zoveel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren.

Floor Cartigny

Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven.

Jennifer Colajezzi

Wie is de auteur van dit e-book?

Mijn naam is Francina van den Berg. In 1998 ben ik met mijn eerste bedrijf begonnen. Ik had geen plan en daarom ging het nergens naar toe. Jarenlang deed ik maar wat.

In 2005 heb ik hulp ingeroepen van een business coach, die me aangaf dat ik een plan nodig had voor mijn bedrijf wilde ik die laten groeien. Vanaf 2005 ben ik jaarlijks strategieplannen gaan schrijven voor mijn business(es). Dat inzicht heeft mij geen windeieren gelegd! En dat gun ik jou ook! Daarom heb ik speciaal dit e-book ontwikkeld om jou daarbij te ondersteunen en helpen. 

🟡 Leer hoe jij een strategieplan kan maken, zonder hapsnap te werken

🟡 Behaal betere resultaten met deze simpele techniek van een strategieplan maken

🟡 Leer hoe je het beste jouw jaarkalender kan maken voor dit jaar

Gratis E-book: 

14 eenvoudige en bewezen tips voor een succesvolle strategie & planning

Krijg het e-book direct in je mailbox!

50%
Gratis e-book
10 bewezen tips voor een succesvolle strategie & planning
Gratis downloaden