arrow_drop_up arrow_drop_down
aan je bedrijf werken


5 dagen FULL FOCUS werken AAN je bedrijf
en je hoofd leegmaken!

Samen met 10 ondernemers 5 dagen full focus AAN je bedrijf werken 

in een prachtige villa in Portugal! Ga je mee?

Van 11 oktober tot en met 15 oktober 2021

Van 11 oktober tot en met 15 oktober 2021, gaan wij AAN ons bedrijf werken in het prachtige Portugal.

Weg van alle ruis en 'moetjes'. Echt even tijd voor jezelf en voor je bedrijf. Het mooie landhuis heeft uitzicht op zee, daar krijg je creatieve ideeën van!

Voel jij de zon al op je gezicht? Zie jij jezelf al zitten werken in de Portugese zon? Voel je de energie en de vrijheid van de prachtige omgeving? Dit is waarom jij bent gaan ondernemen om regelmatig ook tijd voor jezelf te hebben en na te denken wat jij de aankomende tijd wilt bereiken.

We verblijven in een authentiek Portugees landhuis tussen de palm- en olijfbomen, vruchtenbomen en een citroenboomgaard. Er is een privé zwembad met buitenbar, binnenplaats met BBQ en pizza-oven, diverse (dak)terrassen en loungeplekken om je lekker terug te trekken.
Het uitzicht op zee maakt het plaatje compleet.

werken in het buitenland

Voel eens...die Portugese zon op je gezicht ☀️😎

Je herkent het misschien wel...je komt in een ratrace te zitten en je gaat maar mee in de waan van de dag. Je eigen bedrijf, doelen en zaken komen links te liggen. Je komt er niet aan toe, omdat er altijd wel iemand anders is die iets van je wilt of er is altijd wel iets anders wat 'prioriteit' heeft.

 Een Werkvakantie is de uitgelezen kans om nu wel eens te gaan focussen op de doelen die je heel graag wilt gaan behalen. Jij en je bedrijf zijn deze werkvakantie PRIORITEIT. Eigenlijk is een werkvakantie gewoon een cadeautje voor jezelf en je bedrijf. Vijf dagen full focus aan de slag met iets wat je echt tof vind zonder enige afleiding van buitenaf. Tussen de palm- en olijfbomen, vruchtenbomen en een citroenboomgaard met uitzicht op zee. Een volledige week voor jezelf en voor je bedrijf, daarom de naam werkvakantie. We ontzorgen en verzorgen je 5 dagen lang en je hoeft zelf nergens aan te denken. Alleen aan jezelf en je bedrijf. Van tevoren maken we een plan wat je wilt gaan doen tijdens de werkvakantie en na 5 dagen in Portugal heb je je plan helemaal op orde en kun je zo gaan vlammen. Je gaat jezelf vijf dagen rust, ruimte en geen afleiding gunnen. Geen dagelijkse zaken, geen kinderen om je geen, geen collega's die aan je bureau staan omdat ze iets van je willen, geen afleidingen. We gaan voor FULL FOCUS!

werken in het buitenland

Full focus AAN je bedrijf werken

Een werkvakantie met maximaal 10 ondernemers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben als jij. Jezelf en je bedrijf op 1 zetten. Meer rust, energie opladen en Full Focus AAN je bedrijf willen werken. Waar kun je dat beter doen dan in een creatieve en rustgevende omgeving met uitzicht op zee? Vijf dagen wordt je door ons in de watten gelegd, het ontbijt zal voor je klaar staan in de ochtend. In de middag genieten we van een lekkere gezonde lunch en in de avond gaan we lekker koken en zullen we buiten eten. Tijdens het eten brainstormen met elkaar om vervolgens uitgerust te gaan slapen in je eigen slaapkamer. Na een werkdag bespreken we de dag tijdens een gezellig borrel samen.


Je bent echt even out of office voor de buiten wereld, voor man, vriend, vriendin, kinderen, noem maar op. In Portugal ben je AAN, alleen voor jezelf en voor je bedrijf! 

werkvakantie portugal

Een week voor jezelf en je bedrijf...

Tijdens deze werkvakantie zijn er geen workshops, geen trainingen en geen sessies.
De werkvakantie is echt een werkweek voor jezelf om AAN je bedrijf te werken.
Je gaat werken aan de dingen waar jij behoefte aan hebt. Natuurlijk gaan we samen brainstormen,
samen sparren en zijn Daisy en ik ervoor je om je te ondersteunen.
We werken niet met een vaste planning, dus je kunt je eigen tijd bepalen.
Wil je een dag liever buiten de deur lunchen of iets leuks gaan doen? Geen probleem, lekker doen!
Wat wij belangrijk vinden is dat je gerust het eiland af gaat met een volledig plan en focus om thuis weer door te gaan. 

aan je bedrijf werken

Het resultaat na deze werkvakantie:

 • Verdieping op jouw bedrijf en meer focus op jouw doelen
 • Concreet en effectief werken aan je actieplan, zodat je jouw doelen gaat behalen 
 • Duidelijkheid creëren voor jezelf en je business
 • Meer in rust en met vrijheid ondernemen
 • Minder stressvol werken 
 • Het maximale uit jezelf en je business halen
 • Een plan om meer zichtbaarheid te genereren met jouw bedrijf
 • Een plan om meer klanten aan te trekken
 • Ga jij meer omzet en winst verhogen met jouw business 

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik in Noordwijk heb mogen beleven!


Samen met 3 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!


We verbleven in een prachtig appartement vlakbij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: "The Winterlodge" (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!


Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.


Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen

Epower+

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in Noordwijk, met Francina, Daisy en drie andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Money Mind Academy

Het prachtige landhuis dicht bij zee!

In het luxueuze en comfortabele Portugese landhuis in het oostelijke deel van de Algarve, met een privé zwembad en slechts 5 minuten met de auto van het strand, gaan we vijf dagen met elkaar doorbrengen en genieten van de rust, vrijheid, me-time
en van alle toffe plannen die gesmeden worden.

werken aan je bedrijf in portugal

werkvakantie portugal

werkvakantie portugal

werken aan je bedrijf in het buitenland

werken aan je bedrijf

werken aan je strategie

Testimonials

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!

Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi

Colajezzi Interior

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten.


Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.''

Tessa Koops

Designer

werken in het buitenland

Wat zit erbij inbegrepen?

 • 5 dagen en 4 overnachtingen in een moderne en gerenoveerd landhuis op Portugal tussen de palm- en olijfbomen, vruchtenbomen en een citroenboomgaard met privé zwembad
 • Eigen slaapkamer met eigen badkamer
 • Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
 • Aan het einde van de dag een gezellige borrel waar we de dag doorspreken
 • Inclusief koffie, thee, bier, wijn, fris, sap, snacks (de koelkast is goed gevuld)
 • 1 groepssessie (online) vooraf om je focus doelen te bepalen
 • Francina en Daisy staan vijf dagen voor je klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden
 • Voor de eerste drie aanmeldingen vóór 15 juli een gratis 1 op 1 (wandel) coaching sessie met Francina
 • Veel ontspanning & ME-TIME!
werkvakantie portugal

Wat zit er niet bij inbegrepen?

 • Vliegticket (je bepaalt lekker zelf van waar je vliegt)
 • Airport transfer voor de aankomst- en vertrekdag
 • Eigen vervoer op het eiland, regel jezelf
 • Reisverzekering/annuleringsverzekering sluit je zelf af
 • Wil je langer blijven dan regel je dat zelf, extra kosten zitten niet in de prijs
 • Wil je extra activiteiten doen, dan kan je dat zelf regelen, dit zit niet in de prijs

Wie organiseert dit?

werken op terschelling

Francina van den Berg
Business en Strategie builder voor ondernemers

Francina is al ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren.
Altijd was zij bezig om te bedenken hoe ze geld kon verdienen en hoe ze een business kon opzetten. Zelfs toen ze een jaar of 5 was. Francina is een ondernemer in hart en nieren. Ondernemen is haat passie en zit in haar bloed! Ze houdt van het spel en van creëren en houdt van winnen! Dat heeft haar geen windeieren gelegd! Op dit moment heeft Francina 2 succesvolle businesses die er voor zorgen dat zij haar allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom zij ondernemers inspireert dat ook te doen

werken op terschelling

Daisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Daisy is ruim 2 jaar onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van marketing, online marketing, social media en het opzetten van salesfunnels. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan is zij jouw "wizard" die het voor je kan oplossen.
Geen probleem is haar te gek. Daisy werkt voor en met heel veel ondernemers. Ze werkt als een tornado zo snel.
Denkt mee met je business en weet dit te vertalen naar campagnes.
Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Ga je mee?

Zie je deze werkvakantie in Portugal helemaal zitten? Gun je jezelf even de ruimte en rust om te knallen met jouw bedrijf? Dan kun je hieronder je plekje reserveren.

* De werkvakantie  + overnachtingen in het landhuis 1997,-  (max 10 plekken)
Je hebt een eigen slaapkamer en badkamer voor jezelf tot je beschikking en je kunt je terug trekken wanneer jij dat prettig vindt. 
(wil je samen met een vriendin daar slapen dan kan dat! Dan delen jullie de slaapkamer kosten)

Plan maandag 11 oktober tot en met 15 oktober 2021  in je agenda, zodat niets er meer tussen komt. 

* De werkvakantie + overnachtingen in het landhuis

In 1 keer betalen

€ 2497,-
€ 1997,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

In 2 termijnen betalen

€ 1248,50,-
€ 1000,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

In 5 termijnen betalen

€ 499,40,-
€ 400,-
Prijzen zijn exclusief BTW en de termijn betalingen lopen via een automatische incasso.

Veel gestelde vragen

Is de werkvakantie alleen voor ondernemers?

Ja, de werkvakantie is alleen voor ondernemers. Je kunt starter zijn of ervaren, dat maakt niet uit! Jij werkt de komende dagen aan je eigen business en krijgt ondersteuning waar nodig door Francina en Daisy.

Kan ik de kosten zakelijk afboeken?

Ja, je kunt de kosten zakelijk afboeken in je administratie en van je winst aftrekken. Dat betekent lekker een midweek er tussen uit en de belasting betaald mee ;))

Zijn er ook workshop en/of trainingen?

Nee, tijdens de werkvakantie zelf niet. Daisy en Francina staan wel tot je beschikking om aan je strategie te werken. Maar concreet kun je praktisch aan je sales funnels werken, weggever, marketing, online marketing, content planning, video inzetten. Natuurlijk brainstormen we wel met de hele groep en kan je feedback vragen aan de mede ondernemers.

Wanneer is de online sessie vooraf het Retreat?

De online sessie vooraf de werkvakantie is op dinsdag 28 september om 20.00 uur. We nemen deze online sessie op dus je kunt hem nog op je gemak terugkijken. Daar bepalen we waar je aan gaat werken in het Retreat, zodat er zoveel mogelijk gedaan kan gaan worden in onze midweek. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Wil jij niet veel doen en juist relaxen, ook goed. Het is jouw week en jij bepaalt.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Zeker, hier houden we absoluut rekening mee. Van te voren vragen we je naar je dieetwensen!

Gluten vrij, lactose vrij of vegatarisch geen probleem!

Zijn er nog uitjes/activiteiten en wordt het vervoer geregeld?

Nee er zijn vaste uitjes of activiteiten, als je zelf op pad wilt om Portugal te verkennen dan ben je hier geheel vrij in. Deze kosten zitten NIET in de prijs. Ook zit het vervoer NIET inbegrepen in de prijs en zul je dat dus zelf moeten regelen.