Tips om zelf top fotos te gaan maken.
Tips om zelf top foto's te gaan maken.
03 april 2020 
1 min. leestijd

Tips om zelf top foto's te gaan maken.

Daar zit je dan…waarschijnlijk de hele dag thuis. Om elkaar te beschermen tegen het corona virus. Vergeet niet dat je niet de enige bent. We zitten als ondernemers bijna allemaal in hetzelfde schuitje. Laten we elkaar helpen, samen op een positieve manier door deze moeilijke periode komen.

Ik ben fotograaf, gespecialiseerd in kinderfotografie. Graag wil ik mijn kennis met jullie delen.

Dit filmpje heb ik gemaakt om jullie te inspireren om zelf aan de slag te gaan om top foto’s te gaan maken voor je eigen social media. Heel simpel, met je eigen iPhone! Simpele praktische tips die jouw iPhone foto’s naar een hoger niveau tillen.

Nu moeten we allemaal extra creatief zijn met de dingen die we nu om ons heen hebben. Dat is uitdagend, spannend maar ook leuk!

Online zichtbaar blijven en contact met je klanten houden is ontzettend belangrijk. Vooral nu veel mensen thuis zitten zal er meer gebruik worden gemaakt van social media.

Plaats je nooit een selfie, dan is het nu de tijd omdat eens te gaan doen! Door een selfie of een inkijkje achter de schermen te geven laat je de menselijke kant van jouw bedrijf zien. Waardoor de klant je beter leert kennen, meer vertrouwen in je krijgt. Je trouwe klanten hou je, door je selfie, nu extra op de hoogte hoe het met je gaat in deze moeilijke periode.

Tips om een selfie te maken:

  • Neem het liefst een selfie bij daglicht. Kijk goed waar het licht vandaan komt, loop door de kamer en maak de foto op verschillende plekken.
  • Probeer verschillende hoeken van je gezicht uit, meestal komt één kant van je gezicht beter uit op foto’s.
  • Zoek een rustige achtergrond. Mocht je ruimte om je selfie hebben dan is het een aanrader om in de achtergrond iets van jouw bedrijf terug te zien in de foto. Dat kan bijvoorbeeld je moodboard zijn of je werkruimte.
  • Houdt je arm goed stil wanneer je drukt.
  • Adem in en vooral ook uit 😉 Je adem inhouden levert spanning op die je terugziet in de foto. Adem in en maak de foto als je uitademt.
  • Bewerk je foto. Crop de foto, mocht dat nodig zijn. Maak hem iets lichter of donkerder. Heb je een vaste bewerkings filter voor je social media foto’s, gebruik deze dan ook voor deze foto.
  • Neem er de tijd voor! Een goede selfie maken lukt vaak niet in één keer.

Zet’m op!

Wens je heel veel succes, creativiteit en vooral plezier in het maken van je eigen foto’s.

Mocht je nog vragen hebben, je kan me altijd mailen op: info@byninette.com of stuur me een berichtje via een DM op instagram.

foto's maken met je iphone

Over de schrijver
Reactie plaatsen