arrow_drop_up arrow_drop_down
strategieplan maken voor je bedrijf

Gratis online webinar:

14 Strategie technieken waardoor je meer winst gaat maken

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Francina van den Berg

In 1998 ben ik met mijn eerste bedrijf begonnen. Ik had geen plan en daarom ging het nergens naar toe. Jarenlang deed ik maar wat. In 2005 heb ik hulp ingeroepen van een business coach, die me aangaf dat ik een plan nodig had voor mijn bedrijf, wilde ik die laten groeien. Vanaf 2005 ben ik jaarlijks strategieplannen gaan schrijven voor mijn business(es). Dat inzicht heeft mij geen windeieren gelegd!


Ik besloot dat 2006 mijn beste jaar ooit zou worden. Ik werkte aan mijn missie, mijn strategie, planning en acties. Sindsdien maak ik elk jaar strategieplannen en actieplannen voor mijn business. 

Datum & Tijd

Maandag
26-10-'20

10:00

Plan je Strategie & Winst

Start met het maken van een strategie plan, waar jij je doelen en winst duidelijk formuleert. Door dit te doen kun je gericht aan je doelen werken en gaan manifesteren. Elk jaar gebruik ik mijn zelfde plan en oefeningen. Zet ik mijn doelen, die ik aankomende 12 maanden wil bereiken in een vast omlijnd en bewezen plan. Wat je doel ook is met je bedrijf, je hebt inzicht en tools nodig om je nieuwe doelen voor het nieuwe jaar zichtbaar te krijgen. Zodat je er naar kunt handelen. 


Je vertaalt je inzicht naar een bewezen plan. Een plan met duidelijke stappen en acties, die je succes en winst opleveren. Deze tools, inzichten, maar ook oefeningen ga ik je uitleggen in dit gratis webinar.Meld je gratis aan voor dit webinar en ontdek:

  • Met welke tools jij jouw business kunt reflecteren
  • Hoe jij jouw doelen duidelijk en helder kunt krijgen 
  • Hoe jij in 7 fasen een concreet  strategie plan voor 2021 kunt maken
  • Hoe je helder kunt krijgen waar jij aan gaat werken aankomende maanden
  • Waar jij je op gaat focussen en daardoor effectiever aan de slag gaat in je business 
  • Hoe jij jouw plannen en ideeën kunt gaan omzetten naar acties om AAN je bedrijf te gaan werken, zodat je het nieuwe jaar met winst kunt afsluiten!

Reacties van deelnemers

Wat een energie! Francina is een ‘power vrouw’. Recht voor je raap. Ze weet bij iedereen feilloos de gevoelige plek te raken en hier een positieve draai aan te geven. Ze daagt je uit en heeft mij geïnspireerd en energie gegeven. - Jennifer Colajezzi

Wat een ontzettend leuke en inspirerende masterclass was het gister! Mijn dank is groot! Moet nog wel even de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten en veel dingen waren ook zeer confronterend, maar fijn. - Marlies Lentjes

Thanks voor je tijd! Ik vind het heel duidelijk en je hebt ontzettend veel tips gegeven waar ik direct mee aan de slag kan. - Emel Koc

Bedankt voor dit super fijne en interessante webinar. Veel nieuwe informatie gekregen waar ik direct mee aan de slag kan. - Pauline

Dankjewel voor de waardevolle info! Ben super inspired om aan de slag te gaan :D - Kanar Ahmad

26-10-2020
Start om 10:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden