In 120 dagen Stoppen met Kutten

Klaar om in actie te komen en nu eens echt te Stoppen met K*tten en aanrommelen met je bedrijf? 

Je kunt plannen blijven bedenken, maar zonder actie en acountability kom je nergens.
Daarom dit groepsprogramma , zodat jij 120 dagen lang in de actiemodus bent!
We focussen op (online) marketing, sales en DOEN!

Hoe gaat het met je ‘’bedrijfje’’?

Grrrr zo irritant als iemand dat zegt en zo kleinerend.. Vaak word je klein gehouden door de mensen om je heen, terwijl jij eigenlijk 1000% ready bent voor de volgende stap in je bedrijf. Je bent klaar om actie te ondernemen en je grootste dromen te gaan waarmaken. Ga met de JUISTE mensen om en RAISE YOUR STANDARDS.

Jouw bedrijf is geen hobby, je bent klaar om verder te bouwen aan je bedrijf met passie. Je weet inmiddels wel hoe het werkt, maar toch loop je tegen bepaalde zaken aan (dus dit is niet voor mensen die starten). Je komt niet meer verder en blijft hangen. Je staat stil... Vragen als: zitten er wel mensen op mij te wachten of wat als ik de verkeerde keuzes maken, komen steeds vaker in je op.

Hup, klaar met dat twijfelen, tijd om serieuze stappen te zetten met je bedrijf. Om serieuze acties te gaan ondernemen.

Om weer in beweging te komen met je bedrijf, om uiteindelijk naar het NEXT level te gaan, heb je keuzes te maken. Die keuzes zijn spannend, snappen wij ook. Maar wel belangrijk en nodig. Anders blijf je stil staan en ga je nooit succesvol worden. Je wilt graag sparren met andere ondernemers en we houden je accountable en houden je in de ACTIE! 


Wat vinden andere deelnemers van STOPPEN MET K*TTEN  

  

Als we het samen doen? Wat zal er dan gebeuren?

null  null

null  null

Herken jij je in het volgende?

Veel ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen en problemen aan. Ik zie om me heen dat ondernemers Ad Hoc werken, niet gestructureerd en geen idee dat het ook anders kan. Jij werkt keihard, zonder enig resultaat.. Het ondernemerschap maakt je vaak pijnlijk bewust dat je dingen  zou moeten doen, maar waarvan je simpelweg niet weet HOE je het moet doen. Ook word je regelmatig geconfronteerd met je eigen belemmerende gedachten en gedrag. Je omgeving snapt je niet omdat ze geen ondernemer zijn en je loopt daarom ook wel tegen de volegnde zaken aan:

 1. Je hebt minder omzet/winst dan je zou willen, want je weet niet HOE je kunt groeien;
 2. Je hebt geen idee wie je om advies kunt vragen want je hebt niet de juiste mensen om je heen.
 3. Je bent vaak met de waan van de dag bezig, je zit in een rollercoaster en je hebt geen structuur; en daarom komt er weinig tot niets uit je handen
 4. Je mist de juiste sparringpartners en je zou graag willen overleggen omdat je twijfelt, maar met WIE?;
 5. Het gaat je allemaal niet snel genoeg, je wilt sneller en effectievere stappen maken, maar HOE?;
 6. Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en dat frustreert je, je zoekt like minded mensen om je heen;
 7. Je mist een strategie en actieplan, waardoor je, maar niet verder komt met je bedrijf;
 8. Niemand houdt je accountable, dus je loopt soms de kantjes ervan af zonder dat jij je ervan bewust bent.


In dit programma van 120 dagen ga jij Stoppen met Kutten! Je gaat echt in actie te komen en in actie te blijven. Zodat je niet weer tot stilstand komt, maar juist verder gaat. Wij zijn er om je accountable te houden! Instappen in dit programma kan dus dan ook maar 3x per jaar.

Dit zeggen onze klanten

''Ik raad elke ondernemer coaching bij Francina van den Berg aan! Naast de uitgebreide Master Your Business Moves Community, die vol staat met waardevolle online cursussen, ontmoet je veel andere senior, mid-senior en startende ondernemers tijdens de Mastermind-, netwerkdagen en online. Ze heeft een goed netwerk met vooral veel creatieve professionals.

Tijdens de coaching wordt een totaalcombinatie gemaakt tussen persoonlijke ontwikkeling, structuur en strategie, business building en levensstijl.''

Roos Spijker - Luckyshh Fashion & Lifestyle

''Ik zat vast in bepaalde (denk)patronen en wist niet goed wat ik moest veranderen binnen mijn bedrijf om weer door te groeien. Ik besloot mij vorige maand aan te melden bij de Live mastermindgroep en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu in deze paar weken al meer actie heb ondernomen, dan afgelopen jaar, bij elkaar. Dankzij de community en de trainingen word je enorm geprikkeld en aan het denken gezet. Ik zie nu in welke stappen ik moet gaan maken en dat ik dit niet alleen hoef te doen. Het is zo fijn om af en toe bij elkaar te komen met andere like-minded ondernemers. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Ik kijk erg uit naar wat voor moois de mastermindgroep mij en mijn bedrijf gaat brengen.''
Lot van Santen

Epower+

''Ik ben per toeval bij Francina in aanraking gekomen en heb mezelf toen op gegeven voor de strategie 2-daagse. Omdat ik eigenlijk zo blij was met Francina haar hulp, heb ik besloten mezelf aan te melden voor haar GOLD Mastermind.


Naast alle fijne online trainingen die je kunt volgen en het contact met andere ondernemers, hecht ik vooral heel veel waarde aan de Q&A’s en de mastermind live dagen. Het geeft mij altijd net even een momentje om mijn vragen neer te leggen bij iemand anders om zo op nieuwe ideeën te komen.


Daarnaast plan ik om de paar maanden een 1-op-1 met Francina in voor een schop onder mijn kont. Ik denk oprecht dat ik kan zeggen dat ik dit jaar zo hard ben gegroeid met mijn bedrijf mede door Francina haar hulp.''
Stefanie van Pelt

Mrs Ecommerce

Wat gaan we doen?

We gaan 120 dagen samen aan de slag.  Elke week krijg je inspiratie of een opdracht, een inzicht of een actie. Het is de bedoeling dat je echt mee doet, anders kan ik je niet accountable houden en we willen een HIGH VIBE in de Whatsapp groep. 

Iedere 120 dagen geven wij 2x een online MASTERCLASS van een half uur tot 1 uur.
In de Masterclass behandelen we klant-vragen die zich vaker voordoen en waar jij waarschijnlijk ook tegen aan loopt. We kunnen niet beloven dat het bij een half - 1 uur blijft, de kans is aanwezig dat we uitlopen qua tijd ;-) Alles wordt opgenomen en kun je terugkijken.
29 augustus 13.00 uur : Hoe je audio omzet in content met Castmagic

18 september 19.30 uur : Hoe connect je aan de achterkant van Instagram en LinkedIn en hoe krijg je daaruit een afspraak door Anika

3 oktober 13.00 uur: Hoe zet je een Black Friday Campagne op

20 november 13.00 uur: Hoe maak je een Content Planning voor 1 jaar vooruit

Iedere 120 dagen is er een 2x online Q&A van 1,5 uur (dat is totaal 3 uur) waarbij je mij je vragen over je business kunt stellen, deze zijn in de avond. Deze Q&A’s zullen, net als de Masterclasses, worden opgenomen en in de Community geplaatst worden. Je hoeft dus nooit iets te missen!
25 september om 13 uur

7 november om 12 uur

4 december om 13 uur

Iedere 120 dagen is er een 2x een live online Masterclass van een expert uit ons netwerk. Die door ons zelf is uitgekozen, omdat wij denken dat deze heel waardevol zal zijn voor jouw bedrijf. Jij kunt jezelf ook voordragen of iemand uit jouw netwerk, die waarde levert aan de groep.

Iedere 120 dagen is er 2x een LIVE - dag om samen te brainstormen en AAN je bedrijf te werken, deze dag zal plaatsvinden door de weeks!                                                                                                       

25 augustus, 20 oktober en 15 december is er een LIVEDAG in Oegstgeest 

Er is een gezamenlijke WhatsApp Mastermind app groep waar jij gemakkelijk met andere kunt communiceren en elkaar vragen kunt stellen. Francina en Daisy zijn daar ook 24/7 aanwezig, ook als Francina op vakantie is ;-)

''Als jij wilt twijfelen, twijfel dan over de
grenzen die jij jezelf stelt.
Over de grenzeloze mogelijkheden die wel kunnen!''
Samen bereiken we meer dan jij alleen!

Wanneer moet je besluiten om mee 

te doen aan dit programma?

 • Dat je heel goed weet wat je moet doen, maar het niet doet. Je weet dat je consistent sales moet plegen om klanten en omzet binnen te halen. Toch doe je het niet. Om die reden wil je nu echt eens Stoppen met Kutten. Je bent klaar voor de verandering in je bedrijf.
 • Als je nu écht de knop om wilt zetten. Dat je misschien best happy bent met waar je nu staat met je bedrijf, maar toch aan alles voelt dat er veel meer inzit;
 • Als je weet dat actie ondernemen de enige echte manier is voor meer succes in je business, zonder actie geen omzet. En zonder omzet, geen business...
 • Als je bereid bent om te investeren in je bedrijf (tijd, geld en energie)
 • Als je nu niet ALL IN durft te gaan en net even dat 'vriendelijke schopje' onder je kont nodig hebt. Je hebt je doel helder, maar iemand nodig die je motiveert en stimuleert om de juiste stappen ook echt te nemen. Je gelooft er namelijk heilig in dat je samen sneller verder komt.
 • Als jij klaar bent voor verandering en niet bang bent voor bepaalde groeipijnen die zullen ontstaan in dit proces. Want groeien, dat wil je!


Voel je aan alles JA dit is wat ik wil en dit is wat ik nodig heb.
Geef jezelf direct op!

Wat onze klanten zeggen

Tijdens de live dag op 14 november heb ik Francina voor het eerst mogen ontmoeten en wauw! Wat een powerhouse! Enthousiast, vol energie, oprecht, hart op de tong en eerlijk.

Een vrouw die niet schroomt om te zeggen hoe het is, maar wel met een warme ondertoon. Precies wat bij mij, als ondernemer en mens, past. 

De live dag in het Carlton hotel was ontzettend goed voorbereid. De locatie, de details, de presentaties en de uitgenodigde sprekers; stuk voor stuk top! 

Met een groep ondernemers doken we in sales. Niet alleen door te luisteren naar de inspirerende talks van Francina en de uitgenodige sprekers, maar  ook doordat we zelf aan het werk werden gezet. Dat laatste vond ik fijn. Want de opdrachten waarmee aan de slag gingen gaven mij in 5 minuten tijd weer waar ik nog kan groeien, waar ik kan aanpassen en vooral; waar ik kan doorpakken!


Ik ben op het moment de transformatie aan het maken van freelancer naar ondernemer/bedrijf en die groei is soms heel spannend. Ik volgde al meerdere online memberships en programma's en die waren ook ontzettend leerzaam en tof, maar ik miste het menselijke contact. De feedback. Het sparren. Een schop onder mijn kont of juist een aanmoediging. Ondernemen is soms best eenzaam in die zin. Ik zocht dan ook al langere tijd naar een business coach en een mastermind groep. Na deze ontzettende inspirerende dag met deze mooie talks én andere ondernemers heb ik dan ook besloten mij aan te sluiten als Mastermind member, en man! Wat heb ik daar zin in! Het membership omvat voor mij alles naar waar ik op zoek was; Met andere ondernemers kunnen sparren en 1:1 coaching van een coach die bij mij past. Als klap op de vuurpijl nog meer inspirerende live dagen. Ik kan niet wachten!


Francina en Daisy hebben mij naar huis laten gaan met bakken energie, inspiratie, vertrouwen, helderheid, inzichten en een 'Fuck yes! Ik ga dit doen!' gevoel. Bedankt beide, ik ben een dankbaar mens! 

Jennifer Leijendekkers - De Dansformule

Eerlijk gezegd stond ik eind vorig jaar op het punt om te stoppen met mijn werkzaamheden als ZZP-er. Ik werk al lang als kunstenaar, maak werk in opdracht en geef les. Ik had het gevoel dat ik altijd maar moest investeren, dat anderen daar van profiteerden, maar dat het mij te weinig opleverde. Toen Covid de overhand nam werd dat gevoel niet veel positiever.


En toen kreeg ik een mailtje van Daisy. Zij had mijn website gezien via de site van één van hun klanten, en ze had wel een visie over hoe mijn website beter ingericht zou kunnen worden. Ook al twijfelde ik of ik dit wel moest doen (‘wéér investeren in iets..’), heb ik toch een afspraak gemaakt.


Er volgde een korte online kennismaking met Daisy en Francina. En dat was echt een eye-opener voor mij! De ideeën die zij mij voorlegden, de oplossingen die zij voorstelden, leken zo logisch. Maar die had zelf niet kunnen bedenken op dat moment. Ik merkte tijdens dit korte moment al onmiddellijk dat ik zelf, om verschillende redenen, uiteindelijk te veel in onmogelijkheden was gaan denken, in plaats van in kansen. Er was direct een omslag. Toen de mogelijkheid er was om mee te doen in de Firestart, heb ik dat direct aangepakt.


Ik heb de modules heel gretig doorlopen, waarbij het heel prettig was om elke week ook een direct online contactmoment te hebben. Het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijzelf, mijn mogelijkheden en mindset. Daarbij vind ik het ook heel fijn dat je binnen de besloten community contact hebt met de andere ondernemers en zo van elkaar kan leren en feedback ontvangen.


Daisy heeft met trouwens heel goed geholpen bij het aanpassen van mijn website. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert altijd direct! En Francina zit boordevol ervaring. Ze is uniek in haar communicatie; direct, eerlijk en betrokken én heeft bijzonder veel mensenkennis.


Mijn website is inmiddels helemaal aangepast en uitgebreid met een webshop en ik kan online de lespakketten verkopen. Nu heb ik al een wachtlijst voor mijn tekengroepen, ik ben extra zomerworkshops gaan geven en heb ik nu zelfs zoveel klanten dat ik helemaal vol zit. En nu nog eens ontdekken wat er op gebied van social media nog meer te leren is!

Kirsten Krijthe - Tekenaar/Kunstenaar
mastermind

Dit zijn de resultaten die je kunt
verwachten als je actief mee doet:

 • Je komt in actie en blijft in actie. 
 • Je loopt niet langer vast op de HOE. Je weet hoe jij jouw gewenste resultaten kunt gaan behalen met een strategie en actieplan.
 • Je leert slimmer te ondernemen. We gaan je laten zien hoe jij makkelijker kunt ondernemen, zonder dat jij altijd maar bezig moet zijn met je bedrijf. 
 • Je stopt per direct met het twijfelen en je leert ALL IN te gaan en sneller keuzes durft te maken. 
 • Je gaat de balans vinden tussen je bedrijf en je privé leven. Je bedrijf is niet langer het doel, maar het middel.
 • Je staat er niet meer alleen voor. Je gaat aan de slag met je bedrijf, de uitdagingen die er zijn en deelt je succes met gelijkgestemde ondernemers. 
 • Je wordt lid van een groep ondernemers waar ongetwijfeld ook nog eens potentiële klanten tussen kunnen zitten.
 • We houden je ACCOUNTABLE!
€ 1250,-
€ 997,-

In 120 dagen Stoppen met K*tten

Ik weet wat ik waard ben. Wat mijn kennis waard is en voor de prijs hoef je het ook dit keer niet te laten. Wij bieden dit traject aan voor € 997,- exclusief BTW of
4 termijnen van € 257,- exclusief BTW. 


Als je al 1 klant binnenhaalt in deze 120 dagen heb je mij en dit programma al dik terug verdiend. Hoe tof zou dat zijn? Maar jij wilt meer! Meer klanten en meer omzet.

Toch? Wij ook dus Stop met K*tten en we laten we samen gaan DOEN!

Want samen ben je veel sterker dan dat je alleen blijft aanrommelen.

DOEN, SALES EN ONLINE MARKETING, SAMEN KOM JE SNELLER VERDER DAN ALLEEN!

In 120 dagen Stoppen met K*tten

In 1x betalen

€ 997,-

In 4 termijnen betalen

€ 257,-

In 365 dagen Stoppen met K*tten

In 1x betalen

€ 2800,-

In 5 termijnen betalen

€ 570,-

In 12 termijnen betalen

€ 240,-


Reacties van deelnemers

    


     


Reacties van deelnemers op de Whatsapp

       

Zij gingen je voor

    

     

Business en Strategie builder voor ondernemers

nullFrancina van den Berg

Business en Strategie builder voor ondernemers

Ik ben Francina van den Berg en meer dan 28 jaar succesvol ondernemer. Sinds 1998 ben ik actief bezig met (online) marketing & sales en klantenbinding. Het is geweldig om steeds te ervaren, wat je kunt bereiken als je branding, online marketing en e-mail marketing inzet en wat het je op kan leveren. Vandaar dat dit een wezenlijk onderdeel is van je business om succes te hebben. Het W&S bureau heeft me enorm veel geleerd over hoe je verschillende business modellen naast elkaar kunt laten lopen en op verschillende vlakken omzet kunt behalen. Zodat je aan een stabiel en gedegen bedrijf bouwt. In korte tijd heb ik met het W&S bureau een miljoenen business kunnen bouwen. 

Ik ben zelf een echte FIRESTARTER en houdt van bouwen van businesses.

Marketing & Communicatie builder

werken op terschellingDaisy Mulders
Marketing & Communicatie builder

Ik ben Daisy Mulders vanaf de start onderdeel van Master Your Business Moves en weet alles van communicatie, marketing, online marketing, social media, FB ads en het opzetten van salesfunnels.
Speciaal voor onze klanten hebben we een nieuwe afdeling opgezet; Master Your Marketing Moves. Heb je een praktisch of technisch probleem, dan ben ik je girl die het voor je kan oplossen. Geen probleem is voor mij te gek, ik help je graag uit de brand. Op dit moment werk ik met heel veel ondernemers. Veel van mijn klanten noemen mij ook wel een tornado, zo snel als ik werk. Ik denk graag met je business mee en ik weet dit dan ook te vertalen en te implementeren in online marketing acties. Wat voor jou een probleem is, wordt opgelost in een wenk.

Veelgestelde Vragen 120 dagen stoppen met kutten

Zijn deze 120 dagen ook geschikt wanneer ik net ben begonnen?

Nee, tenzij je bij mij het programma ‘Firestart Your Business‘ al hebt gevolgd. Dan weet ik zeker dat de basis van je bedrijf staat. Want in actie komen is super en essentieel, maar als het fundament niet staat heeft heel hard lopen ook geen zin. Als je hier vragen over hebt, mail dan naar francina@masteryourbusinessmoves.nl

Hoeveel persoonlijke begeleiding krijg ik?

Dit is echt een groepsprogramma, geen individueel traject en ik doe dus niet aan individuele coaching in dit traject. Er is de kans om je vragen te stellen in de Q&A, we kijken niet naar je ideale klant, naar je aanbod, omzetplannen of marketingplannen. Als je echt op zoek bent naar een programma met individuele coaching dan is dit programma niet voor jou. Als je hier vragen over hebt, mail dan naar francina@masteryourbusinessmoves.nl

Ik heb al een succesvolle business, moet ik er dan ook bij zijn?


Jazeker! Het enige wat belangrijk is, is dat je niet wilt blijven staan waar je nu bent en dat je echt bereid en gedreven bent om een niveau verder te groeien. En de manier om dat te doen is door actie te ondernemen.

In  deze 120 dagen ben ik op vakantie. Wat nu?

Wat heerlijk! Alles wat we doen in de 120 dagen nemen we op en delen we met je in de Whatsapp Mastermind groep. No worries dus dat je iets mist.