Gratis Besloten Podcast Reeks | Master Your Business Moves

Gratis Besloten Podcast

Je bent ondernemer geworden omdat je meer je eigen tijd in wil delen. Jij wilde eigen baas zijn, je vrij voelen en zelf beslissingen nemen. Het lukt je maar niet om vet winst te verdienen met je bedrijf. Je hebt jouw bedrijf nog steeds niet op de rit, er komt te weinig omzet binnen en je hebt te weinig klanten...

Om je daarbij te helpen heb ik nu een gratis besloten podcast bundel voor je gemaakt, waarin ik je precies meeneem en de stappen deel die je te zetten hebt om succesvol te worden.

Ineens ben je toch niet 

niet zo zeker meer van je zaak...

Je bent lekker aan het knallen met je bedrijf, maar dan slaat plots de twijfel toe. Je gaat je de volgende dingen ineens afvragen. Zit er nog wel iemand op mij te wachten? Er zijn al zoveel andere… Kan ik wel genoeg klanten krijgen? Laat staan die klanten ook vasthouden? Zijn mijn ideeën wel goed genoeg? Vraag ik wel de juiste prijs aan mijn klanten? Ben ik zelf wel goed genoeg?

Ineens ben je toch niet niet zo zeker meer van je zaak. Dit zorgt er direct voor dat je niet meer zichtbaar bent en dat je dus geen klanten en omzet hebt.


Er is altijd wel iets wat je tegen houdt. En dat kan echt van alles zijn.

❌ Je bent nog bezig met een opleiding, voordat je echt mag beginnen met mensen helpen en er geld voor vragen. ONZIN!
❌ Je hebt je aanbod af en wilt het gaan aanbieden. Maar eerst moet je website echt af. ONZIN!
❌ Een logo ontbreekt nog en een logo is wel belangrijk voordat je met klanten aan de slag gaat. ONZIN!
❌ Je hebt je idee al uitgewerkt, maar komt niet op de juiste bedrijfsnaam. En die moet je wel eerst hebben, voordat je kunt starten. ONZIN!

Het verhaal dat jij jezelf vertelt in je hoofd en wat jouw gedrag bepaalt, dat verhaal is belangrijk. En dat is ook tegelijkertijd het moeilijkste. Succesvol ondernemen heeft dan ook vooral te maken met leren hoe je dat duiveltje op je schouder onder controle krijgt.

Speciaal voor ondernemers en voor ondernemers die maar niet verder komen. Blijven hangen in een chaotische situatie, waardoor je niet meer dan 3k per maand omzet.

Wie heeft deze podcasts voor je gemaakt?

Francina van den Berg - Eigenaar van Master Your Business Moves

Ik ben Francina van den Berg ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was ik bezig om te bedenken hoe ik geld kon verdienen en hoe ik een business kon opzetten. Zelf kom ik niet uit een ondernemersgezin. Ondernemen is mijn passie en zit in mijn bloed! Ik houd van het spel en van creëren en vooral van winnen! Dat heeft mij geen windeieren gelegd! 


Op dit moment heb ik 4 succesvolle bedrijven die er voor zorgen dat ik mijn allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom ik ondernemers, zoals jij, inspireer dat ook te doen met mijn bedrijf. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken met het verder in de markt zetten van je bedrijf, mail me vrijblijvend.

Download nu de besloten podcasts!

  De volgende podcasts heb ik voor je opgenomen:
  • Mijn Ondernemersreis
  • WHY? Wat drijft je als ondernemer?
  • 10 inzichten die ik eerder had willen weten als ondernemer
  • De 6 basis stappen voor het neerzetten van een succesvol bedrijf
  • 6 zaken waar jij al ondernemer niet mee bezig zou moeten houden
  • Hoe bepaal jij een logische product en prijs opbouw


  Schrijf je nu in voor de gratis besloten podcast bundel door je naam en e-mailadres hieronder achter te laten. Veel luister plezier!