Workshop: Full Focus op je Omzetdoel af
mini training business

Ben jij er klaar voor om je 

omzetdoel dit jaar te gaan behalen?

Je hebt al van alles geprobeerd en vooral ook notitieboekjes vol geschreven met plannen en ideeΓ«n, maar het uitvoeren lukt je maar niet. Je staat nu op een punt dat je beseft dat je echt iets anders moet gaan doen. Zo kan het niet langer!


Je bent een doener, maar wilt nu eindelijk ook eens het juiste gaan doen. Niet hapsnap, hier en daar maar wat doen. Nee, echt gericht bezig zijn wat je wilt en hoe je dat kunt gaan realiseren. Niet eerst zelf aankloten om er vervolgens na een paar maanden weer achter te komen dat het alsnog niet gaat zoals je wilt. Je wilt het nu een keer direct goed doen en je weet dat je daarvoor nog bepaalde strategische kennis nodig hebt. 

Herken je dit? Dan is deze workshop dΓ© oplossing voor jou!

Normaal heeft deze workshop een waarde van 197,- euro, maar NU kun je mee doen voor maar liefst 10,- euro.

Ik deel een bewezen stappenplan die er elk jaar 

voor zorgde dat wij onze omzet verdubbelde

Nadat ik mijn oude bedrijf Fashion Solution had verkocht ben ik zelfstandig ondernemers en bedrijven gaan helpen om meer impact te maken met hun bedrijf.  En ik gun jou dat ook, meer klanten, meer winst, meer omzet en meer vrijheid.

Ik geloof er heilig in dat als we doen wat we leuk vinden en daarmee geld kunnen verdienen dat we de wereld dan een stukje mooier maken. Je helpt niet alleen jezelf, maar ook andere met jouw product of dienst.  Veel ondernemers en veel van mijn klanten zijn fantastisch in wat ze doen, maar ze zijn (nog) niet goed in het vak β€˜ondernemen’. Het is ook een vak apart, geloof me. Toen ik 30 jaar geleden begon moest ik het ook leren. Ik begrijp het ook helemaal, want ondernemen hebben we nooit echt in de schoolbanken geleerd. We zijn klaargestoomd om voor een baas te werken, netjes achter je bureau zitten tot het weer 5 uur is en je weer naar huis kunt.  

Er komt in het begin meer bij kijken dan je zou denken en 90% van de ondernemers onderschat deze fase. Het is zelfs zo dat 60% van de zelfstandige ondernemers zonder personeel stoppen binnen 5 jaar. Bizar hoog percentage vind ik dat. De eerste fase die vaak onderschat wordt is wel de meest cruciaalste fase. Dit is de fase waarin je de fundering van jouw bedrijf gaat leggen.

Dit kost tijd en energie en ik wil niet zeggen dat je er niet hard voor moet werken, maar er is altijd een manier om slimmer te werken.

Wanneer is deze Workshop een must?

πŸ‘„ Als je nu geen helder en concreet plan hebt hoe jij je doelen nog gaat behalen

πŸ‘„ Als jij maar wat aan het doen bent en eigenlijk geen idee hebt wanneer je wat zou moeten doen

πŸ‘„ Als je genoeg hebt van het aanrommelen met je business en NU echt stappen wilt gaan maken

πŸ‘„ Als je weet dat jij dΓ© expert bent in je vakgebied en je realiseert dat het nodig is om je skills als ondernemer verder te ontwikkelen

πŸ‘„ Als jij eigenlijk wel heel goed weet wat je zou moeten doen, maar het gewoonweg niet doet

πŸ‘„ Als je bereid bent om te investeren in jezelf en in je bedrijf

πŸ‘„ Als je een aantal zaken nog steeds spannend vind (denk aan zichtbaarheid, video inzetten en noem het op), maar je nu toch echt realiseert dat het NU de tijd is om te gaan knallen met je business

πŸ‘„ Als je nu echt denkt, YES ik ga ervoor en ik ga stoppen met K*TTEN

Waar wacht je nog op? 

Er zijn maar onbeperkt plekken beschikbaar, reserveer vandaag nog je plekje!

Geen excuses meer dat je geen tijd hebt. Je wilt nu serieus aan de slag, het is NU tijd en het moet NU gaan gebeuren!
Je wilt een heldere structuur hebben en weten waar je nu zou moeten beginnen om echt geld te gaan verdienen met je bedrijf. 

Maak de switch van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact en meer winst. 
Normaal geven we deze workshop voor 197,- ex btw, maar nu kun jij mee doen aan deze workshop voor 10,- ex btw.

Wat zeggen de vorige deelnemers?

''Ik wil even zeggen dat ik jullie masterclasses heel waardevol vind!! Hele goede tips haal ik eruit! Erg blij mee. Twijfelde eerst even om mij aan te melden, omdat 12 webinars best wat tijd kost. Maar blij dat ik het heb gedaan.''

Sabrina Janssen

''Afgelopen dagen heb ik meegedaan aan de masterclass 12 daagse. Ik was op zoek naar handvatten om een goed plan te maken voor mijn bedrijf voor 2021. Ik wilde eigenlijk gewoon wat meer weten over doelen stellen, en hoe ik een goed plan kon maken, maar kreeg een daarbij heel veel bonus onderwerpen waar ik veel van geleerd heb! Waar ik anders altijd merk dat ik snel afhaak als iets langer dan 2 of 3 dagen duurt, merkte ik nu dat ik kon blijven kijken en elke keer graag door wilde naar de
volgende masterclass. Ik vond het ontzettend interessant.''
Marloes van Solingen - By Manoa
''Ik neem maandelijks deel aan workshops en online trainingen om mijzelf en mijn onderneming te ontwikkelen. Wat was ik blij toen ik me tijdens de eerste 10 minuten van Francina’s online training realiseerde dat deze training wellicht boven verwachting zou uitpakken.''

Jennifer Colajezzi

business mentoring

Nog even wat informatie over mij

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 28 jaar succesvol ondernemer. 


Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren. Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben.

Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen.

Praktische details

Data & Tijd

Vrijdag 3 juni van 13.00 – 17.00 uur, maar ik kan zeker uitlopen

Live online via Zoom (op de check-out pagina kun je een herhalingslink aanschaffen)

Normaal kost deze workshop maar liefst 197,- ex btw, maar NU slechts 10,- ex btw.
En we sturen voor dat bedrag zelfs nog een te leuk cadeau naar je toe, namelijk onze jaarplanner en notitieboekje

Wat levert de workshop je op?

  πŸ‘„ Een duidelijk en helder plan, zodat je precies weet wat je moet doen om je doelen te behalen

  πŸ‘„ Niet meer adhoc aan de slag, maar juist met een heldere structuur en consistentie

  πŸ‘„ Geen mega lange to-do lijstjes meer, die je elke keer maar weer maakt en blijven opstapelen

  πŸ‘„ Je weet hoe je prioriteiten kunt stellen

  πŸ‘„ Je hebt helder wat nu echt belangrijk is voor jou en je weet hoe je simpel keuzes kunt maken voor je bedrijf

  πŸ‘„ Meer overzicht, meer daadkracht en meer effectiviteit

Ja, ik weet het nu zeker. Ik doe mee!