Deel Firestart Your Business

Online Coachingsprogramma 'Firestart Your Business' promoten

Speciaal voor deze ondernemers die strugglen, die niet verder komen, die vast blijven hangen, hebben wij Firestart Your Business ontwikkeld. Dit volledige programma helpt een startende creatieve ondernemers om alles op de rit te krijgen. Om meer structuur en overzicht te krijgen in hun business.


Help mee om zoveel mogelijk ondernemers te bereiken, zodat zij kunnen groeien met hun bedrijf en hun doelen echt gaan behalen. Dit doe je door Firestart Your Business te delen via social media. We hebben kant-en-klare berichten en afbeeldingen in het juiste formaat gemaakt, zodat delen voor jou super makkelijk is.

Hoe kun je in 10 seconden iets op social media delen?

1. Kies je favoriete afbeelding en sla deze op je computer of telefoon op

2. Kies je favoriete tekst en selecteer deze. Pas eventueel iets aan.

3. Kies je favoriete social media kanaal, klik op delen en voila: klaar ben je!

Simpeler kunnen we het niet maken, wel leuker! 

Delen als Post op Instagram, Facebook en LinkedIn 

1. Kies je favoriete afbeelding en sla deze op je computer of telefoon op (even selecteren en rechtermuisknop 'opslaan' op een screenshot nemen).


null  null  null  null


2. Kies je favoriete tekst en selecteer deze. Pas de tekst eventueel nog wat aan.

Voorbeeld 1

Ben jij een ondernemer die het maar niet lukt om een succesvolle business te bouwen? Lukt het je maar niet om je (omzet)doelen te behalen? Vind je het allemaal te langzaam gaan en wil je NU echt vol gas aan je bedrijf werken? 


Dan is het programma 'Firestart Your Business' van Master Your Business Moves echt iets voor jou! In dit programma krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Meld je vandaag nog aan.  Echt een aanrader!
[plaats hier jouw affiliate link]

Voorbeeld 2

Een tip voor jou! Het programma 'Firestart Your Business' van Francina en Daisy.

Geschikt voor ondernemers die klaar zijn met aanrommelen, NU eens echt willen groeien. Voor ondernemers die hun (omzet)doelen willen gaan behalen en vol gas aan hun bedrijf willen werken!

Dit programma zet je aan tot DOEN, je gaat met een FIRESTART werken AAN je bedrijf. Je leert de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten.

Meld je vandaag nog aan.  Echt een aanrader!
[plaats hier jouw affiliate link]

Voorbeeld 3

Meer financiƫle stabiliteit, meer rust in je hoofd en meer structuur en overzicht met je business, dat wil jij toch ook?


In dit programma leer je de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten. Je leert niet alleen HOE, maar ook WAT en WAAROM. In dit programma krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Meld je vandaag nog aan.  Echt een aanrader!
[plaats hier jouw affiliate link]

3. Ga naar Instagram. Voeg de opgeslagen afbeelding en gekopieerde tekst toe als bericht, klik op delen en voila: klaar ben je!

3. Ga naar LinkedIn. Voeg de opgeslagen afbeelding en gekopieerde tekst toe, klik op delen en voila: klaar ben je!

3. Ga naar Facebook. Voeg de opgeslagen afbeelding en gekopieerde tekst toe, klik op delen en voila: klaar ben je!


Extra tof: Als je ons tagged onder je bericht of in je story, dan geven we jou een shoutout in onze stories. Zo krijg je meteen zichtbaarheid in ons netwerk. @masteryourbusinessmoves Instagram. 

Delen als Story op Instagram en Facebook

Hieronder ook een paar plaatjes om in je stories te delen. Als je ons tagged onder je bericht of in je story, dan geven we jou een shoutout in onze stories. Zo krijg je meteen zichtbaarheid in ons netwerk. @masteryourbusinessmoves op Instagram. 


null  null  null  null

Delen via je Nieuwsbrief

Heb je een mailinglijst, dan kun je er ook voor kiezen om Firestart Your Business te promoten via je nieuwsbrief. Hieronder hebben we een mail voor je opgesteld, die je zo kunt sturen naar je lijst. Natuurlijk kun je de mail nog aanpassen naar eigen wens. Ook kun je een van de visuals van social media gebruiken in je nieuwsbrief, als je wilt.


Hoii [Voornaam],

Sinds ik ondernemer ben geworden ben ik altijd op zoek naar manieren om door te groeien. Om mezelf te blijven ontwikkelen, maar ook mijn business. Daar deel ik graag iets over, want dit heeft mij echt verder geholpen met mijn business.

Als jij nu vastloopt en het idee hebt dat je stil staat en maar niet verder komt, is 'Firestart Your Business' van Master Your Business Moves echt iets voor jou! In dit programma leer je de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten. Nu hoor ik je al denken; ja de basis heb ik al staan.. Ik snap dat je dat denkt, dacht ik ook. Maar het is toch fijn om samen met iemand anders te kijken naar die basis, want je komt niet voor niets niet verder met je business.

Geschikt voor ondernemers die klaar zijn met aanrommelen, NU eens echt willen groeien. Voor ondernemers die hun (omzet)doelen willen gaan behalen en vol gas aan hun bedrijf willen werken!

Je leert niet alleen HOE, maar ook WAT en WAAROM. In dit programma krijg je tools om een succesvolle (online) business te bouwen. Zodat je klanten, omzet en winst gaat behalen uit je website en online social media kanalen.

Dit programma zet je aan tot DOEN, je gaat met een FIRESTART werken AAN je bedrijf. Je leert de basis hoe jij je bedrijf kunt opzetten.

Meld je vandaag nog aan. Echt een aanrader!
[zet hier jouw affiliate link]

Laat het mij even weten of je het gaat doen. Vind ik leuk!

Groetjes,
[Jouw naam]


Heel tof dat je Firestart Your Business gaat delen! Super bedankt!