Geld is energie! Je hoeft niet hard te werken voor geld.
Je hoeft niet hard te werken voor geld. Geld is energie!
11 juni 2018 
5 min. leestijd

Je hoeft niet hard te werken voor geld. Geld is energie!

Naar aanleiding van mijn eigen geld challenge die ik een aantal weken geleden heb gehouden. Wil ik je verder inspireren over geld. Waar komt geld vandaan? De één zegt van mijn klanten, de ander zegt van mijn job, weer een ander zegt van mijn ouders en de volgende zegt weer: ik heb geen geld. 

Als geld uit een bepaalde bron komt, dan kun jij je voorstellen dat je ook geprogrammeerd bent om het zo te ontvangen en ben je niet bezig om na te denken dat het ook uit een andere bron zou kunnen komen. We denken IN THE BOX en niet meer OUT OF THE BOX!
We belemmeren onszelf door te bedenken dat geld uit 1 source komt en kunnen slecht bedenken dat er ook nog andere mogelijkheden zijn, dat geld ook nog ergens anders vandaan kan komen! Je hebt jezelf nu eenmaal geprogrammeerd dat geld vanuit die bron komt en niet anders!

Hoe denk jij over geld?

Maar hoe zit dat met jou?…Heb jij genoeg geld? Heb jij genoeg klanten? Waar komt jouw geld vandaan? Hoe kijk jij naar geld? Heb jij genoeg? Kan je alles doen wat je wil? Komt het geld met bakken bij je binnen? Komen de klanten binnen…? Is er overvloed? 

Of is het heel hard werken om maar enigszins geld binnen te krijgen!? Het kost je veel tijd en energie om maar enigszins geld te ontvangen en het komt altijd van die ene bron, misschien wel jouw bedrijf?

Jij besteedt heel veel tijd en energie aan je business en toch komt er niet uit wat je zou willen! 
Whhaa…je wordt er soms gek van! Je levert heel veel inspanning en toch werkt het niet.
Wat maakt het, dat je alleen maar harder gaat werken! Je werkt vaak heel veel en heel lang! 
Want dat zou toch iets moeten opleveren…hoop je…toch? Je harde werken moet een keer beloond worden…toch?

Soms ben je er zelfs gestrest van, want je werkt veel en hard, aan je business en er komt maar weinig omzet uit. Soms dan ben je gewoon uitgeput, kan je niet meer en zie je het totaal niet meer zitten. Je sleept jezelf er door heen, maar helaas is het de afgelopen weken, of maanden, misschien wel jaren niet veel beter geworden. 
Ondertussen zie je van alles op social media voorbij komen ….de ene (online) ondernemer nog succesvoller dan de ander! Het lijkt ze wel heel makkelijk af te gaan en het lijkt of ze er niets (of bijna niets) voor hoeven te doen….arggggh…je bent jaloers! JIJ WIL DAT OOK!

Je zit vast… Je denkt dat je nog harder moet werken om succesvol te zijn en omzet te genereren en dat doe je ook… Maar daar zit nu net de crux.

Je hoeft niet hard te werken voor geld!

Ben jij je dat bewust? Geld is energie!

Ik denk niet dat jij je daar bewust van bent, anders werk je niet zo hard en zo lang. Want als je zo geforceerd aan de slag bent en je bent aan het duwen en trekken om het voor elkaar te krijgen, dan gaat het gewoon weg niet lukken. Je trekt de verkeerde energie aan! Zo simpel is het!

Het gaat nu zo: als je zo hard duwt…dan begrijp je dat je eigenlijk geld van je wegduwt…door je gefrustreerde en pusherige inzet, om zaken maar voor elkaar te krijgen, kost wat kost. 
Jouw energie duwt nu juist geld weg in plaats van dat je het aantrekt.

Helaas…jij bent zelf het bewijs…..je hebt geen of te weinig klanten, te weinig omzet en te weinig geld.
Je zit in een negatieve spiraal die zich eigenlijk maar steeds blijft herhalen. 

Jouw gedachte is als ik een grote inspanning lever om mijn bedrijf succesvol te maken en ik ben er dag en nacht mee bezig, met alle ziel en zaligheid die je hebt, dan moet het mij ook een keer gaan lukken. Want jij denkt, dat alle ondernemers die hard werken, succesvol zijn.
En ik vertaal dan inspanning = tijd en energie!

Tijd en energie

En wat nog veel waardevoller is dan geld! Is jou TIJD en ENERGIE!

Geld is er namelijk in overvloed, het is er overal, in miljoenen, biljoenen, triljoenen, alleen niet bij jouw op je bankrekening. Maar wees je bewust dat, tijd en energie maar beperkt zijn en die kan je  niet kopen en je kan er niet meer aankomen. Weg is weg.

Als jij dan ook nog eens heel hard werkt en jij weer uitgeput en energieloos, terugkomt van je werk of business. Heb je weer tijd nodig hebt om bij te komen…die je dan weer niet in je bedrijf kan steken, je leeft in een negatieve cirkel en je hebt dan een negatieve habit.

Als we dus bedenken dat GELD NIET KOMT VAN INSPANNING (is tijd + energie)! Dan is het belangrijk om te gaan bedenken hoe je wel aan klanten, omzet of geld kan komen, om zo je mooiste leven ooit te leiden. Want het is iedereen zijn recht om een mooi leven te leiden!

Geld is energie

Als geld energie is en je weet dat energie een golflengte, een vibratie is…dan is het belangrijk dat jij ook op die golflengte gaat leren vibreren. 
Als jij bewust bent dat alles wat je echt verlangt en waar je hart van in de fik gaat, ook een vibratie (=energie) is! Wees dan je bewust dat jij deze vibratie kan beïnvloeden met juist positieve energie!

Zorg ervoor dat jij leert intunen op je eigen positieve frequentie. Geef aandacht aan je eigen frequentie en weet in welke emotionele staat je bent. 

En als je dan genoeg geld zou hebben…
Wat VOEL je dan echt….tune in op dat gevoel. Doe je ogen eens dicht en voel nu echt eens wat voor gevoel je dat geeft. Hoe ziet je toekomst er dan uit? Hoe ziet je dag eruit? Wat doe je dan? Hoe voelt het?

Het zal je duidelijk zijn als je de oefening doet. Dat je geen angst voelt! En dat er geen negatieve energie is! Je hoeft geen rekeningen te betalen, hoeft niet bang te zijn dat jij je hypotheek niet kan betalen..of je huur. Je voelt je blij, verheugt, in de gloria, energievol, power vol! En bent vol positieve vibes!!!!   

Forever Happy & Succesful

Angst en negatieve vibratie trekken geen geld aan! Stop te denken met…”ik ben het niet waard” of het is “niet voor mij weggelegd” of “ik ben niet goed genoeg”. Stop daarmee!!

Leer jezelf in te tunen op positieve energie en leer bewust, om dagelijks deze positieve energie op te wekken.
Met deze positieve energie kan jij alles aantrekken wat je wilt en kan je alles manifesteren! 
Met deze positieve energie en mindset,  kan jij ook klanten, omzet en/of geld gaan aantrekken! 
Leer te vibreren en te manifesteren.

Als jij met een bewuste mindset aan de slag gaat, kun je ook bewust elke dag intunen op deze positieve energie. Oefening baart kunst.
En dan kan je zaken als klanten, omzet, geld manifesteren en zo je mooiste leven ooit kan gaan leiden.

Mijn missie is om zoveel mogelijk (100.000) ondernemers te inspireren naar een succesvoller bedrijf waar zij leren geld te verdienen en zo hun mooiste leven ooit kunnen leiden.

Ben je klaar om een forever happy and succesvol leven te gaan leven?

  • Meer plezier en fun in je leven, zodat jij moeiteloos aan je bedrijf kan werken?
  • Op een positieve manier klanten aan trekken, op jou eigen positieve vibratie en golflengte, zodat jij niet meer krampachtig aan de slag bent in je bedrijf?
  • Effectief aan de slag zodat er genoeg tijd over is voor je gezin, familie en vrienden, zodat jij niet meer dagen lang en avonden lang moet doorwerken.
  • Meer energie zodat jij de juiste klanten kan aantrekken en meer omzet krijgt.
  • Een positieve mindset zodat jij nu echt actie gaat ondernemen, waardoor jij happy en succesvol wordt.

Dan nodig ik je uit om met mij mee te doen met het online programma. Klik hier voor meer informatie en ACTIE!

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen