Gratis Webinar | Master Your Business Moves

Gratis Masterclass

8 gouden hacks om je business een FIRESTART te geven!

Eindelijk heb jij de keuze gemaakt, je start een bedrijf of je bent net begonnen. Alleen blijf je al heel snel hangen op een omzet 2K tot 3K per maand. Het lukt je maar niet om een consistente stroom aan klanten en omzet te creëren. 

Heb jij ook van alles al geprobeerd?

❌ Honderden of zelfs duizenden euro’s uitgeven aan advertenties…

❌ Webinars geven om je product of dienst te verkopen…

❌ Bijna dagelijks zichtbaar zijn via Social Media…

Je stopt je hele hebben en houwen erin, maar je mist stabiliteit. Je blijft maar bezig om klanten te krijgen, je wordt er moedeloos van. Je mist een plan. Een plan om op een hele simpele manier (meer) klanten te krijgen. 

Als het bovenstaande voor jou herkenbaar is, dan is deze masterclass wat voor jou! Tijdens deze masterclass vertel ik je de 8 gouden hacks waarmee jij jouw business een FIRESTART kunt geven.


Na deze masterclass:

🔥 Weet je hoe je prioriteiten kunt stellen, wat je eerst moet doen om een FIRESTART met je bedrijf te krijgen

🔥 Heb je een stappenplan met 8 stappen die je direct kunt inzetten voor een succesvol bedrijf te realiseren.

🔥 Weet je hoe je van een Starter naar een Business Owner kunt groeien.

🔥 Weet je precies welke stappen je moet zetten om meer klanten te krijgen

🔥 Weet je weer waarom je bent gaan ondernemen, je hebt je flow en focus weer terug.

🔥 Heb je een plan om op een hele simpele manier meer klanten te krijgen


Voor wie is dit webinar: voor creatieve en startende ondernemers die echt impact willen met maken hun business.

Welke resultaten boeken onze klanten?

Ondernemen is echt een vak apart. Toen ik 30 jaar geleden begon was er niemand die mij dit allemaal kon vertellen. Ik heb dit zelf moeten uitzoeken en ondervinden. Heeft dit me veel tijd gekost? JA! Maar het heeft me wel gebracht tot waar ik nu sta. Daarom ben ik blij dat ik jou deze informatie allemaal kan geven, zodat jij niet diezelfde fouten hoeft te maken als ik. Dat jij lekker aan de slag kunt gaan met je bedrijf en er een succes van kunt gaan maken. 

De 8 Gouden Hacks die ik behandel in mijn Gratis Masterclass neem ik ook mee in al mijn coachingstrajecten met klanten. En de resultaten liegen er niet om. We starten bij de basis en bouwen samen aan een plan om meer omzet en klanten binnen te halen. 

null null null null

Wie is Francina van 

Master Your Business Moves?

Ik ben Francina van den Berg ruim 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Altijd was ik bezig om te bedenken hoe ik geld kon verdienen en hoe ik een business kon opzetten. Zelf kom ik niet uit een ondernemersgezin. Ondernemen is mijn passie en zit in mijn bloed! Ik houd van het spel en van creëren en vooral van winnen! Dat heeft mij geen windeieren gelegd! 


Op dit moment heb ik 4 succesvolle bedrijven die er voor zorgen dat ik mijn allermooiste leven ooit kan leiden. Dat is waarom ik ondernemers, zoals jij, inspireer dat ook te doen met mijn bedrijf. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken met het verder in de markt zetten van je bedrijf, mail me vrijblijvend.


Wat deelnemers vonden van onze masterclasses

nullnull


nullnull

nullnull

nullnull

nullnull

nullnull

nullnull

nullnull