Een concreet plan voor jouw business maken

Meer omzet, meer klanten, meer focus tot het einde van het jaar!

Effectiever aan je bedrijf werken!

In deze 2 daagse workshop gaan we samen met max. 8 ondernemers aan jouw doelen en strategie werken. Je gaat met een actieplan naar huis!

Yes, ik ben erbij!

Effectief aan jouw succesvolle strategie werken!

We gaan in een groep samen aan de slag met jouw doelen, strategie en planning. Hoe vet is dat!! Want samen weet je meer dan alleen en ook kun je door naar andere te luisteren leren hoe jij zaken kan gaan plannen voor het nieuwe jaar!

We gaan twee dagen AAN jouw bedrijf werken, zodat jij het anders gaat insteken en echt stappen gaat maken met je bedrijf! We gaan samen kijken waar jij nu staat en maken plannen voor de toekomst! Jij gaat jouw strategie effectief opzetten en een overzichtelijk plan maken. Zodat jij visueel hebt wat je te doen hebt, daardoor betere keuzes kunt maken en daardoor betere resultaten kunt behalen. Nog belangrijker is dat jij actie gaat ondernemen, zodat jij je doelen daadwerkelijk gaat behalen.  

Door jouw doelen in de groep te delen houden we je “accountable” voor jouw afspraken die jij met jezelf gaat maken.
Deze twee dagen ervaar je: 100% Denktijd!, 100% Me time!, 100% Focus!, 100% Actie!

De Strategie 2 Daagse bestaat uit 2 dagen werken aan je bedrijf, er maar plek is voor max. 10 ondernemers!
De volgende dag starten we weer om 10 uur om nog een laatste sprint te trekken wat je allemaal nog kunt gaan plannen. Na de 2 daagse ga je met een vol hoofd met ideeën en actiepunten naar huis toe. Om die vervolgens uit te gaan werken! 

We gaan aan jouw bedrijf werken, waarbij je ook echt persoonlijke aandacht en tips van mij en Daisy gaat krijgen. We zullen je doelen bepalen, je producten piramide doornemen. Je maakt keuzes,  een strategie en concrete planning. Je neemt dus een rugzak vol met actie mee naar huis!

'''Ik ben nog steeds zoooo onder de indruk van het fantastische weekend wat ik heb mogen beleven!

Samen met 4 andere fantastische ondernemers deed ik mee aan de strategie 2-daagse van Master Your Business Moves van Francina van den Berg. Wat een aanrader is dit!


Ik wilde al een tijdje dingen op een andere manier aanpakken. En dit weekend kreeg ik de kans om mijn werkwijze en strategie door een echte professional en 3 andere ondernemers te bespreken en te verbeteren.

Tijdens het weekend hebben we heel hard gewerkt aan een plan om onze business dit jaar (2019) enorm te laten groeien! Hoe gaaf is het om samen te kunnen brainstormen met andere multi talenten! Mensen die net als ik zelf ook een grote passie hebben en bereid zijn om daar heel veel voor te doen.


Naast hard werken was het ook echt een verwen weekend met heerlijk eten, gezelligheid en ontspanning (yoga)!

We verbleven in een prachtig appartement vlak bij de zee en hebben ook echt heerlijk gegeten bij een prachtige strandtent: the winterlodge (in de zomer noemen ze het: de Branding). Super lekker gegeten en genoten van de geweldige sfeer!

Dankzij dit weekend kwam ik alleen maar meer tot het besef dat ik zo dankbaar ben dat ik mijn passie heb gevonden.

Ik heb super mooie , lieve mensen tijdens dit weekend leren kennen en zoveel tips en

kennis gekregen over hun werkwijze.


Kortom: echt een TOP ervaring! Waar ik over heel wat jaar nog met plezier op terug kan kijken.

Ik bruis echt zo van alle nieuwe plannen en ideeën en achter de schermen gebeurt er nu onwijs veel.

Ik kan alleen maar genieten van dit gevoel en vertrouwen op de stappen die ik heb genomen en die ik nu wil gaan nemen.''

Lot van Santen - E-power+

''Toen ik de aankondiging van de strategie 2-daagse zag langskomen, was ik meteen geïnteresseerd. Toch besloot ik niet meteen te boeken. Ik heb de afgelopen jaren al veel trainingen gevolgd en events bijgewoond en het leek me verstandiger om eens wat tijd te investeren in dáár wat mee doen, in plaats van nieuwe dingen leren, maar geen tijd hebben om ze toe te passen. Bovendien krijg ik 1-op-1-coaching van Francina en dacht ik: dat kunnen we dan ook wel oppakken.


Het idee verdween wat naar de achtergrond, tot ik met een vriendin sprak. Zij is ook coachee bij Francina en was wél bij de tweedaagse geweest. Ze was LAAIEND enthousiast. Ze begon de tweedaagse met amper een vaag idee van wat ze wilde en had na die twee dagen een compleet en concreet plan voor een hele nieuwe business. Ik besloot dat dít dan voorlopig, maar mijn laatste investering moest zijn en meldde me aan. Een paar weken later zat ik in de strategie 2 daagse, met Francina, Daisy en 5 andere ambitieuze ondernemers. Op de eerste dag vroeg Francina wanneer de tweedaagse voor ons geslaagd zou zijn; ik wilde vertrekken met een concreet plan, waar ik ook écht in geloofde.


En dat was precies waar ik de dag erna mee vertrok. Het ging niet vanzelf; ik ben een behoorlijke kritische, analytische denker en dat belemmert me soms om door te pakken. Als ik ergens niet voor 100% in geloof, dan lukt daaraan werken ook niet voor de volle 100%. Ergens tijdens deze twee dagen ging de knop om. Of het nu de eerlijke, open en enthousiaste input van mijn mede-ondernemers was, de scherpe vragen van Francina, de slimme commerciële inzichten van Daisy, de ontspannende yoga-sessie, het lekkere eten, de gezelligheid of de ambitie die ongegeneerd tentoongespreid mocht worden: ik weet het niet. Ik denk dat het de gouden combinatie van alles was.


Mijn plannen-op-behangrol hangen in mijn kantoor, mijn jaarplanning is ingevuld en ik werk dagelijks aan mijn doelen voor LekkerLevenMetMinder.nl. Met een gezonde dosis spanning, maar vooral ook met heel veel enthousiasme. Want die gedachten flarden zijn eindelijk omgezet in een werkbare strategie. Ik zeg het niet graag, maar dat was me alleen écht niet gelukt!''

Adine Versluis

Lekkerlevenmetminder.nl 

Money Mind Business Academy

Op 27 en 28 november was ik op de strategie 2 daagse in Noordwijk. Ik werd met 2 andere ondernemers hartelijk ontvangen door Francina en Daisy in het gezellige Beach House. Na de koffie gingen we van start. Het voorstelrondje werd gelijk al verrassend. Het was de bedoeling dat de ander vroeg wie ik was en wat ik deed en dat leerde mij goed naar mezelf te kijken om duidelijke antwoorden te geven. Ook leerde ik gericht te vragen naar de 2 andere ondernemers. Het gaf gelijk een band om op deze manier naar elkaar te kijken. Ook zochten we naar oplossingen voor problemen en valkuilen door ons te richten op het einddoel, dromen waar te maken en belemmeringen loslaten, wat voor ons allemaal uitdagingen en actie opleverde. Een inzichtgevende 1e dag met een lekkere strandwandeling tussendoor en s'avonds een heerlijk diner ! De volgende dag gingen we concreet met de strategie aan de slag en schreven we alles op grote vellen papier die op de ramen waren geplakt. Er werd zowel een actieplan opgesteld voor de business als voor privé. Zo leerde ik acties te ondernemen voor meer sociale contacten en hobby's in mijn privéleven.


Ik kreeg veel inzichten door de voortdurende interactie van Francina en de 2 andere ondernemers en Daisy die op de achtergrond onmisbaar was. Aan de einde van de dag was de complete strategie voor 2020 klaar en had ik een duidelijk overzicht van wat mij te doen staat en dit per week uit te voeren. Ik ben van deze strategie 2 daagse enthousiast en actiegericht geworden en was het fijn het enthousiasme te zien bij de 2 andere ondernemers en natuurlijk Francina en Daisy ook ! Wat hebben we gebrainstormd en elkaar geïnspireerd. Deze strategie 2 daagse is naast hard werken ook even lekker weg van huis en verwend te worden met lekker eten, strandwandelingen, yoga en een goed gesprek ! 
Corine Fuchs

Just the Touch, Shiatsumassage

Het resultaat na de Strategie 2 Daagse:

 • Jij bent 2 dagen full focus bezig
 • Jij werkt 2 dagen "AAN" je bedrijf samen met andere ondernemers die jou inspireren
 • Jij hebt na 2 dagen overzicht wat je te doen hebt en neemt makkelijk en snel waardevolle keuzes
 • Jij hebt een strategisch plan met een duidelijke call to action
 • Jij krijgt meer overzicht en rust
 • Jij zit na 2 dagen vol energie en focus
 • Jij weet welk "gevoel" je wilt bereiken en kiest actief om deze identiteit na te streven
 • Je financiële doelen zijn duidelijk
Yes ik ben erbij!
aan je strategie werken

Ga niet weer alleen een 

jaar zitten kutten!

 1. Geen hulp in roepen en niet verder komen
 2. Geen duidelijke doelen hebben en daardoor geen besluiten kunnen nemen
 3. Niet durven om echte verandering door te voeren
 4. Niet durven denken als bedrijf en blijven hangen als zzp-er
 5. Geen overzicht hebben
 6. Niet weten waar te starten
 7. Denken dat je er weer alleen uit kunt komen
 8. Geen tijd en geld vrijmaken om persoonlijk te groeien
 9. Geen geld vrij maken om een business coach in te zetten
 10. Niet pro actief durven denken
 11. Geen inspiratie personen kiezen en gewoon maar iets blijven doen
 12. Passief blijven werken aan je bedrijf omdat het allemaal zo zwaar is
 13. Geen of moeilijk keuzes durven nemen

''Een strategie 2-daagse met Francina…

Bedoelt om je business strategie te bepalen, maar ik kwam ook tot de ontdekking wat mijn strategie is als iets lastig voor me wordt… Tja, uhh, dat was toch niet de bedoeling van deze 2 dagen? Nou, dus toch. Want waar ik tot voor kort dus snel iets anders ging doen als het te lastig werd, kom ik daar nu niet meer mee weg. Francina pakt je namelijk aan en graaft net zolang door en spoort je net zolang aan tot je weet wat je moet doen en trust me, je gaat het dan ook doen. Dus ja, ik ben blij, want eindelijk heb ik iemand gevonden die me echt uitdaagt. Francina is businessbabe to the max en samen met rechterhand Daisy zet ze een geweldig, verzorgde 2-daagse neer. Je gaat de diepte in met als resultaat een strak plan voor het komende jaar.


Wil je duidelijkheid in je bedrijf, een liefdevolle maar wel gerichte schop onder je kont en in de watten gelegd worden? Boek dan gewoon een strategiesessie. Je wordt er écht blij van!''

Agnes van Goolen - 

Drop some Oil

''Tijdens het strategieweekend krijg je de kans om echt actief met je business aan de slag te gaan. Je kunt er echt de tijd voor nemen en aan een duidelijk plan werken. De sfeer is heel ontspannen en door hoe het weekend is opgebouwd werk je echt gericht aan je plan wat je vanuit daar zelf verder kunt gaan uitwerken.


Francina leidt dit geheel duidelijk en goed en geeft iedereen volop de ruimte om ideeën, problemen, uitdagingen etc. te delen. Het heeft een ongedwongen en fijne sfeer waar je alle focus en aandacht op je eigen strategie kunt leggen.


Daarnaast is het heel prettig om samen met andere ondernemers te brainstormen, dit geeft je ook weer andere inzichten en laat je op een andere manier denken.''

Denise Crombag - Denise Crombag Creative

''Afgelopen weekend deelgenomen aan het strategieweekend onder begeleiding van Francina. Met een hoofd vol ideeën richting Noordwijk vertrokken om me daar met een kleine groep ondernemers op te sluiten in een heerlijk beachhouse (appartement ;).


Dankzij Francina heb ik in twee dagen tijd mijn missie weten te formuleren en de actiepunten voor 2019 op papier weten te zetten. Al jaren loop ik met zo veel verschillende concepten in mijn hoofd die ik het liefst allemaal tegelijk wil uitvoeren. Het gevolg van een creatief brein en niet focussen is dat je niet meer weet welke kant je op moet.


In dit weekend bleek dat al deze concepten onder 1 paraplu kunnen vallen en opeens vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Kan niet wachten om Cartigny&Company 2.0 te lanceren met een nieuwe naam en een nieuwe website! Zin in 2019!!!''

Floor Cartigny - Cartigny&Company

Voor wie is de Strategie 2 Daagse?

 • Je weet wat wilt bereiken? Maar je hebt geen idee waar je zou kunnen beginnen?
 • Je weet wat je graag wilt omzetten, maar wat heb je daar voor te doen?
 • Welke producten biedt je aan?
 • Is je pakket wat je aanbiedt te breed of moet je juist gaan versmallen?
 • Wat heb je te doen om aan deze omzet te komen?
 • Waar ga je op focussen?
 • Wat kun je anders doen om die omzet te verhogen?
 • Je hebt geen idee of je producten piramide goed is opgebouwd?
 • Je bent ondernemer, maar komt nog niet goed uit de verf en staat open om gecoacht te worden
 • Je zegt JA en wil stappen maken en je wilt hulp van een business mentor 
 • Je bent klaar voor meer succes in meer klanten en meer winst!


Daarnaast gaan we een planning opzetten voor de aankomende 6 maanden, waarbij je duidelijk je doelen gaan plannen. Zodat je met een praktisch plan en actieplan naar huis gaat. Daarnaast ben je met andere ondernemers, die je ook zullen inspireren om bepaalde stappen te zetten en je bepaalde obstakels kunt bespreken. Hoe hebben zij zaken opgelost.

Als trainer en begeleider in het onderwijs was ik een startende ondernemer die nog stuurloos was. Door mijn netwerk en kennis van zaken rolde werk naar mij toe, maar ik had nog geen idee hoe dit op de lange termijn zou uitpakken.


Om hier antwoord op te krijgen heb ik mij ingeschreven voor de strategie-2-daagse van Francina v.d. Berg. We hebben op een heerlijke locatie in Noordwijk aan zee met een kleine groep ondernemers aan onze bedrijfsdoelstellingen gewerkt.

Er was veel persoonlijke aandacht voor zelfonderzoek naar mijn kwaliteiten en toekomstverwachtingen. Tussendoor hebben we veel gelachen en heerlijk gegeten. En aan het eind van de tweede dag ging ik met een prachtig bedrijfsplan voor de volgende 12 maanden naar huis. Vooruitstrevend maar haalbaar!


En hier is het niet bij gebleven. Francina heeft over mijn product- en diensten uitbreiding meegedacht. En mijn website wordt door Daisy gerestyled.

Dit was het echt helemaal waard.

Monique den Boer

Studie Studio

Ik vond het geweldig. De sfeer en locatie top, Fijne kleine groep dus ruimschoots aandacht voor ons drieën. Samen met Daisy heb je ons prachtige inzichten gegeven.


Eerst dacht ik toen je vertelde dat je de product-piramide ging behandelen. Ja maar, ik weet toch wel wat mijn diensten zijn. Maar de openbaring kwam na het invullen van omzetdoel en waarop te focussen om dit te behalen. Topdown werken en je laaggeprijsde diensten voor promotie gebruiken. Daar werd ik echt heel blij van. Niet alleen verdubbelen maar 300 tot 350% als omzet draaien. Wauw. 

Vanochtend eerste sessie voor mijn boek gehad en schrijf-oefening gedaan om vanuit flow te kunnen schrijven. Samen met dit boek "In 10 stappen zorgeloos verbouwen" en jullie marketing expertise gaat dit een geweldig 2020 worden. En start een mooi nieuw decennium voor mij.

Hartelijk dank voor jullie openheid, gedeelde kennis, fun, inzichten, liefelijke schop onder de kont en het heerlijke en gezellige etentje. Volgend jaar geef ik meer weer op voor de 2 daagse het geeft me rust en ruimte na te denken voor een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden.

Percy van der Werve

Studio Inside Out

Wat gaan we doen in de
Strategie 2 Daagse:

Dag 1:

 • 09.30-10.00 Binnen lopen en bijkomen met koffie & thee (inclusief)
 • 10.00-11.00 Start van 1e strategie overleg
 • 11.00-13.00 2e Strategie oefening
 • 13.00-14.30 Lunch (inclusief)
 • 14.30-15.30 Visualisatie van je doelen en plannen, wat zijn je doelen en je producten?
 • 15.30-17.00 Strategie opdracht - Hoe is de opbouw van je producten?
 • Je regelt zelf je eigen slaapplaats en diner (zijn niet inbegrepen)
Dag 2
 • 10.00-11.00 Evaluatie van de vorige dag en vragen?
 • 11.00-12.30 Vervolg strategie planning
 • 12.30-14.00 Lunch (inclusief)
 • 14.00-15.30 Opzetten van een actieplan en planning
 • 15.30-17.00 Presentatie van je strategie en planning 
 • 17.00  Tijd om naar huis te gaan en je strategie actie punten in uitvoering te brengen!

''Het was geweldig, gaaf, cool, inspirerend en energie gevend! Ik heb ontzettend genoten 😊


Niet alleen omdat de groep zo vertrouwd voelde en iedereen mij inspireerde, maar ook omdat ik me volledig in de watten gelegd voelde, vooral in verband met mijn zwangerschap. Wat hebben jullie goed voor mij (ons) gezorgd. Heel erg bedankt.


Samen eten, de yoga en vooral alle werksessies hebben er voor gezorgd, dat toen ik vanochtend wakker werd ik lekkerder in mijn vel zat, meer vertrouwen heb, me bewust ben dat mijn energie mij 'heilig is' en dat ik vooral heeeeel veeeel zin heb om er voor te gaan!


Echt geweldig dat ik nu ook een plan en een planning heb waar ik vandaag meteen (met energie behoudende mate) mee aan de slag ga!''

Jennifer Colajezzi - Colajezzi Intuitive Interior Design

''Vorige week heb ik de strategie-tweedaagse bij Francina gevolgd.

Nooit eerder heb ik zoiets gedaan, maar ik wil graag groeien als ondernemer en dan zal ik toch echt eens op een andere manier naar mijn business moeten kijken.


De tweedaagse was intensief, maar ook ontzettend leuk en gezellig. Francina neemt een kleine groep van 4 ondernemers met veel toewijding en vanuit haar eigen ervaring onder haar vleugels en zet ze aan om anders na te denken, prikkelt ze, spreekt ze aan en laat de groep meedenken om tot producten, een planning en realistische doelen te komen voor het komende jaar.


Ondanks dat het behoorlijk intensief was ben ik met veel energie en een kop vol ideeën richting huis gegaan. Deze twee dagen focus op je business en jezelf, verblijven in een fijn en fraai appartement in Noordwijk, lekkere lunches, een heerlijk diner en de tweede dag starten met een yoga les is een aanrader voor iedere ondernemer!''

Jean Haasbroek - Fotograaf

''Ik heb een super leerzaam en ook gezellig weekend gehad.

De tips die jij mij gegeven hebt kon ik gelijk toepassen en de doelen staan nu letterlijk helder voor mijn ogen, recht tegenover mijn bureau geplakt op het raam. Ik kijk uit naar mijn komende jaar, maand en week, terwijl ik eerst ongeveer andersom werkte; dag, week, maand.


Het team was klein en dat was fijn, omdat we daardoor veel persoonlijke aandacht kregen maar het was ook goed om te zien waar andere mee bezig waren, mee zaten en hoe zij dat gingen oplossen. De locatie in Noordwijk is een bonus, zeker als je s'avonds nog even een fijne wandeling naar een hippe strandtent gaat maken en daar dan lekker gaat eten. Belangrijk detail, ik heb in een heerlijk bed geslapen, en s'ochtends een fijne wake-up Yoga les mogen volgen.

Ik vond het inspirerend en heb nu plan aanpak.'' Ik heb in 2019 voor de 2e keer meegedaan aan de strategie 2 daagse en in 2020 zal ik voor de 3e keer meedoen. Francina denkt met mijn bedrijf mee en dat is fijn, zo sta ik er niet alleen voor.

Tessa Koops - tessakoops.com

DE LOCATIE: is in Oegstgeest (vlak bij Leiden Centraal)

Deelname aan de Strategie 2 Daagse

Strategie 2 Daagse 11 & 12 januari 2024

VOL

€ 1497,-
Op de checkout pagina is het ook mogelijk om in 2 en 4 delen te betalen. De prijzen zijn excl. btw.

Strategie 2 Daagse 31  jan & 1 februari 2024

€ 1497,-
Op de checkout pagina is het ook mogelijk om in 2 en 4 delen te betalen. De prijzen zijn excl. btw.
Lieve Francina, het waren voor mij 2 top dagen. Eigenlijk in de auto en thuis kwam alles binnen!


Het was confronterend, leerzaam, vermoeiend maar zo waard❤!!


Het besef is ook echt wel gekomen dat ik meer onzeker ben en nooit tevreden ben met mezelf en situaties dan ik dacht/wilde toegeven.


Niet leuk natuurlijk maar een groot leerpunt waar iets aan gedaan moet worden. 
Myrthe van der Velden

Pure Skin by Myrthe

Het werkt super motiverend om met Francina en Daisy en mijn nieuwe BBF's

(Best Business Friends ) zo te kijken in wie je bent en wat je kunt maar vooral wat je zou willen met je bedrijf.


Wanneer je vast loopt of een frisse wind nodig hebt kun je MYBM je laten inspireren en met nieuwe doelen stappen zetten.


Ook heb ik me opgegeven voor de begeleiding via het pakket waar ik met andere ondernemers kan blijven sparren en zo samen aan mijn bedrijf blijf werken.

Mette Pilaar

Trainer/Coach

"Het was confronterend, doodeng en intensief maar ook super gaaf, inspirerend en de schop onder mijn kont die ik nodig had.


In twee dagen werden mijn doelen helder en ontpopte zich een realistisch plan om concreet mee aan de slag te gaan. Francina is ontzettend helder, weet waar ze het over heeft en geeft je een duw in de goede richting.


Daarnaast is het ontzettend fijn om te sparren met andere ondernemers en van elkaar te leren. Ik zou het niet alleen iedereen aanraden, maar ik zou het iedereen gúnnen om dit te doen." 

Marijke Vos

Marijkes Wereld

Ik heb twee heerlijke dagen gehad bij Francina, heel goed verzorgt en de problemen zijn bij de horens gepakt. 


Ze begint bij het begin en je gaat naar huis met een heel duidelijk plan voor jezelf en je bedrijf. Echt een plan van aanpak hoe je de dingen gaat uitwerken.


En met perfecte nazorg! Ik heb gekozen om daarna 1 op 1 door Francina gecoacht te blijven worden en dat heeft me heel veel gebracht!

Barbara van Schaijk

Uw Goudsmid

''Ik vond het strategieweekend een goed idee, ik wilde graag meedoen omdat ik op deze manier eigenlijk gedwongen werd om over mijn strategie na te denken en te concretiseren.

Normaal op het werk kom ik daar niet aan toe en dit weekend is een mooie gelegenheid om ongestoord aan de strategie te werken

Ik vond het een goed weekend, geweldig georganiseerd, prachtige accommodatie en heerlijke ontbijten, lunches en diners!

Fijn om met ander mede ondernemers na te denken, te brainstormen en zo ook weer op nieuwe ideeën en andere inzichten te komen.''

Peter de Kok

Apparel Works

''Wow, wat een bijzonder weekend was het! Wat een mooie ervaring om met gelijkgestemden een heel weekend aan onze strategie te kunnen werken op een super mooie locatie!!


Enorm dankbaar voor jouw positieve energie en doortastende en scherpe blik.


Heel erg geïnspireerd ben ik geraakt door jou en de andere aanwezigen en ga met plezier door met bouwen van mijn praktijk voor mesologie en orthomoleculaire therapie.''

Dafna Suskind

Praktijk voor Mesologie

en orthomoleculaire therapie.

''Veel inspiratie opgedaan en concrete inzichten om mee aan de slag te gaan.

Francina denkt strategisch echt met je mee alsof ze met je in je bedrijf staat. 


Ze laat je ontdekken en helder inzien waar je staat en wat je kan doen en waar je aan te werken hebt, praktisch en qua mindset.


De groeps energie en kennis deling is erg inspirerend en fun!''

Jochum de Boer

Bright Nature Interiors