Sterk Netwerk Opbouwen om de leukste klanten te krijgen!

Een Sterk Netwerk Opbouwen om de leukste klanten te krijgen!

Kom naar dit EVENT op vrijdag 16 september 2022 

Hoe zet je een sterk netwerk in 

om meer klanten te krijgen?

8 redenen om alle afspraken uit je agenda te schrappen op vrijdag 16 september en bij dit event aanwezig te zijn. Ontdek:

 • Hoe jij jezelf zo kan positioneren, zodat je opvalt en klanten voor jou kiezen;
 • Wat de beste formule is om jezelf te pitchen, zodat je overtuigt en daarmee verkoopt;
 • Hoe je huidige klanten, jou weer nieuwe klanten gaan opleveren via digitale mond-tot-mond-reclame;
 • Op welke manier jij moeiteloos nieuwe klanten aantrekt vanuit verbinding, dankzij je online community;
 • Dat je geen Old Boys Network nodig hebt, omdat je zelf een krachtig eigen netwerk creëert;
 • Hoe je in weinig tijd wél de leukste klanten aantrekt;
 • Start, activeer en groei je eigen netwerk al tijdens dit event;
 • Your Network Is Your Net Worth


Ons doel is: dat jij er in ieder geval 9 waardevolle connecties uithaalt!

Ja ik ben bij het event

In 1 klap 100 connecties met zakenvrouwen erbij op LinkedIn, hoe zou jij dat vinden?

De kracht van een sterk netwerk. Hoe creëer jij zelf een krachtig netwerk, zodat je meer klanten gaat krijgen. Dat is waar we het over gaan hebben tijdens het event. 

Sommige ondernemers hebben een groot netwerk bij de start van hun bedrijf en andere staan al 10-0 achter. Een sterk netwerk wordt vaak onderschat. Veel ondernemers richten zich op het verkrijgen van nieuwe klanten, constant maar weer op zoek naar nieuwe klanten. Terwijl ze hun eigen netwerk vaak vergeten. Wist je dat er in je eigen netwerk ook klanten kunnen zitten?

Ook wij hebben ons eigen netwerk gecreëerd en zelf onze business gebouwd. Zonder een gouden paplepel, of omdat het ons is komen aanwaaien. Maar door ons eigen netwerk in te zetten. We gaan jou inspireren en laten zien hoe wij dat hebben gedaan, omdat we geloven dat veel vrouwelijke ondernemers hier kansen laten liggen. Daarom delen we ons verhaal: 2 powervrouwen die elkaar empoweren! (Mag je dat over jezelf zeggen? Ja dat mag ;-)). Elkaar versterken en netwerken aan elkaar koppelen, dat mogen we als vrouwen veel meer doen. Samen bereik je meer dan alleen!

Ontdek de sprekers van dit EVENT

Francina van den Berg

Business Builder & Strategie Expert

Meer dan 30 jaar ben ik al succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik al actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Netwerken is mijn tweede natuur. En het  is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als jij je verbindt met je klanten en echte interesse toont. Vandaar dat netwerken een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben.

In mijn vorige bedrijf, een Werving & Selectie bureau, ben ik van scratch af aan begonnen. Ik had geen klanten toen ik met deze nieuwe business begon. Binnen 5 jaar hadden wij een miljoenen bedrijf staan. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Daarnaast is netwerken en verbinding maken met je klanten een must om een stabiel en gedegen bedrijf te bouwen.

In 2018 startte wij ons nieuwe bedrijf Master Your Business Moves, weer van scratch af aan en zonder omzet en klanten. Binnen 4 jaar begeleiden we jaarlijks zo'n 175 klanten en verdubbelen we elk jaar onze omzet. In de afgelopen jaren hebben we een nieuw netwerk opgebouwd. Uit ons nieuwe netwerk krijgen wij steeds nieuwe klanten en klanten leveren ons ook weer klanten aan.

Op dit event laat ik je zien hoe jij je netwerk kunt inzetten als een krachtige sales tool om de leukste klanten aan je te verbinden, hoe wij dat de afgelopen 4 jaar ook hebben gedaan.

Maartje Blijleven

Queen of Communities

Twintig jaar ben ik zzp-er en ondernemer en net als veel ondernemers heb ik zelf ook geworsteld met het activeren van mijn achterban, zichtbaar zijn, impact maken en nieuwe klanten binnenhalen. Ik was heel goed in het opzetten en activeren van communities van grote A-merken zoals KLM, Endemol, Postcode Loterij, maar voelde als ondernemer een grote drempel om mijn eigen achterban te mobiliseren. Wat als ik afgewezen word?! Niet goed genoeg ben en faal? Uit angst stelde ik een eigen community steeds uit.

Pas op 1 september 2020 startte ik mijn eigen groep, de Community Leaders Club. Binnen 3 maanden ging ik van 0 naar 1.130 leden, 43 nieuwe klanten en 42.785 euro aan extra omzet dankzij mijn Facebookgroep. Wauw! Inmiddels staat de teller op 5.500 leden en heb ik dankzij een sterk netwerk, mijn community, honderden klanten gekregen. Mijn grootste doorbraak is het organiseren van het Online Community Summit. Door mijn eigen netwerk in te zetten, deelden 25+ top ondernemers kosteloos hun kennis en schreven zich 4.300 in, zonder dat ik daarvoor advertentiebudget inzette. Mooie connecties kwamen tot stand, duizenden mensen werden geïnspireerd en ik draaide die maand een omzet wat voor anderen een jaarsalaris is. 

Iedere succesvolle ondernemer investeert in 2 belangrijke onderdelen in haar bedrijf: 1) een product of dienst om te verkopen, want anders heb je alleen een dure hobby. En 2) een goede relatie met een leuke achterban, zodat ze ook daadwerkelijk klant bij je worden en anderen aanraden om met jou te gaan werken. Investeer dus in die achterban, in dat sterke netwerk. Zonder mijn netwerk was mijn boek nooit een #1 Managementboek bestseller geworden. Met succes lanceren, dat gun ik jou ook!

Wat klanten zeggen over Francina

null null

null null

Wat klanten zeggen over Maartje

null

Tickets voor het event: Sterk Netwerk Opbouwen

1 ticket voor het event

Kom alleen naar het event

€ 97,-
€ 87,-
 • Toegang tot Event op 16 september 2022 in Carlton President Hotel Utrecht
 • De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur
 • Inclusief gratis lunch, drankjes en een toffe goodiebag
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Hotelkamer los bij te boeken via het Carlton President Hotel

2 tickets voor het event

Neem je business buddy mee naar het event

€ 194,-
€ 164,-
 • Toegang tot Event op 16 september 2022 in Carlton President Hotel Utrecht
 • De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur
 • Inclusief gratis lunch, drankjes en een toffe goodiebag
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Hotelkamer los bij te boeken via het Carlton President Hotel

Veelgestelde Vragen Event

Waar en wanneer is het event?

Het event wordt gehouden op vrijdag 16 september 2022 in het President Carlton Hotel in Utrecht.

Hoe laat begint en eindigt het event?

Het event begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00. De inloop is vanaf 09.00 uur.

Tot wanneer kan ik een kaartje kopen?

Je hebt uiterlijk tot en met woensdag 14 september om je kaartje met korting te kopen. Wacht echter niet te lang om jouw ticket te bemachtigen, we hebben maar beperkt aantal tickets in de verkoop

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het event?

Het event vindt plaats in het President Carlton Hotel in Utrecht. Vlak naast de A2.

Adres:
Floraweg 25
3542 DX UTRECHT

Kom je met de auto? Je kunt bij de locatie gratis parkeren voor de deur.
Kom je met het openbaar vervoer? Dan stopt er een bus vlak voor de deur van het hotel

Hoe is het eten en drinken geregeld?

Tijdens de lunchpauze gaan we gezellig lunchen met z’n allen in het restaurant van het hotel. Tussendoor zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. De gehele dag staat er koffie, thee en verse jus orange tot je beschikking. en zijn er voldoende hapjes en drankjes beschikbaar. Er is voor iedere dieetwens iets beschikbaar. Kortom, je wordt goed verzorgd tijdens deze dag. All inclusive!

Waarom moet ik mijn agenda leeg vegen om hierbij te zijn?

Scroll weer even omhoog op deze pagina ;-). Het is mega waardevol als je wilt ontdekken doe je jezelf zo in de markt zet, dat klanten naar jou komen in plaats van dat je moet leuren met je aanbod. Alles valt en staat met een sterk netwerk, zeker als je een klein bedrijf runt en geen tienduizenden euro’s aan advertentiebudget hebt. Al tijdens het event ga je je pitch schrijven en oefenen, netwerken met andere zakenvrouwen en ontdek je hoe een sterk netwerk ook voor jou een mega verschil in je business maakt.

Wanneer is dit event niets voor mij?

Hier komen de leukste zakenvrouwen bij elkaar die geloven in lift as you grow. Die elkaar echt verder willen helpen. Niet die zure jaloerse vrouwen die elkaar niets gunnen, omdat ze bang zijn dat jij er dan met hun klanten vandoor gaat. Wij geloven dat ‘the pie is big enough for all of us’ en dat het leuk is om elkaar in de spotlight te zetten. Dus eh.. Als je liever alles zelf doet en andere zakenvrouwen niet wilt helpen, blijf dan vooral thuis. Dan is dit evenement echt niets voor jou.

Waarom is de prijs zo laag, is het dan wel goed?

Ons doel is om 100 vrouwen bij elkaar te brengen en te inspireren. Het is onze manier van giving back na een paar prachtige en succesvolle ondernemers jaren. Daarnaast vinden wij (Francina en Maartje) elkaar leuk en inspirerend en lijkt het ons heel tof dat ons netwerk ook weer een groter netwerk wordt van leuke en inspirerende vrouwen die elkaar helpen.


Delen is vermenigvuldigen. Daarom bieden we de kaartjes aan tegen kostprijs. Met de kosten voor de zaalhuur, lunch en wat organisatorische kosten, gedeeld door 100, komen we op deze lage prijs uit. We geloven dat een sterk netwerk zichzelf terugbetaald en dat er ongetwijfeld een aantal vrouwen na dit evenement met ons willen werken. Daarom kunnen we dit voor deze lage prijs aanbieden. Maar eh… met bij elkaar 50+ jaar aan ervaring doet die lage prijs natuurlijk niets af aan de kwaliteit. Het wordt echt mega waardevol. Als je er 1 toffe connectie uithaalt is dit evenement al een succes. Met 100 aanwezigen moet dat wel lukken, toch?

Tickets voor het event: Sterk Netwerk Opbouwen

1 ticket voor het event

Kom alleen naar het event

€ 97,-
€ 87,-
 • Toegang tot Event op 16 september 2022 in Carlton President Hotel Utrecht
 • De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur
 • Inclusief gratis lunch, drankjes en een toffe goodiebag
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Hotelkamer los bij te boeken via het Carlton President Hotel

2 tickets voor het event

Neem je business buddy mee naar het event

€ 194,-
€ 164,-
 • Toegang tot Event op 16 september 2022 in Carlton President Hotel Utrecht
 • De dag start om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur
 • Inclusief gratis lunch, drankjes en een toffe goodiebag
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Hotelkamer los bij te boeken via het Carlton President Hotel