Plan je Strategie en Winst, om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 november 2018 

Plan je strategie en winst!

Het is de tijd van het jaar! Het is tijd om na te denken over hoe 2019 eruit ziet voor jou. Hoe jij jouw strategie en winst kan inplannen. Wordt het je beste jaar ooit? Laat me je vertellen, hoe ik mijn eerste beste jaar tot nu toe heb gemaakt.

In 1998 ben ik met mijn eerste bedrijf begonnen. Ik had geen plan en daarom ging het nergens naar toe. Jarenlang deed ik maar wat.
In 2005 heb ik hulp ingeroepen van een business coach, die me aangaf dat ik een plan nodig had voor mijn bedrijf wilde ik die laten groeien.
Vanaf 2005 ben ik jaarlijks strategieplannen gaan schrijven voor mijn business(es).
Dat inzicht heeft mij geen windeieren gelegd!

Ik besloot dat 2006 mijn beste jaar ooit zou worden. Mijn missie, mijn strategie, planning en acties was waar ik aan werkte. Ik had duidelijke budgetten waar ik me aan had te houden. Maar ook had ik een duidelijk plan voor budgetten, sales en marketing- en communicatie.

2006 in termen van business, was mijn eerste beste jaar tot nu toe, met meer dan 1 miljoen euro aan omzet.
2007 was nog veel beter!
2008 overtroffen we 2007 met meer dan 250.000,- euro!
2017 hebben we een totaal nieuw business concept in de markt gezet, die totaal anders was dan al onze concurrenten. Wederom ging onze omzet als een raket de lucht in.
2018 In april heb ik mijn bedrijf Fashion Solution verkocht! Het was tijd voor een nieuwe uitdaging.

Master Your Business Moves

Op dit moment werk ik met heel veel passie en plezier aan een nieuw missie en bedrijf: Master Your Business Moves! Een ondernemers platform, die ondernemers begeleidt in het neerzetten van een succesvol en winstgevend bedrijf. Vanaf april tot nu doen we met dit bedrijf bijna 100.000,- euro.

Elk jaar gebruik ik mijn zelfde plan en oefeningen.
Zet ik mijn doelen, die ik aankomende 12 maanden wil bereiken in een vast omlijnd en bewezen plan. Wat je doel ook is voor 2019, je hebt inzicht en tools nodig om je nieuwe doelen voor het nieuwe jaar zichtbaar te krijgen. Zodat je er naar kan handelen. Deze tools, inzichten, maar ook oefeningen zijn makkelijk om te doen. Je vertaald je inzicht naar een bewezen plan. Een plan met duidelijke stappen en acties, die je succes en winst opleveren.

“Plan je Strategie en Winst”.Strategie en Winst

Ik nodig je uit om op 9 & 10 januari de LIVE Strategie 2 Daagse “Plan je Strategie en Winst” bij te wonen. Je slaapt in mijn beach appartement in Noordwijk, waar we samen met een kleine groep van max 5 ondernemers de oefeningen doorlopen. En jij totaal gefocust bent op je strategie. Wil je weten hoe andere het hebben ervaren afgelopen november, lees meer.

Kan je er niet bij zijn 9 & 10 januari, dan heb je geen excuses om je niet aan te melden, voor de online masterclass “Plan je Strategie en Winst”.
Ben je klaar om 2019 je beste jaar tot nu toe te maken? Meld je aan voor de online masterclass ”Plan je Strategie en Winst”

Over de schrijver
Ik ben Francina en eigenaar van Master Your Business Moves. Zelf ben ik langer dan 30 jaar ondernemer. Mijn eerste bedrijf was een schoonmaakbedrijfje waar ik voor de hele straat schoonmaak klussen uit handen nam. Later had ik een naaischool en werkte ik als kleermaakster voor heel veel klanten. Mijn eerste bedrijf wat ingeschreven was bij KvK was Fashion Solution, een bedrijf waar we mediator waren tussen opdrachtgever en kandidaat en wij W&S van mensen. Ik heb dat met veel passie gedaan tot 1 april 2018, daarna heb ik mijn bedrijf verpacht. Per 1 juni 2018 ben ik actief met mijn nieuwe bedrijf aan de slag gegaan Master Your Business Moves. Mijn missie is om ondernemers te leren hoe zij geld kunnen verdienen! Dat betekent Mindset en aan je knoppen van je bedrijf gaan draaien. Ondernemen is niet moeilijk, het is een kwestie van doen, vallen opstaan en weer door gaan. Leren wat ging goed en wat doe ik volgende keer anders. Alleen dan betaald! En hoe vet is dat!
Reactie plaatsen