Strategie & Doelen stellen dag

Meer omzet, meer klanten, meer
focus tot het einde van het jaar!
Effectiever aan je bedrijf werken!

In deze Strategie & Doelen Dag gaan we 

samen aan jouw doelen en strategie werken. 
Je gaat met een actieplan naar huis!

Ik daag je uit om FULL FOCUS op 

je doelen af te gaan!

Samen gaan we prioriteiten stellen en bepalen de doelen die jij wilt bereiken. In 1 dag brengen we die in kaart op de Strategie & Doelen Dag.

We maken alle doelen concreet en je gaat met een actieplan naar huis! Zodat jij weet wat je te doen hebt de aankomende maanden.

Full Focus en gericht aan jouw strategie werken

We gaan in een kleine groep samen aan de slag met jouw doelen, strategie en planning. We gaan tijdens de Strategie & Doelen Dag werken AAN jouw bedrijf, zodat jij je plannen doelgericht gaat insteken en concrete stappen gaat maken met jouw bedrijf! Jij gaat jouw strategie structuurmatig en doelgericht opzetten en je maakt een visueel en overzichtelijk plan.

Eenvoudig en simpel zodat jij het consequent kunt uitvoeren. Omdat je het visueel maakt weet je wat je te doen hebt en daardoor ga je stap voor stap aan de slag en kun je jouw doelen ook echt behalen. 

Dit zeggen de deelnemers over de Strategie 2 Daagse

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik heb mogen beleven! Samen met 4 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren. Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)! We verbleven in een prachtig appartement vlak bij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: the winterlodge (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden. Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel. Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig, maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in de strategie 2 daagse, met Francina, Daisy en 5 andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis
''Op 27 en 28 november was ik op de strategie 2 daagse in Noordwijk. Ik werd met 2 andere ondernemers hartelijk ontvangen door Francina en Daisy in het gezellige Beach House. Na de koffie gingen we van start. Het voorstelrondje werd gelijk al verrassend. Het was de bedoeling dat de ander vroeg wie ik was en wat ik deed en dat leerde mij goed naar mezelf te kijken om duidelijke antwoorden te geven. Ook leerde ik gericht te vragen naar de 2 andere ondernemers. Het gaf gelijk een band om op deze manier naar elkaar te kijken. Ook zochten we naar oplossingen voor problemen en valkuilen door ons te richten op het einddoel, dromen waar te maken en belemmeringen loslaten, wat voor ons allemaal uitdagingen en actie opleverde. Een inzichtgevende 1e dag met een lekkere strandwandeling tussendoor en s'avonds een heerlijk diner ! De volgende dag gingen we concreet met de strategie aan de slag en schreven we alles op grote vellen papier die op de ramen waren geplakt. Er werd zowel een actieplan opgesteld voor de business als voor privé. Zo leerde ik acties te ondernemen voor meer sociale contacten en hobby's in mijn privéleven.


Ik kreeg veel inzichten door de voortdurende interactie van Francina en de 2 andere ondernemers en Daisy die op de achtergrond onmisbaar was. Aan de einde van de dag was de complete strategie voor 2020 klaar en had ik een duidelijk overzicht van wat mij te doen staat en dit per week uit te voeren. Ik ben van deze strategie 2 daagse enthousiast en actiegericht geworden en was het fijn het enthousiasme te zien bij de 2 andere ondernemers en natuurlijk Francina en Daisy ook ! Wat hebben we gebrainstormd en elkaar geïnspireerd. Deze strategie 2 daagse is naast hard werken ook even lekker weg van huis en verwend te worden met lekker eten, strandwandelingen, yoga en een goed gesprek!''
Corine Fuchs

Wat gaan we doen op de strategie & doelen dag?

We bepalen WAAR jij aan gaat werken. We bepalen samen een tijdspad en vertalen je doelen naar je producten & diensten. Zodat er ook naar een concrete omzet wordt gewerkt. Samen maken we keuzes, zodat je naar huis gaat met een concrete planning. 

Waardoor je de rust en ruimte voelt om er thuis aan te werken.

Dit zeggen de deelnemers van onze Strategie 2 Daagses

''Afgelopen weekend de strategie 2 daagse van Master Your Moves gedaan. Zo ontzettend fijn om, samen in een groep mede-ondernemers, echt goed naar je strategie te kijken.


Francina is een mega goede spiegel en heeft mij echt aan het denken gezet: precies wat ik niet alleen doe als ik zelf met mijn plannen voor het jaar bezig ben.


Ik heb concrete tools en feedback gehad die ik de afgelopen dagen meteen concreet heb gemaakt. Dit ga ik volgend jaar zeker weer doen, bedankt Francina!''
Sacha Bol - BijSacha
''Om een boost te geven aan mijn bedrijf Affine heb ik vorig weekend deelgenomen aan de 2daagse Master Your Business. Op een toffe locatie en omringd met andere enthousiaste ondernemers werd ik 2 dagen ondergedompeld door de ideeën en inzichten van de hele groep. En met de coaching van Francina heb ik mijn acties voor 2022 volledig kunnen uitschrijven en zijn mijn nodige acties nu veel duidelijker om mijn bedrijf daadwerkelijk te kunnen laten groeien. Wordt zeker vervolgd 😊''
Martine Piron

''Francina is een temperamentvolle  coach die je bedrijf echt naar een next level brengt. Ze heeft veel humor en is erg direct. En daar hou ik van! Na haar coaching weet je precies wat je moet doen om je doelen te behalen. Ze kijkt samen met jou naar jouw bedrijf en geeft waardevolle handvatten aan. Ze inspireert, laat je in de actie komen en ze wilt je oprecht helpen om te groeien zodat je je droom kunt verwezenlijken.''

Leni Wenno - Maluku Food

De locatie: VIBES in Noordwijk

Stappenplan voor het STAP BUDGET

Stap 1: Meld je aan voor de gratis Strategie & Doelen Dag

Kies voor de Strategie & Doelen Dag en meld je aan.

Stap 2: Wij melden je aan bij het UWV

De Strategie & Doelen stellen dag wordt gehouden op een hele toffe locatie, namelijk VIBES in Noordwijk

Stap 3: Jij bevestigt de aanmelding bij Duo

Je hoeft na de aanmelding die ik voor je regel alleen de inschrijving nog maar te bevestigen op 1 september om 10.00 uur.

Stap 4: Check, match en tot snel!

DUO en het UWV controleren of de gegevens met elkaar matchen en sturen jouw de beoordeling van de aangevraagde STAP-subsidie.

Doe je mee?

Zie je de Strategie & Doelen Dag helemaal zitten? Wil je AAN je bedrijf gaan werken, zodat je de stappen kunt gaan maken die je graag wilt maken? Dan kun je hieronder je plekje reserveren.

Er zijn twee keuzes waar je uit kunt kiezen:


* De Strategie & Doelen Dag (t.w.v. 897,-) + Persoonlijke Begeleiding van 3 maanden (t.w.v. 1650,-) NU voor 2197,- samen

Je doet mee aan de Strategie & Doelen Dag en daarna krijg je van mij persoonlijke begeleiding 3 maanden lang. Om de week zien of spreken we elkaar tijdens een coachingsessie van 1 uur of ik spreek je wekelijks in een 30 min call.
Zo kan ik je accountable houden voor je planning, doelen en acties die je hebt opgesteld tijdens de Strategie & Doelen stellen dag!


* Alleen deelname aan de Strategie & Doelen Dag (t.w.v 897,-) NU voor 697,-

Plan de data die je mee wilt doen aan de Strategie & Doelen Dag in je agenda, zodat niets er meer tussen komt. 

Deelname aan de Strategie &
Doelen Dag

€ 897,-
€ 697,-
De prijs is exclusief BTW.

HET IS MOGELIJK OM IN 2 TERMIJNEN VAN 350,- EURO TE BETALEN OP DE BETAALPAGINA

Deelname aan de Strategie & Doelen Dag + 3 maanden begeleiding

€ 2547,-
€ 2197,-
De prijs is exclusief BTW.

HET IS MOGELIJK OM IN 2 TERMIJNEN VAN 1100,- EURO OF 4 TERMIJNEN VAN 550,- TE BETALEN OP DE BETAALPAGINA