Hoe jij snel een mooie salespage kan maken met Leadpages
Hoe jij snel een mooie salespage kan maken!
22 augustus 2018 
3 min. leestijd

Hoe jij snel een mooie salespage kan maken!

Wij waren opzoek naar een programma voor het maken van landingspagina’s. Nu horen we je al denken; landingspagina’s, wat zijn dat? Een landingspagina is een salespagina die jij kan inzetten voor jouw product of dienst zodat men niet wordt afgeleid op jouw pagina. Je wil natuurlijk dat iemand op jouw salespagina komt en jouw product of dienst ook daadwerkelijk koopt. Na heel lang zoeken kwamen wij bij Leadpages uit, en wauw wat een MUST HAVE tool is dat zeg.

Begin dit jaar zijn wij gestart met Leadpages en binnen no time stond de eerste landingspagina live. Daarbij maakte wij ook nog gebruik van de Leadbox van Leadpages, waarmee wij onze e-mailingslijst konden laten groeien!

In dit artikel leg ik je uit waarom Leadpages voor jou ook interessant is.

Wat is Leadpages?

Met Leadpages kun je op een hele gemakkelijke manier landingspagina’s maken. Je hoeft er bijna niet over na te denken. Daarnaast is Leadpages ook nog mobiel vriendelijk. De landingspagina’s die jij maakt werken ook heel goed op je mobiel.

Er zijn allerlei opties in Leadpages. Jij kunt jouw landingspagina op verschillende manieren opbouwen. Je kunt ervoor kiezen om een ladingspagina te maken op basis van een bestaand template of zelf een pagina volledig samen te stellen met de ‘drag-and-drop’ templates.

Soorten landingspagina’s

Met Leadpages kun je allerlei soorten landingspagina’s maken. Er zijn een aantal standaard templates, die jij bijna niet kan aanpassen. Ook zijn er ‘drag-and-drop’ templates beschikbaar die jij kan aanpassen naar jouw huisstijl, qua kleuren en door tekst, vormen, foto’s titels, social buttons, buttons, noem maar op toe te voegen. Er zijn templates voor het maken van een verkooppagina, het werven van deelnemers voor je online training, het werven van e-mailadressen, bedankt pagina’s, productlanceringen, pagina’s voor coupon codes en nog veel meer. Het enige wat jij hoeft te doen zijn teksten en foto’s aan de landingspagina toe te voegen.

Ik heb een aantal voorbeelden voor jou van landingspagina’s die wij hebben gemaakt met Leadpages.

Leadboxes

Wat zo fantastisch is, is dat jij ook gebruik kan maken van een Leadbox met Leadpages. Een Leadbox is een formulier wat zich opent na een klik op een button op je website (landingspagina). Er zijn nog meer mogelijkheden met een Leadbox. Zo kun je er ook voor kiezen om een Leadbox te maken die tevoorschijn komt als een bezoeker een bepaalde tijd op jouw website is. En nu denk je vast; maar dat is toch juist hartstikke irritant? Hoe irritant het ook kan zijn, feit blijft wel dat deze boxen enorm goed werken. Ze helpen vaak bij het groeien van jouw e-maillijst of nieuwsbrief inschrijvingen. Combineer een Leadbox bijvoorbeeld dan ook met een gratis weggever, zoals een e-book, whitepaper of een videoreeks. Ga jouw e-maillijst laten groeien!

Leadpages koppelen aan WordPress en Facebook

Leadpages is gemakkelijk te koppelen aan WordPress en Facebook. Je kunt met Leadpages een landingspagina publiceren als een tab op je eigen Facebookpagina. Zo kun je heel gemakkelijk vanuit jouw Facebookpagina jouw e-maillijst laten groeien.

Dit is een voorbeeld van een Facebooktab:
https://www.facebook.com/FrancinavdBerg.business.wealth.coach/app/176002773120344/

Het enige nadeel is, is dat de Facebooktab niet te zien is op een mobiel.

Voor WordPress kun je een Leadpage plugin downloaden, waarmee je al jouw landingspagina’s gemakkelijk kunt plaatsen op jouw eigen website. Je kan ook je landingspagina op Leadpages zelf publiceren, maar het ziet er professioneler en vertrouwder uit voor je bezoeker als je het op je website zelf publiceert.

Naast de koppeling met WordPress en Facebook is Leadpages ook heel gemakkelijk te koppelen aan allerlei grote e-mail software programma’s, zoals MailChimp, Autorespond, Aweber en zelfs met Active Campaign. Zodat jij al jouw verzamelde e-mailadressen in 1 gemakkelijk systeem kunt bewaren.

Wil jij zelf ook Leadpages gaan proberen? En zelf aan de slag met het bouwen van snelle en mooie landingspagina’s? Maak dan een account aan. Je kunt het 14 dagen lang gratis uitproberen en mocht je het uiteindelijk toch niks vinden dan heb je de ’30 dagen geen vragen geld terug’ garantie.

Mocht je het nog allemaal spannend vinden om zelf aan de slag te gaan, dan kan je ook ons inhuren. Dan gaan wij aan de slag voor jouw landingspagina’s. Wil je meer weten, klik hier!

Leadpages

Over de schrijver
Daisy is ruim 2 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van marketing, online marketing, social media en het opzetten van salesfunnels. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan is zij jouw "wizard" die het voor je kan oplossen. Geen probleem is haar te gek. Daisy werkt voor en met heel veel ondernemers. Ze werkt als een tornado zo snel. Denkt mee met je business en weet dit te vertalen naar campagnes. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.
Reactie plaatsen