Inspiratie voor 2021 voor je bedrijf - Master Your Business Moves
Inspiratie voor 2021 voor je bedrijf
17 december 2020 
4 min. leestijd

Inspiratie voor 2021 voor je bedrijf

Tot zeker 19 januari zitten we met zijn alle in een strenge lockdown en vraag jij je misschien af, hoe zit dat met mijn bedrijf? Hoe houd ik het draaiend volgend jaar!? Hoe krijg ik toch omzet en klanten? Als jij mij volgt dan weet je dat ik dit jaar een omzetplus van 100% heb gemaakt met mijn online business en met mijn vastgoedonderneming een plus 40%! De kennis die ik heb toegepast in mijn bedrijven geef ik dit jaar nog door aan jou! Graag geef ik je al een klein voorproefje van de 12-daagse online masterclasses als inspiratie voor je bedrijf 🤩.

Hoe vind ik mijn ideale klant?

Op 20 december beginnen we met het bepalen van je ideale klant. We gaan samen kijken naar wie jouw ideale klant is en wat de behoeftes zijn van deze klant. Wanneer je dit weet kun je de volgende punten beter in kaart brengen:

  • Waarvoor je bedrijf staat.
  • Welke boodschap je wil uitbrengen met je bedrijf.
  • Wat je aanbod in producten en/of diensten zijn.
  • Hoe je je verkoop en ondersteuning nog beter weet op te bouwen en te communiceren.

Als je de juiste klanten wil aantrekken, dan is dit het perfecte onderdeel waar je kritisch kunt kijken naar hoe je dit beter gaat doen en waar je jaarlijks kunt bijstellen om dit te behouden.

Hoe maak ik mijn ultieme freebie/weggever?

Om je (potentiële) klanten iets nieuws aan te bieden kun je ervoor kiezen om iets gratis aan te bieden. Denk hierbij aan een gratis e-book of cursus. De twee voornaamste redenen om gratis weggevers aan te bieden zijn om de e-maillijst van je bedrijf te vergroten en om (potentiële) klanten een voorproefje te geven van jou aangeboden producten en/of diensten. Tijdens deze masterclass op 21 december laten we je zien hoe je dit in Canva kunt doen. Ook vertellen we je hoe een goede aanmeldpagina (opt-in) eruit ziet en wat een goede manier is om reclame te maken voor je weggever.

Hoe maak ik een aantrekkelijk aanbod?

Voor nog meer inspiratie voor je bedrijf zal je tijdens deze masterclass op 22 december leren hoe je een aanbod in producten en/of diensten aantrekkelijker kunt maken voor je (potentiële) klanten. Wanneer je aanbod niet aansluit op de behoefte van je doelgroep zul je veel klanten mislopen. Het is dus erg belangrijk dat je aanbod en de behoeftes van je (potentiële) klanten op elkaar aansluiten!

Doelen stellen voor 2021

Als ondernemer zijnde heb je bepaalde doelen voor ogen die je graag wil behalen. Groots denken mag en is goed, maar het moet wel realistisch zijn! Tijdens deze masterclass leer je hoe je gemakkelijk en eenvoudig doelen kunt stellen die je ook daadwerkelijk kunt gaan behalen. Wanneer je een realistisch doel voor ogen hebt ben je in staat om de lat elke keer te verhogen en uiteindelijk je grote doel te behalen.

Mindset Masterclass i.s.m. lifecoach Frouke Loopik

Frouke Loop geeft je graag nog meer inspiratie voor je bedrijf door tijdens deze Masterclass je te leren waarom een goede mindset de sleutel is tot je succes. Een positieve mindset met een goede focus brengt je namelijk veel verder, dan een negatieve mindset waarbij je geen strategie hebt om je doelen te behalen. Leer tijdens deze masterclass op 24 december je mindset te veranderen op een leuke, leerzame manier!

Masterclass ‘pijnloos thuiswerken’ i.s.m. Miesko Pilates

Thuis werken is inmiddels het nieuwe normaal geworden, maar kan voor velen nog steeds onwennig zijn. Tijdens deze masterclass op 25 december ga ik samen met Marlies van Miesko Pilates je vertellen hoe je iedere dag fit kunt thuiswerken. Wanneer je meedoet aan deze masterclass zul jij een stuk fitter thuis gaan werken, want je gaat anders bewegen.

Pinterest inzetten als zoekmachine

Als je een zoekmachine zou moeten opnoemen, dan denken we eigenlijk altijd gelijk aan Google of YouTube. Wat veel mensen vergeten is, dat Pinterest ook een super handige zoekmachine is! We gaan je laten zien hoe je Pinterest als zoekmachine kunt inzetten om meer traffic naar je website te genereren. Blijf innoveren met je bedrijf en probeer volgend jaar Pinterest eens in te zetten voor bedrijf mocht je dit nog niet doen.

Meer omzet krijgen met een goede strategie en planning

Met deze masterclass leer je hoe je een strategisch stappenplan opstelt om uiteindelijk je gewenste doelen en omzet te behalen. Vanuit een strategisch stappenplan stel je een actieplan op die jou gaat helpen om actiegericht aan je doelen te werken.

Hoe start ik met e-mailmarketing?

Het inzetten van e-mailmarketing geeft je de mogelijkheid om een band op te bouwen met je (potentiele) klanten en dus een echte must! Tijdens deze masterclass leer je de verschillende soorten van e-mailmarketing en welke statistieken je kunt bekijken om betere resultaten te behalen. Je leert ook hoe je een goede e-mail schrijft en welke structuur beter converteert. Verder laten we je de basics zien van het programma Mailblue, zodat je zelf direct vandaag er nog kunt starten.

Masterclass i.s.m. Mrs E-commerce – Hoe krijg ik meer klanten naar mijn website?

Tijdens deze masterclass op 29 december leer je hoe je van je website een conversie machine kunt maken, waardoor je uiteindelijk meer klanten gaat krijgen. Met de verschillende mogelijkheden om dit te doen met onder andere, een goede SEO, zal Stefanie je hier alles over vertellen!

Hoe maak ik content voor Social Media?

Op 30 december krijg jij een overzicht van verschillende socialmediaplatformen en de bijbehorende trends van 2021. Wanneer je deze weet kun je dat gelijk toepassen in je eigen socialmediakanalen en je social media dus beter inzetten. Ook gaan we het hebben over hoe je het beste vooruit kunt werken en het inplannen van je social media berichten.

Masterclass i.s.m. Robert van Fixxt – Financiële tips waar je winst mee kunt creëren in 2021

Het overzicht hebben op je financiële situatie is erg belangrijk. Tijdens deze masterclass gaat Robert je vertellen hoe je meer grip kunt krijgen op je kosten en geeft hij je financiële tips, waarmee je meer winst kunt creëren in het aankomende jaar!

Meld je aan voor de 12-daagse online masterclasses!

Ik zie een wereld vol kansen! Kansen om juist nu te verkopen, of juist nu in te kopen!
De economie is in een ijstijd en jij mag opstaan als een “gladiator”! Om je gewenste doelen in het nieuwe jaar te behalen is het belangrijk dat je gaat DOEN 💪 . Om je hierbij een handje te helpen kun jij je nu met een speciale aanbieding aanmelden voor de 12-daagse online masterclasses en zoveel mogelijk inspiratie opdoen voor je bedrijf! Voor 5 euro meld je je aan en dit bedrag zal gedoneerd worden aan een goed doel, hoe mooi is dat!? 😍

Klik hier voor alle informatie en meld je direct aan!

Over de schrijver
Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haar passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen met Master Your Business Moves.
Reactie plaatsen